Keresés

Részletes keresés

csutak Creative Commons License 1999.08.07 0 0 1
Dear Stranger!
Ha van egy kis politikai érzéke Németh Miklósnak -és úgy tűnik van- akkor nem jön haza leégetni magát. Nem az általad leírtak miatt hanem mert szükség van kint munkájára.
Amit a TV-ben mutattak az is erre utal. No meg amit elmondott az egyezik az én véleményemmel: Ebben az országban még nincs VALÓDI szocdem elveket felmutató és ahhoz valóban ragaszkodó párt. A mai MSZP-nem lőttek. Ilyen hiteltelen politikusokkal (ez más pártokra is igaz) nincs jövője az országnak. Csak a tegnapi MagyarHírlap cikkére utalnék, amely leírja a fiatalok hozzá(nem ) állását a politikáról.
Visszatérve Németh-hez. Neki és kormányának köszönhetjük a tényt, hogy ebben az országben vértelen volt a hatalom váltása. Ugyanis a valódi rendszerváltáshoz még egy két választási ciklusnak el kell telnie.
okoska2 Creative Commons License 1999.08.06 0 0 0
Nem vagyok egy MSZP rajongo (bovebben errol HJM vagy F.B.I. Doki tudna meselni), de azert, amit irtal, kedves Stranger, az nagy balfekseg. Mar hogy ne lettek volna megelegedve a N.M.-sal, ha egyszer 9 evet lehuzott ott Londonban? Gondolod, hogy ha olyan rossz munkaero lett volna, akkor hagytak volna ennyi ideig garazdalkodni?

Inkabb oruljunk, hogy egy magyar volt az EBRD alelnoke, vagy mije, legyunk ra buszkek, es utana kezdjunk csak partpolitizalni, hogy jo lesz-e min.elnoknek 2002-ben!

Stranger Creative Commons License 1999.08.06 0 0 topiknyitó
1. Mert hazakuldik, azaz hazazavarjak!
Nem valt be ott sem mint ahogy kis hazankban is csak nepessegszaporulati tenyezo volt. Nem veletlenul PENGETTE meg, hogy um. nem kotelezo kitolteni a hatralevo 4 evet. Persze hogy nem! Kulonosen ha alig varjak a munkaadok hogy miki batyo elhuzzon a repedt sunyiba.
2. Neki meg eppen jol jon hogy az MSZP eszeveszett modon keres valakit akinek van meg nemi hitele s alkalmasnak LATSZIK arra, hogy (meg)vezessen egy orszagot de legalabbis egy partot.
Igy legalabb onkentes segito szandeknak lehet talalni a "megtert" fiu hazarohanasat!

Eddig szeles ivben lesz*rta a magyarokat, nem is allt szoba velunk! Legalabbis magyarul nem! Mint ahogy a Friderikusznak irott levele is errol tanuskodik. Egy honfitarsanak MAGYAR nyelven irott levelere ANGOLUL ir elutasito valaszt! Csak hogy tudjuk , nem akarki O! Hat tudjuk, nem akarki!
Tudjuk, hogy egy senki. Hogy valaha volt valaki? Na ez az amirol nem akar tudni SENKI!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!