Próbalkozzál inkabb debiannal mert a suse szar. Aszongy aitten a sok hozzaerto. azt meg ugye haggyuk a linux mitol is linux.hameg debiantot fogsz hasznalni akkor asztan teged elhalmoznak am a jobbnal jobb otletekkel osztan meglatod eljon az isdnkánaán.
Nekem annyi, az aggyam elszalt a rohogestol. SUXXXXXXXXXXXXX ircnet: #linux.hu -kinek nem inge ne vegye magara. De ahogy nezem lessz am oltozkodes.
Próbalkozzál inkabb debiannal mert a suse szar. Aszongy aitten a sok hozzaerto. azt meg ugye haggyuk a linux mitol is linux.hameg debiantot fogsz hasznalni akkor asztan teged elhalmoznak am a jobbnal jobb otletekkel osztan meglatod eljon az isdnkánaán.
Nekem annyi, az aggyam elszalt a rohogestol. SUXXXXXXXXXXXXX ircnet: #linux.hu -kinek nem inge ne vegye magara. De ahogy nezem lessz am oltozkodes.
Kiprobaltam a hamis szamot is.. tovabbra is koveteli az MSN-t. Nekem kezd az a gyanum lenni, hogy nem az altalad emlitett kozpontos gond lehet-e a gond. Mellesleg ugyanaz a gep ugyanazzal a kartyesszal NT alatt (amig nem muxik a Linux) tokeletesen muxik.
Mas... bar most egy AVM Fritz!Card PCI van a gepben regebben egy Eicon Diva 2.0 (ISA buszos) volt benne. Linux alol egyszeruen nem tudtam megadni neki a megfelelo IRQ-t es I/O range-t. Egyszeruen nem volt elfogadni az ertekeket. Mindent kiprobaltam pedig.. meg az isapnp-t is... de nem. Egyszeruen nem volt hajlando a kartyat elfogadni. Otlet?
Thx
VV
Ismeretbovites celjabol lenne par kerdesem. Van-e itt valaki aki mar foglalkozott ilyesmivel?
A Problema a kovetkezo: AVM Fritz!PCI passziv kartyesz, nem hajlando csatlakozni az istennek sem, egy MSN szamot kovetel. Ami nekunk meg nincs, mivel alkozpothoz csatlakozik a beerkezi ISDN2. Onnan kerul at az egyik sav a gephez.
Ha valaki mar csinalt ilyet... pliz.. jelenkezzen thx
VV