Az M3-as kivezető szakaszánál a Shell-kútnál van az "ügyfél"-szolgálat. Ha az zárva van, akkor a Shell shopját tudom ajánlani.
A neten persze semmi info, már én is próbáltam :(
Ahogy a kolléga idézte: az amatőr cégektől ments meg Uram minket!
Kevin,
szánj meg, és áruld el, hogy hol veszed a havi matricát, mert nekem most aug. 1-én kellett volna, hiszen 1től jó a havi, de nem tudtam rálelni nyitvatartó helyre a szolgáltató legnagyobb dicsőségére sehol nem találtam neten se infot erről
Kevin!
Az egyik haveromnak betört a szélvédője - egészen pontosan a kocsijának - és ki kellett cseréltetnie. Ami pedig nem meglepetés, új matricát kellett vennie. Ez van, az amatőr cégektől ments meg uram minket!
Szép dolog a Tasztal, de én ezt annyira súlyosnak tartom, hogy SzVSz érdemes lenne a Fogysztóvédelmi Főfelügyelőséghez fordulni, vagy más felügyeleti szervhez. Azé' mert van nekije 100 km autópályája, még teljesíteni kellene a vállatakat! (Márminthogy te 1 évig közlekedhetsz a befizetett pénz ellenében) Hogy a jogosultságot íriszazonosítással, ujjlenyomatvétellel vagy kártyával azonosítja, az az ő problémája...
Rengeteget járok az M3-ason, ezért éves matricát vettem a hozzávaló kártyával. Múltkor ellopták a táskámat az M3-as kártyával együtt. Sebaj, gondoltam, a matrica meg a számla alpján adnak másikat, hiszen a kártya csak a matricával együtt érvényes.
A meglepetés akkor ért, amikor az ügyfélszolgálaton közölték, hogy azért szüntették meg az elveszett kártyák pótlását, mert januárban sok volt a visszaélés.
Nyilván a cég részéről ez érthető (?) magatartás, mert igy újat kell venni.
Kérdezem én: hogyan lehet visszaélni, ha csak a matricával együtt érvényes a kártya? Nem lehet az ellopott (elvesztett) kártyát letiltani? Járt már igy valaki hasonlóképpen? És mit lehet ilyenkor tenni azonkivül, hogy veszek újat?