Keresés

Részletes keresés

Veszely Gyula jr. Creative Commons License 2002.03.14 0 0 9
Kedves Wasker, halottakról vagy jól, vagy sehogy.
(Szerencsére csak) háromszor említetted Pártay nevét, mindháromszor "Pátray"-ként. Most ezzel mihez kezdjek? Lehet, hogy az egész topikra csak T.J. gyalázásához volt szükséged?

Gy.

Előzmény: Seki Waker (8)
Seki Waker Creative Commons License 1999.08.18 0 0 8
Pátray Tivadar újságírótól, a Független Kisgazdapárt alapító tagjától augusztus 25-én 11 óra 45 perckor vesznek végső búcsút Budapesten, a Farkasréti temetőben.
Népszabadság, augusztus 18.
phantomas Creative Commons License 1999.08.16 0 0 7
Persze Rezsőkém, van, de sajnos én még egyet sem láttam. Torgyán egyébként csak saját magát fogja az FKGP saját halottjának tekinteni. Nem tudom, láttátok-e szombat este ezt a kiváló Fradi centenáriumi gálát. Torgyán pajtás elérte, hogy főműsoridőben a süket dumáját kell, hogy hallgassuk, ráadásul még pofátlan módon ki is tüntetette az egész FKGP vezérkart - élén természetesen saját magával. Ezek után azt merni feltételezni, hogy ez az ország szégyene a Kisgazdapárt halottjának fogja tekinteni azt az embert, aki tulajdonképpen szembefordult vele (Történelmi Kisgazdapárt)nagyfokú fantáziát igényel.

Seki Waker Creative Commons License 1999.08.16 0 0 6
Kedves Rezső!
Hát persze. A szerethetőség valóban nem pártspecifikus dolog. Pl. van olyan régi barátom, aki MIÉP-es lett. Igaz, azóta ritkán találkozunk. Mindazonáltal a régebbi (a történeti) kisgazdapárt számomra valamivel szerethetőbb, mint a recens. Ja és sajna kisgazda barátom az nincs, de nyilván bennem a hiba, nem elég széles a kapum.
Lafarc Creative Commons License 1999.08.11 0 0 5
no igen, csak a kormányfőtanácsossághoz nem kell defekt....
rezső Creative Commons License 1999.08.11 0 0 4
Most is vannak szerethető figurák a kisgazdapártban.

Mindegyik pártban vannak. A szerethetőség-nem szerethetőség, nem pártspecifikus dolog.

Az öreg Pártay különben igen értelmes volt és nagy tartással rendelkezett.

Persze valami defekt lehet ezekben is, mert manapság kell némi azochizmus ahhoz, hogy valaki pártpolitizáljon.

Seki Waker Creative Commons License 1999.08.10 0 0 3
Kedves George Sand!
Bocsika, nem vettem az adást, és a duplázást amolyan angolos fokozásnak értettem ;-)
George Sand Creative Commons License 1999.08.10 0 0 2
A néhai-néhai alatt az Édesapját értettem, id. A. J.-t. Egyetértek a lenyúlással, amennyit én tudok az is elég ahhoz, hogy khmmm legalábbis rondának minősítsem.

George Sand

Seki Waker Creative Commons License 1999.08.10 0 0 1
Kedves George Sand!
Szerintem Antall József kapcsolata is volt olyan viharos a druszájával, mint Pátray Tivadaré Torgyán doktorral, aki ne kerteljünk, lenyúlta a pártját.
George Sand Creative Commons License 1999.08.10 0 0 0
A néhai-néhai Antall Józsefet biztosan, esetleg a (budai) föld szeretetét. :(

George Sand

Seki Waker Creative Commons License 1999.08.10 0 0 topiknyitó
Elhunyt Pátray Tivadar. Kérdésem: dr.Patakvér.Monnyonle.féregirtó@Torgyán vajon az FKgP saját halotjának fogja-e tekinteni őt?
A történeti kisgazdapárt anno szerethető volt. Sok derék ember politizált soraikban. Persze már a régi kisgazda pártban is voltak kwevésbé szerethető figurák. Mindenesetre a népek szerették ezt a tulajdonképpen baloldali gyökerű agrár pártot. Vajh mit vállalnak a mostani FKgP aparátcsikok (pl. Horváth Béla) a kisgazdapárt multjából?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!