Keresés

Részletes keresés

elijah Creative Commons License 2001.09.12 0 0 6

zsuzsa Creative Commons License 1999.08.09 0 0 5
A szombati Almadi Strandátúszáshoz képest a szervezés nagyon jó volt.Szombaton tizedannyi embert ugyanilyen csúszással engedtek vizbe, négy korcsoportban.Az előttünk induló ifjak a rosszul elhelyezett kevés bólya miatt/ csonakok egyáltalán nem voltak / kb 500 méterrel elvétette az irányt, majdnem átúszott Fűzfőre:-) Amikor az Oldboy mezőny szétszóródott, azt vettem észre, hogy kb 800 méterre a parttól bepárásodott szemüveggel egyáltalán nem tudom merre usszak.Ott tempóztunk kiemelt fejjel egymásnak kiabálva, hogy nomost merre van az arra...
És miért kell korcsoportonként úszni ilyen rossz biztonság mellett. Én biztos nem engedném el igy a gyerekeimet.
Ehhez képest a Tihany nagyon OK volt.
Szia Airween!!!
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.08.09 0 0 4
Mi is ott voltunk, igaz, hogy csak bójacsőszként egy hajón... :-))) A szervezés "remekül" sikerült: bennünket reggel hívtak, hogy menjünk, csak feltételesen vállaltuk, azzal, hogy beszéljünk még róla; később a kutya sem telefonált, úgyhogy csak úgy "benéztünk", ott kiderült, hogy nagyon kevés a segítő, így hát maradtunk. További szervezési csőd, hogy az utolsó turnusokon már átjárt a MAHART és összesen csak két-három motoros mentőhajó járt ide oda. Simán előfordulhatott volna, hogy valaki 60-70 méterre az orrunk előtt fullad a vízbe, mert mire akár a hajóval, akár úszva odaérünk, már elmerül. :-((((
Kekec Creative Commons License 1999.08.09 0 0 3
Naa, csak ketten vagyunk?
Kedves AirWeen! Gratulálok az 1:12-höz. Gondolom végig gyorsban mentél. Idén lehetett, sima volt a víz.
Én úgy hallottam, hogy 6500-an neveztünk, ez kb. másfélszer annyi, mint tavaly. Meg is látszott a sor hosszán. Nem tudom, miért nem indítanak több helyről? Oké, nevezni csak egy helyen szabad. De az indításhoz nem kell csupán a vonalkód olvasó, meg némi hely a vízben.
Mellesleg asszem, jövőre révfülöpire megyek
Kekec
AirWeen Creative Commons License 1999.08.09 0 0 2
Bocs, úgy akartam írni, hogy _nem_tudnak_ekkora_tömeget_kezelni.

Én.

AirWeen Creative Commons License 1999.08.09 0 0 1
Hi.
Ez vót a 4. v. az 5. úszásom, asszem a legjobb idővel (1.12).
Szerintem a szervezés egyre pocsékabb lesz. Ez a Marathon klub tök sucks. Eccerűen _nem_ tudnak tömeget ekkora kezelni.

AirWeen.

HBB Creative Commons License 1999.08.09 0 0 0
Eccerűen nem bírom ki, hogy már 5 perce senki sem nulláz:
Sajnos én 0-szor úsztam át az öblöt.
Kekec Creative Commons License 1999.08.09 0 0 topiknyitó
Szasztok!
Várom írásait azoknak, akik voltak tegnap öblöt átúszni. Pl. mi a véleményetek a szervezésről, és az időről?
Szerintem kiváló idő volt, nem fútt a szél, nem hullámzott a víz, baromira jól lehetett haladni. Ellentétben a múlt évvel, amikor időnként beborítottak a hullámok, és sokat kellett kidugott fejjel úszni. Idén egyszer sem kellett megállnom amiatt, mert vizet nyeltem. Mellesleg én nem vagyok nagy úszó, 1 óra 30 perc alatt értem át, ami negyed órával jobb, mint a tavalyi időm.
Vannak itt többszörös teljesítők? Szerintetek javul a szervezés, vagy romlik?
Kekec

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!