Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.27 0 0 17
Kedves x.p.t. !

"ezért szvsz a "Mindennek örülni" a megjátszás.."

A cél az, hogy már ne megjátszásból örüljünk mindennek, hanem tényleg szívből, őszintén. Valami ilyesmiről ábrándoztam.

Üdv
Big

Előzmény: X polgártárs (14)
X polgártárs Creative Commons License 1999.09.15 0 0 16
Polgártársak,
sorry, de fel kell hoznom, hátha valaki válaszol...
xpt
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.31 0 0 15
Kedves X p.t. !

Talán igen ...

Kedves Adept !

Ne emilben ! Én is olvasnám szívesen.

Üdv

Big

X polgártárs Creative Commons License 1999.08.31 0 0 14
big4 polgártárs,
én pld. komolyan nem tudnék örülni egy halálesetnek, vagy ha szép nagyot sóznak az álcsúcsomra...ezért szvsz a "Mindennek örülni" a megjátszás...
adept polgártárs, örülnék ha ezt kifejtenéd bővebben, jöhet mail-ben is.
xpt
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.30 0 0 13
kicsit azért több történt itt, mint hogy egyeszerre láttuk a Napot és a csillagokat...
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.30 0 0 12
Kedves X !

Félreértés ne essék Én örülnék is újjonganék is, ha tudnék az élet minden pillanatában Mindennek ugyanígy örülni. Amíg e változás nem történt meg szvsz minden ujjongás megjátszás. És ezt mindenkinek észre kellene venni.

Üdv

Big

X polgártárs Creative Commons License 1999.08.29 0 0 11
big4 polgártárs,
most aztán nagyon le lettem reflektálva...
Akkor máshogy:
"Ha ezután kerülök az előbb említett levegős szobába, akkor döbbenek rá, élem meg azt, hogy milyen csodálatos, jó dolog a levegő, hogy lélegezhetek"
Ez gondolom ismerős, valahogy így működhet ez a Napfogyatkozás nevű cuccos is, nappal látod a Holdat és a csillagokat (+ a Napot), lehet örülni és ujjongani.
xpt
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.29 0 0 10
Kedves X polgártárs !

Talán...

Üdv

Big

X polgártárs Creative Commons License 1999.08.29 0 0 9
big4 polgártárs,
talán annak kellett volna örülni, hogy a nap, mint nap látott csillagokat, Holdat és a Napot egyszerre láthattuk, nem gondolod?
xpt
Borz_ Creative Commons License 1999.08.28 0 0 8
Kedves Big!

>>Majd ha ugyanezek a népek ugynígy fognak örülni és ujjogani a csilagoknak és a Holdnak minden hétköznapi egyszerű éjszakán, majd ha ugyanígy fogjuk értékelni a bármelyik hétköznapon felkelő és az égen járó Napot. Majd, ha a holdfogyatkozás ugyanolyan nagy dolog lesz nekünk, mint a ritka napfogyatkozás. Talán majd akkor elkerülhetjük azt, amitől annyira félünk...<<

Az a dologban a tök jó, hogy ha nem is vesz róluk az ég világon senki tudomást, a csillagok és a Hold akkor is ott vannak minden éjjel. Hogy Te ujjonghass és örülhess nekik. És hétköznap ott a Nap, még ha a kutya sem törődik vele, csak azért, hogy TE észrevehesd, és felfedezhesd nagyszerűségét, és örülhess neki. Nem olyan rossz ez!

Bendeguz Creative Commons License 1999.08.27 0 0 7
Hello Big!

Nem tartozik a topic témájához, de itt vetetted fel, ezért:

véleményem szerint nem hiteles az a "guru", aki pénzt kér szolgáltatásaiért. Ha sokat, akkor pedig végképp nem az. Persze gyógyíthat ettől még jól, de szellemi vezetőnek, irányadónak, mentornak hiteltelen, mert "...ingyen kaptátok...ingyen adjátok...".

Napfogyatkozással kapcsolatban: annyira megundorodtam az egész felhajtástól, hogy nem is volt szándékomban közelebbről megnézni. A világ vége nem jött be, ahogy az várható volt.
Viszont a körítéstől elvonatkoztatva, maga az esemény csodálatos élmény volt.

Csótány Creative Commons License 1999.08.27 0 1 6
Szerintem Kovács Andrást, Gyurcsok Józsefet és „tudós” társaikat egy lakatlan szigetre kellene telepíteni és ott kedvükre „gyógyítgathatnának”, „nyelvészkedhetnének” és egymáson kiélhetnék tudásuk javát.
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.12 0 0 5
Jaja, én is voltam nála gyorstalpalni. Igaz, hogy semmit nem tanultam, de az az érzés, ami ott volt, az megérte a mókát. Na jó, nem tom megérte e, mert az se volt 2 fillér, de mindenesetre igen pozitiv volt. Mondjuk amiket mondott, azok télleg eléggé viccesek, nade ez van:)
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.12 0 0 4
Korrekció:

Mindenki érzi, valahol mélyen, hogy nem fájdalmas felé haladunk, ha így folytatjuk

helyett :

Mindenki érzi, valahol mélyen, hogy fájdalmas jövő felé haladunk, ha így folytatjuk

Big

Törölt nick Creative Commons License 1999.08.12 0 0 3
OFF
Az az ezoterikus bácsi Kovács András volt. A Magyar Táltos Egyház alapítója és vezetője. Csontkovácsolással, radiesztéziával kezdte, majd egyéb természetgyógyászatokat, homeopátiát stb. is tanulmányozva ill. alkalmazva, orvos feleségével gyógyító klinikát nyitott, ahol tényleg sokan meggyógyulnak.
Összefoglalva ezoterikus tapasztalait és felelvenítve az ősi magyar táltos hagyományokat alapította egyházát.

Tény, hogy furcsákat nyilatkozik e kedves ember. Pl. azt hogy mi Magyarok vagyunk a fény hordozói a "mag urai", akik a tudást hozták a földre a Szíriuszról. Mint szkíták, mi Magyarok éltünk Atlantiszon, tőlünk kapták a tudást az egyiptomiak a sumérok az inkák stb. és kb. több 10 000 éve élünk a Földön. Továbbá Jézus (akit, állítása szerint, ő is legfőképp követ) is magyar származású volt hisz anyja szkíta volt. És még jó néhány hasonlót.

Az ember kapásból rávágja, hogy emeletes baromság mindez, ez egy elmebeteg. Viszont, valóban hatékonyan és megdöbbentően sikeresen gyógyít. Tanfolyamain leginkább a szeretet tanítja.
Nem tudom mi az igazság. Talán minden szava igaz, esetlkeg a fele, talán sületlenség az egész.
Mindenesetre figyelemreméltóak a bizonyítékai és nem vettem észre, hogy ellentmondásba került volna önmagával.
Viszont piszkosul flancol (mert marha jól keres munkálkodásával), ami nekem még a vad állításainál is jobban meglep. Pl. voltam egy kiránduláson nemrég és egy kb 20 milliós vadiúj Mercivel gördült oda...
(szerintem egy 5 - 6 milliós autó is bőven elég, sőt talán már az is luxus, a többit meg lehetne embertársaira fordítani, na mindegy)

Hiába, úgy tűnik (még?) ő sem tökéletes.

ON

A napfogyi kultusztól teljesen rosszul voltam. Megint jól látható volt a tömeghülyítés, a kokakóla - hamburger - Eszmeralda társadalom szellemi színvonala.

Ezek a jóslatok, meg röhejesek. Minden szilveszterre (főleg ha kerek az évszám) világvégét jósolnak már több száz éve.
A hitelesebbnek tartott jóslatokban szereplő jövendölések pedig szépen folyamatosan, többé kevésbé bejönnek. Hisz egyre több a katasztrófa a háború, robbant már atombomba, meg egyérb szörnyűségek tömkelege zajlik jelen pillanatban is.
A mafla tömegember egyszerűen nem tudja a katasztrófa-jóslat beteljesülését máskép elképzelni, csak úgy, hogy ha fejére szakad az égő háztető.

Mennyire értékelték a napfogyatkozáskor a tömegek a feltünő csillagokat, a felbukkanó Napot, a mozgó Holdat !
Majd ha ugyanezek a népek ugynígy fognak örülni és ujjogani a csilagoknak és a Holdnak minden hétköznapi egyszerű éjszakán, majd ha ugyanígy fogjuk értékelni a bármelyik hétköznapon felkelő és az égen járó Napot. Majd, ha a holdfogyatkozás ugyanolyan nagy dolog lesz nekünk, mint a ritka napfogyatkozás. Talán majd akkor elkerülhetjük azt, amitől annyira félünk...

Hisz nem volt más e nagy kultusz és zarándoklás mögött, mint szimpla félelem. Mindenki érzi, valahol mélyen, hogy nem fájdalmas felé haladunk, ha így folytatjuk (sőt már van is sok minden, ami visszafordíthatatlan).
Megijedtünk, hogy Teremtőnk a Nap már annyira haragszik ránk, hogy nem jön újra elő. "Le is róttuk tiszteletünket" a hatalmas Természet előtt - mely úgy tudna bennünket egy pillanat alatt elsöpörni, hogy nyomunk sem maradna - egy lángoszabáló kipufogó- és alkoholgőzös tömeghisztériával, hogy másnap "nyugodt lelkiismerettel" folytassuk ahol abbahagytuk kíméletlen és érzéketlen pusztítását.
A rákos sejtek is biztosan megijednek, ha kimarad egy szívdobbanás.

Bocs ha túl melankólikus voltam.

Üdv

Big

Törölt nick Creative Commons License 1999.08.12 0 0 2
Ahogy taperolhatja a gyerekeket. Ja és a Pápa is szuron át nézte. Nem kell rögtön általánosítani.

egy parasztgyerek.

mm2018 Creative Commons License 1999.08.11 0 0 1
Hogy nyilatkozhatja egy katolikus pap,hogy az emberek nézzenek a napba,mert ott,megtalálják Krisztust!?Erről mi a véleményetek parasztgyerekek?
Rigoletta Creative Commons License 1999.08.11 0 0 0
Ehes vagyok, hun van az a fenyfelszabaditas?
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.11 0 0 topiknyitó
A házunk melletti réten buli vót, a hangosbeszélőben ilyen szöveg:
-Még két perc a teljességig, addig is használják ki az utolsó pillanatokat, vegyék igénybe az itteni szolgáltatásokat, a büfét, vegyenek lufit, jósoltassanak az itt látható sátorban, ahol egy igazi jós fogadja önöket.
Nem kell félnünk, nem jön el a világ vége. Sokan ezt hiszik, például akik szektákba járnak. De mi nem vagyunk ügye semmilyen szektának a tagjai. [Mi normális emberek vagyunk.]

Tv2, ezoterikus szuperbácsi:
-Hát ez fantasztikus volt, most, ahogy jön vissza a fény, már érezni lehet a "fényfelszabadítás"(?) jótékony lelki hatásait. Én genetikusan(!) is érzem, hogy már jöbb a hangulat. Mindent eláraszt a békesség, az emberek elégedettek. (Közben valami strandot mutatnak, az emberek félmeztelenül egymás hegyén hátán mászkálnak. És persze mindenki BOLDOG.)

20. század végi hangulat.
:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!