Keresés

Részletes keresés

mirmurr Creative Commons License 1999.08.10 0 0 11
Köszönöm.
lcsaba Creative Commons License 1999.08.09 0 0 10
A javasolt és kipróbált módszer: kicsalni a házból és eltörni a könyökét...
tündi Creative Commons License 1999.08.09 0 0 9
Mond kedves Speaker Te nem Degecrol szarmazol?
rezső Creative Commons License 1999.08.08 0 0 8
Igen
jeges Creative Commons License 1999.08.08 0 0 7
Nem, Demszky még időben visszaköltözött, a választás előtt, ne tudják az orra alá dörgölni, nem budapesti lakos.
Igaz, így nem tudták a választási hajrában mutogatni, hogy busszal jár be munkahelyére. (Egy évben egyszer)

(Bár lehet, elkeseredésében, hogy se metró, se nemzeti, időközben visszaköltözött. 2002-ben szerintem megpályázza Budakeszi polgármesteri címét, ott is elkél az építő kéz, Budapest addigra már világváros lesz, minek maradna)

speaker Creative Commons License 1999.08.08 0 0 6
Budakeszi azóta ég, amióta Demszky ott lakik és egy világvárost akar felépíteni.
Pásztörperc Creative Commons License 1999.08.08 0 0 5
A kis matematikai valószínűségek egyetlen értelmét azok a ritka esetek adják, amikor a dolog mégis bekövetkezik (Scortia-Robinson: a Prométheusz...)
mirmurr Creative Commons License 1999.08.08 0 0 4
Kedves rezső!

Ez a Fenyő istálló épült annak idején engedély nélkül természetvédelmi területen?

Wágner úr Creative Commons License 1999.08.07 0 0 3
Ezek szerint nem is vóó't a csőbe' krumpli és szóó't a spricni rendesen... :)))
szalonna Creative Commons License 1999.08.07 0 0 2
Marha rosszul hangzik - nem nagyon tudja az ember mire gondoljon. Ilyen esös idöben elvégre...

Ui. Kb húsz éve nem jutott eszembe az idevágó nóta, de ma délelött valahogy észrevettem, hogy pont ezt fütyülöm. De hidde el, nem én voltam...

rezső Creative Commons License 1999.08.07 0 0 1
Hálaistennek a nagyját már eloltották. Most mondja a rádió, hogy rehabilitációs intézet egyik pavilonja gyúladt ki.

A tetőn dolgoztak. Tehát véletlen...

George Sand Creative Commons License 1999.08.07 0 0 0
Ez borzalmas. A lovakra gyújtott istálló is szörnyűség, de a Budai MÁV Kórház, és a Vadaspark már sok együtt. A közeli Rehabilitációs Intézet is veszélyben lehet.
Ez nem lehet véletlen, de mi a célja?

George Sand

rezső Creative Commons License 1999.08.07 0 0 topiknyitó
A tegnapi Fenyő istálló leégése után, most tízméteres lángok vannak a főváros felöli domboldal tetején, a vadasparkban, a MÁV Szanatórium kertjében. (Ahogy innen kiveszem.)

Most jönnek a tűzoltó kocsik Telki felöl, úgy látszik, hogy még ott dolgoztak.

Véletlen lehet két ilyen nagy tűz ilyen rövid idő alatt?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!