Keresés

Részletes keresés

pinch Creative Commons License 2001.02.05 0 0 6
Hidd el segít.
Már több millió ember keresi halálra magát, ezektől a balek cégektől.
Rövidesen a tv-ben is bevezetik, sőt, az újságosnál sem ti fogtok fizetni a lapért, hanem nektek tömik tele a zsebeiteket.
Ne habozzatok, csatlakozzatok valamelyik remek céghez. Küld meg nekik minden személyes adatod, és pontosan, mert csak akkor lesz dollár, meg forint.. Igaz az én ismerőseimnek 1 qrva ruppót sem küldtek, de sebaj, neked biztos sikerül, mert hát megígérték.
Eszem, f@szom, megáll. Ilyen nincs. Még mindig megy ez a gyíkság .
fishmen Creative Commons License 2001.02.05 0 0 5
Elég régen nem irt ide már senki, de talán valaki még olvasa.
Azt hiszem mára már nem kérdés, hogy a dolog müködik.
Többen/ köztünk én is/ kaptam már csekket 2 cégtöl is, többbet is.

Most egy uj magyar lehetöségre hivnám fel a figyelmet.

http://re-mail.netkapu.hu/?ref=100375

Sok szerencsét.

Előzmény: land (4)
land Creative Commons License 1999.08.23 0 0 4
Új fejlemények a topic indító kérdéssel kapcsolatban. Ha pénzt még nem is, de egy levelet már kaptam a GoToWorld.com-tól, amiben arról tájékoztatnak, hogy a havi - ebben az esetben augusztusi - teljesítménytért járó pénzt 60 nappal később postázzák, ami azt jelenti, hogy október közepére meg kell jönnie a lóvénak. Ha megjött, akkor írok még.

Alexandrosz! Jobban tetted volna, ha a GoToWorld.com-hoz jelentkezel. Az már működik itthon is. És ha minden igaz, akkor mit a fentiekből remélhető, fizetnek is.

alexandrosz Creative Commons License 1999.08.19 0 0 3
Én is regisztráltattam magam az alladvantage.com-on, de egyenlőre Magyarországon ez még nem működik, majd talán ősszel... Igazából nem izgat, csak a kíváncsiság miatt vágtam bele.
DarkHorse Creative Commons License 1999.08.19 0 0 2
Majd akkor hidd el a szövegüket, ha már kezedben van, a pénz amit ígértek. Addig meg csak próbálkozz.
Csak türelem.
land Creative Commons License 1999.08.19 0 0 1
Saját tapasztalat vagy MLM-es előítélet? (Az utóbbival így vagyok én is ;-)

Szerintem azért valamilyen módon mégis csak ellenőrzik, mert az időeredményeim kb 1 órás tűréssel megfelelnek a valóságnak.

stika Creative Commons License 1999.08.19 0 0 0
SZVSZ nagy átverés az egész. Nem tudják ellenőrizni, hogy tényleg felinstalláltad-e, vagy utánna mikor szeded ki. Egy darabig nézed a reklámjukat, aztán nem kapsz pénzt. nekik már megérte.
land Creative Commons License 1999.08.19 0 0 topiknyitó
Nem rég találtam egy-pár hirdetést, ami olyan pénzszerzési lehetőségekről szólt, hogy kapásból belevágtam. Ezek a reklámcégek arról írtak, hogy azért cserébe, ha felinstallálsz egy reklámcsíkokat lehúzó plugin-t a böngésződbe, megkapod a reklámnyereségük egy kis százalékát, vagy óránként x centet, pennit, forintot. Valaki közületek használ már ilyet? Esetleg kapott már valamelyik cégtől lóvét? Csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak, mert az egyik account-omon már van egy kis ZS.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!