Keresés

Részletes keresés

Mara300 Creative Commons License 2016.10.24 0 0 309

azt mondta hogy nem gyulladás és hogy torolgessem szeszes vattaval. Mind torolgethetem mert semmi változás, még mindig bűdös és még mindig barna váladék van benne .

 

 

Szia;

En ehhez nem ertek, nekem is gondom van a kutyammal, most googeloltam nehany dolgot, es akartam itt a forumon keresgelni egy  segely-topikot, amikor latom hogy mit irtal, es a sajat gondom közben talalt oldalt most Neked beteszem, ami nem az en gondom -le ne kopogjam ..D; - de talan Neked segithet.

 

(Ha nem megy a nemet, rakd be a gugli forditoba, vagy kerdezz ra nalam, de a lenyeget most probalom Neked azert magyarul megirni a linkekböl.)

 

Ami a kutyadnak van, az nagy valoszinüseg szerint egy fülben levö atkaktol szarmazo betegseg. Mivel a kutyad fiatal, annak is nagy valoszinüsege, hogy a kutya a mamajatol vagy a korabbi környazeteböl szedte ezt össze. (Maskor vetelnel ne csak a kiskutyat nezd, hanem a mamaja fület farkat orrat ..D; is ..)

 

Az alkoholos vatta tisztitas a link-tartalom szerint ebben az esetben egy nagyon rossz ötlet/tanacs volt, mert az alkohol csip, ami miatt a kutya meg jobban vakarodzik, megint kis sebeket csinal stb. (Mar az atkak is sebeket csinalnak, azert van az egesz dolog, begyüllad, barna dolog stb...)

 

Tanacs, ezek a tanacsok, ha nem is atkas lenne, akkor sem okoznak kart, es meg is kellene tenni rendszeresen a kutyanal, ha barmi van a füleben, tehat ..: ki kell elöször is a kutya fület jol mosni.

Lent erre is van egy link, hogy ez hogy megy. Azt a megoldast valaszd, hogy van specialis fültisztito folyadek, lehet keszen kapni, vegyel embernek valot, gyogyszertarban. Ne alkoholosat, van masik is.

Felre kell a kutya fejet forditani, öntsel (na nem önteni, annak van egy kis nyilasa, tehat csorgass D;) bele folyadekot, probald a kutya fejet simogatassal egy jo darabig ugy tartani, jo darab az kb jo felora, talan elalszik .., aztan  a masik fül jön, a forditasnal a fejnel kicsorog aminek ki kell csorognia,  de mielött a masik fülre mesz, az elsö fülbe meg egyszer öblitöt bele, kb 10 perc,   aztan forditani a fejet es kicsorgatni.  Szerintem egy 3.-ik  is mehet nyugodtan, ha mar barnas dolog jön ki., aztan van tisztito palca vattaval, nem olyan vastag amit a sajat füledbe teszel D; hanem kb 2-3x vastagabb fejjel, ezt rakd bele meleg de nem forro vizbe, ezzel kitörölni a fület, de ha belenezel es sok barna odaragadt dolog van meg benne, akkor azokat öblitessel szedd ki, tehat addig nem nyulunk a palcaval sehova, amig darabok vannak a füljaratban, amiket latsz is,  nem a vattapalcaval a befele menö jaratokba benyulni, mert azzal csak melyre   betolod  (tehat csak ott palcazni, ahol tudod hogy ki is törlöd es nem betolod a dolgot)  es akkor erre mondjak hogy adtal a kakanak egy pofont ..aztan jön a masik fül.

 

2-3 nap varas utan -amit en nem tartanek be, hanem harom napig minden nap ezt megcsinalnam- ismetlese a fülmosasnak.

 

Ha kesz vagy egy nap mindket fül tisztitasaval, akkor, de csak akkor fülcseppek bele, semmi bio dolog, ha mar ennyire akkut a füldolog, nem lehet itt azzal szozakozni, hogy bio akarmi. (Bio dolgok allatnal egyebkent is inkabb megelözesre jok, most lehet hogy egyesek nagyot fognak kiabalni, de ha akkut egy dolog, akkor nem kell hetekig szorakozgatni, tehat bele egy igazi antibiotikum es atkaölö fülcsepp.)

 

Kb 3 nap mulva latod hogy nem termelödik ujjabb zsir vagy mi ez az akarmi, a csepp lehet egyebkent olajos, de semmi alkoholos csipös dolgot ne hasznalj.

 

Ha nem kapsz  jo fülmoso szert, akkor egy veszhelyzet-variacio: langyosnal melegebb viz, de nem egeszen meleg, 1-2 csepp jo minösegü baby-olaj bele a vizbe, aztan lehet csinalni.

 

Összefoglalva: minden nap kb minimum 3 napig mindket fül 3-4x atmosva, 1. atmosasnal kb 1/2 ora aztatas, aztan kb 2x10 perc. Majd meglatod..., aztan a masik füllel ugyanaz, ha kesz vagy jöhetnek a cseppek.

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Atk%C3%A1k

 

 

http://www.tiermedizinportal.de/tierkrankheiten/hundekrankheiten/ohrmilben-beim-hund/433343

 

http://www.tiermedizinportal.de/tierkrankheiten/hundekrankheiten/ohrmilben-beim-hund/433343/2/

 

Die Behandlung von Ohrmilben beim Hund beginnt in der Regel mit einer gründlichen  Reinigung der Ohren .  Zudem erhält der Hund Medikamente gegen die Milben (z.B. eine milbenabtötende Salbe) und gegen den Juckreiz.

Sind die Ohren des Hundes stark entzündet, kommen entzündungshemmende und antibakterielle Ohrentropfen zum Einsatz. Diese Mittel werden so lange verabreicht, bis die Entzündung vollständig ausgeheilt ist.

http://www.tiermedizinportal.de/therapie/ohrenreinigung-bei-tieren/354535

Előzmény: Jucika81 (308)
Jucika81 Creative Commons License 2016.10.20 0 0 308

Sziasztok van egy négy hónapos yorkshire terrierem budos a füle már nem tudom mit csináljak vele voltam allatorvosnal s azt mondta hogy nem gyulladás és hogy torolgessem szeszes vattaval. Mind torolgethetem mert semmi változás, még mindig bűdös és még mindig barna váladék van benne . Azt szeretném kérdezni, hogy ez normális és mit tegyek mert ahányszor az ölembe veszem mindig megcsap az a szag. 

-balu28- Creative Commons License 2016.10.06 0 0 307

A gazda felelős a kutyájáért.

 

Előzmény: Törölt nick (306)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.05 0 0 306

Sziasztok!

 

Inkább jogi jellegű lenne a kérdésem, mint magával a kutyával kapcsolatos.

 

Vettünk pár hónapja egy házat, kertje is van, utcafronton bájos fakerítéssel, a többi oldalon a hagyományos drótkerítés. Nekünk nincs kutyánk. Az előző háztulajnak sem volt. A kapun nincs emiatt "vigyázz, a kutya harap" tábla. Viszont a közvetlen szomszédunk túlsó szomszédjából rendszeresen a mi kertünkön és kerítésünkön keresztül járnak ki az utcára a kutyák, átugorva azt. A szomszéddal közösen hiába foltozgatjuk a kerítéseinket, mindig újabb és újabb lyukat rágnak a drótkerítésen, sőt, a facsemete sem volt akadály.

 

Ezek a kutyák a gondatlan gazdánál vannak legalább négyen: egy öreg németjuhász, egy tacskó és két keverék. A tacskó már szaladt nekem is majdnem a motor alá. Szóltam már a gazájuknak, mondta, hogy megnézi a kerítést, de ezek szerint nem ért még mindig el a kert hátsó részébe...

 

A kérdésem az, hogy mi van akkor, ha tőlünk ugrik ki a kutya, és harap meg valakit? Kit tesznek olyankor felelőssé?

AndieK Creative Commons License 2014.12.12 0 0 305

Olcsó kutyaruhák, fekhelyek...gondoskodj télen is a kedvenceidről :)

 

www.facebook.com/egyedikutyaruha

t-boyfalva Creative Commons License 2014.01.27 0 0 303

Szia

 

Bár arról nem írtál ,hogy hol tartanád , a Komondorról megpróbálnálak lebeszéln, hacsak nincsenek óriási kutyanevelési, kutyatartási tapasztalataid. Ha nem vigyázol a "fejedre nő" és az egy komondor esetében  igencsak veszélyes lehet. Szomszédban volt egy ilyen kutya, nekem meg Kuvaszom volt.Egyik sem könnyű eset !Nem vállalnám be meg egyszer...Nagy szabadság igénye van..inkább tanyára való !

A puli kiváló jelzőkutya betörők ellen...de szétszedni nem fogja őket (sajnos) max a bokájukba csimpaszkodik ! :-)

Előzmény: MustangSally (295)
kriseva Creative Commons License 2014.01.27 0 0 302

Jagd terrier,és shar-pei,TELLYESEN jó párosítás.És még a nemüket sem tudod?Akkor baromira hozzáértő lehetsz.Nem baj,ne is törődj vele,majd valamelyik sintértelepre bevágod a fejlődési rendellenességgel született kicsit,hadd pusztuljon ott.Mert ugyan ki fogja örökbe fogadni,mikor tele vannak a menhelyek aranyosnál aranyosabb,oltott,chippelt pici kölykökkel?Na majd a hüjjjje állatvédők megoldják helyetted,mert ugyan ki más?Gondolom te nem akarod felnevelni a kis nyomorék kutyát,ebben tutira biztos vagyok,neked egészséges kell.Vigye más.Eszem megáll a sok felelőtlen ember miatt,mi az,hogy mégiscsak sikerült a shar-peinek?????Ha vigyázol,istenbocsá' ivartalanítod,akkor még véletlenül sem jön össze.

TELLYESEN egy felelőtlen,állatokkal nem törődő lény vagy!!!

 

(helyesírást nem ártana gyakorolni,de látom,az agyad is ilyen szinten van)

Előzmény: Kfanni2001 (298)
Sweeney Todd Creative Commons License 2014.01.27 0 0 301

a fejlődési rendellenességgel született kölyköt meg altattasd el, egy merő szenvedés az élete így, vidd el dokihoz, ő megmondja milyen fokú a baj.

Előzmény: Kfanni2001 (298)
Flamy67 Creative Commons License 2014.01.27 0 0 300

és nem csak a kezdete hanem valószínűleg a befejezése is ,szerinted kinek kell majd egy fejlődési rendellenességgel született kutya ? felelőtlen vagy és ha nem lesz a kutyáknak gazda mit fogsz csinálni ? és ha a többi sem egészséges? máskor gondolkodni kéne !

Előzmény: Kfanni2001 (298)
Sweeney Todd Creative Commons License 2014.01.27 0 0 299

remélem, boldog vagy, hogy a saját örömödre, felelőtlenül, szakértelem nélkül lehozol egy almot, ezzel gazdagítva Magyarország 1 milló kóbor/menhelyen/gazdátlan kutyaállományát. csak gratulálni tudok, hogy annak öröme felett, hogy te kutyázhass gyártottál egy halom potenciális menhely kölyköt! ébresztő, még a fajtatiszta kölykök is nehezen mennek el, a keverékek pláne. hova teszel 5 kölyköt, te nagyon okos?

 

szomszét dettó így járt, aki bölcsen póráz nélkül sétáltatta a keverék tüzelő szukáját. 7 kölyke lett, 3-at vittek el, mert persze senkinek sem kell annyi keverék kutya, mint amennyi napi szinten születik a nem törődöm gazdák miatt. a többivel egy darabig küzdött, majd menhelyre kerültek. agyam eldobom, hogy mennyien küzdenek az állatvédők és támogatóik a fölösleges szaropulat ellen, pénzt energiát nem sajnálva, a hozzád hasonló ügyesek meg ezt tönkrevágják.

Előzmény: Kfanni2001 (298)
Kfanni2001 Creative Commons License 2014.01.26 0 0 298

Sziasztok! 
Ma születtek meg kistestű, shar-pei és jagd terrier keverék kutyusaim. 5-en vannak. Nemüket még nem tudom de nagyon különlegesek. Most mesélnék nektek valamit ha nem baj...

A kicsik anyját tavaly előtti nyáron apukámtól kaptam és tellyesen beleszerettem. Tanítottam, törődem vele, de csak sikerült a kan shar-pei kutyusunknak... és hát megszülettek ezek a kis tündérek. Azért ilyen fontosak nekem mert apukám már 2 éve nem lehet velem és a kutya amit tőle kaptam végre felnőtt, szült 5 kis mogyorkát...de... az eggyik kis pindur más mint a többi. Tellyesen más. Nem fejlődött ki a jobb első mancsa, csak egy csonk van ott. Ennek ellenére az elmúlt órákban olyat mutatott nekem amilyet meg ember nem látott. Ugyebár az első pár óra, nap a legrizikósabb egy kicsinél, de ez a kutya láttszólag is más mint a többi. Az a küzdés amit az életéért tesz, csodálatos. Nagyon erős! Igazán büszke kutya válhatna belőle, de sokan erre szt mondanák hogy esélye sincs...szerintem van! 
Ha szerinted is, és be birnálnfogadni egy ioyen különleges lényt akkor hívj telefonon délutáni órákban.
Igen, a tesói is elvihetők. Kb 2 hónap múlva :)

Ez az én kis kutyusom és kölykei történetének kezdete.
06706399235

***angyalka*** Creative Commons License 2014.01.16 0 0 297

Kérem segítsenek terjeszteni a hírt!

Lányom súlyos betegségében segítő társ, és családtag a csatolt képen látható lány yorkshire terrier kutyus. Ha látta ezt a kutyát, kérem keressen meg mielőbb. A lányom egészsége múlik rajta. A kutyus eltűnt 2013. december 22-én (tisztázatlan körülmények között a kutya szállítását végző személytől). A kutyus bármely megyében lehet. A képen látható piros Hurtta ruhát viselte, és a fotóalbumban látható rogz (barna-rózsaszín) kutyahámot, illetve egy piros pórázt. 
(Kor: 2 éves, orrtőnél enyhe barna elszíneződés, Chip: 93900001044xxxx)

További képek a következő linken találhatók: http://kloe.angelsdream.fotoalbum.hu/

Facebook oldal és elérhetőség: https://www.facebook.com/yorki.hirek

Köszönjük a segítséget a kutyus nevében is!

 

*kotka* Creative Commons License 2014.01.16 0 0 296

Kedves Forumozók!

Elnézést, hogy bepofátlankodok a topikba, de ha bárkinek lenne kéz alól Norocarp, Carprox, vagy bármilyen Carprofen hatóanyagú fájdalomcsillapítója, az kérem szóljon. Egy idős mentett labradornak lenne rá szüksége. 

Ha van valakinek, vagy tud valamilyen beszerzési forrásról (nem gyógyszertári), az kérem írjon e-mailt az infoemail@indamail.hu mail címre. Előre is hálásan köszönöm.

Vasóczki Viktória.

MustangSally Creative Commons License 2014.01.10 0 0 295

Sziasztok!

Kutyatartáson gondolkozom, bár még picit távoli terv, mert addig nem vállalok be kutyát, amíg az időbeosztásom nem engedi.

Két fajtára szűkítettem le: komondor, vagy puli. Méretileg távol állnak, tudom, épp ezért nem tudok dönteni!

A komondor előnye számomra az, hogy tekintélyt parancsoló, nyugodt kutya. A hátránya, hogy nem vagyok egy domináns alkat, se lelkileg, se testileg, félek, átvenné az irányítást egy velem egy súlyban lévő kutya. Kutyaiskolába mindenképpen hordani fogom, akárhogy is döntök.

A puli előnye, hogy kisebb, hátránya, hogy úgy olvastam jóval ugatósabb, izgágább, nem vagyok biztos benne, hogy el tudna kapni egy betörőt, úgy, mint egy komondor.

A fő feladat a ház őrzése lenne, erre mindkét fajta egyaránt alkalmas.

Fontos, hogy ha esetleg lennének tyúkjaim, kacsáim, vagy egyéb kistermetű haszonállat, őket ne bántsa. Ja, igen, a macskákat se, mert azért nagyon ideges lennék.

H.J Creative Commons License 2013.07.29 0 0 294

Szia. ha még nem túl késő: Ha kankutya,az ívartalanítás sokat segít.Megszünik egy motiváció amiért elszökdös.

Egy (olcsóbb) villanypásztor is csodákra képes. :))

Előzmény: utibi81 (292)
BENTA Creative Commons License 2013.07.29 0 0 293

Sziasztok!

 

Három hónapja született nálunk a mellékelt képen látható két kis kutyus. Bár nem terveztük őket, az anya másként döntött. Viszont két nagyon szép, okos, élénk kutyus született a véletlen frigyből, mindketten fiúk. Az anya német spicc, az apa egy phantom uszkár. Az egyik kicsi teljesen az anyja, a másik pedig az apjára hasonlít, különösen a színezése és a szőrminősége. Sajnos nem tudjuk őket megtartani, nehéz szívvel válunk meg tőlük, de kénytelenek vagyunk, mert már több kutyánk is van. Nem lesznek nagy testűek, hisz a szülők sem azok, viszont rendkívül intelligensek, jól taníthatók, érdeklődők. Kisgyerek mellé, vagy akár egyedülállóknak is kiváló társaság. Udvaron tartva nagyon jó jelzőkutyák, de nem ugatnak feleslegesen. Szeretnénk jó helyre ajándékozni őket.

 

Elérhetőségem: 30-9377-624

 

utibi81 Creative Commons License 2013.05.05 0 0 292

Sziasztok! Van egy befogadott kutyánk, egy erélyi kopó ill beagle keverék kan kutya! Folyamatosan problémákat okoz nekünk a sorozatos szökéseivel! Meg lett kötve először bőr nyakörvel, majd folytó nyakörvel, de mindegyikből kihúzta a felyét. Csináltattunk kerítést, elölre, ill hátra, ami megintcsak nem akadály mert áttmászik rajta! Most be kellett csuknom egy ollba, mert  feljelentettek minket, hogy a kutyánk sokat van a közterületen, de ez hosszú távon nem megoldás! Ha valaki tud nekem ötletet adni, hogy némi anyagi ráfordítással kordában tarthassam, kérem írja meg nekem!!! Köszönettel: Tibi.

ramy 1205 Creative Commons License 2011.10.30 0 0 291

sziasztok én segitséget szeretnék kérni hogy a stafo terriert hogy kell tartanom ugyan ugy e mint más kutyát

 

Eaglet Creative Commons License 2006.08.16 0 0 290

Meghalt a házmester váratlanul. A házban lakó kutyatartó azt mondta, hogy nagyon rendesen bánt Morzsával, aki Zalába kerül kertes házba.

Az első tulajdonosra vagyok tulajdonképpen egy kicsit mérges, mert hozzászoktatták a kutyát, hogy kispárnán kényelmesen ágyban aludhat. Tudom, hogy ez marhaság, de minek kell ilyenre rászoktatni és utána pedig bevinni menhelyre mert jön a baba. Dehát persze csak egy kutya. Emberekkel is megtesznek ilyeneket. De jó lenne, ha egyikükkel sem fordulna elő és mindenki csak olyat tenne, amit szeretne ha vele is tennének.. Szóval Morzsi uton a boldogság felé. Volt tulajdonosát Isten nyugosztalja. Egyszerüen elvérzett szerencsétlen.

Előzmény: Eaglet (283)
bettymam Creative Commons License 2006.08.14 0 0 289
Sziasztok!

14 hónapos, szelíd, kedves argentin dog szuka, szerető gazdit keres. A kutyus süket, így született. Több helyről kitették már - pedig befogadásakor is tudták róla -, de mindig megtalálták jószándékú emberek. Olyan helyet keresünk neki, ahol jó kerítés, nagy udvar van, s az ő ragaszkodása végre viszonzásra talál! A kutyát a helyébe visszük a leendő gazdának, s fontos a kapcsolat fenntartása!

Érdeklődni lehet: 0670/613-0489 - vagy a gumello@t-online.hu mail címen


"A szeretet az a nyelv, amit a vak láthat, a süket hallhat"
nextdoor Creative Commons License 2006.08.13 0 0 288
A kutya a mi gondozásunkban van. www.lelenc.hu 06 30 5000 209
Előzmény: Törölt nick (285)
sushisushi Creative Commons License 2006.08.13 0 0 287
Tegnap este Budapesten az V. kerületben találtunk egy ezüst középsnaucer szukát, piros macis kendővel a nyakában. Úgy 2-3 éves lehet. Nemrég trimmelhették, de pár napja már bolyonghat a környéken. Tegnap még elég ijedt volt, de mára megnyugodott, nagyon kedves játékos. Sajnos sem nyakörve sem chip-je nincs. Kérlek benneteket, ha valaki ráismer hívjon valamelyik telefonszámon: 70/5307055 vagy 20/4943998snau
izee88 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 286

Nekem pincsim van, a tizedik emeleten. Én speciel úgy vettem észre, nagyon élvezi a dolgot. Az egész napot képes lenne átaludni, olyan lusta, mégis jókat sétálunk vele a mellettünk lévő kiserdőben. Találkozik a társaival, kifutják magukat, aztán együtt hemperegnek. Nagyon hozzámszokott, szinte mindent együtt csinálunk. Szerintem nagyobb kínzás, mikor falun láncra kötik a kutyát.

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.09 0 0 285

Kérlek Titeket olvassátok ezt el:

S.O.S gazdát keres egy mudijellegű krém-fehér színű szuka kutya. Rettenet aranyos a kutty, puszis, bújós, de először félénk. Sajnos mostani befogadója nem tudja tovább tartani 1-2 napnál és nem tudjuk ezek után mi lesz. Tegnap találtuk Zuglóban. Kérem aki tudna segítneni hívja a következő számokat: 0670/2753210 VAGY 0620/4653714

Már szinte Budapest összes menhelyét, állatvédő egyesületét felhívtuk és sajnos sehol sem tudják befogadni. Nem tudjuk sokáig tartani az ideiglenes befogadónál, de nem szeretnénk, ha visszakerülne az utcára.

Itt egy kép róla:

http://gallery.site.hu/u/Doszka/Kep_101.jpg.html

oncogito Creative Commons License 2006.08.02 0 0 284
Nem az a fontos, hogy hol tartják a kutyát, hanem az, hogy hogyan. A kutya a gazdi mellett érzi jól magát. Mi is társasházi lakásban lakunk és lassan husz éve van kutyám. Rengeteget kirándulunk, hajnali ötkor már viszem a kutyát, utána megyek dolgozni. Biztos, hogy más az életritmus, biztos hogy van vele dolog, de megéri. Egyébként a kutyák zöme kertben is a nap nagy részét átalussza. Otthon is ez van, aztán jöhet a kiadós séta - és a kutya boldog. Egyébként az ilyen kistestű ebkék akár husz évig is elélnek, ha szeretetben és gondoskodásban van részük. Az én golden keverékem már 16 éves elmult és sosem sínylődött. :-)))
Előzmény: Eaglet (283)
Eaglet Creative Commons License 2006.08.02 0 0 283
Ez egy házmester, vagy hasonló feladatu hölgy. Volt neki kutyusa, de szerintem mindegyiket lakásban tartotta. Ennek a Morzsinak van peche, hogy lakásba került. Nyilván nehezen fogja megszokni. Nagyon szeretni való, kedves kis kutyus.
A Nagybátyám nagyon szerette a tacskókat, talán jobban meg is bizott bennük mint a rokonaiban. Ezt mondjuk meg is értem ..))) Kár, hogy nem élnek sokáig ezek a kutyák, emiatt nem tartanék mert nagyon sajnálnám elveszíteni. Ja meg lakásban a második emeleten állatkínzás kutyát tartani, szerintem. A gazdinak lehet, hogy baromi jó. Ez már majdnem olyan mint halat a szárazföldi élethez szoktatni.
Előzmény: oncogito (282)
oncogito Creative Commons License 2006.08.02 0 0 282
Azért mégis beszélned kellene vele. Mert hiába volt kutyája, ha eddig mindig kertben tartotta. Lakásban más a szitu. A kutyát, pláne ha uj helyen van és uj környezetben, nem akkor kell kivinni, amikor a gazdi ráér, hanem mindig ugyanabban az időben és lehetőleg minimum naponta négyszer. Eddig ha kertben volt, nem kellett visszatartania, akkor végezte a dolgát, amikor akarta. Kell neki idő, míg átáll. Sok türelem kell hozzá és amíg megszokja (mert a kutya olyan fából van faragva, hogy egy mákszemyi szeretetért is kiteszi a lelkét és szótfogadni akar) és addig bizony nincs más, mint takarítani. Meglehet még, hogy sokat van egyedül és akkor jelölni is szoktak. Szóval ezer és egy oka lehet a bepisilésnek, de mindenképpen a szép szó és a rendszeres kivitel a megoldások, persze ha nincs egyéb szervi baja.
Előzmény: Eaglet (281)
Eaglet Creative Commons License 2006.08.02 0 0 281
Szóval tacskó és valaminek a keveréke, Morzsi a neve és 2 éves. Aztmondja nem az első kutyája tudja mit kell tenni. Szerinte hiába viszi ki rendszeresen a kutyust.
Annyit megtudtam, hogy Morzsi menhelyre került amikor kicsi volt, mert a család ahol élt babát várt. Amikor az új gazdi hazahozta egy pillanatra magára hagyta. Szegény kutya azthitte otthon van mert rögtön bepattant az ágyba, feje alatt volt a kispárna, lábai a lepedőn :))) Szóval jómódu családnál volt, valszeg nem is püfölték.
Szegény Morzsiból nem árad a jókedv még nem is ugat. Azért nincs rossz helyen, szerintem nem fogja bántani, remélem. Kutya világ :(((
Előzmény: oncogito (280)
oncogito Creative Commons License 2006.07.31 0 0 280
Azért én addig nem lennék ebben olyan biztos, amíg nem látod kidobni azt a vesszőt...
Előzmény: Eaglet (279)
Eaglet Creative Commons License 2006.07.31 0 0 279
Inkább fiatal, de majd tájékozodom. Már letett a püfölésről..
Előzmény: oncogito (278)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!