Elvileg az alkatom megvan hozzá. 182cm magas vagyok, 58 kg, hosszú barna haj és kék szemek. Viszont engem inkább a festészet, szobrászat mint képzőművészeti modellkedés vonz, de szerintem bevállalnám a fotózást is.
A decemberi nagy sikerű fotós hétvége után ismét találkozhatsz, dolgozhatsz együtt profi modellekkel, pihenhetsz a téli Balatonon. Ismét fotóshétvége a Balatonicsajok és a Modellbázis közös szervezésében.
Nem megold, de egy + biztonság mind két fél számára. Én eddig minden modellemmel írtam szerződést, de mégsem jutott eszembe a beleegyezése nélkül publikálni a képeit. Tolni én sem szoktam de vol már olyan amatőr modellem aki maga hozta szóba, hogy nem írnánk e "valami" papírt. Nekem ez természetes.
Szerintem a szerződés nem old meg semmit... A fotós és a modell jó együttműködésének az alapja a bizalom. Ha a fotográfus és a modell megbízik egymásban, akkor a szerződés felesleges, ha nincs kölcsönös bizalom, akkor a szerződés hiábavaló.
Természetesen modellügynökségekkel, hivatásos modellekkel jogi szempontból elengedhetetlen.
Én eddig egy modell elé sem toltam szerződést, viszont a képeket közösen megnéztük, és elbeszélgettünk a képek jövőjéről.
Ez egy elég lenge kérdés. Pl. a munkáíra vagy kíváncsi vagy arra, hogy kikezd-e a modellel fotózás közben/után vagy nem? Bunkó, nagyképű vagy normális szimpatikus. Hogy áll a karierje? Vannak e kapcsolatai, hogy a barátnődet terlgesse, vagy csak simán fotóz fizet és jobbra el? Pár pontosabb kérdés :-)
Látodlátod balagekriszti.... így már egészen más, ha te is nyilvánvalóan poénkodsz... tudod az emberkéket az szokta felhergelni, ha hülyének nézik őket, nem pedig az, ha hülyéskednek velük...
Azért idézni még tanulj meg, mert a vakut én ajánlottam neked :P... nem pedig alterego77
300-ba nem fog beleférni még derítőlap nélkül sem :P