Keresés

Részletes keresés

morcos Creative Commons License 2001.04.22 0 0 7
na mit szóltok hozzá, még mindíg a helyén van, szerintetek újjáválasztják?
mulatt Creative Commons License 1999.10.19 0 0 6
A mai napon a rendkívűl tartózkodó rendőrsegg ismét kérte a nyomozás idejének meghosszabbítását. Bár eddig minden _HIVATALOS_ helyen keresték a bizonyítványt, de nem találták. Persze még nyalják a dakota seggét. (fityeszes a polgármester lelkem.) Tudom, hogy holnaptól nekem 3 nap alatt ügyészi sakkba juttatja kövérke lacika, vagy maffiás pintérke sunyika az ügyemet.

EZT NEM KIFOGÁSOLJA DÁVID IBOLYKA.

talentum Creative Commons License 1999.08.09 0 0 5
a polgarmester volt sulitarsa a kovetkezoket emlitette, a Gabor beceneve "bocem" volt, ami abbol adodott, hogy az orosz nyalvoran a voszem (8-gyengebbek kedveert) neki bocemkent ejtodott ... hjaaa azota kicsit beleerositett es sikeres nyelvvizsgat tett, mire viszi a szorgalmas deak, ha tanul :))))
Mumu Creative Commons License 1999.08.09 0 0 4
Kedves Alfred,
mindenkinek akinek ez nehezseget okoz es zavarja mar eddig is bocsanatat kertem ugy a helyes irasert(olvasd el adataimat) mint a plusz megterhelesert hogy meg idegen klaviaturam van(az elso plusz penzig).
Nem lehet ugyebar korben kep,nem lenne itt ennek a szonak ertelme,hanem patologikus kep.Remelem megbocsajtasz a kovetkezo talalkozasig.
Sz Tamas Creative Commons License 1999.08.09 0 0 3
Habár én nem rá szavaztam, azért nem tartom biztosnak, hogy ilyen baj lenne vele.
Bár eddig nem emléxem, hogy csinált valami hasznosat.

Jajj, egy hülye terve volt a Szhelyi FIGYUSZnak. A Főtér közepére egy óriási vörös torony építése van betervezve. Amikor olvastam a helyi ujságokban, majdnem lekapartam magam! Totál nem is illett a városképbe!
Ahhelyett, hogy a régi víztornyot újítanák fel!

Sz Tamas

Alfred Creative Commons License 1999.08.09 0 0 2
OFF
Mumu:
"De ha igaz akkor beillik a korkepbe."
Jó volna ékezetekkel írni magyarul, mert ez most kórkép, vagy körkép?
Mumu Creative Commons License 1999.08.09 0 0 1
Nem szeretem az ilyen valoszinuleg allitast egy ilyen szelles publikum elott,amely ellen mar csak utana vedekezhet valaki es ha hazugsag is marad egy kis folt utana.Plane ha azt ilyen anonimen lehet csinalni.
De ha igaz akkor beillik a korkepbe.
42 Creative Commons License 1999.08.09 0 0 0
kérdés, hogy 0 szót tud oroszul, vagy azér annál többet.
Petycomp Creative Commons License 1999.08.09 0 0 topiknyitó
A szombathelyi polgarmester, dr. Szabo Gabor minden valoszinuseg szerint vasarolta az orosz nyelvvizsgajat, ugy megszerezve a doktori cimet... Velemeny?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!