Keresés

Részletes keresés

Mike Creative Commons License 2001.10.31 0 0 846
Koszi az infot, no majd akkor Trevor a 100-as mech skill-jevel osszerakja...
Bar mar lassan vege az UB-nak asszem :( most maszkaltam vegig az alagutakon, es lattam vmi raketakat is (bar remelem meg nincs vege) ja meg kiizzadtam 11e-t a 150-es mesterloveszpuskara, kivancsi vagyok milyen (ki kell majd probalni)

Szerintetek melyik mezon erdemes raktarozni? vagy felesleges?

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.30 0 0 845
Hi!

dszo! én is valami ilyesmit akartam mondani, csak túl lamma voltam hozzá. Köszi, hogy beírtad.

Bubba Zanette

dszo Creative Commons License 2001.10.30 0 0 844
Csá!
Extender: vascső+quickglue+ducttape. rakd össze, javícsd meg (100%ra - ez fontos) és úgy szereld rá a fegyverre. Ha eccer felraktad nem jön le többé! Sorozatlövéskor jelentősen romlik az állapota (ez megláccik a találati pontosságon is!) le is esik ha nagyon elrongyolódik. Növeli a lőtávot, ebből következik hogy a találati pontosságot is. Én MAC-10esre szereltem: a gyári 20as lőtávot 30ra növelte, hangtompítót rá meg lézercélzót - perfekt nájtop fegyver. (A JA2ben anno még seholse volt aza ruszki hangtompítós mesterlövészpuska.)
Rod&spring: javaslom eztis 100%on szereld be, tűzgyorsaságot növeli (csakaz AP változik - általában: egyeslövés 1gyel, sorozat 2vel csökken - a lövések száma sajna nem). Ezzel mindent érdemes megbolondítani. Én MP5Kba szereltem: 6-10ről indul 5-8 lesz belőle, igaz gyenge (DAM:23) de rengeteg lőszert lehet hozzá szerezni - lehet sorozni vele a népet, és erre is rámegyen a hangtompító.
Tapasztalat: kipihent fickóval szereltesétek rá a fegyverre őket mert akkor általába összejön gondnélkül.
Előzmény: Mike (841)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.30 0 0 843
Hi!

A barrel extendert vascsőből meg ragasztóból kell megcsinálni, én mondjuk sosem használtam. A másik cuccot / rod & spring / annál inkább. Gyakorlatilag ez minden végleges fegyverre kell.
Amikor összerakod figyelni kell mennyit módosít. Tapasztalatom szerint ez változó, de 1-1 pontot mindenképpen ki lehet szedni belőle. Van amikor kevesebbet / ez gyk. sikertelen kísérlet -> reload / és van amikor többet. Ez utóbbi ajszem 1 illetve 2 pont. Persze itt is az egészet magas mech-jű emberrel kell csinálni.

Üdv: Bubba Zanette a Dervis

Mike Creative Commons License 2001.10.30 0 0 842
Jé, UB-ban sikerült ugyanaokat felvennem :)))
(volt 1st csapat)
Előzmény: Mike (728)
Mike Creative Commons License 2001.10.30 0 0 841
Vagy ott van Trevor a szerelozseni.

Kozben megprobaltam az ejszakai beveteseket. Hat, mit mondjak, igy mar azert sokkal jobb! :)Van amikor serules nelkul megusszuk. Mindenkinek van ejjellatoja, fejhallgatoja, ugyhogy nem rossz nem rossz, no meg jo fegyver is akad mar, nem beszelve a boltban kaphato finomsagokra, pl. az a kellemes mesterloveszpuska, vagy pedig az izraeli gyartmanyu fincsi kis geppityu (nevekkel meg nem vagyok tisztaba)

Valaki leirni: hogy is van az extender, es huh mi is volt a masik? az egyik a tuzgyorsasagot javitja *vagyis kevesebb ap kell, a masik miatt messzebb lejhet loni) vagy keressem meg hatrebb?
na jo kotoraszok... :)

Előzmény: dszo (839)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.29 0 0 840
Hali!

Nekem minden szerelést / beleértve x-ray device /
Barry Unger csinált. Olcsó, viszonylag jók a statjai és pláne magyar származású, plusz iszonyúan jók a dumái: "Budapest"

DERVIS

dszo Creative Commons License 2001.10.29 0 0 839
Csá!
Kérdés: (konkrétan az UBből) Kivel szereljem össze az x-ray detektort és mijen sorrendben? A JA2ben állandóan tönkretettem - Lynxel próbálkoztam. Valami olcsó figura kellene (Lynx elég alulfejlett és drága) akár a MERCből, tökmindegy csak rakja össze aszta vacakot. Minden alkotóelemének 100%osnak kell lennie?
Előzmény: scottish (838)
scottish Creative Commons License 2001.10.25 0 0 838
Hali anno a JA2-ben a top ten le volt szerződtetve. A csúcs Shadow(camo miatt, Wisdomja sem rosz), Reaper(iszonyúan jó arc, halálos), Scully(Reaper-el tuti párost alkot), Ivan(iszonyú jó orosz beszólások miatt), Scope(fejbe lőtt akárkit).
Ha jól emléxem a játék vége felé, 16 emberem volt, a fele ingyé dolgozott. Nem siettem, ja igen még be sem fejeztem, de az információk fényében visszatöltök egy játékállást és végigviszem.
Az UB-ben Shadow Reaper, meg Ivan. Vagy nem, régen végigjátszottam.
dszo Creative Commons License 2001.10.25 0 0 837
Szasztok!

Én végignyomtam a JA2t, a palotában lemásztam a kandallóba és egy földalatti bunkerbe találtam magam, találkoztam egykét ismerős pofával, ottvan a ribi is. Hát nemegy Májk Tájszon a kiscsaj. Ott a vége a kalandnak. A tudóst nem leltem - igaz nemis nagyon törtem magam miatta, a kölök San Monában leselkedett a bordélyházba, a terroristák közül meg kábé 3at tettem múltidőbe. Ezek szerintem nem feltétel a sikerhez.
A csapat (JA2ben): Ice, Ivan, Scope, Len, Magic, Scully, Shadow, + a kásztom mersz - amúgy ő a nonpluszultra nálam: igaz 85ről indult a mrk de mosmár 100as, az agility is jól fejlődött a sok nájtmissöntől, az exp asszem 9, elcsesztem az elején a spec. tulajdonságokkal auto+ambidex, night+auto lenne az ideális az én taktikámhoz.
Az UBbe konvertáltam: custom, Scope, Raven. Nájtopra próbáltam hegyezni a bandát. Bár Raven kezdőként (exp:2) indult de fejlődőképesnek bizonyult - ráadásul Mini-14gyel szervírozzák. Anno dilemmáztam - a JA2ben - Scope és Lynx között, Scope mellett döntöttem (nightop miatt). Az UBben visszaütött: Lynx SKSsel indul míg Scope MP5Kval - apróság, de mint kiderült az SKS dzsekpot a játék elején.

Előzmény: scottish (834)
Mike Creative Commons License 2001.10.25 0 0 836
Nem tudom, en ket kockanval a vege elott abbahagytam, mivel a lehetseges tanulas mar nem allt aranyban a sulyosabb sebesulesek okozta butulassal, es egyeb minuszpontokkal a kepessegekre nezve
(csak annyit mentek, hogy ne kelljen mindig ujrakezdeni, vagyis nagyobb reszek vegen - marmint egy egy szektor eseten. Ha valaki meghal, meghal. Igyekszem azert vigyazni az embereimre. JA2-ben is talan ha 3-an meghaltak 86 nap alatt. Igaz sebesules volt dogivel)

Ti kiket hasznaltok? Es ki fejlodott a legtobbet? Nalam MD tartja a csucsot a celzas +29-cel (95) Nem rossz egy orvostol :)

Előzmény: scottish (834)
Mike Creative Commons License 2001.10.25 0 0 835
Nahat egy szektort sikerult megtisztitanom, most legalabb mar mindenkinek van olyan puskaja ami 20-25-re ello. A kovetkezo kockan vmifele tabor van rengeteg ellenfellel. PIdaig a fak menten akcioztam, nemi serules aran mar ketten kinyiffantak, az mas kerdes, hogy nem tudom leszedni a tetorl a mukit. De igazabol az a legdurvabb az egeszben, hogy ugyanezek az emberek - igaz azert vmivel jobb felszerelessel fel palyarol (na jo negyed :) lazan fejbelottek barkit, most meg? Egy fejloves, nem sok annyi se.
Tipikus meg a jo kis allohaboru, mindenki fexik a fedezekben, ellenfel is, lojuk a bokrokat koveket, szinte senki nem talal. Nem lesz ez igy jo, gondolom, kicsit probalok elorekuszni, aminek eredmenye: ellnfel eltalal, en veletlenul sem. Nem baj, vegul is az alap JA sem volt egyszeru az elejen, nem artana nemi tavcso, lezeres celzo.
Ejjel: lehet, hogy azt kene megprobalni, csak felek attol, hogy embereim ejjellato cucc nelkul mint a vakeger benznanak.
Kerdes: lehet majd vhol cuccokat vasarolni?
Előzmény: dszo (833)
scottish Creative Commons License 2001.10.24 0 0 834
Huhh. Bocsesz, hogy beleszólok. Csak most kapcsolódtam be és nem olvastam a régebbi üzeneteket. Az UB-t már jó rég nyomtam. Azt hiszem a megjelenés napján vettem meg és még azon a hétvégén végignyomtam. Ha jól emléxem nem hoztam át a karikat, hanem újakat indítottam. Shadow, Igor, meg még valaki. A szemétség, hogy eléggé nyögvenyelős volt az eleje, a vége meg irdatlan rövid. Ha jól rémlik, akkor egyedül az aláaknázott folyosó volt probléma. A főgonosz nevetségesen egyszerű volt lenyomni.
Némileg csalódtam, főleg a hosszát tekintve.

Egy kérdés: Az eredeti JA2-ben, hogy lehet befejezni a játékot. Lenyomtam mindenkit a palotában, kiírtottam az összes ellent, de nem írja ki, hogy csóközön király voltál.
Az utolsó E-mail, amit kaptam ha jól emléxem a Bad News-os volt.
Volt egy pár küldetés amivel nem tudtam mit kezdeni. A körözött nehézfiuk, eltünt gyerek, Sientic AWOL bla-bla küldetésekklel mi a helyzet.
Meg kell őket oldanom ahoz, hogy vége legyen a játéknak?

Előzmény: Mike (831)
dszo Creative Commons License 2001.10.24 0 0 833
Szasz Mike!

Az UB téleg kemény dió, nekem úgytűnt a méretet (kb. 10 szektor) az ellen számával próbálták ellensújozni. Experten nyomulok, de 20 fősnél kisebb brigádokkal nemigen találkozom. Szmiszenvesszonnal félpájáról fejenlőnek és örüjjek ha találok egy tomzont. A mezei- és elit egységek aránya pedig közel egyenlő (Varrezben főleg). Én éjjel akciózok: hangtompító, kések, bréklájtok. Nappal képtelenség szerintem, ojan kezdő fegyverekkel, a terep sem éppen ideális. Ígymeg percek telnek el míg megkerülöm a népet hogy más irányból újra támadhassak. Másfél óra per szektor. De legalább elfogadhatóak a veszteségek. A lényeg: nemvagy egyedül, egycsónakban evezünk.

Előzmény: Mike (831)
Mike Creative Commons License 2001.10.24 0 0 832
Most, cekely harom honap elteltevel mar valaszoltam is (ha en megfelelek :), de ti sehol. :)
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (821)
Mike Creative Commons License 2001.10.24 0 0 831
Ennek oromere atkonvertaltam az emberkeimet az UB-ba. De hat ez vmi piszok nehez (UB) mindenki bena fakazu, seprunyellel. Bezzeg az ellen az lazan lelodoz egy sima pisztollyal. (ugyhogy nem konnyed szorakozas, hanem jo kis idegeskedes, billentyuzet csapkodas lett a dologbol - ja meg sok csunya szo, fejlesztok anyukajat illetoen :)
grr :(
Nektek sem ment konnyen, vagy csak en vagyok ennyire bena?
Mike Creative Commons License 2001.10.22 0 0 830
En pl. azota sem fejeztem be. Maradt meg vagy 2 kocka. Az embereim meg csak butultak, a sok bekapott serulestol, tehat nem is nagyon eroltettem a dolgot. Gondoltam majd az UB-val jatszom. Hat, valahogy maskeppen alakult...
Mike Creative Commons License 2001.10.22 0 0 829
Szia Pedro 14!
Előzmény: Pedro 14 (822)
dszo Creative Commons License 2001.10.20 0 0 828
Szevasztok!

Segítségeteket kérném:
JA2 v.1.0.6-os patche installálása után nemindul a picike. Régebbről úgy emlékeztem hogy a patche létrehoz egy közle 3Mbos ja2.icd fájlt - amely exére átnevezve minden gond nélkül indította a programot. Eztmost 2 különböző gépen is kipróbáltam: programfutási hibával megszakad a művelet. Szükségem lenne egy azonos verziószámú cracked exére vagy egy cd check removerre.
Ha tudtok, kérlek segítsetek! Külgyétek el az e-mailemre vagy adjátok meg a címet ahonnan letölthetném!

Commander Pepe Creative Commons License 2001.04.05 0 0 819
Na itt aztán nagy a pangás. Azért voln pár kérdésem, hátha látja valaki.
Van olyan patch, crack stb. amivel lehetne a UB új fegyvereit a sima Jagged2-ben használni? Elég jól jönne Medunában a Barrett vagy valami hasonló.
Van olyan lista, ahol le van írva melyik zsoldos kit szeret vagy kit utál? Ez is jól jönne.
A letölthető kampányokban történet is van, vagy csak új pályák? Én felraktam egy párat, de minden maradt a régiben, csak egy pár térkép változott.
Mondjuk azok jók lettek legalább (Üres mező helyett katonai bázis :)).
Hogy érdemes a tulajdonságokat fejleszteni? Pl. Strenght, Agility, Dexterity. Fejlődik a Wisdom?
Egyelőre ennyi. Előre is köszi.
Zacskó Creative Commons License 2001.03.08 0 0 818
Végre befejeztem nyertem!!!!!!!!

Az utolsó pályán a billiárdasztalos terem elég durva volt, bár egy trükkel sikerült megcsinálnom elég könnyen.

Viszont maradt egy-két nyitott kérdés:

1. A térképen a kurzor jelzi, hogy a K16-os szektorban(legszélső szektor) van valami, de nem sikerült oda eljutnom. Hogy lehet odajutni?

2. Valami antique mustek thing-et kellet volna megtalálnom Raulnak, de ez se sikerült.

3. Honnan lehet további campaignokat letölteni, hivatalosakat illetve házi készítésűeket?

Zacskó Creative Commons License 2001.03.06 0 0 817
Lassan a vége felé járok, de már kezd nagyon brutális lenni!!! Van egy föld alatti pálya, ami tele van robbanó cucokkal (rakéták gázpalackok, hordók stb.), és ott van egy csomo emberke akik egy-egy rácsszerű fedezék mögött lapulnak, és mindig előbb vesznek észre mint én öket. Hát azt rohadt nehéz volt megcsinálni, folyton szitává löttek, és vagy ezerszer töltöttem ujra. Végül sikerült szinte sérülés nélkül kivitelezni, de órákba telett...

Aztán ami utána jött pálya az szinte még nehezebb volt. Hogy lehet az, hogy ha kinyitom az ajtót mindig ők vesznek észre előbb???
Ez igy nagyon reménytelennek tűnt, mert ha kinyitottam az ajtot, ott hasalt mögötte vagy három ember és rögtön hullát csináltak szegény katonámból.
Végül is dinamittal robbantottam rájuk az ajtót és akkor sikerült elérnem hogy én vegyem észre őket elöbb, de utána se volt könnyű.
A Jagged 2-őt sérülés nélkül végigvittem, de itt már most csupa sérült a csapat, igaz lassan a végén vagyok talán már csak két pálya? nem tudom...

Zacskó Creative Commons License 2001.03.05 0 0 816
Shadow az isten! Már 99-es markmanship-nél járok vele, távcsővel, lézerrel és bipod-al felszerelt fegyvereivel ugy aratom le a pályákat, hogy a többiek csak várakoznak a pálya szélén, hordozásra jók csak. Egyik pályán 28 embert nyirattam ki shadow-al zsinórban...hiába azért csak jó dolog, hogy szinte mindig ő veszi észre előbb az ellenfelet és nem fordítva.

Pedro 14 Creative Commons License 2001.03.04 0 0 815
Szia Vahren!
A Balime múzeumban van egy arany edény, valami ch..Na azt fogod és elviszed Yani(vagyki)hez.Ő Cambriában található, egy indián faszi.És ezltal némileg emelkedik a orál Balmieban.De elviheted Kingpinnek is ő 20.000$ penget le érte.De ezelőtt meg kell bíznia ezzel a melóval.Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a kocsmában (San Mona) legyőzől három embert és akkor dumálhatsz Kingel.Ajánlom Dr.Q.-t harcra mivel Martial Arts-os.Sok sikert!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!