Keresés

Részletes keresés

Mike Creative Commons License 2001.11.01 0 0 851
szerintem az azt jelzi, hogy az a maximalis celzas, nem kell tobbet jobbkatt, mert ha megegyszer kattintasz, kezdi elolrol (en colzottnal mindig a sargaval lovok)
Előzmény: dszo (848)
Mike Creative Commons License 2001.11.01 0 0 850
vazz, nem adtam el neki :( gondoltam kiprobalom, bar eleg kicsi a hatotavolsaga (bar ugye aki hurcolja az lemaradt, tehat idaig nem probaltam ki, de ha ez ilyen jotekony hatassal van az arakra elviszem a fegyverkereskedo faszinak)
Banyabol hogy lehet penzt szerezni? Nem talaltam senkit akivel beszelhetnek
Előzmény: dszo (847)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.31 0 0 849
Hi!

Megszereztem végre az UB-t. Két kérdésem lenne:

1.) Mennyivel nehezebb a játék, ha a JA2-es embereimet viszem át.

2.) Próbálta-e már valaki a Freelanceres házikészítésű kampányokat?

köfi fépe a válaszokért:

BZ DERVIS MAKKANÓ

dszo Creative Commons License 2001.10.31 0 0 848
Megen én. Kérdésem is van: célzáskor, a max.aim. (fehér kör) után jön mégegy ugyanannyi APér de ez sárga kör. Szóval ezmiez? Sehogyse tuttam rájönni.
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (845)
dszo Creative Commons License 2001.10.31 0 0 847
11 rugót kiattál a Barretér? 5ér vettem meg miután aszta "hand mortar" nevű izét (Varrez északi részén a kisviskónál leltem) leszállítottam a fegyverkereskedőnek. Amúgy elég jól bejött: 1 lövés 1 halott (általában 90 felett szed le ha fejbeküldök vele valakit). Támogató fegyvernek is kiválló: egy jó lövész kezében, minden extrával felszerelve nagy távolságról, a lövész által nem látott cél ellen is nagy valószínűséggel talál és 35-55 között sebez általában. Egy érdekes dologra lettem vele figyelmes: lövészem kinn fexik a sztyeppe közepén, célpont (látható) egy ablak mögött gugol. Lőhettem a testére! És minden egyes lövésem előtte a falra pattant (átment rajta?) igaz csak 12őt sebzett. (Ennek még utánna kell járnom.)
Megnövekedett tűzerőmnek hála (a Barret meg a tuningolt T.A.R.ok miatt (4-7 AP!)) felhagytam a nájtoposdival. Nappal megyek. Ami megússza a lövészek portyázását azokkal a gépfegyvertűz végez. Eccerű, gyors taktika - igaz könnyen kiszúrnak, így embereim állandóan hasonkúszva közlekednek.
Raktárt én Varrezben létesítettem, a fegyverkereskedő szektorában - nála úgyis elég soxor megfordulok.
Előzmény: Mike (846)
Mike Creative Commons License 2001.10.31 0 0 846
Koszi az infot, no majd akkor Trevor a 100-as mech skill-jevel osszerakja...
Bar mar lassan vege az UB-nak asszem :( most maszkaltam vegig az alagutakon, es lattam vmi raketakat is (bar remelem meg nincs vege) ja meg kiizzadtam 11e-t a 150-es mesterloveszpuskara, kivancsi vagyok milyen (ki kell majd probalni)

Szerintetek melyik mezon erdemes raktarozni? vagy felesleges?

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.30 0 0 845
Hi!

dszo! én is valami ilyesmit akartam mondani, csak túl lamma voltam hozzá. Köszi, hogy beírtad.

Bubba Zanette

dszo Creative Commons License 2001.10.30 0 0 844
Csá!
Extender: vascső+quickglue+ducttape. rakd össze, javícsd meg (100%ra - ez fontos) és úgy szereld rá a fegyverre. Ha eccer felraktad nem jön le többé! Sorozatlövéskor jelentősen romlik az állapota (ez megláccik a találati pontosságon is!) le is esik ha nagyon elrongyolódik. Növeli a lőtávot, ebből következik hogy a találati pontosságot is. Én MAC-10esre szereltem: a gyári 20as lőtávot 30ra növelte, hangtompítót rá meg lézercélzót - perfekt nájtop fegyver. (A JA2ben anno még seholse volt aza ruszki hangtompítós mesterlövészpuska.)
Rod&spring: javaslom eztis 100%on szereld be, tűzgyorsaságot növeli (csakaz AP változik - általában: egyeslövés 1gyel, sorozat 2vel csökken - a lövések száma sajna nem). Ezzel mindent érdemes megbolondítani. Én MP5Kba szereltem: 6-10ről indul 5-8 lesz belőle, igaz gyenge (DAM:23) de rengeteg lőszert lehet hozzá szerezni - lehet sorozni vele a népet, és erre is rámegyen a hangtompító.
Tapasztalat: kipihent fickóval szereltesétek rá a fegyverre őket mert akkor általába összejön gondnélkül.
Előzmény: Mike (841)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.30 0 0 843
Hi!

A barrel extendert vascsőből meg ragasztóból kell megcsinálni, én mondjuk sosem használtam. A másik cuccot / rod & spring / annál inkább. Gyakorlatilag ez minden végleges fegyverre kell.
Amikor összerakod figyelni kell mennyit módosít. Tapasztalatom szerint ez változó, de 1-1 pontot mindenképpen ki lehet szedni belőle. Van amikor kevesebbet / ez gyk. sikertelen kísérlet -> reload / és van amikor többet. Ez utóbbi ajszem 1 illetve 2 pont. Persze itt is az egészet magas mech-jű emberrel kell csinálni.

Üdv: Bubba Zanette a Dervis

Mike Creative Commons License 2001.10.30 0 0 842
Jé, UB-ban sikerült ugyanaokat felvennem :)))
(volt 1st csapat)
Előzmény: Mike (728)
Mike Creative Commons License 2001.10.30 0 0 841
Vagy ott van Trevor a szerelozseni.

Kozben megprobaltam az ejszakai beveteseket. Hat, mit mondjak, igy mar azert sokkal jobb! :)Van amikor serules nelkul megusszuk. Mindenkinek van ejjellatoja, fejhallgatoja, ugyhogy nem rossz nem rossz, no meg jo fegyver is akad mar, nem beszelve a boltban kaphato finomsagokra, pl. az a kellemes mesterloveszpuska, vagy pedig az izraeli gyartmanyu fincsi kis geppityu (nevekkel meg nem vagyok tisztaba)

Valaki leirni: hogy is van az extender, es huh mi is volt a masik? az egyik a tuzgyorsasagot javitja *vagyis kevesebb ap kell, a masik miatt messzebb lejhet loni) vagy keressem meg hatrebb?
na jo kotoraszok... :)

Előzmény: dszo (839)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.29 0 0 840
Hali!

Nekem minden szerelést / beleértve x-ray device /
Barry Unger csinált. Olcsó, viszonylag jók a statjai és pláne magyar származású, plusz iszonyúan jók a dumái: "Budapest"

DERVIS

dszo Creative Commons License 2001.10.29 0 0 839
Csá!
Kérdés: (konkrétan az UBből) Kivel szereljem össze az x-ray detektort és mijen sorrendben? A JA2ben állandóan tönkretettem - Lynxel próbálkoztam. Valami olcsó figura kellene (Lynx elég alulfejlett és drága) akár a MERCből, tökmindegy csak rakja össze aszta vacakot. Minden alkotóelemének 100%osnak kell lennie?
Előzmény: scottish (838)
scottish Creative Commons License 2001.10.25 0 0 838
Hali anno a JA2-ben a top ten le volt szerződtetve. A csúcs Shadow(camo miatt, Wisdomja sem rosz), Reaper(iszonyúan jó arc, halálos), Scully(Reaper-el tuti párost alkot), Ivan(iszonyú jó orosz beszólások miatt), Scope(fejbe lőtt akárkit).
Ha jól emléxem a játék vége felé, 16 emberem volt, a fele ingyé dolgozott. Nem siettem, ja igen még be sem fejeztem, de az információk fényében visszatöltök egy játékállást és végigviszem.
Az UB-ben Shadow Reaper, meg Ivan. Vagy nem, régen végigjátszottam.
dszo Creative Commons License 2001.10.25 0 0 837
Szasztok!

Én végignyomtam a JA2t, a palotában lemásztam a kandallóba és egy földalatti bunkerbe találtam magam, találkoztam egykét ismerős pofával, ottvan a ribi is. Hát nemegy Májk Tájszon a kiscsaj. Ott a vége a kalandnak. A tudóst nem leltem - igaz nemis nagyon törtem magam miatta, a kölök San Monában leselkedett a bordélyházba, a terroristák közül meg kábé 3at tettem múltidőbe. Ezek szerintem nem feltétel a sikerhez.
A csapat (JA2ben): Ice, Ivan, Scope, Len, Magic, Scully, Shadow, + a kásztom mersz - amúgy ő a nonpluszultra nálam: igaz 85ről indult a mrk de mosmár 100as, az agility is jól fejlődött a sok nájtmissöntől, az exp asszem 9, elcsesztem az elején a spec. tulajdonságokkal auto+ambidex, night+auto lenne az ideális az én taktikámhoz.
Az UBbe konvertáltam: custom, Scope, Raven. Nájtopra próbáltam hegyezni a bandát. Bár Raven kezdőként (exp:2) indult de fejlődőképesnek bizonyult - ráadásul Mini-14gyel szervírozzák. Anno dilemmáztam - a JA2ben - Scope és Lynx között, Scope mellett döntöttem (nightop miatt). Az UBben visszaütött: Lynx SKSsel indul míg Scope MP5Kval - apróság, de mint kiderült az SKS dzsekpot a játék elején.

Előzmény: scottish (834)
Mike Creative Commons License 2001.10.25 0 0 836
Nem tudom, en ket kockanval a vege elott abbahagytam, mivel a lehetseges tanulas mar nem allt aranyban a sulyosabb sebesulesek okozta butulassal, es egyeb minuszpontokkal a kepessegekre nezve
(csak annyit mentek, hogy ne kelljen mindig ujrakezdeni, vagyis nagyobb reszek vegen - marmint egy egy szektor eseten. Ha valaki meghal, meghal. Igyekszem azert vigyazni az embereimre. JA2-ben is talan ha 3-an meghaltak 86 nap alatt. Igaz sebesules volt dogivel)

Ti kiket hasznaltok? Es ki fejlodott a legtobbet? Nalam MD tartja a csucsot a celzas +29-cel (95) Nem rossz egy orvostol :)

Előzmény: scottish (834)
Mike Creative Commons License 2001.10.25 0 0 835
Nahat egy szektort sikerult megtisztitanom, most legalabb mar mindenkinek van olyan puskaja ami 20-25-re ello. A kovetkezo kockan vmifele tabor van rengeteg ellenfellel. PIdaig a fak menten akcioztam, nemi serules aran mar ketten kinyiffantak, az mas kerdes, hogy nem tudom leszedni a tetorl a mukit. De igazabol az a legdurvabb az egeszben, hogy ugyanezek az emberek - igaz azert vmivel jobb felszerelessel fel palyarol (na jo negyed :) lazan fejbelottek barkit, most meg? Egy fejloves, nem sok annyi se.
Tipikus meg a jo kis allohaboru, mindenki fexik a fedezekben, ellenfel is, lojuk a bokrokat koveket, szinte senki nem talal. Nem lesz ez igy jo, gondolom, kicsit probalok elorekuszni, aminek eredmenye: ellnfel eltalal, en veletlenul sem. Nem baj, vegul is az alap JA sem volt egyszeru az elejen, nem artana nemi tavcso, lezeres celzo.
Ejjel: lehet, hogy azt kene megprobalni, csak felek attol, hogy embereim ejjellato cucc nelkul mint a vakeger benznanak.
Kerdes: lehet majd vhol cuccokat vasarolni?
Előzmény: dszo (833)
scottish Creative Commons License 2001.10.24 0 0 834
Huhh. Bocsesz, hogy beleszólok. Csak most kapcsolódtam be és nem olvastam a régebbi üzeneteket. Az UB-t már jó rég nyomtam. Azt hiszem a megjelenés napján vettem meg és még azon a hétvégén végignyomtam. Ha jól emléxem nem hoztam át a karikat, hanem újakat indítottam. Shadow, Igor, meg még valaki. A szemétség, hogy eléggé nyögvenyelős volt az eleje, a vége meg irdatlan rövid. Ha jól rémlik, akkor egyedül az aláaknázott folyosó volt probléma. A főgonosz nevetségesen egyszerű volt lenyomni.
Némileg csalódtam, főleg a hosszát tekintve.

Egy kérdés: Az eredeti JA2-ben, hogy lehet befejezni a játékot. Lenyomtam mindenkit a palotában, kiírtottam az összes ellent, de nem írja ki, hogy csóközön király voltál.
Az utolsó E-mail, amit kaptam ha jól emléxem a Bad News-os volt.
Volt egy pár küldetés amivel nem tudtam mit kezdeni. A körözött nehézfiuk, eltünt gyerek, Sientic AWOL bla-bla küldetésekklel mi a helyzet.
Meg kell őket oldanom ahoz, hogy vége legyen a játéknak?

Előzmény: Mike (831)
dszo Creative Commons License 2001.10.24 0 0 833
Szasz Mike!

Az UB téleg kemény dió, nekem úgytűnt a méretet (kb. 10 szektor) az ellen számával próbálták ellensújozni. Experten nyomulok, de 20 fősnél kisebb brigádokkal nemigen találkozom. Szmiszenvesszonnal félpájáról fejenlőnek és örüjjek ha találok egy tomzont. A mezei- és elit egységek aránya pedig közel egyenlő (Varrezben főleg). Én éjjel akciózok: hangtompító, kések, bréklájtok. Nappal képtelenség szerintem, ojan kezdő fegyverekkel, a terep sem éppen ideális. Ígymeg percek telnek el míg megkerülöm a népet hogy más irányból újra támadhassak. Másfél óra per szektor. De legalább elfogadhatóak a veszteségek. A lényeg: nemvagy egyedül, egycsónakban evezünk.

Előzmény: Mike (831)
Mike Creative Commons License 2001.10.24 0 0 832
Most, cekely harom honap elteltevel mar valaszoltam is (ha en megfelelek :), de ti sehol. :)
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (821)
Mike Creative Commons License 2001.10.24 0 0 831
Ennek oromere atkonvertaltam az emberkeimet az UB-ba. De hat ez vmi piszok nehez (UB) mindenki bena fakazu, seprunyellel. Bezzeg az ellen az lazan lelodoz egy sima pisztollyal. (ugyhogy nem konnyed szorakozas, hanem jo kis idegeskedes, billentyuzet csapkodas lett a dologbol - ja meg sok csunya szo, fejlesztok anyukajat illetoen :)
grr :(
Nektek sem ment konnyen, vagy csak en vagyok ennyire bena?
Mike Creative Commons License 2001.10.22 0 0 830
En pl. azota sem fejeztem be. Maradt meg vagy 2 kocka. Az embereim meg csak butultak, a sok bekapott serulestol, tehat nem is nagyon eroltettem a dolgot. Gondoltam majd az UB-val jatszom. Hat, valahogy maskeppen alakult...
Mike Creative Commons License 2001.10.22 0 0 829
Szia Pedro 14!
Előzmény: Pedro 14 (822)
dszo Creative Commons License 2001.10.20 0 0 828
Szevasztok!

Segítségeteket kérném:
JA2 v.1.0.6-os patche installálása után nemindul a picike. Régebbről úgy emlékeztem hogy a patche létrehoz egy közle 3Mbos ja2.icd fájlt - amely exére átnevezve minden gond nélkül indította a programot. Eztmost 2 különböző gépen is kipróbáltam: programfutási hibával megszakad a művelet. Szükségem lenne egy azonos verziószámú cracked exére vagy egy cd check removerre.
Ha tudtok, kérlek segítsetek! Külgyétek el az e-mailemre vagy adjátok meg a címet ahonnan letölthetném!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!