Biztos, hogy valamelyik kő nincs a helyén.
Az elhelyezés sorrendje nem számít, csak az, hogy
azt a követ, amely felől a táblán a nyíl indul, annak a templomnak a tetején lévő reteszbe kell elhelyezni, amelynek jele felé az említett nyíl mutat. Ha Fae templomon kívül a másik három a helyén van, Te is sínen vagy.
Ja, mar megvannak az Idolok, csak nekem is lehullik a lepcso :(. Pedig tudtommal a table szerint csinaltam a sorrendet. Azaz megsem teljesen, mert amelyk Idolt eloszor kellene berakni, annak a temploma a Fae templom, amit ugye nem lehet elerni. Most mi van ilyenkor, bug, es restart?
Ja léteszik paccs és én már meg is csináltam hozzá egy telepítőt ami már felpeccselve teszi fel a gépre.
Ne tudd meg mennyi idő alatt jöttem rá a módszeredere egyedül...
A 2. pályán azt mondják, hogy az Essence Idolok kozul az egyik a faluban van a rizstarban.
Nos en ott nem talaltam, lehet, hogy azert, mert a palya elejen, amikor meg nem volt meg a quest bementem erte? Lehet, hogy bug? Segitsetek pls
Nem tudom megszerezni Shamazaar-ban a Mon-t.
Nekem ugyanaz a problémám, mint Kei-Satu-nak a 24. e-mail-ben. Amint behelyezem az essence idol-okat, a Fae templom lépcsője felemelkedik, aztán rögtön lehullik, nem tudok rajta felmenni. Légyszi valaki olyan írjon, akinek ugyanez volt a problémája, de sikerült megoldania valahogy.
Minden rajongonak nyugodt szivvel merem ajanlani a Piranha Bytes nemet fejlesztocsapat Gothic nevezetu RPG-jet, ami nyugodtan nevezheto inkabb akcio-kalandnak is. Szerintem egyertelmuen Outcast utanerzes, par dologban jol meg is elozi az etalont. Erdemes kiprobalni, nagyszeru hianypotlo az Outcast 2 megjeleneseig.
Venni kell hozzá Lampe-t, meg Okasankaarban keresni kell daguerach? nevű növényt. Ezt elviszed a fűszereshez, aki megcsinálja neked a "good moon lampe"-t Okrianában. Mostmár csak a postást kell megkeresni: Van egy furulyás aki nem hamisan játszik, őt kell addig fizetni amíg fel nem ajánl egy szivességet.
Utána már csak vigyorogni kell :))
Na, hogy ne legyen annyira offtopic, nezzetek meg az Outcast Centralt. Van rajta egy elozetes fele valamelyik kulfoldi ujsagbol van szkennelve, es angolra is leforditottak...
Hogyan is mernek ketelkedni a nagy PUMA szavaiban... :) Csak azert irtam, amit irtam, mert az egy legalis megoldas, es elvileg minden gepen muxik... De biztos vagyok benne, hogy a te modszered is be fog valni... :)))
Hóó, kételkedsz bennem Catman? Na jó lesz, ha vigyázol magadra! :) Egyébként igen, van vmi patch is hozzá, csak azt meg is kell ám találni, ez pedig - amit én mondtam - ott van kéznél, csak trükközni kell vele egy picit...
Ha jól tudom, a DirectX újabb verzióinál fordul elő ez bug. A megoldás ha hülyén hangzik is, de a következőképpen van:
Indítsd el az installt, és amikor elérte a 2%-ot vagy többet,( lehet, hogy előbb is lehet), akkor nyomj egy Ctrl+Alt+Del-t. Ne lépj ki a rendszerből, hanem jelöld ki az Outcast-et és zárd be. A létrehozott könyvtárat ne töröld ki, hanem installáld újra ugyanabba a könyvtárba. Install közben elő fog jönni egy hibaüzenet, azt O.K-ézd le, menjél tovább és játszál a tavalyi év egyik legjobb játékával.
Nem tudja valaki, hogy közvetlenül a telepítés után miért tűnik el a játék a vinyóról, az ikon az asztalról? Már végignyomtam egy párszor, de még nem csinált ilyet.
Segítsetek, mert már kezd remegni a kezem (elvonási tünetek, meg minden)
Mandros : Van egy rossz hírem : Nincs ehhez hasonló mentésem, kezdheted előről. Sorry
Catman : Nem tudod mikor jön ki a köv rész ? E3-on még nem volt, igaz ?
Hahh! Muszaj irnom ide... Baromi jo kis jatek volt ez az Outcast. A nyaron megint vegig akarom nyomni, amig ki nem jon a 2. resz... Egyebkent a 2. resz mar poligonos lesz, de bizom a fiukban. Allitolag lesz olyan jo, mint az 1. resz voxelekkel.
Na, majd utánanézek melyik állás van hozzá a legközelebb. Egyébként ne aggódj, nekem 2-ra sikerül végigvinni a játékot, elsöre megvolt 3 mon+ minden szigeten megcsináltam mindent, csak egy bug megszivatott :((
Na, save majd megy.
kepzeljetek reinstall utan a gepemrol elrepult az outcast jatekallas, ha valakinek megvan akkor kuldje meg mailben:
az elso szigetnel tartottam es eppen bejelentkezett nekem a kollegina egy masik varosbol.
Nincs kedvem ujra forradalmat kirobbantani...
A kereskedoknel lehet neha kapni upgrade-ket egyes fegyverekhes, a bombavetohoz viszont kulonfele helyekrol (a banyabol es a vilagitotoronybol) osszevadaszott blue illetve white iridium kristalyok kellenek, amiket egy faragomester fog beleszerelni a fegyverbe. A ficko a fovarosban lakik kozel az egyik kapuhoz (a banyasz, aki a kristalyt adta tudja a nevet, en nem). Az aknakat en nem tudtam kulonosebben semmire hasznalni.
Mellesleg valamiert a Twon-ham megszulnt letezni az egyik palyan, kimentettem a jatekot, visszatoltottem es kesz, eltunt. Szerezhettem egy masikat. Van 3 db allat is, amit meg lehet ulni:
1. az alap, amit meg lehet venni a gondozotol
2. nemtom hol szereztem egy gui-t (asszem a banyaban) ami egy felpanyvazatlan allate volt)
3. egy felorult ex-banyasz is adott egy gui-t nemi heveny egyutt-eneklesert cserebe, ahhoz viszont nem talaltam meg az allatot) - tudja vki hol keressem?
Szal vegigjatszottam az egeszet, 105%, de a bonusz questeknek csak a 34%-at leltem meg. Hol a tobbi?! Egyet tudok, a kutasat, de azt nem sikerult megoldani. Hogy kell vizet facsarni a kutbol? Tudja valaki? Robbantani nem lehet...
Mindenesetre ennel kiralyabb jatekkal meg nem talalkoztam ebben a kategoriaban - a FEELINGJE az ami oriasi benne...