Keresés

Részletes keresés

Mr. Chips Creative Commons License 2015.05.14 0 0 9

Sziasztok! 

Van egy Btech PC Force Feedback Steering Wheel  kormányom. Korábban XP-vel tökéletesen ment, de most, hogy win7-en használnám sajnos a force feedback nem megy. Ezen kívül mindene tökéletsen működik. Floppyn van eredeti drivere, próbáltam keresni hozzá, de sehol se találtam sajnos. 
Valaki nem tudná, hogy lehetne működésre bírni? 

kép:
 

Köszi szépen! 


Mr. Chips Creative Commons License 2015.05.14 0 0 8

Sziasztok! 

Van egy Btech PC Force Feedback Steering Wheel  kormányom. Korábban XP-vel tökéletesen ment, de most, hogy win7-en használnám sajnos a force feedback nem megy. Ezen kívül mindene tökéletsen működik. Floppyn van eredeti drivere, próbáltam keresni hozzá, de sehol se találtam sajnos. 
Valaki nem tudná, hogy lehetne működésre bírni? 

kép:
 

Köszi szépen! 


Duda Creative Commons License 1999.09.08 0 0 7
Kiraly. Inkabb veszek egy szaros egeret.
Kosz.
greg5 Creative Commons License 1999.09.08 0 0 6
Duda. Annak idején én is probáltam, átalakitot, 5/5 hibás volt... végül vettem egy ps2 es egeret. Ezt ajánlom neked is. Media M-ben semmiképen ne vásárolj átalakitot, mind szar. Üdv:

Greg5

Duda Creative Commons License 1999.09.08 0 0 5
felhozom, hatha valaszol valaki
Duda Creative Commons License 1999.09.06 0 0 4
Ujabb problema:

Lattam egy ps/2 -> com atalakito kabelt. Ezzel elvileg rakothetem a com portos egeremet a ps/2 portra? Mennyire megbizhato egy ilyen megoldas?

Tegnap probabol felinstallaltam a ps/2 drivereket eger nelkul. Valami utkozest detektalt. Ez egy birka hibauzenet arra, hogy nem volt device feldugva, vagy ez a megoldas sem lesz jo nekem?

Kosz

Duda Creative Commons License 1999.08.29 0 0 3
Kozben a problema megoldodott. Visszavittem a kormanyt es tenyleg rossz volt. Kaptam helyette egy jot.
:)
Duda Creative Commons License 1999.08.28 0 0 2
Destiny.
Rajta van az immersion (i-force) hompedzsen.
A dolog bonyolodik azzal, hogy rajottem, a modemnek kell valamiert a com2, a kormanynak a com1 (csak ez), igy az egernek nem marad port.

Ps/2 csatlakozom nincs. Az usb hova csatlakozik? Az alaplapomon van csatolo, de nincs sehova se kiveetve (gondolkodtam usb-s kormany cseren, de hova tudom csatlakoztatni? Ja LX-es alaplapom van)

greg5 Creative Commons License 1999.08.27 0 0 1
Bocs ay eloyoért. TEHÁT. Milyen márkályu a kormány? Egérbol be kell szerezned egy ps2-es változatot, ha nem az usb-n akarod a kormányt használni.

Udv:

Greg5

greg5 Creative Commons License 1999.08.27 0 0 0
Milzen mmárkáju a kormánz? Microsoft , Logitech? Egérbol be kell syereyned 1 ps2-es váltoyatot, ha nem ay usb-n akarod a kormánzt használni. Udv:

Greg5

Duda Creative Commons License 1999.08.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Vettem egy FF-es kormanyt (destiny, I-force mechanika). Sajnos nem megy az FF resze. Mielott visszavinnem azert meg megkerdezem itt nem en rontottam-e el valamit.

A dolog azzl kezdodott, hogy 2 driver lemezt kaptam hozza, mikozben a leiras csak egyrol szol. Mindegy, a netrol leteoltottem a legujabbat es azzal installaltam.
Azt mondja, hogy eloszor mint uj hardvert kell felismertetni (sajat lemez...). Ezutan a controllers reszben kell beallitani. Itt az add menupontban kivalasztottam a listabol. Ezutan a properties resznel a kormanymozgatas ment, de a forc feedback tesztnel semmi. Itt valamelyik gombot kell megnyomni, es erre elvileg csinalna valamit.
Ezek utan NFS4 es TD5(patch) kiprobalva sem ment termeszetesen.

Ezek talan termeszetes lenne visszavinni, de azert van egy-ket dolog:
A kerek soros portra csatlakozik. Termeszetesen a kicsire (9pin), igy az egeret nem tudom hasznalni. Nem lehet, hogy az eger, meg a kerek meghajto akad ossze?
Valahol hallottam, hogy az I-force -hoz nem is kell driver, mert a directx felismeri. Teny,. hogy mindenhol az 5. directx-rol beszelnek, nekem meg 6.1 van. Akkor most kell installalni, vagy nem? (vagy az add hardware reszt mindenkepp?)

Aki tud segitsen pliz.
Duda

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!