Keresés

Részletes keresés

Kevin Creative Commons License 1999.08.04 0 0 11
2200 Ft. 15-e után 1800 Ft (ez pont egy oda-vissza út ára Bp.-Füzesabony-Bp.) Az éves 20.000 Ft
rzoli Creative Commons License 1999.08.04 0 0 10
Kicsit off:
Mennyibe kerül a havi matrica?
Kevin Creative Commons License 1999.08.04 0 0 9
Szia,

Az M3-as kivezető szakaszánál a Shell-kútnál van az "ügyfél"-szolgálat. Ha az zárva van, akkor a Shell shopját tudom ajánlani.
A neten persze semmi info, már én is próbáltam :(
Ahogy a kolléga idézte: az amatőr cégektől ments meg Uram minket!

Kevin

snaci Creative Commons License 1999.08.04 0 0 8
Kevin,
szánj meg, és áruld el, hogy hol veszed a havi matricát, mert nekem most aug. 1-én kellett volna, hiszen 1től jó a havi, de nem tudtam rálelni nyitvatartó helyre a szolgáltató legnagyobb dicsőségére sehol nem találtam neten se infot erről
Kevin Creative Commons License 1999.08.04 0 0 7
Köszi srácok, jól esnek az együttérző szavaitok! :)
Toms Creative Commons License 1999.08.04 0 0 6
kenguru!
De legalább a haverodnak nem kellett kapargatnia a szélvédőjét, mint szegény Kevinnek :-))
kenguru Creative Commons License 1999.08.04 0 0 5
Kevin!
Az egyik haveromnak betört a szélvédője - egészen pontosan a kocsijának - és ki kellett cseréltetnie. Ami pedig nem meglepetés, új matricát kellett vennie. Ez van, az amatőr cégektől ments meg uram minket!
Kevin Creative Commons License 1999.08.04 0 0 4
Toms,
Azóta csak havi matricát veszek, hogyha ellopnák akkor ugye ...
Csak a körmöm birja nehezen a havonkénti matrica kaparást a szélvédőről :(
Kevin
Toms Creative Commons License 1999.08.04 0 0 3
Kevin!
Én már semmin sem csodálkozom! Azthiszem jobb ha beletörődsz, hogy venni kell egy újat.
Kevin Creative Commons License 1999.08.03 0 0 2
Ja, igen! És a kártya névre + rendszámra szól!!!
oops Creative Commons License 1999.08.03 0 0 1
Szép dolog a Tasztal, de én ezt annyira súlyosnak tartom, hogy SzVSz érdemes lenne a Fogysztóvédelmi Főfelügyelőséghez fordulni, vagy más felügyeleti szervhez. Azé' mert van nekije 100 km autópályája, még teljesíteni kellene a vállatakat! (Márminthogy te 1 évig közlekedhetsz a befizetett pénz ellenében) Hogy a jogosultságot íriszazonosítással, ujjlenyomatvétellel vagy kártyával azonosítja, az az ő problémája...
Kevin Creative Commons License 1999.08.03 0 0 0
M3-as! Nem M0-ás!
Kevin Creative Commons License 1999.08.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Rengeteget járok az M3-ason, ezért éves matricát vettem a hozzávaló kártyával. Múltkor ellopták a táskámat az M3-as kártyával együtt. Sebaj, gondoltam, a matrica meg a számla alpján adnak másikat, hiszen a kártya csak a matricával együtt érvényes.
A meglepetés akkor ért, amikor az ügyfélszolgálaton közölték, hogy azért szüntették meg az elveszett kártyák pótlását, mert januárban sok volt a visszaélés.
Nyilván a cég részéről ez érthető (?) magatartás, mert igy újat kell venni.
Kérdezem én: hogyan lehet visszaélni, ha csak a matricával együtt érvényes a kártya? Nem lehet az ellopott (elvesztett) kártyát letiltani? Járt már igy valaki hasonlóképpen? És mit lehet ilyenkor tenni azonkivül, hogy veszek újat?

Kevin

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!