Keresés

Részletes keresés

H.J Creative Commons License 2013.07.29 0 0 294

Szia. ha még nem túl késő: Ha kankutya,az ívartalanítás sokat segít.Megszünik egy motiváció amiért elszökdös.

Egy (olcsóbb) villanypásztor is csodákra képes. :))

Előzmény: utibi81 (292)
BENTA Creative Commons License 2013.07.29 0 0 293

Sziasztok!

 

Három hónapja született nálunk a mellékelt képen látható két kis kutyus. Bár nem terveztük őket, az anya másként döntött. Viszont két nagyon szép, okos, élénk kutyus született a véletlen frigyből, mindketten fiúk. Az anya német spicc, az apa egy phantom uszkár. Az egyik kicsi teljesen az anyja, a másik pedig az apjára hasonlít, különösen a színezése és a szőrminősége. Sajnos nem tudjuk őket megtartani, nehéz szívvel válunk meg tőlük, de kénytelenek vagyunk, mert már több kutyánk is van. Nem lesznek nagy testűek, hisz a szülők sem azok, viszont rendkívül intelligensek, jól taníthatók, érdeklődők. Kisgyerek mellé, vagy akár egyedülállóknak is kiváló társaság. Udvaron tartva nagyon jó jelzőkutyák, de nem ugatnak feleslegesen. Szeretnénk jó helyre ajándékozni őket.

 

Elérhetőségem: 30-9377-624

 

utibi81 Creative Commons License 2013.05.05 0 0 292

Sziasztok! Van egy befogadott kutyánk, egy erélyi kopó ill beagle keverék kan kutya! Folyamatosan problémákat okoz nekünk a sorozatos szökéseivel! Meg lett kötve először bőr nyakörvel, majd folytó nyakörvel, de mindegyikből kihúzta a felyét. Csináltattunk kerítést, elölre, ill hátra, ami megintcsak nem akadály mert áttmászik rajta! Most be kellett csuknom egy ollba, mert  feljelentettek minket, hogy a kutyánk sokat van a közterületen, de ez hosszú távon nem megoldás! Ha valaki tud nekem ötletet adni, hogy némi anyagi ráfordítással kordában tarthassam, kérem írja meg nekem!!! Köszönettel: Tibi.

ramy 1205 Creative Commons License 2011.10.30 0 0 291

sziasztok én segitséget szeretnék kérni hogy a stafo terriert hogy kell tartanom ugyan ugy e mint más kutyát

 

Eaglet Creative Commons License 2006.08.16 0 0 290

Meghalt a házmester váratlanul. A házban lakó kutyatartó azt mondta, hogy nagyon rendesen bánt Morzsával, aki Zalába kerül kertes házba.

Az első tulajdonosra vagyok tulajdonképpen egy kicsit mérges, mert hozzászoktatták a kutyát, hogy kispárnán kényelmesen ágyban aludhat. Tudom, hogy ez marhaság, de minek kell ilyenre rászoktatni és utána pedig bevinni menhelyre mert jön a baba. Dehát persze csak egy kutya. Emberekkel is megtesznek ilyeneket. De jó lenne, ha egyikükkel sem fordulna elő és mindenki csak olyat tenne, amit szeretne ha vele is tennének.. Szóval Morzsi uton a boldogság felé. Volt tulajdonosát Isten nyugosztalja. Egyszerüen elvérzett szerencsétlen.

Előzmény: Eaglet (283)
bettymam Creative Commons License 2006.08.14 0 0 289
Sziasztok!

14 hónapos, szelíd, kedves argentin dog szuka, szerető gazdit keres. A kutyus süket, így született. Több helyről kitették már - pedig befogadásakor is tudták róla -, de mindig megtalálták jószándékú emberek. Olyan helyet keresünk neki, ahol jó kerítés, nagy udvar van, s az ő ragaszkodása végre viszonzásra talál! A kutyát a helyébe visszük a leendő gazdának, s fontos a kapcsolat fenntartása!

Érdeklődni lehet: 0670/613-0489 - vagy a gumello@t-online.hu mail címen


"A szeretet az a nyelv, amit a vak láthat, a süket hallhat"
nextdoor Creative Commons License 2006.08.13 0 0 288
A kutya a mi gondozásunkban van. www.lelenc.hu 06 30 5000 209
Előzmény: Törölt nick (285)
sushisushi Creative Commons License 2006.08.13 0 0 287
Tegnap este Budapesten az V. kerületben találtunk egy ezüst középsnaucer szukát, piros macis kendővel a nyakában. Úgy 2-3 éves lehet. Nemrég trimmelhették, de pár napja már bolyonghat a környéken. Tegnap még elég ijedt volt, de mára megnyugodott, nagyon kedves játékos. Sajnos sem nyakörve sem chip-je nincs. Kérlek benneteket, ha valaki ráismer hívjon valamelyik telefonszámon: 70/5307055 vagy 20/4943998snau
izee88 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 286

Nekem pincsim van, a tizedik emeleten. Én speciel úgy vettem észre, nagyon élvezi a dolgot. Az egész napot képes lenne átaludni, olyan lusta, mégis jókat sétálunk vele a mellettünk lévő kiserdőben. Találkozik a társaival, kifutják magukat, aztán együtt hemperegnek. Nagyon hozzámszokott, szinte mindent együtt csinálunk. Szerintem nagyobb kínzás, mikor falun láncra kötik a kutyát.

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.09 0 0 285

Kérlek Titeket olvassátok ezt el:

S.O.S gazdát keres egy mudijellegű krém-fehér színű szuka kutya. Rettenet aranyos a kutty, puszis, bújós, de először félénk. Sajnos mostani befogadója nem tudja tovább tartani 1-2 napnál és nem tudjuk ezek után mi lesz. Tegnap találtuk Zuglóban. Kérem aki tudna segítneni hívja a következő számokat: 0670/2753210 VAGY 0620/4653714

Már szinte Budapest összes menhelyét, állatvédő egyesületét felhívtuk és sajnos sehol sem tudják befogadni. Nem tudjuk sokáig tartani az ideiglenes befogadónál, de nem szeretnénk, ha visszakerülne az utcára.

Itt egy kép róla:

http://gallery.site.hu/u/Doszka/Kep_101.jpg.html

oncogito Creative Commons License 2006.08.02 0 0 284
Nem az a fontos, hogy hol tartják a kutyát, hanem az, hogy hogyan. A kutya a gazdi mellett érzi jól magát. Mi is társasházi lakásban lakunk és lassan husz éve van kutyám. Rengeteget kirándulunk, hajnali ötkor már viszem a kutyát, utána megyek dolgozni. Biztos, hogy más az életritmus, biztos hogy van vele dolog, de megéri. Egyébként a kutyák zöme kertben is a nap nagy részét átalussza. Otthon is ez van, aztán jöhet a kiadós séta - és a kutya boldog. Egyébként az ilyen kistestű ebkék akár husz évig is elélnek, ha szeretetben és gondoskodásban van részük. Az én golden keverékem már 16 éves elmult és sosem sínylődött. :-)))
Előzmény: Eaglet (283)
Eaglet Creative Commons License 2006.08.02 0 0 283
Ez egy házmester, vagy hasonló feladatu hölgy. Volt neki kutyusa, de szerintem mindegyiket lakásban tartotta. Ennek a Morzsinak van peche, hogy lakásba került. Nyilván nehezen fogja megszokni. Nagyon szeretni való, kedves kis kutyus.
A Nagybátyám nagyon szerette a tacskókat, talán jobban meg is bizott bennük mint a rokonaiban. Ezt mondjuk meg is értem ..))) Kár, hogy nem élnek sokáig ezek a kutyák, emiatt nem tartanék mert nagyon sajnálnám elveszíteni. Ja meg lakásban a második emeleten állatkínzás kutyát tartani, szerintem. A gazdinak lehet, hogy baromi jó. Ez már majdnem olyan mint halat a szárazföldi élethez szoktatni.
Előzmény: oncogito (282)
oncogito Creative Commons License 2006.08.02 0 0 282
Azért mégis beszélned kellene vele. Mert hiába volt kutyája, ha eddig mindig kertben tartotta. Lakásban más a szitu. A kutyát, pláne ha uj helyen van és uj környezetben, nem akkor kell kivinni, amikor a gazdi ráér, hanem mindig ugyanabban az időben és lehetőleg minimum naponta négyszer. Eddig ha kertben volt, nem kellett visszatartania, akkor végezte a dolgát, amikor akarta. Kell neki idő, míg átáll. Sok türelem kell hozzá és amíg megszokja (mert a kutya olyan fából van faragva, hogy egy mákszemyi szeretetért is kiteszi a lelkét és szótfogadni akar) és addig bizony nincs más, mint takarítani. Meglehet még, hogy sokat van egyedül és akkor jelölni is szoktak. Szóval ezer és egy oka lehet a bepisilésnek, de mindenképpen a szép szó és a rendszeres kivitel a megoldások, persze ha nincs egyéb szervi baja.
Előzmény: Eaglet (281)
Eaglet Creative Commons License 2006.08.02 0 0 281
Szóval tacskó és valaminek a keveréke, Morzsi a neve és 2 éves. Aztmondja nem az első kutyája tudja mit kell tenni. Szerinte hiába viszi ki rendszeresen a kutyust.
Annyit megtudtam, hogy Morzsi menhelyre került amikor kicsi volt, mert a család ahol élt babát várt. Amikor az új gazdi hazahozta egy pillanatra magára hagyta. Szegény kutya azthitte otthon van mert rögtön bepattant az ágyba, feje alatt volt a kispárna, lábai a lepedőn :))) Szóval jómódu családnál volt, valszeg nem is püfölték.
Szegény Morzsiból nem árad a jókedv még nem is ugat. Azért nincs rossz helyen, szerintem nem fogja bántani, remélem. Kutya világ :(((
Előzmény: oncogito (280)
oncogito Creative Commons License 2006.07.31 0 0 280
Azért én addig nem lennék ebben olyan biztos, amíg nem látod kidobni azt a vesszőt...
Előzmény: Eaglet (279)
Eaglet Creative Commons License 2006.07.31 0 0 279
Inkább fiatal, de majd tájékozodom. Már letett a püfölésről..
Előzmény: oncogito (278)
oncogito Creative Commons License 2006.07.31 0 0 278
Nagyon helytelenül teszi, pláne egy ilyen kis kutyánál.
A kutya nem rosszaságból csinál be, még nem találja a helyét.
Ha rendszeresen veri, bizony fel kellene jelenteni - ne szégyellősködj, mert komolyabb baj is lehet a kiskutyával.
Legalábbis tegyél neki említést, hogy ma már a verés állatkínzásnak számít, ami büntetendő.
Ha nem kell neki a kiskutya, inkább ajándékozza oda másnak.
Egyébként még az sem mindegy, hogy milyen idős. Fiatalka, vagy már öreg?


































Előzmény: Eaglet (277)
Eaglet Creative Commons License 2006.07.31 0 0 277
Én nem értek a kutyákhoz, csak multkor láttam, hogy visz haza egy vesszőt, hogy megnevelje a kutyust. Nem jött össze, mert ma azt mondta, hogy csak kiskutyát lehet megnevelni. Próbálta lehyppózni a pisi helyét, de a kis gazember oda pisil. Viszont tegnap egyedül hagyta a kutyát és nem pisilt sehová. Valószinüleg a rendszeres kivitel a megoldás. Majd megkérdezem a nevét és mindjárt a nemével is tisztában leszek :)) Jó indulatu kutyuska fekete tacskó szerü, de valamivel nagyobb, de ezt is megkérdezem. Ez a püffölös módszer gyereknél sem tetszik, kutyánál sem.
Előzmény: oncogito (276)
oncogito Creative Commons License 2006.07.31 0 0 276
Ha rendszeresen és ugyanabban az időben kiviszi az ebet, akkor hamar megszokja, hiszen alapjáraton minden eb szoba és kerttiszta.
a verés semmit nem használ, csak árt.
Egyébként az sem mindegy, hogy kan, vagy szuka.
Idegen helyen van, meg kell szokja az uj szagokat, időt kell hagyni neki.
De a napi többszöri rendszeres kivitel az egyetlen és leghatékonyabb mód.
Előzmény: Eaglet (275)
Eaglet Creative Commons License 2006.07.31 0 0 275
Szomszédom nyüglödik kutyusával, aki gyermekkorában udvaron nevelkedett, most pedig lakásban. Nem tudja rávenni igy ne pisiljen neki a lakásban. Milyen nevelési módszer vagy út a járható. A püfölés nem vált be, ahogy hallom.
Szeni8.5 Creative Commons License 2006.06.22 0 0 274

Sziasztok!

Nem tud valaki eladó max.3hónapos Bobtail szuka kutyát?

IldiH Creative Commons License 2006.06.22 0 0 273
Kérésre:
Pesterzsébet felsőn a HÉV sínek között egy vizsla kinézetű kutya rohangál. Hívásra elindul az ember felé, de utána ijedten visszafordul, nem lehetett megfogni.
Tud valaki arrafelé segíteni neki?
cinemaniac Creative Commons License 2006.04.03 0 0 272
Dunakeszin a Csellengő állatmenhelyet 1-2 órán belül elönti a Duna! A víz már a menhely oldalán jön fel. A rendőrök most zárják le a 2-es utat. A nő a lányával próbálja menteni a kutyákat, de a rendőrök felszólították, hogy hagyja el a helyet. Mi lesz az ott lévő kutyákkal. Nem tud valaki, vagy valakik segíteni nekik a közelből?
Árpi74 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 270
  Sziasztok


S.O.S.


Tegnap délután (febr.09.) a XI. és a XXII. ker. határában (Sáfrány u. végén) elveszett Morzsa aki egy kb. 9 éves vörös színű tacskó. A nyakában volt egy piros nyakörv bilétával, aki tud valamit Morzsi felől kérem hívjon a 06 70 314 20 11-es számon. Segítségeteket előre is köszönöm.

Árpi

SeAnna Creative Commons License 2005.10.14 0 0 269

Speti!

A husky hámról próbálj meg ezeken a címeken érdeklődni : lbereczki@axelero.hu (azt hiszem Budapest környéke) vagy e.andorko@chello.hu (Miskolc). Egyébként ajánlom figyelmedbe a sleddogsport.hu oldalt. Érdemes lenne egy pár kutyaszán versenyre is ellátogatnod, sok érdekes és tanulságos dolgot láthatsz, hallhatsz ott. A honlapon találsz versenynaptárat.

Anna

Előzmény: speti2 (267)
nextdoor Creative Commons License 2005.09.28 0 0 268
Fressnapf
Előzmény: speti2 (267)
speti2 Creative Commons License 2005.09.20 0 0 267

Sziasztok,

 

nem tudom hogy jó topikba írok-e. Van egy szibériai husky kutyám és lassal el szeretnék kezdeni vele futni, csak kellene egy jó sporthám meg hozzá rugós heveder(legalábbis asszem így hívják). Ha tudnátok mondani olyan címet ahol ilyet lehet kapni, nagyon megköszönném.

 

speti

KataZsolt Creative Commons License 2005.09.17 0 0 266
Látom irtál a másik topic-ba is! Köszi mégegyszer! Biztos vagy benne?
Előzmény: nextdoor (264)
KataZsolt Creative Commons License 2005.09.17 0 0 265
De annak lóg a füle!!! A reklámban meg nem és sztem sokkal kisebb! Vagy szted nem? De köszi.
Előzmény: nextdoor (264)
nextdoor Creative Commons License 2005.09.17 0 0 264
Ausztrál juhászkutya
Előzmény: KataZsolt (263)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!