Keresés

Részletes keresés

Vadakura Creative Commons License 2011.01.08 0 0 69

Sziasztok!
Szeretném az összes extrém sportot űző arcnak a figyelmébe ajánlani ezt az új táskát, amit kifejezetten erre találtak ki. Kényelmes, praktikus, olcsó, házhoz hozzák (ha szeretnéd)


www.partytaska.hu

és itt egy kis reklámfilm hozzá :D

Anarchista gruftie Creative Commons License 2010.06.14 0 0 68
Én zsebhokizok. Az elég extrém? Néha boros kancsót is emelgetek.
Halálvágy? Az is megvan.
Előzmény: kittikaa (66)
Farkas Andi Creative Commons License 2010.06.12 0 0 67
Sziasztok! aki szeret vagy szeretne megtanulni wakeboardozni egy szuper környezetben egy jó kis csapattal:

wakeboard táborok Kecskeméten..korlátlan pályahasználat 3 napig, felszerelés, oktatás 19900 FT---szuper áron csak a meex csapatával :)

Időpontok: június 18-20., július 16-18., augusztus 6-8., augusztus 20-22., szeptember 3-5 ( augusztusban egy csajos hétvége is lesz)

Szállás: az egész napos csúszás és az éjszakai szétcsúszás után elég, ha a közvetlen közelben lévő szállásig elvonszolod magad (2000 Ft/fő/éj)

Ha érdekel irj nekem bátran egy mailt és minden kérdésedre válaszolok...jelentkezés esetén is írj
mail: farkasova.andrea@meex.hu
Szervezői kód: FA117

Szedd össze a bandát(vagy légy bátor és gyere egyedül) és gyertek csúszni egy jót!!!

Szép napot :D

Andi
kittikaa Creative Commons License 2010.04.18 0 0 66

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Keresek egy extrém sportolót akit meginterjúvolhatok az érettségimhez:) Légyszi valaki írja meg az e-mail vagy msn címét. Köszi:)

Itt az enyém: kitty.kee@hotmail.com

Kitti

Proximus01 Creative Commons License 2009.12.01 0 0 65
A hétvégén a TV-ben láttam egy érdekes "sporteszközt". Az volt a neve, hogy gauss-kerék. Tudnátok mondani róla valami közelebbit? Lehet kapni valahol? Ára?
rius29 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 64
Új extrém sport csatorna a www.teasztar.hu oldalon. Ha kedveled a sportokat és érdekelnek mások videói és ha Te is rendelkezel saját extrém sport videóval, akkor látogass el az oldalra! Sztem megéri!
Üdv:
Ria
Előzmény: Stiletto (14)
rius29 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 63
Új extrém sport csatorna a www.teasztar.hu oldalon. Ha kedveled a sportokat és érdekelnek mások videói, illetve ha Te rendelkezel saját extrém sport videóval, akkor látogass el az oldalra!
ftzroy Creative Commons License 2009.02.26 0 0 62

Ja, egy kis kedvcsinálót lefelejtettem az előbb: http://vadviz.blog.hu/

ftzroy Creative Commons License 2009.02.26 0 0 61

Szerintem az extrémsportok nem a halálvágy, a halálfélelem, vagy a penge élén való táncolást jelentik. Inkább a társadalmilag elfogadott tömegsportok kategóriájába nem illenek bele. Újdonságukkal, merészebb helyszíneivel, kötetlenégükkel vívják ki az extrém jelzőt.

Nem is veszélyesebbek, ha betartjuk a szabályokat és kontroláltan végezzük őket. Futás, tenisz vagy kosárlabda előtt is ajánlatos felkészülni, bemelegíteni és nem őrült módjára viselkedni sportolás közben.

kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.15 0 0 60

Egész Németország gyászol két hosszútávfutót, akik rendkívül zord időjárási körülmények között, hóviharban - rövidnadrágban és trikóban - futottak egyenesen a halálba. A müncheni államügyészség kedden azonnali vizsgálatot rendelt el.

 

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=352920

 

:((

csíkos_elefánt Creative Commons License 2006.02.11 0 0 59

Ismerek néhány extrém sportot vagy inkább túrát.Beszélne ezekről valaki aki ismeri őket.A nevüket sajnos nem tudom pontosan.Segítene valaki?Az egyik neve fonetikusan így hangzik réd guluá a másik Marathon Des Sabres (talán).Ha valaki ismer ilyet ami a kitarásról szól és nem technikai sport az mesélhetne róluk.

FreeTomee Creative Commons License 2005.10.05 0 0 58

Sziasztok!

 

a szabadtüdős merülés még idetartozik nem?Hisz ha elfogy a levegő x méteren az elég ciki! :)

dubus Creative Commons License 2004.10.08 0 0 57

Üdvözletem mindenkinek. Érdekel valakit egy 35-ös falmászó cipő? Kislábú lányok, nagylábú gyerekek előnyben :-)

 

gerdif_ Creative Commons License 2004.01.11 0 0 56
xxoxx:
egy repülő gép aljára rögzített rúdon való húzódzkodás
Előzmény: xxoxx (53)
gerdif_ Creative Commons License 2004.01.11 0 0 55
üdv,
szerintem téves kijelentés lenne Stil. részéről a topic, ezért nem is szidom le , mert csak taktikusan kérdezte a témát, nem kijelentette:)
szóval ha igaz lenne, a topic kijelentése, akkor már az önygyilkossági kísérleteket is tekinthetnénk extrém sportoknak, de én a streetluge-al a seggem alatt közel sem vágyom meghalni!
amiért szeretem ezt a sportot az az, mert utálok futni, és ezért nem focizom:)) de viccet félre téve, szerintem emberek azért választják extrém sportokat, mert már ráuntak a hétköznapi sportokra, és kell valami új. manapság egyenlőre ezek az extrém sportok amiket mi űzünk, de kitudja lehet idővel egy szuborbitális ejtőernyős ugrás lesz vagy mittomén... szóval lényeg az új dolgok felfedezése, a határok tágítása, a lehetőségek növelése, új biológiai és nagyobb mértékű biológiai folyamatok indítása az agyban, melyet lazán csak egy adrenalin löketnek nevezünk:)
ergo: sebesség, izgalom rulz!
Előzmény: Stiletto (-)
libsinek Creative Commons License 2002.01.01 0 0 54
a
xxoxx Creative Commons License 2001.12.20 0 0 53
meseljetek a legextremebb hatizomgyakorlatotokrol!
Stabilizápor Creative Commons License 2001.11.14 0 0 52
Ma hallottam egy előadáson az MRSZ-ben, hogy a svájciak levették az "extrém sportok" listáról a siklóernyőzést. (Értsd - normál balesetbiztosítási díjtétel vonatkozik az ernyőzni vágyókra :)

...
Mondjuk egy átlagos svájci felszerelésével tényleg nem hangzik olyan extrémül :)

Előzmény: rav (47)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.12 0 0 51
Ha az adrenalint nézzük a sziklamászás és a szabadtüdős búvárkodás,már nem is tartozik a többi sporttal egy kategóriába, mert ezek inkább befelé forduló,meditatívabb állapotot adnak,ill. igényelnek az embertől!Szerintem ha nagyon gyorsan történnek a dolgok, akkor jön az adrenalin és általában ezek a sportok azok, amik jól közvetíthetőek!:((

Előzmény: badmad (50)
badmad Creative Commons License 2001.11.12 0 0 50
Sziasztok!
Most olvastam végig a topikot. És volna némi észrevételem.
Eccer valahol azt olvastam, hogy az extrém sportok azért olyan népszerűek, mert a mai rohanó világunkban a sima futás, tornázás nem jelent egyebet, mint fizikai fáradtságot. Aki egész nap a munkahelyén agyilag pörög, annak ez nem elég. Ezek az emberek a mai extrém sportolók. Az adrenalin olyan mint a kábitószer. Ahogy kezdesz hozzászokni, egyre jobban igényled, mig a vége (ha nem tudod kontrolálni magad) a végzetes "ugrás".
DE NEM TARTOM SEM MAGAM, SEM A BARÁTAIMAT HALÁLVÁGYÓKNAK!
Igen sok fajtája van ezeknek, és lehet, hogy némelyiket sokan nem is tartanak annak. De valószinűleg mégis az, ha valaki komolyan csinálja. Szerintem attól extrém valami, hogy úgy keresed a saját korlátaidat, hogy közben tudod, bármikor az egészséged, életed lehet a tét. Az az érzés, mikor a félelem és az izgalom, a vágy úgy keveredik össze, hogy nekiindit és lehoz olyan helyeken, ahol egyébként sokan még lenézni sem mernek. Ez csodás érzés. És bizonyára mást érez az ejtőernyős, a mountain bike-os, a sielő, a snowboardos, a barlangász, hegymászó, a szörfös, a vadvizen evező, a triatlonos, stb., de ez az érzés az, amiért ha egyszer megcsináltad, újra megfogod, és aztán még magasabbról, gyorsabban, mélyebben fogod csinálni, hogy újra érezd ezt az érzést.

Ami szerintem igazi extrém:
sizés, mountain bike, windsurf, hegymászás, falmászás, ejtőernyőzés, vadvizi evezés, hydrospeed, canyoning, bungee jumping, snowboard, gördeszka, görkori, BMX, trial, túlélőtúrák, vitorlázás.

Ami szerintem kevésbé extrém, de még belefér:
triatlon, maratoni futás, barlangászat, búvárkodás, vitorlázás egyes ágai, repülés, ballonozás.
(Biztosan van, amit kihagytam.)

ready Creative Commons License 2001.11.11 0 0 49
Hat szerintem az ejtoernyozes az elejen izgalmas(bar inkabb ide az a szo jo, hogy adrenalinnovelo), utanna meg nagyon nagyon jo:)
En spec vitorlazorepulok, ejtoernyozom, es tavasztol kezdek sikloernyozni:)mar varom:)
Előzmény: BZoltan (44)
ready Creative Commons License 2001.11.11 0 0 48
jah buntihez volt szerencsem nekem is elso ugras utan....s mivel no vagyok igy harapni is lehetet beem...pont egy ilyen nagybanzajos napon, este is buli volt...igy szepen nezett ki utanna a fenekem
Előzmény: BZoltan (45)
rav Creative Commons License 2001.11.11 0 0 47
Halalvagy 0. Az adrenalin meg drog. Szabalyos elvonasi tunetek egy sikloernyozes nelkuli het utan. Pedig szerintem sem extremsport. Bar ha a trial az, akkor ez is. :) Fizikum nem kell hozza, csak fej.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 46
Bennem nincs halálvágy, viszont a vadvizi evezést valamelyik szlovák, vagy nagyesésű osztrák folyón szivesen kipróbálnám. Régebben adtak ilyesfajta versenyeket az EUROSPORT-on és azok nagyon tetszettek.
BZoltan Creative Commons License 2000.11.07 0 0 45
1999.09.02 00:55 an kerdezted, hogy mit hagytal ki...

-uzemnapon ott kell lenni (4-6-12-23) egy cspatnyi embernek, hogy felszalljon a gep, nem eleg, ha csak te vagy ott.
-a pilotanak tudni kell, hogy hol akarnak az ugrok ugrani, tehat ameddig mindenki fodet nem er a megbeszelt helyen addig a pilota es az ugrato alkotnak egy csapatot (gps sucks :))
-a tanuloknak segiteni kell. Maris ott van egy "csapat" amior ketten hajtogattok
-uzem utan cspatban kell elmenni sorozni.
-eje lany es eje fiu... hmmm hat ez sem ritka cspatfelallas
-cspatosan kell lebuntetni az elsougrokat meg a jubilalokat

:)

en mit hagytam ki?

z

Előzmény: Stiletto (39)
BZoltan Creative Commons License 2000.11.07 0 0 44
Azt latom, hogy kideritettetek, hogy a topiccimben levo allitas nem igaz...

szerintem/szamomra az extremnek nevezett sportok (ejtoernyozes, snow-boradozas, de meg egy izmosabb vizitura is) termeszetes kikapcsolodast jelentenek. Valami mast, valami izgalmasabbat, gyorsabbat, dinamikusabbat, emberprobalobbat jeletenek es meg sok minden mast amihez egy topic is keves, hogy leirjam :)
Nagyon igazat adok anak aki elottem azt irta, hogy a legtobb extrem sport csak kivulrol extrem. En nem vagyok egy tapasztalt ejtoernyos magus, de nem szoktam egy cseppet sem felni kiugras elott (kapnek is a pofamra a csapattol, ha nekiallnek elvezkedni az adrenalinon :))

JA es alljon itt kozhely is.. no risk-no fun

Stiletto,
:) szep a neved, de azert en jobban szeretem a szep sarga Sabre-mat.

z

lau Creative Commons License 2000.10.16 0 0 43
Sziasztok
Szeretnék hozá szolni a vitához egy kicsit ha meg engeditek. Az ejtöernyözést nemtartom extrém sportnak, csak sajnos kevesen müvelik egyébként egy borzaszto jó dolog és egyáltalán nem veszéjes.
fliOrDie
Az ejtöernyöbe is vannak komoly lépcsö fokok. Probáld ki egyszer , nem olyan egyszerü az élete egy kezdönek mint ahogy az látszik , föleg ha márt van valamennyi légi jártasága valamilyen légi járművön.

Extrém kategoriába inkább sziklárol ugrást és a hegymászást sorolnám meg néhány ehez hasonlo dolgot.Ezeknél a dolgoknál lehet hogy munkál a halálvágy vagy lehet hogy ténleg pszihopata tünetek kellenek hozzá nem tudom.talán inkább csak
legendö megondolatlanság ,itt nagyon kevés mullik azon aki ezt csinálja, a külsö körülmények határozzák meg hogy halál vagy csak egy jó buli volt e. De mindenki maga dönti döntse le maga hogyan akar meghalni .
bocsi ha hoszu voltam

Stiletto Creative Commons License 1999.09.14 0 0 41
Brühühühühü!
Hát senkit nem érdekel, csak így elsüllyedt a topicom?

...ÉS NEKED MI A VÉLEMÉNYED???

Költő Creative Commons License 1999.09.02 0 0 40
Valóban igazad van, már én is rájőttem.

Ha vki még nem vette volna észre ezen a héten a Eurosporton minden nap 19:00-tól 1999 Summer X-Games!!! Kicks ass & rulez.

(g)

Stiletto Creative Commons License 1999.09.02 0 0 39
Az ejtőernyőzés az asztán csapatsport!
-nagy alakzatok: 30-300 ember együtt No comment
-célbaugrás: egyéni + csapat értékelés
-formaugrás: 4-6-8 (esetleg 16) fős csapatok + a zuhanó operatőr
-skysurf: deszkás + az operatőre

Mit hagytam ki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!