Keresés

Részletes keresés

harnjehu Creative Commons License 1999.08.13 0 0 8
Az új kolléganöm másnap reggel azzal köszönt, hogy alig látja a képet a monitoron. Napfogyi? - kérdeztem. Aztán kiderült, hogy a szemének semmi baja (söt még szép is), csak a fény halovány. Késöbb a monitor magához tért, de valószínüleg be fogja tartani Murphy törvényeit.
Nem értem, hogy lehet egy monitor másnapos...?
Solya Creative Commons License 1999.08.12 0 0 7
Háát, hogy az alábbi történések mennyire tudhatóak be a napfogyatkozásnak, azt döntsétek el ti, mindenesetre apu autóját ellopták, a marha öcsém egész nap úgy viselkedett, mintha megveszett volna, a párom kiskutyáját pedig széttépte a szomszéd kutya...:-((
trasher75 Creative Commons License 1999.08.12 0 0 6
ja, megfigyeltem valami szokatlant...

megittam egy dobozos szalon sört!

ez tőlem tényleg szokatlan, mert drehert iszok, vagy borsodit.

ja, és egy zavarodott hangya megharapott. csak tudnám, minek nézett (a napba?)...

-p

Chavo Creative Commons License 1999.08.12 0 0 5
Valójában engem is idegesített, hogy a vízcsapból is az állatok viselkedése miatt aggódtak. Komolyan aggódtam, hogy az állatvédők betiltatják a napfogyatkozást.
A szemüvegmizéria. Aki nem a szemüveggel néz a napba az tuti megvakul!!!!
Ma reggel a TV-ben a szemorvos azt uzente az aggódóknak. Ha csak néhány másodpercig néztek szabad szemmel a napba, az nem okoz maradandó károsodást.
(A'la Vitrai) Hogy is van ez?
vivijúú Creative Commons License 1999.08.12 0 0 4
Én azt figyeltem meg magamon és a körülöttem lévőkön, hogy a napfogyatkozás hatására mindenki izgatottan felfelé kezdett nézni és mutogatni, a szánkat meg a " Húúú, Hááá, Assztaaa, Qrvajóóó" hangsorok hagyták el, nem feltétlenül ebben a sorrendben. :-)
Csülök Creative Commons License 1999.08.12 0 0 3
Hát ez érdekes volt. Levittem magammal a kutyámat a Duna-partra, hogy megfigyeljem a viselkedését (tudományos érdeklődésből kifolyólag). Eleinte nem látszott rajta semmi, de mikor közeledett a nagy pillanat, na akkor jött a döbbenetes megfigyelés: Viki kutyát egyáltalán nem érdekelte az eclipse dolog!
Megrázó volt és felemelő.
A kutya, miközben meg kellett volna vadulnia, de legalább is nyüszítve a bozótba bújni, ehelyett engem bökdösött folyamatosan, hogy tegyem már le azt a hülye szemüveget, amivel nem látok úgyse semmit (elvégre ő nem vakvezető kutya) és dobáljak neki faágakat a vízbe.
Azt hiszem tanulmányt fogok írni valamelyik kutyás szaklapba: "A kutyák le se tojják a napfogyatkozást!" címmel.
Chavo Creative Commons License 1999.08.12 0 0 2
Én ugyan személyesen nem láttam, de a gyerekeim (akik vidéken nyaralnak a nagyszülőknél) lelkendezve mesélték, hogy rettentően kukorékoltak a kakasok.
CoVboy Creative Commons License 1999.08.12 0 0 1
Nullákat láttam az égen...
Yv Creative Commons License 1999.08.12 0 0 0
0 dolog történt welem a napfogyatkozás hatására. De tényleg! Minden olyan, mint máskor..
harnjehu Creative Commons License 1999.08.12 0 0 topiknyitó
ITT! (Igen Tisztelt Törzsasztaltársak!)
Ha van kedvetek hozzá, írjátok meg milyen érdekes, nagyszerü, szokatlan, furcsa dolog történt veletek, a körülöttetek levö emberekkel, állatokkal, mit figyeltetek meg a természetben.
Minden idevaló hozzászólást elöre is köszönök.
harnjehu, alias Harnos Jenö

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!