Én "vacakolni" szoktam. Elvacakolok a vacakkal.
A munka leadásának határidideje után nagyon jól esik, ha azt mondhatom mentegetőzés helyett, "elvacakoltam az időt"
Sziasztok !
A 'Beveri a repat' volt mar ?
Esetleg palyaznek meg a 'kitomlek mint a fulesbaglyot' gyongyszemmel, valamint full extras randi remenye utan (egyik cimbora magangyujtemenyebol): 'En azt hittem hogy ilyen zenes-tancos pinara pattanasrol van szo...'
Hali: sp
Nem, ez a rossz hozzáállás. Mert ez értelmetlen betűpermutációkká fokozza le a dolgot.
Így ugyanis bármilyen betűkösszetételt elfogadhatunk a példád szerint, feltéve, ha néhány ragot, képzôt illesztünk a végére és ellátjuk pár kötôszóval. :))))
Viszont itt szerintem az élô, vagy valaha használt nyelvi fordulatokról lenne szó, melyek elterjedtek voltak bizonyos körben.
Már a személyes különverziók is extráknak számítanak, hiszen ezek többnyire csak az adott pár számára rendelkeznek ilyen jellegű jelentéssel.
De érdekes megtudni, egyesek miket találnak ki rá, mindazonáltal szó sincs arról, hogy szélesebben elterjedt szinonimák lennének.
A te eljárásoddal egy egyszerűbb programmal tényleg lehetne generálni számtalan variációt, de minek???
Kedves Gyűjtők.
Rosszul álltok hozzá. Az emberi mondatelemző algoritmus úgy működik, hogy ha egy szóról nem tudjuk, mit jelent, akkor behelyettesítünk az alábbiak szerint:
- ha ige, akkor dugás,
- ha főnév, akkor nemiszerv,
- ha melléknév, akkor "a kib...tt"
- bármely más esetben tetszőleges erotikus cselekvés, feltehetően japánul.
nagyjából. Namost ilyenformán nem nehéz megsaccolni, hogy usque végtelensok szinoníma létezik...... (példaként elég, ha végiggondolunk egy ilyen mondatot, hogy "elmentünk a barátnőmmel ketyvergészni, jaj, hát hogy annak milyen cufrungosul selymes kis nyunyókája van..." :))
...
Helyszin: gyóntatószék.
Jön egy kreol legény...
-Mi a bűnöd, fiam ?
-Hegedültem...
-Ez nem olyan nagy bűn, mondj el három imádságot...
Második kreol kliens...
-Mi a bűnöd, fiam ?
-Hegedültem...
-Sebaj, három imádság...
Még kettő ugyanilyen bűnös után egy nőszemály...
-Mi a bűnöd, leányom ?
-Engedtem, és meghegedültek, atyám....
-Hééé ti !!!! Vonósnégyes vissza !!!!
A felhos idezet akar egy kinai meteorologiai jelentesbol is szarmazhatna :)
Egyik volt kedvesemmel elso közös ejszakank elott a Veszedelmes viszonyok ment a tv-ben. Abban neveztek bujalkodasnak a dolgot. Ezek utan hogy is
hasznalhattunk volna mas szot helyette. Igekotos valtozata a megbujalkodni(ebben az esetben a ferfi a dominans).
Kedves Mindenki!
Nos, akkor -Szilvási Lajos után szabadon- néhány gyöngyszem a tarhosrévi gyűjtésből:
küfircölni, henteregni, meghágattatni magát,bementünk az udvarba,etyepetyézni, pityegni, csöcsörészni, bögyörészni ,kipróbálni az új répát/karót, sepregetni,hálni,kettyinteni,stb. este megnézem a régi jegyzeteimet (az egyetemen gyűjtöttünk egyszer hasonlót).
Saját alkotás:
(első férj idejéből)egyszer egy ismerősünk azt akarta ráírni egy borítékra, hogy Tündérbogár, de aztán valahogy nem figyelt és leírta, hogy Tündérbogás. Ezt mi a férjemmel észrevettük, és mondtuk, hogy hagyja meg, így is aranyos. És elkezdtük becézni, hogy Tüncibogás (ez lettem én) és amit az ember a Tüncibogásával csinál, az pedig a cibogás,a fiúknak ciboghatnékjuk van, a fütyi a cibogó, a lányé meg a bogó, vagy Bogócsa.Amire bogot kell kötni (ti.ha nekem s jó lett, akkor bogós volt a cibogás).
Amikor ilyeneket leírok, már mosolyogni is tudok azon, hogy végül elváltunk és így ezt a pár szót rajtunk kívül nem értette a világon senki.
Üdv,
Elizabeth
németül van ugyan, de szerintem sokat elárul a
"Matrazensport" kifejezés is....
nemzetköziül pedig "fuck" ;)
de személy szerint nekem is a "szerelmeskedni" teccik a legjobban.....
....órák hosszat, lágy nyári estén a tengerparton, pálmafák között a homokon, egy mediterrán kreol gyönyörrel...
vagy nem is!
szadistaknak: karoba huzni
focikedveloknek: adni egy kotenyt
szakacsok: felfuzni
strandolok: megmartozni
egy klasszikus: "frequentalni" (Csath Geza)
orzo-vedoknek: behatolni
a fizikus: rasurlodni, kisulni
ez volt mar? "magaeva tenni..."
bujocskazoknak: "meg"-rejteni
horgaszok: bevagni a horgot
a buvar: szigonyozni
a vadasz: (meg)loni
hirtelen tobb nem jutott eszembe... Udv minden "nyelvesz"-nek!!!