Keresés

Részletes keresés

egy ember Creative Commons License 2000.02.20 0 0 15
Ma inkább úgy aktulyális, hogy aki hal, hülyüljön meg - levegőt úgyse kap...

Ma halat ettem a 6-os úti halászcsárdában. A nejem nem volt velünk, de neki üvegben hoztam halászlét. remélem nem köll necrológ.

Kéne nyitni egy topicot: "kamu befektetési lehetőségek" címmel. Köll nekünk ezért Nigériába menni? ne mán...

getom
légyszí, írd meg hozzászólásban a hitelkártyád számát, jelentősebb összeg miatt van rá szükségem... :-)))

fargo
azért az üzlethez egy kis okosse( pálócosan: á)g sem árt...

Alfred Creative Commons License 2000.02.19 0 0 14
fargo:
Így van! Aki hüje, hallyon meg... :-)
Előzmény: fargo (13)
fargo Creative Commons License 2000.02.19 0 0 13
Hááát, aki vadidegentôl kapott emilen keresztül belebonyolódik valami nemzetközi szélhámiába, az magára vessen, az egy ostoba segg.

Aki hülye, haljon meg...

getom Creative Commons License 2000.02.19 0 0 12
Well, persze, hogy kikeveredtem, a sörgyárak üzemelnek, mint atom, és jimmy bacsiva lmár a 3.-at tervezzük éppen szaud-arábiába, tuti üzlet lesz ez is, aki be akarna szállni, az irjon az emil cimemre, ott majd megadom a bankszámlaszámomat.
Előzmény: egy ember (11)
egy ember Creative Commons License 2000.02.19 0 0 11
Na nézd egy kőkorszaki topic

Most, hogy újaolvasom, rá kell ébrednem, hogy az általam kenyainak titulált esemény is nigériai volt, ahogy Alfred írta. Valszeg összekevertem a dolgokat, mert azidőben a nejem forszírozott egy kenyai elefántvadász utat. (Nem mentünk el - oda sem... )

Remélem getom már kikeveveredett a mellékhelyiségről és egy Tasztaltársat sem faltak fel Zambiában.

Egyébként éppen most próbálnak beráncigálni valami szervezkedésbe emilen keresztül - nem államellenes :-), de lehet, hogy "egy ember"-ellenes... - ha lesz valami belőle, majd mesélek.

egy ember

Alfred Creative Commons License 1999.08.28 0 0 10
egy ember:
Igen, nemzetközi szélhámia, de nem olyan egyszerű, mint a "küldjön ezer forintot, és megírom a meggazdagodás titkát", hanem annál jóval bonyolultabb.
Az eredeti niggériai verzióban, az eredetiben, egészen más feltételekkel kerestek "résztvevőket", mint a hozzá hasonló, de már elsősorban "küldjön gyorsan ötezer dollárt a költségekre"-kezdetű későbbi verziókban. Egyébként eltünt, illetve valami afrikai város sikátorában kissé megvert magyarról én is hallottam, de mondom, aki -esetleg- az első verzióban részt tudott venni, és meg tudta őrizni az inkognitóját a niggériai ügynökök, és bérelt nyomozókkal szemben, annak most nem igen vannak filléres gondjai. Bár azzal, hogy Németországban elkaptak niggériaiakat, lehet, hogy befulladt az egész.
Persze, mindez részben hipotézis, részben összeszedegetett hírmorzsák.
egy ember Creative Commons License 1999.08.28 0 0 9
Alfred
egy ismerősöm a kenyai változatból kapott, kvázi félhivatalosan - faxon - és tőlem kért tanácsot mit tegyen. Az ajánlat valóban csábító :-))))
Megkérdeztem én is egy-két ismerőst, s egy német-magyar barátom világosított fel, hogy nemzetközi szélhámiáról van szó, amelynek már halálos áldozata is volt - a palikám kiutazott Kenyába és nem is jött többé vissza - persze meklehet, hogy igencsak jól érzi magát a fekete banyák között (márha ott is vannak az internetnek olyan tündére, mint itt a mi saját banyánk :-)))) )

Wágner úr
esetleg azt akarod kerülő úton kifejezni, hogy kenyai söröd is van a raktárban, vagy magyar-kenyai vegyes sör?

A többiek, akik olvassák: azért jobb, ha kidobjátok a levelet és nem válaszoltok rája.

Vagy van valaki, aki válaszolt és életben van?

egy ember

Alfred Creative Commons License 1999.08.28 0 0 8
egy ember:
Én a niggériai olajos verziót ismerem, és az elég érdekes volt. A legérdekesebb az volt a dologban, hogy fizetett cikkeket, kis színeseket jelentetett meg a magyar állam, sokszor egymásnak ellentmondó riogatásokkal megspékelve, sőt, ingyenes telefonszámot is megadtak azért, hogy a megszédült vállalkozók ott "segítséget" kérjenek.
Németországban elfogtak niggériai állampolgárokat hihetetlenül nagy összegű bankszámlákkal a zsebükben, és a pénzzel együtt átadták a niggériai hatóságoknak(!!!).
Szóval, nem volt egyértelmű, hogy ki volt a csaló, ki az áldozat...
getom Creative Commons License 1999.08.28 0 0 7
Na te is jó firma vagyol, mondhatom, Wágner úr, nincsen semmi üzleti érzéked, mert a sok sör teljesen elvette, és most ha kijönnél etiópijba, hát akkor ottan még a füled is habos lehetne, mert ez a mi sörgyárunk úgy szuperál, hogy csak na, ezek az etijópok bele akarnak fulladni a sok sörbe, főleg azóta, hogy mi megmondtuk nekik Jimmy bácsival, hogy ez folyékony kenyér, és mi már a másik sörgyárunkat tervezzük namíbijába ezeknek a busmanoknak, de oda tégedet már nem veszünk bele, aztán most bánhatod akkor.
Wágner úr Creative Commons License 1999.08.28 0 0 6
Bööööö.... tőlem a múltkor egy sík átorba' kért ez a sztrovacsek pénzet Sörgyáralapításra.... de aztán megelégedtem Egy Pofa Sörrel, amit a karójáért kaptam...
getom Creative Commons License 1999.08.28 0 0 5
Milyen bajokat, az a három szende szűz megesküdött, hogy semmi bajuk, teljesen egészségesek, és ezt a levelet én nem tudom elolvasni, mert mi Jimmy bácsikámmal mindig etiópul beszélgetünk, és egyikünk se ért angolul, ezt a levelet valaki csak úgy lefordíthatta neki, valami seggfej, és Jimmy bácsi egy rendes pacák, nincs vele semmi baj, egy arany gyerek.
egy ember Creative Commons License 1999.08.27 0 0 4
Figyúzz getom
ha már ott ülsz a nairobi rötyin nyugodtan használhatod is :-))) Bár kellemesen egzotikus nem bajokat azér még összeszedhecc!
Ha van, akit ennyire érdekelt, ám legyen itt maga a levél:

JAMES MOKOBA
ABIDJAN COTE DIVOIRE
DATE: 9TH AUGUST, 1999.

DEAR SIR

INVESTMENT PROPOSAL

I am JAMES MOKOBA, I got to know of your courtesy of international business bureau here in Abidjan (Ivory Coast). Sequent to my zeal towards foreign investment and also security for my life and my possession, I therefore write to give you a Breakdown of this proposal.

I was the personal confidant to the president of Sierra-Leone (Alh. Tejan Kabbeh) who was pushed out of office by a military coup carried out by disgruntled soldiers last year. However, when these soldiers strucked, his excellency was forced to run into Guinea Conakry on exile, some of his closest aids left for some other countries. While these events took place I decided to move to Cote dIvoire (Ivory Coast) with my family and a treasure containing the total sum of US$12,000,000 (Twelve Million US Dollars) which was part of the cash left under my control within the presidential mansion where I was in charge of securities.

With the help of an Ivorian farmer, I was able to move the money to Abidjan. On arrival here in Abidjan, I immediately deposited the treasure containing the fund into a private Security Company for safe keeping, although the security Company is not aware of the contents as they were deposited as privileged consignments.

Right now, I am seeking for a partner who shall serve as the guardian of this fund with whom I can plan the best way to move this money for investment purposes which is my motive for contacting you to be able to actualize this project, you are required to assist in the following manners.
1. That you shall be required to provide a good Bank Account where the money could be transferred and where taxation will not take much toll on the money.

2. That you shall serve as the general overseer and guardian of this fund and all investment thereafter.

3. To assist in providing me and my immediate family a permanent residential permit in your country after the money must have been transferred to your account.

For these services a suitable percentage (%) will be mapped out for you after you have shown your willingness to assist. So if you are interested reply me by Email for more details.

Having stated the above clearly, I expected to receive your response soonest as I do not intend to have this transaction delayed.

Please treat this as highly confidential.

Best regards,

JAMES MOKOBA

Nekem spam mail formában jött, nem tudom, még hányan és milyen elvek alapján kaptuk.

Mindenesetre, aki ilyet kap, elolvasás helyett égesse el - mármint a levelet, ne az ámítógépét :-)))

egy (fehér) ember

getom Creative Commons License 1999.08.27 0 0 3
Már csak öt dollárom maradt... De épp itt jön Mokoba, aki kijött elém a reptérre, há szija, Jimmy Bácsi...
lobo Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2
Ha még maradt pár ezer dollárod, gyorsan küldd el nekünk, hogy biztos helyen legyen.
getom Creative Commons License 1999.08.27 0 0 1
Jajjjaaajj, én megadtam a bankszámlaszámomat elsőre, mert olyan hiszékeny vagyok, és tizen-huszon ezer dollártot is küldtem neki, most meg itt vagyok Nairobiban, a repülőtér mosdójából netezek, hát micsinájjak mostan?
ks Creative Commons License 1999.08.26 0 0 0
ez 1 0-ás sztori
egy ember Creative Commons License 1999.08.26 0 0 topiknyitó
Ezúton hívom fel minden T.Tasztaltárs figyelmét, hogy a James Mokobától Abidjanból érkező befektetési ajánlatra semmilyen választ ne adjatok, főleg ne közöljétek vele bankszámlátok számát, attól meg végképp tartózkodjatok, hogy kiutazzatok hozzá. Hasonló szélhámia Kenyából már történt, több súlyos bűncselekménnyel, eltűnt emberrel. A dolog nem tréfa. Próbáltam értesíteni a mailcity.com-ot, de egy automata köszönő levélen kívül nem jött reakcijó.
egy ember

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!