Keresés

Részletes keresés

aniré Creative Commons License 2008.08.17 0 0 5
Több év késéssel most találtam Porosról végre valamit, érdekelne, mud az egy éved Poroson, én 1991-óta hosszabb rövidebb időt töltök ott el, és valószínű, hogy a még kicsit távoli nyugdijas éveimet is itt fogom leélni, él még a fórum, vagy írjak máshova. Kevés honfitársunk tölt el hosszabb időt ezen a szép helyen, eddig azt hittem, ismerem az összes szigeten élő, vagy itt élt magyarokat, mindig érik az embert meglepetések.
kisevet Creative Commons License 1999.11.02 0 0 4
mud, kedves,
igen, engem nagyon érdekelne egy látogatás, bár a végleges döntésem még több mindentől függ.
Egyszer gyönyörű képeket láttam róla, ezért elhatároztam, hogy Porost feltétlenül felkeresem. Nos, ebből következtethetsz is, hogy még eddig nem jártam ott.

Kaptál-e új információkat? Tapasztalataid alapján kérdezlek, barátságosak-e az ott élő emberek, milyen a mikro-kultúra, miben hasonlít az itthonira vagy mennyiben különbözik tőle, milyen nyelven boldogultál, mi a helység érdekessége, mik az étkezési szokások, szálláslehetőségek, stb.
Mivel Te hosszabb időt töltöttél náluk, inkább tudod, mi az, amit érdemes megtudnom.

kisevet

mud Creative Commons License 1999.08.21 0 0 3
Atyavilag, vegre valaki!
Hat az, hogy nyaraltam, az tulzas, egyszeruen arra vetett a sors, amikor jottem haza Uzbegisztanbol 92-ben es mindenfele gubanc volt Moldaviaban (nekunk aszontak haboru, de ezt hallottuk mar Azerbajdzsanban meg a csecseneknel is akkoriban).
Aztan annyira megtetszett, hogy maradtam egy evig. Most is szeretnek menni, csak jobban elo akarom kesziteni a terepet. Azt se tudom, hogy mikor, mert ha hosszabb idore mennek, akkor elvesztem az allasomat, viszont egy-ket hetre menni az olyan kapkodos. Iden Korfura mennek, de ha valaki betarsul, lehet Porosz is.
Mire vagy kivancsi?
Jano Creative Commons License 1999.08.21 0 0 2
Helló mud ! én már voltam poroson és megyek is. te nyaraltál ott?
mud Creative Commons License 1999.08.21 0 0 1
kosz, Rettegen, Te legalabb irtal....
Meg egy bagyadt kiserlet, hatha valaki ismeri a helyet. Bar lehet, hogy nem is baj....
rettegen Creative Commons License 1999.08.20 0 0 0
0-szor voltam ott, Rodoszon vótam 1X ami azért több mint a 0.
mud Creative Commons License 1999.08.20 0 0 topiknyitó
1992-93-ban egy evet toltottem itt. A kornyeken kezdett alakulni az un. "magyar turizmus", de fogalmam sincs, hova fejlodott, ha egyaltalan. Ismeroseim nagy resze idos nyugdijasokbol allt, akik kozul nehannyal meg mindig kapcsolatban allok, de nagyreszuk elment. Szeretnek vagy osszel, vagy a tel folyaman hosszabb idot tolteni ott. Ha valaki tud barmi epitot ezzel kapcsolatban, megkoszonnem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!