Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Drága testvéreim, arra szeretnélek titeket kérni, hogy ne dőljetek be ezeknek a marhaságoknak. A baloldal már megint lázít és hergel (...) erről posztolt videót Radics Béla
És a 40 millát mely mélyszegénységben élő testvéreinek utalta?
Remélem az asszonkát olyan védett házban helyezték el amit semmi hímnemű egyed nem fog megtalálni!( még ez is: védett ház , mint a maffiaper koronatanújának , ahelyett hogy az apukát bedugnák a dutyiba)
Elég régóta "öljármű önkényes elvétele" -nek számít, nem lopás. :-(
Valahol írták, hogy mivel kirakta a gyereket, ezért nem emberrablás.
Röhej!
Az apuka tényleg gondatlan volt, de helybéliek írták, hogy bölcsibe nem lehet bevinni nem oda járó gyereket, és ez az otthagyás a bölcsőde parkolójában történt. Tehát nem random útszélen.
A miniszterelnök szavaira a minap Gáspár Bea és Gáspár Győző videóban reagáltak. Elmondták, hogy számukra öröm, hogy Orbán arról beszélt, mennyi cigány ember jut munkához ma hazánkban.
Szerintem ez emberrablás. Mivel 14 évet be nem töltött személy a sértett, ez perpill 5 - 20 év fegyház, vagy életfogytiglan. Mivel mellette a kocsit is ellopta, megszavanám az utóbbit.
A Provident ezzel a díjjal szeretné elismerni azok munkáját, akik hozzájárulnak a láthatatlan társadalmi csoportok láthatóvá tételéhez és a ráirányítják a figyelmet erre a fontos területre.
Provident díj!
Az a cég, ami a legszegényebbeket húzza le orbitális kamatokra adott kölcsönökkel... Bájos!
És hány ilyen család lehet, akit - az adófizetők kontójára - felkarolnak holmi gutmenschek, és megfelelő marketinggel még további milliókat húznak ki emberek zsebéből! Az állami forrásokon felül. :-s
Aki meg valóban rászoruló, és küzd a sorsa jobbra fordításáért, az nem jut támogatáshoz. Az ilyen visszaélők miatt. :(
Áááá, majd előkerül valami homályos eredetű tartozás, (mint legutóbb), amit ki kellett fizetni, vagy csak szimplán, hogy enni kellett adni a rajkóknak, de nem lesz abból a jogosítványból semmi.
Előbb egy szélsőséges folyóirat internetes változata közölt videót arról, hogy állítólag adósságot és szemetet maguk mögött hagyva elköltöztek Bariék Töltéstaváról, majd az Index is megírta a Kisalföld című lapra hivatkozva, hogy Bariék elherdálták az olvasók által összegyűjtött pénzt.
Most komolyan! Ennyire hogy lehet libbantvak egy firkász????
Állítólag.... hábzmeg CGA, oda bezzeg nem mentél le tényellenőrizni... még a végén szembe jött volna a VALÓSÁG...
Van itt minden, minta búcsúban. "Önazonos" újságíró, az összes, évszázadok alatt megtapasztalt cigány attribútum, jóeNberkedő idióták (szerintem nem, inkább svarcgyurka féle mikroadományozó lehetett).
A kérdés az, hogy mi a célja az egésznek? Ez szimpátiát kelteni annyira fog, mint nórikanéni, hegedűszsuzsa, meg csipkejózsika tevékenysége (ők is "önazonosak").
Még azt gondolná az ember, hogy lézerjohhny igazmondását szeretné valaki alátámasztani, ahhoz meg kapóra jött a kimenetel, amit minden előítéletes rászistá előre tudott...
És persze jön egy-két ilyen lilaködös lufifej is... Szerencsére a többség elég határozottan leoltja. :-D
Andrea M. Hauczinger Egy mentor, életvitel tanácsadó szoros felügyelettel lenne valódi segítség nekik, nem a pénz vagy bármilyen anyagi dolog. Inkább erre kéne pénzt és energiát áldozni, nem az ész nélküli adakozásra. A gyerekeknek enélkül nagyon kevés esélyük lesz kitörni a mostani mintából.
Ő folyamatosan lapogatja a saját hátát, hogy milyen jóember, és mennyit tesz a szegínyekért. És tényleg meg van róla győződve, hogy ez jó. :-((( Önámítás a köbön.
És még csak ki se kéne menned a Kelenföldi pályaudvarra, vagy a NÉpligeti buszállomásra.
Ahol hosszú évek óta ugyanazok kéregetnek "hazautazásra". És a jelek szerint működik a biznisz, másképp nem lennének ott!
Ennyien lennének a hülye, megvezethető emberek? Tudom-tudom, ne a saját környezetemből és barátaimból induljak ki - nem mindenki lehet diplomás "burzsuj". :-D
És olvashattad, még mindig kampányol és adott nekik lóvét. :-s
Azonnal átutaltam nyolcezer forintot Miranda számlájára
Persze a legújabb cikkben - igazi sunyiliberális módra - megpróbálja hitelteleníteni és leszélsőségezni a Magyar Jelen-t (azt hiszem, ők hozták le elsőnek a töltéstavai rombolást), és amikor kollégája se bírta nézni a sok hazugságot, és leírta a valós helyzetet, akkor még utólag ezt is csak "hivatkozásként" kezeli CHG. Mintha nem is lenne igaz, csak a gonosz kesmás, nácirasszista széljobb média.... :-s
Előbb egy szélsőséges folyóirat internetes változata közölt videót arról, hogy állítólag adósságot és szemetet maguk mögött hagyva elköltöztek Bariék Töltéstaváról, majd az Index is megírta a Kisalföld című lapra hivatkozva, hogy Bariék elherdálták az olvasók által összegyűjtött pénzt.
Most komolyan! Ennyire hogy lehet libbantvak egy firkász????
Kis híján kiesett a mobiltelefon a kezemből. Őszintén szólva hazudnék, ha azt mondanám, teljesen váratlanul ért a fordulat, hiszen sorra kaptuk az olvasói leveleket, hogy semmiképpen se adjunk pénzt Bariék kezébe, mert úgyis eltapsolják azt. Én azonban makacsul hittem abban, hogy sikerül megmenteni a családot a nyomorból.
Ez önámítás a legtöbb esetben. Mert ő "adott, segített" valami csóró, elesett, sors által megdrehált embernek/családnak, és ezzel saját maga előtt igazolja, hogy faszagerek. Pedig csak átbaszták, mert kretén.
Nem naiv, aljas és jó eséllyel fajti. Majdnem biztos vagyok benne, hogy az ilyen "újságoknál" nem nagyon dolgozik olyan, aki ne szdsz szavazó vagy annak a leszármazottja lenne.