Keresés

Részletes keresés

Bruckner Szigfrid Creative Commons License 1999.08.13 0 0 8
Tökigazad van. Mármint ami a megtámogat szót illeti. Valóban nincs ilyen, mint pl olyan sincs, hogy legoptimálisabb, meg médiák. Az ilyeneket gyomlálni kell, mea cupla.

De! Ha három hete nézegeted a Tasztalt, és az a véleményed alakult ki, hogy itt szopatják egymást az emberek, akkor ugyancsak furcsa szemüvegen keresztül nézed a világot. El nem cserélném az én szemüvegemre, egy pillanatra sem. Miért nem olvasol bele pl. a "Mit jelent Neked a Törszasztal?"-ba (lehet, hogy pontatlanul idéztem a címét, meg ásni is kell érte egy kicsit, de hátha megéri).

Nekem, így közel a harminchoz, a Négyszögletű Kerek Erdő jön be a legjobban.

Hans Castorp Creative Commons License 1999.08.13 0 0 7
Ami a csajt illeti, tényleg nem jött össze. De azért szeretjük egymást, és (sajnos?) sem a stilusomon, sem pedig az értelmi szinvonalamon nem emel túl sokat a jól eltöltött éjszaka. A hangulatomon persze emel(ne).

Miről mi jut az eszembe?

zöldről a sárgaláz
kékről a hullaház
nőről a kéj szaga
fényről az éjszaka
hirről a hirlapos
vágyról a villamos

Unkasz Creative Commons License 1999.08.13 0 0 6
OK, azt hittem nem össze a csajjal az éjszaka, bocs. Mondhattam volna azt is, hogy nem vagy elég deltás vagy szőrös.
Hans Castorp Creative Commons License 1999.08.13 0 0 5
Kedves Szigfrid,

nem szopatásból, csak a nyelv védelmében: megtámogatni nem lehet.
Támogatni.
Az igekötők úgy gondolom, arra valók, hogy módosítsák az alapszó jelentését. A te esetedben (meg_támogat) nincs ilyen hatás.
A kedvenc mondatokról: valóban jobbak egyes mondatok, mint a könyvek, filmek, melyekben elhangoznak.
Ettől még lehet kedvencünk. Persze ha nincs, nincs.
Lázás Ervin csúcsa egyébként szerintem a Berzsián és Dideki. Hány éves kordra hajlott meg a hátad különben? (ha nem titok)

Hans Castorp Creative Commons License 1999.08.13 0 0 4
Unkasz véleménye, úgy is mint az utolsó mohikáné természetesen releváns. Amit a jófejségről állitasz: nem jófej mivoltom hangsúlyozása volt a cél.
Hanem annak kidomboritása, hogy mitegy háromheti olvasgatás után összegeztem magamnak, itt egymást szopatják az emberek.
Célja?
Önmaguk ajnározása.
Egymással beszélgetnek, elvitatkozgatnak a saját hülyeségükről stb.
Telefon, chat, söröző. Azok erre kiváló fórumok.
A szinvonal azért ilyen alacsony itt, mertat érdemi hozzászólás elvész a rengeteg adok-kapokban.
Ha egymásnak akarnak üzengetni, annak privát módja is lehetséges.
Akit egy topic érdekel, azt a legkevésbé sem izgatja, hogy két hozzászólónak mi egymásról a személyes véleménye.
Ez egyszerűen irreleváns.
A topicban feltett kérdés inkább felszólitás jellegűre volt megálmodva.
Bruckner Szigfrid Creative Commons License 1999.08.13 0 0 3
A határozott vélemény kialakulása ált. együtt jár a hajlott korral, de én ennek ellenére hóthülye vagyok ;-)

Legalábbis annyira, hogy nem értem, ha egyszer megtámogattad hekit abban a véleményében, hogy milyen szar a Tasztal színvonala, akkor miért nyitsz meg egy ilyen topicot?

Egyébként nincs kedvenc könyvem (se Lázár Ervintől, se mástól), esetleg kedvenc mondataim, jeleneteim, szereplőim vannak. LZ úgy jó, ahogy van.

Unkasz Creative Commons License 1999.08.13 0 0 2
Mert annyira azért nem vagy te jó fej. Vagy miről van szó?
Hans Castorp Creative Commons License 1999.08.13 0 0 1
Látom, Szigfrid, neked határozott véleményed van a dolgok állásáról.
Vajon magabiztosságodhoz kellő értelem is párosul?
De ne anyázzunk itt.
Melyik a kedvenc Lázár Ervin könyved?
Bruckner Szigfrid Creative Commons License 1999.08.13 0 0 0
Süllyedj, te szégyentelen!
Hans Castorp Creative Commons License 1999.08.13 0 0 topiknyitó
Aki esetleg tudja a választ, feltétlenül szóljon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!