Keresés

Részletes keresés

Laci6802 Creative Commons License 2019.07.24 0 0 1857

Szia. Én 51 éves vagyok , 9 éve leszoktam a dohányzásról és egyből elkezdtek jönni a plusz kilók. Elkezdtem biciklizni , igy tavasztól őszig évente 2700-3000 km között tekertem . Ez heti 2 alkalom munkába járás és hétvégén egy hosszabb 100-200 km közti kirádulás. Napi 4 szendvics munkába plusz otthon egy főtt kaja. Egyetlen kiló nem ment le rólam , közérzetem viszont jobb volt , és a téli görgön tekerés sem segitett fogyás szempontjábol. Most fél év táppénz után 138 kg vagyok ,táppénz alatt jött kb 8 kiló. Fizikai munkát végzek , munkahelyi két szendvics elosztva két alkalomra , otthon főtt kaja este valami minimális evés. Ennyi kaja mellett ha éhes vagyok ,napi szintem elkap a remegés , szédülés , izzadás . Az orvos azt mondta ilyenkor megy le a vércukorszint és ekkor egyek valamit.  

Előzmény: Viki1988 (1852)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.20 0 0 1855

Csak a bevitt kevesebb kalóriával lehet fogyni. Aki szeret enni az kevesebb ideég él, de Ő él!

Aki saját magát kínozva fogyózik az tovább élhet de, Ő már régen meghalt.

Előzmény: Termőtorma (1853)
Termőtorma Creative Commons License 2019.06.03 0 0 1853

Sziasztok!
Engem egy kicsit elszomorít, hogy mindenféle bogyókkal és gyógyszerekkel próbálkoztok és ráadásul ilyen sokan. :( Ami ilyen változásokat idéz elő a szervezetben, ilyen rövid időn belül, az véleményem szerint jó hatással nem lehet rá. Sokkal inkább támogatom a természetes, mozgás alapú fogyást, pont amiatt, mert sok rosszat is hallani az "egyszerű" fogyásról. Budapesten van egy konditerem, a Team Fitness, én ott dolgoztattam meg magam. :D Én értem, hogy keressük a könnyebb lehetőségeket, meg nincs idő stb., de azért a saját testünkre szerintem érdemes időt szánni. Nehéz olyan edzéseket és edzőket találni, akik tényleg értik, amit csinálnak és érted is dolgoznak, érzed a hatását annak, ami veled történik az edzéseken. Az én tapasztalatom nagyon pozitív ezzel a teremmel kapcsolatban. Rengeteget foglalkoztak velem egyénileg is, a többiektől is ezt hallom. Én bármilyen készítménynél előbb mennék edzésre és hozzájuk meg főleg, mert tényleg segítenek. Hagyjátok a bogyókat és szerintem inkább őket válasszátok! :)

Viki1988 Creative Commons License 2019.05.24 0 0 1852

Lehet, hogy sokan tudjátok ( Én nem tudtam:( ), de az ételek amiket eszünk tele vannak hozzáadott cukorral. Olyan mennyiségeket eszünk meg belőlük naponta, hogy az lenne csoda ha nem híznánk:D

 

Természetesen nem lehet / és nem is kell/ minden cukrot kerülni (pl.: gyümölcs és egyéb természetes cukrokat tartalmazó élelmiszer), de ami már nem tartalmaz természetes rostot, az bizony kerülendő. Persze vannak olyan természetes anyagok amik elősegítik a fogyást, de mit érünk velük, ha a másik oldalon öntjük be tudatlanul a kalóriákat.

 

Minden fogyókúránk általában yoyo a sok drasztikus módszertől és a koplalástól ( persze ha sikerül koplalnunk:) ), pont azért mert igazából életmódot kellene váltanunk, nem pedig a csodaszereket keresni, mint ahogy @Walaki_mas is mondja. A cukor elhagyása egyébként nem egyszerű mivel gyakorlatilag cukor függők vagyunk:( (Ha tetszik, ha nem ez van)

 

Nekem már második nekifutásom volt a hozzáadott cukor elhagyásra, de tudatos termék választással és a megfelelő alternatívák választásával ( kávéba, sütibe, zabkásába ) nem lehetetlen és átütő sikert hozhat az egész eddig élt fogyókúrás regényünkben.

 

Itt szuperül összefoglalják a cukorral kapcsolatos tudományos tényeket és tudnivalókat (nem is goldoltam mennyi betegségünk ennek köszönhető), illetve még itt van fent, mikor a Reggeli show-ba Balázsék egy élelmiszermérnökről is beszélnek a témáról, így érdemes megnézni: https://www.bulkshop.hu/cukorhelyettesitok-cukormentes-edesitoszerek#rejtett-cukrok

 

Ti hogy látjátok? Nekem bejött;) Ti próbáltátok már elhagyni a cukrot?

Előzmény: Walaki_mas (1821)
SzabóIstvánElelemér Creative Commons License 2019.05.23 0 0 1851

Sziasztok.
Eltelt kerek 4 hónap mióta elkezdtem használni a Reg-enort és arra gondoltam, a mai napon megosztom veletek a saját tapasztalatomat erröl a csodálatos termékröl.

Nos méregtelenítés céljából vágtam bele ebbe az egészbe, (ugye a Reg-enor a nevéböl kifolyólag regenerál, és nem mást regenerál mint a májunkat) illetve fogyni is akartam, mindamellett hogy soha nem küzdöttem suly problémákkal.

Annyit még tudni kell hogy lassan 2 éve foglalkozok komolyabban sporttal, ami azt jelenti hogy hetente ha tehetem 2-3 ill. van amikor 4 alkalommal is egy-egy órát különbözö kardió illetve erönléti edzésekre jártam, és jelenleg is ha idöm engedi heti 2 szer jelen vagyok az edzéseken. De fogyni sehogy sem tudtam, izomtömeget azt növeltem, de valahogy a mérleg mindig ugyanannyit mutatott, igaz, a zsir lassan kezdett izommá formálódni.

Elöször nekem is hihetetlennek tünt hogy zsirt kell enni, és fogyni fogyok.

Mióta a Reg-enor-t használom 1 hónap alatt 5kg-ot adtam le, 4 hónap alatt összesen 12 kg-ot,  sokkal jobb az erönlétem, nem fáradok olyan hamar mint azélött, és nagyon hálás vagyok, soha nem érzem éhesnek magam, mivel sejt szinten tisztít.

Mindamellett hogy sokkal könnyebbnek érzem magam, és sokkal több energiám van, sokkal könnyebb is vagyok. :)

Én ilyen lelkesedéssel vágok neki a következö két hátralevö hónapnak.
Ezt el kell mondjam mindenkinek hogy van segítség!

Ha szeretnétek segítséget, +40744992133 es telefonszámon segítek lerendelni és tanácsokkal is ellátlak majd, vagy a https://www.facebook.com/Istvan0 facebook oldalon is megtalálsz.

Laci6802 Creative Commons License 2019.04.27 0 0 1847

Szia . Irnál személyes tapasztalatokat az alkalmazás ideje alattról? 

 Pl . anyagcsere változás,étrend , mozgás

stb

 

Előzmény: chikakachinji70 (1845)
chikakachinji70 Creative Commons License 2019.04.22 0 0 1845

Fogyókúrás tabletta - https://buygreencoffeplus.com 14 kilót fogytam kevesebb, mint 2 hónap alatt és a kilók a mai napig nem jöttek vissza.

Pyt0027 Creative Commons License 2019.03.20 0 1 1831
oribalint Creative Commons License 2019.02.05 -1 0 1830

...étrendedet és mozgástervedet mindössze havi 1000ft-ért ameddig el nem éred a célodat. Elnézést hogy két részben osztom meg, de véletlenül ráböktem a megosztásra írás közben. :)

oribalint Creative Commons License 2019.02.05 -1 0 1829

Sziasztok! :)

 

Őri Bálint vagyok és szeretnék veletek megosztani saját tapasztalatom útján egy szuperül működő fogyókúrás módszert amivel 5 hónap alatt fogytam 40kg-ot. 2018 májusában még 116kg-ot nyomtam a 176cm-em mellett. Addigra már úgy éreztem hogy nagyon nem leszek jóban magammal, az önbizalmam romokban hevert, kifogások sorait vetettem magam elé és a fogyókúrás kapszulák világába menekültem. 

 

Aztán sikerült megismerkednem egy emberrel aki ugyan nem ezzel foglalkozik, de motiválni kezdett hogy változtassam meg a gondolkodásomat és meg fog változni az életem. Válóban működik a dolog, ugyanis ahogy a kezembe vettem az életem irányítását, úgy elhatároztam hogy már pedig most le fogok fogyni és meg fogom tartani a súlyom a fogyás után is. 

 

Nem kellett hozzá sem gyümölcs diéta, sem olyan étrend amitől ”éhen hal” az ember, utána pedig néhány nap sanyargatás következtében a farkaséhség effektus miatt a leadott 0,3-0,5kg-ból lesz plusz 3-5kg amit visszahízunk.

 

Egyszerűen elkezdtem mozogni. Itt persze jönnek az újabb kifogások hogy “De nekem nincs időm” “Nincs energiám”...stb nagy szeretettel közlöm mindenkivel hogy, igenis van. Az első futásom az úgy nézett ki hogy lekocogtam összesen 200 métert nagyjából öt perc alatt. Tudjátok mennyivel fejeztem be szeptemberben? Naponta futottam 15-20 km-ert, 1-1,5 óra alatt. A szervezetem annyira átalakult hogy most már normális étkezés mellett tartom a súlyomat szeptember óta. Ha fogyni szeretnék még, akkor elég néhány elmét kivenni az étrendemből és meg is van a varázslat, mostanra teljességgel átvettem az irányítást a testem felett.

 

Itt jön a te részed!

Ha szeretnéd te is megtapasztalni ezt a csodálatos élményt, mindössze annyi a dolgod hogy küldj egy bemutatkozó e-mailt az ori.balint@icloud.com címre és összeállítjuk együtt a te személyre szabott

Fazer GT Creative Commons License 2019.02.04 -2 0 1828

Aloe vera + Biotic pro B közösen szedve. Érdemes megpróbálni...

Boldogság76 Creative Commons License 2019.02.02 0 1 1827

Fogyókúrás kapszula -  8,5kilót fogytam kevesebb, mint 1,5 hónap alatt és a kilók a mai napig nem jöttek vissza.

35 kiló mínusz a cél: Elolvasható+vélemények https://bit.ly/2Rx71XY

Természetesen heti 2xmozgás.

farkasszaszi Creative Commons License 2019.01.23 0 0 1826

Sziasztok! :)

 

Ha szeretnétek személyre szabott étrend segítségével fogyni és folyamatos támogatást kapni, keressetek nyugodtan! :) Életmód és táplálkozási tanácsadó képesítéssel rendelkezem, emellett természetesen referenciákat is tudok felmutatni! 

 

A jelentkezés menete:

 

-Írj egy amilt a farkasszaszi@gmail.com címre

-Kérek tőled egy 3 napos táplálkozási naplót, amiben leírod, hogy hogyan és miket étkezel, illetve egy egész alakos képet, arc nélkül

-Küldök neked egy kérdőívet, amit kitöltve vissza kell küldened

-Ezután én 7 munkanapon belül elkészítem a számodra az egyedi étrendedet és kezdetét veszi az egy hónapos közös munka

-Az étrend készítésénél figyelembe veszem, hogy mik a kedvenc ételeid, miket nem szeretsz stb., illetve könnyen beszerezhető alapanyagokból állítom össze.

 

A személyre szabott étrendkészítés ára 9900 Ft.

 

Szép napot!

Szandra

Dranger Creative Commons License 2019.01.19 0 0 1824

Amúgy meg nem érdekel más véleménye van egy hallom termék lehet kerezsgélni!én nem bizonygatok senkinek!ne hivogasatok számot is cserelek!!

Walaki_mas Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 1821

Nincs csodaszer fogyokurahoz, szerintem ne pocsekold az idodet es a penzedet ezekre.

 

A sulyfelesleg hormonalis  problema, az inzulin nevu hormon alakitja a vercukrot zsirra, ami elraktarozodik a szervezetben.

 

Ezen egyszeruen egeszseges taplalkozassal es bojtolessel lehet segiteni.

(Bojtoles alatt hormonalis valtozas kovetkezik be, az inzulinszint visszaesik es a szervezet elkezdi az elkraktarozott zsirt egetni).

 

Rengeteg infot talalsz dr Jason Fung es a DietDoctor oldalan angolul. Egy magyar nyelvu rovid doksi az LCHF etrendrol:

https://www.dietdoctor.com/wp-content/uploads/2011/03/LCHF-kezd%C3%B6knek.pdf

Előzmény: Melikeee (1820)
Melikeee Creative Commons License 2018.12.13 0 0 1820

Sziasztok!

Anyukám ki szeretné próbálni a Vega Slimet, mert úgy írnak róla, mint csoda fogyókúrás módszerről. Érdeklődni szeretnék, hogy próbálta e közületek valaki, és mi a véleménye róla?

Köszönöm.

Bibgobacsi Creative Commons License 2018.11.10 0 0 1816

A CELLRESETET /FITTLINET kerüljétek el a 28 napos sejtmegújító programot, saját tapasztalat!

Szenillia Creative Commons License 2018.11.04 0 0 1815

Sziasztok! Senkit nem akarok megbántani, de sírva kérlek benneteket, ne ismeretlen csodabogyókkal akarjatok lefogyni! Több kárt tesztek ezekkel a szervezetetekben! Egészséges étkezés és mozgás! Ennyi!! Lehet ezt turbózni, én is csináltam egy életmódváltó programot, nagyon jó volt indulásnak, ráállni a helyes útra, de tudatos táplálkozás és mozgás nélkül nincs tartós fogyás!! Szivesen segítek tippekkel az egészséges táplálkozáshoz, infóval a programról, akár csak néhány motiváló szóval, annak aki úgy érzi szüksége van rá, írjatok nyugodtan!😊

Gül61 Creative Commons License 2018.10.20 0 0 1814

Szia kaphatok infót a bogyóról 

Előzmény: Dranger (1805)
Gül61 Creative Commons License 2018.09.23 0 0 1812

Szia,

sok felé véleményt írták már erről, szinte hihetetlen.

 

Előzmény: pachikura (1811)
pachikura Creative Commons License 2018.09.23 0 0 1811

Fogyókúrás tabletta - http://acaiberry900.com 10 kilót fogytam kevesebb, mint 2 hónap alatt és a kilók a mai napig nem jöttek vissza.

Gül61 Creative Commons License 2018.09.22 0 0 1810

Szia mit lehet tudni erről a bogyóról? 

Előzmény: Dranger (1805)
Dranger Creative Commons License 2018.09.11 -1 0 1805

Elne higyetek choko por meg ilyen szarok meg híznak is.én fogytam egy bogyoval es meg sokan masok ha erdekel hivj.06702040777 de ne rejtet szamon.lassatok az eredmeny.

taki58 Creative Commons License 2018.06.17 0 0 1802

Sziasztok

Én is a kilókkal küszködöm vettem ilyen Chokolate Slim készítményt csak az a gond ezzel hogy nem adtak használati útmutatást Mondja meg valaki mi a helyes használata? 

Köszönöm

Szeszi50 Creative Commons License 2018.05.25 0 0 1799

Gratulálok és jó nyarat érdekes volt figyelni a beszámolódat.

Megtartani nehéz, de itt a sok gyümölcs, eper, dinnye nyáron könnyebb lesz.:-)

Előzmény: Törölt nick (1798)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.24 0 0 1798

Egy héttel hamarabb elértem a kitűzött célt 95 kg. Majdnem 20 kiló ment 4 és fél hónap alatt. Most súlytartásra készülök, szeptember végéig, esetleg havi egy-két kiló fogyás. Utána meg irány a 85 kiló

 

Már azt mondom megérte! Sokkal könnyebben mozgok, kevésbé izzadok. Hamarabb elindulok bicajozni, jobb kedvel végzem a kert karbantartását.  Nem is olyan nehéz dolog.

 

Nem volt csodabogyó (olyan nincs is) nem volt szenvedés, bár némi lemondást kíván a fogyókúra.

Gyorsan rájön az ember, hogy a bolti "egészséges" kaják jó része hizlaló cukros vacak. Viszont lehet jó dolgokat csinálni a kelkáposztából. lehet finom húst sütni légkeveréses sütőben a rácson.

Nem kell lemondani semmi finomról, legfeljebb csak egy falatkát, de lehet enni Milka csokit is meg Szamos marcipánt is.

Sok leadott kilót mindenkinek, egyenlőre búcsúzik tőletek 95 kg.

Szeszi50 Creative Commons License 2018.05.15 0 0 1796

Sajnos a rendszertelen éves ezzel jár. Én is éjszakáztam míg egészségügyis voltam.

Reggel kilenckor reggeliz meg, négykor ebéd, majd ha megoldható nyolckor vacsi a meló helyen. Éjszaka pedig ne egyél bármilyen nehéz is megállni.

Ha otthon vagy az ebédet tedd korábbra és a vacsorát is.

Reggelire jó a főzött zabkása friss gyümölcsökkel, gepsonka, tojás, natúr joghurt teljes kiőrlésű zsemle.

Ebéd husi zöldségekkel, kevés durum tészta házi szósz, levesek, rakott zoldsegek.

Vacsora pedig párolt, sült hús friss zöldségekkel, barna rizs, kuszkusz. Nasi dió, mandula persze kevés és nem sós.

Receptek annyi van fent a neten, minden ételt ellehet készíteni dietasan. Használj kokuszolajat, kerüld a vajat, margarint, gyors készételeket. Gyümölcs joghurtot te készítsd el ne boltit egyél alig van gyümölcs benne és cukros. Lassan jönnek a friss gyümölcsök, eper stb.

Kalóriaszámláló.hu nagyon jó ha rendesen vezeted. Sőt sok tanács is van a blogjukban. 

Napi három liter víz. Kerüld a mesterséges édesítőszereket max stivia, cukrot, fehér lisztet.

No üdítő a light  is! És valami mozgást is kezdj el. Otthon is lehet tornázni netről letudsz sok mindent tölteni. Már ezzel is fogsz fogyni ha ennyit valtoztatsz.

 

 

 

Előzmény: Dóry90 (1792)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.12 -1 0 1795

Én pedig ezt ajánlom figyelmedbe: http://forum.index.hu/reklamlink/

Előzmény: HNorbert89 (1794)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.09 0 0 1793

Szia!

Nekem a kalória számlálás vált be.  ( https://kaloriabazis.hu ) 

 

Mindenkinek!

Ebben a hónapban lelassult a fogyásom. Ez azért köszönhető május egynek, nagyobbik unokám ballagási bulijának, meg egy szülinapnak. Így kb 3 kiló ment csak le. De nem baj az első célig már csak 1.5 kilót kell  "elhagynom"

Előzmény: Dóry90 (1792)
Dóry90 Creative Commons License 2018.05.02 0 0 1792

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hátha van itt valakinek hasonló tapasztalata...

A helyzet a következő: 3 éve már, hogy 90%-ban éjszaka dolgozom, heti 5 napot 12 órában. Sosem volt nádszál, de az utóbbi időben felszaladt a 10 kg súlyfeleslegem mellé még 10 kg. :( A probléma az, hogy reggel 8-kor érek haza a munkából, körülbelül 9-től délután 4-ig alszom, majd este újra kezdődik a meló 7-től. Ha egymás utáni napokon dolgozom, akkor tudom tartani a diétám. Viszont jön a szabadnap, amit nyilván nem alszom végig, szóval enni is kell valamit, ami pedig már sok és újra visszaáll a mérleg az eredetibe. Segítsetek! Mikor kellene ennem? Hogyan? És mit hogy tudjak is dolgozni? :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!