Keresés

Részletes keresés

Gold Creative Commons License 1999.09.02 0 0 5
Hi!
Használjátok at AtGuard 3.21-et.
Tök jól le lehet vele tiltani mindenféle reklámot, új ablak nyitását, stb.
http://www.xxlmusic.sp.ru/fosi/

Aztán meg suck a reklámoknak!

collateral_damage Creative Commons License 1999.09.01 0 0 4
Ez érdekes, mert azóta "jobb" helyeken is találtam ilyesmit:

www.jovonezo.hu
hodito.netlap.hu

Írhatok nekik köszönőlevelet?

Kei-Satu Creative Commons License 1999.08.27 0 0 3
Bazzeg, ez nem az én napom (T. Moderátorok! Az előző kettő beszólásomat szíveskedjenek törölni.)

Akkor mondom az ftp-t, nem szórakozok:
ftp.swi.hu
login: indexhu
pwd: lajostanya

Kei-Satu Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2
Na, ez így nem működik. Akkor csinálok egy linket:

Ide raktam.

Kei-Satu Creative Commons License 1999.08.27 0 0 1
Nagyon aranyos dologról van szó. Egy scriptecske indul el ilyenkor, ami egy célt szolgál: növelje a Top100/0/swi statisztikát.

Ha valaki kiváncsi rá, beszabom ide. (A bezárás része titok.)(Jól lehet alkalmazni extrás reklámnak. Egy-két óra után 12-13. helyet meg lehet szerezni, utána meg be kell rakni az eredeti index.html-t.

Ááá. Meg is találtam. Íme (ez az enyém volt)(egy kis probléma volt az idézettel, de megoldottam):

Ez egy oltári kibaszás!

TARGET="rtop">

<br><BODY> <br>SZÍVÁS... HASZNÁLJ ÚJABB NAVIGÁTORT! <br></BODY> <br>

megasys Creative Commons License 1999.08.26 0 0 0
Igen, létezik... az IE nem nagyon bírja nekem se, ha sok ablakot nyitok meg belőle és ugyanezt a fagyás dolgot csinálja. Egyébként ehhez sokszor IE és sok ablak sem kell...
Szóval vigyázni kell a netezés közben, mert aztán egy fagyás miatt a letöltött fájlokból csak egy nagy NULLA marad meg.
collateral_damage Creative Commons License 1999.08.24 0 0 topiknyitó
Épp egy magyar mp3 oldalt látogattam (na jó, swi.hu/bestmp3), amikor rákattintottam egy linkre és az sorra nyitotta ki az IE ablakokat egymás után. Versenyeznem kellett a géppel, hogy én legyek a gyorsabb és be tudjam csukni mindegyiket, és végül sikerült is. Ekkor viszont iszonyatosan lassú lett a gép, a systray és a start menu meghalt... Lefuttattam egy víruskeresőt, de semmit nem talált. Ctrl-Alt-Delt nyomtam ezután, és ezt bírta kiírni:

Explorer [Not responding]

Nem volt mit tenni, End Task-et nyomtam bátran, és csodák csodája, újra minden a régi lett! (még 10 percen belül voltam, úgyhogy a necc sem szakadt meg) Ebből akár lefagyás is lehetett volna! (Aztán meg oda a 150 pénz :))

Vajon tényleg ez a csodalink okozta a galibát?! Létezik ilyesmi?

Választ/segítséget várok. Kösz!

Ui.: konfig: P-75 16MB IE5 W98 33.6 kbps
(de eddig még semmi gondom nem volt vele)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!