Mi is írtunk régen egy barátommal egy lapozgatós könyvet. Elég igényes lett szövegileg (eredeti). Szerény 720 "oldalas". Be is írtam még régebben számítógépbe, és csináltam neki egy nézegető programot. Aztán nemrég újra eszembe jutott, és átraktam az egészet html-be. Lényegében az eredeti szövegfájlhoz írtam egy progit, ami html fájlokba konvertálja az oldalakat, plusz képeket is berak.
Tök jó lett, ha valakit érdekel, elküldöm.
Még egyszer: nagyon eredeti, nem az a szerencsén múló vérfröcsögtetés.
Na ez az lacee!
Nekem nincs történetem, sajna, mer esküszöm hüje vagyok hozzá hogy megírjam. Én a látványt csinálnám jól, már szereztem egy digi fényképezőt is, úgyhogy az tuti hogy menne. De a sztorit várom én is! És részemről komoly!
Én egyszer már elkezdtem csinálni egy ilyesmi könyvet, de meguntam. Pedig létrehoztam szabályokat, csatamenetet, történetet, és el is kezdtem... Ha érdekel elküldhetem biztos találsz köztük használható 5letet
Nem Banyek!
De úgy értem, hogy nem lapozgatjuk a papírlapokat (oldalakat), hanem klikkelünk ide oda, és pl, a gép számolja hogy szerencséd van-e, vagy sem.
Tehát egy történetet html-ben.
Emlékeztek még? Mekkora barom kérdés, de más nem volt. A lényeg, hogy nekem akkoriban nőtt ki mind a 26 ujj a kezemen, mert ez ugye a könyvjelző evolúciója. A legelső ilyen könyvem egy Indiana Jones volt angol nyelven, persze sosem jáccottam végig. Pedig szép volt, csak nem értettem. Aztán meg elveszett... Mellesleg keresek olyan arcot, akinek lenne kedve html alapokra csinálni ilyet.
Na nyomás a 400. oldalra!!!
Szerencséd van!!