Keresés

Részletes keresés

zsellér Creative Commons License 2005.02.03 0 0 67
Hajós András a heti hetesbe néha bevisz egy nagyon szép klasszikus Cort gitárt aminek a feje is be van vágva, szóval nem AC90-es Ígyhát ez csak a kérdésem hogy az AC110-es avagy AC120-as?;>;>;>
rahell Creative Commons License 2002.08.15 0 0 66
Tudom, csak ez stílszerűbb volt...:o)
Előzmény: Champace (65)
Champace Creative Commons License 2002.08.08 0 0 65
ja én is éppen ezt néztem, hogy nahát
pedig én már index-sátort sem láttam
csak icát, aki jó volt, de többet ne
mert nem lehet tornázni tonhalként be
zárva az első sorok emberei közepébe
egyébként meg van topic a Kultúrábe
Előzmény: rahell (64)
rahell Creative Commons License 2002.08.04 0 0 64
Néztétek a nyitóduma dátumát?! Hát hinnétek, hogy már?!
Jó volt. 2002.08.02.
rah
jellem Creative Commons License 2000.09.22 0 0 63
a kockás hassal nem lesz gond, régóta dolgozom rajta. a vizszintes csíkok már megvannak...

:-j

Előzmény: HoD (62)
HoD Creative Commons License 2000.09.21 0 0 62
Na ne mondd, jelentkezett a Kozsó?! Hát ez királ. Csak akkor sokat kell majd szoliba járni, meg edzőterembe meg gyakorolni a tánclépéseket.
Előzmény: jellem (61)
jellem Creative Commons License 2000.09.21 0 0 61
Az milyen, amikor egy jól ismert hazai zenekar menedzsere felemilezi az EmilRulezt és találkozni akar?! Olyan.

(istenem, nincs egy rongyom, fiam aggy pézt, megyek a plázába, mégse lehet egy menedzserrel ebbe a szakadt nercbe...)

:-j azaz W

jellem Creative Commons License 2000.09.19 0 0 60
kedves HoD$

Sajnos elfelejtettem a zenekari nickünk passwordjeit ezért inkognitive nem tudok írni...

Szóval létezünk és bár továbbra is teljesen ismeretlenek vagyunk, most talán egy kicsit sikeresebben vagyunk ismeretlenek. Ebből még bárakármi is lehet. Kapunk rajongói emileket, meg hívnak minket olyan emberek akik segíteni akarnak.
Ez jól esik.
Még jobban tetszik nekem személy szerint, hogy olyanok is hívnak, akik keresni akarnak rajtunk.

Az estefemet imádjuk, ők vállaltak fel minket először és bevallották, hogy maguk is meglepődtek a közös sikerünkön. Ők is gondolkodnak azon, hogy kezdenek velünk valamit. Voltunk interjún, ahol mi nagyon jól éreztük magunkat, sok hülyeséget beszéltünk és ezzel szemben nem mondtunk semmi értelmeset.

Szóval történik mindenféle, lehet hogy nem lesz koncert állítólag azt hallottam, és izzik a galagonya magában.

:-j

Előzmény: HoD (59)
HoD Creative Commons License 2000.09.17 0 0 59
Csákó!
Örömmel értesültem volt, hogy a zenekar nemhogy létezik még, de már mp3-at is pakoltak fel, amit reklamáltam valamikor Eldéeénél, bár mondjuk szégyellem magam rettenetesen, h először az EstFmn hallottam a "Zazie az ágyban" c. örökbecsűt. Viszont tény, hogy az EstFM hallgatók (érdekes, főleg nők) gerjednek erősen Zaziera. Tegnap egy lány nem akarta sehogyse elvinni a nyereményét (nem tudom mi volt a baja a kispályás labdarúgótorna belépővel), kizárólag Emil.Rulez! CD-t követelt, majd minimumként beérte a sláger (mondhatjuk joggal) lejátszásával.
Mondjuk tényleg örvendetes, h végre hajlandók olyan zenét is játszani az EstFm-n, amit a műsorvezetőkön kívül végre a hallgatók is élveznek.
Unkasz Creative Commons License 1999.08.06 0 0 58
Sajnos, afféle sztárbandához méltóan megközelíthetetlenek voltatok, komolyan aggódtunk a testi épségetekért. Tudod, az extázisban fetrengő rajongók gyűrűje...
Jellem az a rendkívül szimpatikus dobos a háttérben? Akkor azonnal felvétetem magam a Pártba.
Emil.RuleZ Creative Commons License 1999.08.06 0 0 57
Unkasz Kedves!

Te is ott voltál? Kár hogy nem találkoztunk, bemutattam volna neked jellemet is. :-))))))

(Winkler)

Unkasz Creative Commons License 1999.08.06 0 0 56
Fiúk, (mondjuk Eldée, ha már folyt. köv.) nem lehetne egy kicsit arról is, hogy mi volt utána? Merthogy nagyon hamar elkezdtetek pakolni. Mi még maradtunk volna, dehát nélkületek mit sem ér az egész....
Attachment Creative Commons License 1999.08.06 0 0 55
Drága Rajongók,

hálásan köszönjük interaktív közreműködéseteket.
Az Attachment vokál szponzora elnézéseteket kéri, de a legújabb fehérneműkollekció mintadarabjait, amelyeket e nemes célra szántak, a bejáratnál sajnálatosan eloroztak és széttéptek a megvadult tömegek, amelyek nem tudtak a közelünkbe jutni. A legközelebbi koncertre azért majd gyűjtünk valamit és elküldjük a fiúkkal.

Attachmancik

Emil.RuleZ Creative Commons License 1999.08.06 0 0 54
Kedves közönség, hozzáértők és lámák! Boldoggá tettetek bennünket! Meghallgattuk a felvételt, megnéztük a videót, és kiderült, hogy Ti voltatok a legjobbak (nagyjából csak Ti hallatszotok), és én extramód odavagyok attól, hogy az első 500 decibeles gerjedésnél nem álltatok tovább, pedig a sípolás időnként még Tarlós urat is kifújta a gatyájából. A következő fellépésre újabb félkész ráadásszámokkal állunk majd elő Nektek.

A Zazie-s számot átírtam úgy, hogy "kilencven-valahányban, mennyire jó volt a közönség a Szigeteeeeeeeeen. Kö-kö-kö-kö... stb.

Eldée

Emil.RuleZ Creative Commons License 1999.08.06 0 0 53
Kedves Barátaink!

Köszönjük, hogy eljöttetek, remélem jól éreztétek magatokat, mi igen.

A hangosítást ne szidjuk tovább, olyan volt amilyen, a mi hibánk is, hogy nem vettük idejében észre (mondjuk ha Király Ernő bácsi nem két és fél óráig pakolja a citeráit, talán...).

A nyereményakciót ezenel beep nyerte, mert ő az egyetlen aki emlékezett rá, hogy van. Magam is elfelejtettem a koncert végére a nagy izgalomban.
A nyeremény egyébként, egy Emil Rulez CD, benne egy kétforintossal (two in one).
Emil Rulez CD még nincs. A nyereményakció célja, hogy tüntetést generáljuk nagy magyar kiadók épületei előtt, melynek során a népakarat és a fogyasztóvédelmi hatóságok kikényszerítik kiadásunkat.

Köszi Közönség, szólunk, ha lesz megint koncert. Mondjuk egy újabb 4 év múlva.

(Winkler)

p.s.: beep, speciel egyébként a táncparkett ördöge vagyok.

beep Creative Commons License 1999.08.06 0 0 52
Kezdjuk egy anekdotval a szazad elejerol, mikor is a odamegy az eloljarohoz valaki es mondja: "Hat tekintetes uram, en tudod jol, hogy mindig megmondom a velemenyem, ami a szivemen az a szamon, es bar lehet, hogy megbantalak, de nem kertelek, es megmondom ide a ket szemedbe nagysagos uram, hogy amit ti csinaltok, mar ne is haragudj, amit ti csinaltok az egyszeruen fenomenalis". No, hat ez nem mondhato el az EMil.RuleZ zenekarrol.

Mert. Bar kedvelem a zenekar tagjait, meg kell mondjam, hogy en pl. ket jo szamot nem hallottam a zenekartol. Az elso kettot. Mert az a k@$va erosites csak nem akart osszejonni a teknikusoknak, es hol itt gerjedt, hol ott nem hallatszott Winkler hangja. Es igy a kislemez gyanus Nagy Feneku Nok Napjabol (nekem legalabb is ez tecc. eddig a legjobban), egy szot sem lehetett hallani, csakugy, mint a mondanivaloval teli Hupikekbol. Eldee sem nagyon mert mikrofon kozelbe menni, mert egybol gerjedt a kozonseg, meg/vagy a mikrofon.

Es szolni kene meg kritikai jelleggel a szinpad- ill. latvanytechnikarol, valamint a koreografiakrol is. Na most, Winkler tanctudasa egyszeruen pocsek. Szerencsere ebbol nem is adott izelitot. Az Attachment viszont elragadoak volt, es a szappanbuborek fujolas geg nagyon bejott, kulonosen Eldee akrobatikus "basszus, egy buborek, basszus, meg egy" jellegu show kiegeszitesevel. (Csak zarojelben: remelhetoleg a sikerek csucsan sem csereli le a zenekar az Attachmentet guminokre es habgepekre ...)

A kozonseg lathatoan meg nem elhivatott fanokbol all: Winkler arcara nem dobodott frissen levetett noi also, Jules sem kapott meg pluss Verne mackot, es Eldeenek sem lobogtattak "Eldee vedd el a szuzessegem!" transzparencset a tinilanyok.

Emil.RuleZ egyebkent nagyon tud zenelni! Winkler a billentyukkel is egy huron pendul, Eldee sem bassza el a basszust, es Jules (sajnos belole keves latszott Eldee eroteljes szinpadmunkaja miatt) uti a dobot, mint torta (ie. nagyon faint!).

Remelhetoleg legkozelebb jobb lesz szegeny skacok erositese, es addigra tan a Zazi az Agyban refrenjet is sikerul megtanulnunk, s igy nem kell halkan csapolnunk, hanem uvolthetjuk bele a vilagba veluk egyutt, hogy, hogy na, na hogy is van, na az a ize, az a spine a pamlagon, na ...

Emil.RuleZ gratula!!!!!

PS. szomorusaggal telve, de elobb el kellett hagynom a szint, igy ezuton erdeklodnek, hogy a tuinvan nyeremeny kinek sorsoltatott ki a koncert vegen?

SmartAss Creative Commons License 1999.08.06 0 0 51
Hát megvolt a nagy debüt.

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!

Megmondom őszintén, sokkal jobb volt, mint amire a "műfaji leírás" alapján számítottam. A Zizi/Zazi/Ziza (a fene egye meg, nemmegintelfelejtettem) az ágyban volt ugyan az első szám, aminek érteni is lehetett a szövegét, de onnann nagyon jó volt. Tök jó volt a Térerő is, meg amit onnan játszottak. Az utolsó szám pedig egyenesen qrva jó volt (lehet, hogy mert még soha nem játszották? :) )
A tömeg lelkesen ünnepelt, de úgylátszik még nincsenek hozzászokva a sikerhez, mert nem jöttek vissza, pedig legalább azt az utolsót mindenki szívesen meghallgatta volna még egyszer.
szóval jó nyomulást tovább, megéri!!!!!

persze azért bevallom, nekem a legjobban a Dóri tetszett :)))))

Emil.RuleZ Creative Commons License 1999.08.05 0 0 50
Na, felkeltem, jó reggelt. Köszi Valesz a jó szándékot, de a táblázat rossz, a tény meg az, hogy a szervező urakkal és hölgyekkel mi 22:00-át beszéltünk meg már egy hete.

Tegnap este Emil.RuleZ elment szigetelni kicsit, technikai agyalás, tájékozódási sutás, miegyéb. Volt nagyon jó. Bemenni egyszerű, a kutya sem áll sorba.

Találkozunk holistékkal, mondják, hogy lemaradtunk egy nagyon jó kannaszólóról az index színpadon. Odamegyünk, és nézzük a Stalkert, nagyon bejön. Beleiszunk a legjobb palackos vörösborba, az viszont igen szarnak bizonyul. Mindegy, Sziget van, megisszuk, holnap hozunk rendeset. Az édes perec viszont q jó, megvesszük a készletet (3 db) és befaljuk a fejünkbe, amíg a hangszabó arc előkerül. Rövid kanitanács után műszak és egyebek elintézve, elhúzunk vacsorázni. Időközben két feltűnően csinos leánykát veszünk észre, hamvasak, ápoltak és úgy látszik, mintha olvastak volna Thomas Mann-t; a kölcsönös bámészkodásnak az vet véget, hogy egyikük, aki szívószállal issza a sört, akkorát böfög, amekkorára olimpiai aranyérmet adnak.

Később Winkler wezetésével wégigesszük s Szigetet: először csilis bab (nekem vegás krumplicsoda) aztán sajtos-tejfölös lángos, aztán valami palacsinták sokan. A Sziget legjobb fejszámolóművésze a Zsírszutyok 2000 Bt. eladója: 200 Ft egységáron árulja húsz dekáját az édességnek; mindhárman 22 deka körül veszünk, a számla így 780 Ft. Kifizetjük és kiröhögjük az embert; annyira jól mulatunk a dolgon, hogy megéri az árát.

Winkler elorozza Thor dicsőségét: a "csesszél ide a kapaláccsal, hogy felmenjen az izé az égig" nevű játékban először úgy melléüt, hogy lerogyunk a röhögéstől, de másodikra szépen koppanásig felüti a cuccot. Hősként vonulunk be egy sátorba,aholy F.F. Miki nyomatja, jól játszanak, de rém szarul szól az egész, ott is hagyjuk. A következő zárt sátorban valami glamour rock szemét nyomatja egy nagy Snake Heart felirat alatt (hogy ők-e, nem tudom) és azt éneklik, hogy "seb vagyok a lelkeden" vagy efféle. Ez olyan szar, hogy egy verse után röhögve otthagyjuk a fenébe. Végül ef Zámbóékat hallgatjuk egy kicsit; Jules-lel jól vigyorgunk azon, hogy tíz éve tök ugyanazt játsszák, hogy unhatják már a saját műsorukat. Az "Azt hittem a melled, pedig csak a bérleted" hangjaira távozunk főtt kukoricát eszegetve.

(Folyt. köv.)

Eldée

trasher75 Creative Commons License 1999.08.05 0 0 49
s ím, még egy aktív tasztalos bandája lesz a szigeten:

augusztus 6, péntek, este 9
sziget, wanted színpad
radio:aktive

ákos-hoz kicsit hasonló, NIN-es és Smashing Pumpkins-os beütésű zene. saját számokat fogunk játszani, de egy NIN-feldolgozás (terrible lie) is lesz, amit, külső vélemények szerint, igen csak jól csinálunk (mi legalábbis nagyon élvezzük :-)) ).

további info: itten.

szeretettel várunk mindenkit a koncerten!

köszi és bocsesz a zavarásért és a kőkemény konkurenciaharcért! :))))

-p

jeegynullas Creative Commons License 1999.08.05 0 0 48
Hejesiras: 1/0-ad.
le csuszott = lecsuszott
jeegynullas Creative Commons License 1999.08.05 0 0 47
"Az volt am az igazi buli, a lanyokrol le csuszott a bugyi ..." or szamszing lajk disz. ;-)
Attachment Creative Commons License 1999.08.05 0 0 46
Az Attachment lelkesen gyakorol, próbál álmában is.
Holnap felkérünk egy fehérneműgyártót szponzornak.
valesz Creative Commons License 1999.08.04 0 0 45
Gyerekek!

Emil.Rulezek jonni 5-en (csutortok) 20:30-ra az Index szinpadra.
A teljes progi itten van, egyetek, vegyetek!

Index sator vanni kompallomashoz kozel, ezert a Jaszaitol romantikus titanik kircsivel 200 summaert josztok lehetni. De a legeccerubb, ha hevvel, lelekkel jottok, hogy a harmaselagazasnal vegigmentek a jobbra vezeto uton, vegig az arusok, toalett kacsak, tusolok, betonut (Attenzione, kamionok!) egyenesen az Index orszag kebelebe.

valesz.index

SmartAss Creative Commons License 1999.08.04 0 0 44
Ott a helyünk! Az lesz a tali9,7384243845 :)

De hol a francban van az Index sátor? Mire megtaláljuk, már végetek is lesz :(

Én a Zöld Pardonból indulok (meg KELL néznem, ahogy nagyszájú feri987-et lemossák sakkban), de utána Sziget!
Van 4 helyem, ha valaki onnan akar jönni!

ribizli vokáljára külön kíváncsi vagyok, ojjjjan elsősoros hejet kérek, ahonnan csak őt látni :)))

jeegynullas Creative Commons License 1999.08.04 0 0 43
Ugyanaz csak kint a zoldben. Meg eretlen a hely. Petofi hid, budai part, ELET fele.
mAlter Creative Commons License 1999.08.04 0 0 42
Emilék! Melyik színpadon lesztek? A www.sziget.hu pédzsen nem találtam meg. Csak nehogy rossz helyen csápoljak, mer az nem lenne RuleZ!
(mA)
Muncurkó Creative Commons License 1999.08.04 0 0 41
Nem új, csak más.
De a holnapi napot nézve, totál érdektelen.

Kapok beksztédzskártyát ? :-)

Emil.RuleZ Creative Commons License 1999.08.04 0 0 40
Minden énekes én vagyok. A pösze is, de csak egy szám erejéig.
(érted: szám!!! Óriási!!)

Winkler

bogyó Creative Commons License 1999.08.04 0 0 39
Én csak egy Nincs Pardon helyet ismerek... Ez valami új?
jeegynullas Creative Commons License 1999.08.04 0 0 38
Green Sorry

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!