Keresés

Részletes keresés

Stein_ Creative Commons License 1999.09.08 0 0 71
A humi balimtől nyugatra az első szektorban van. Abból is fogy a benzin, de lehet utántölteni az időnként található kannákból. Egyébként ez is csak az úton megy...
Fredo csak az előző használójának ujjlenyomatát veszi ki a fegyverből (kb. fél nap alatt...). Ezután az első használatkor rögződik az új ujjlenyomat, és azt már csak az az ember használhatja. Persze ki lehet töröltetni újra.
meleg Creative Commons License 1999.09.08 0 0 70
HI Kwisatz!

Én még nem járok olyan messze mint te,még csak Almában irtom az ellent.A fagyis kocsit megtaláltam San Monától keletre az úton.Szól a program,hogy ott van valami.Van vele egy fószer is,fel kell venni(ólcsó viszont béna),de ha kirúgod vagy lelövik az autó megmarad.Egyetlen probléma vele,hogy csak úton tud menni.Állítólag a benzin is kifogy belőle egy idő után...
Üdv.
Meleg

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.08 0 0 69
uhh, ez azért nagy szív@s
köszi az infot
bár Grummban az a fredo nevezetű emberke nem tud vele valamit csinálni?
***
hol lehet megszerezni a másik autót? a fagyis kocsival még nem találkoztam, meg a másik autóval sem, pedig már csak Balime meg Grumm van hátra
a helikoptert meg már kezdem túl drágának találni
Stein_ Creative Commons License 1999.09.08 0 0 68
Csak sikerült robotot szerezni...
Ott hibáztam, hogy kapásból a tárgyra kell térni (direct). Puskának adtam a fickónak egy rocket riflet. Fel is szerelte simán, de amikor használni akartam, megszólalt, hogy nem azonosított újlenyomat :) Még ilyet... Egy robotnak nincs újlenyomata :)
Mindenesetre jó pont a készítőknek, hogy figyeltek erre (persze a fegyvert leszerelni nem lehet, úgyhogy mehet is a robi a kukába...)
boba6 Creative Commons License 1999.09.08 0 0 67
hali
nem tudtok vmi cimet ahonnan le tudnam tolteni?
nagyon szeretnek mar jatszani vele, veteran JA es JA deadly games-es vagyok :)
Mike Creative Commons License 1999.09.08 0 0 66
Udv!
Koszi az infokat!
Most talalkoztam Mike-kal. Tenyleg eleg nehez kinyirni puskaval, de szegeny a mustart nem nagyon szerette :))), szegeny, fel sem allt tobbet.
Mike
Stein_ Creative Commons License 1999.09.07 0 0 65
Ha kinyírod a macskákat, még nagyobb lesz a loyaliti.
Szerintem nem érdemes megtartani Dynamot. De amilyen hülye, nem hajlandó megszökni a börtönből... Én megfogtam és hazavittem almába (Az első recruitot visszautasítottam, és jött velem ingyér is). Itt jól elbeszélgetett a tesójával, aztán nagy felháborodására kirúgtam :)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.07 0 0 64
hát,sajnos nem tudok többet a robotról, még nem tartok ott, épp most végeztem Alma-val
de ez a general egyébként nekem nem mondott semmi használhatót :(
viszont rocket riflém csak Almából már kettő is van :)
most kell miliciát képeznem, ismét az unalmas napok, viszont ALma loyaltija kapásból 42%-on indult...biztos azért mert megkíméltem a sergeant életét, meg már megmentettem Dynamot...
tényleg, őt érdemes megtartani?
Stein_ Creative Commons License 1999.09.07 0 0 63
Sajnos a robotos dologgal még mindig nem vagyok kibékülve. Hiába dumálok a fickóval, nem kell neki a kamera meg a puska.
Balime-ban valóban lehet miliciát képezni 20% felett.
A generalt én is kinyírtam, egy kiadós duma után.
Amikor Tixat visszafoglalták, én visszamentem, és láss csodát az egyik hullánál találtam egy rocket riflet :)
A loyaliti akár harminc nap múlva is leeshet. Velem ez történt, amikor csak két városom volt addigra... Most jobb a helyzet, mert az ötvenediken már indulok medúna felé.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.07 0 0 62
megnöveli az action pontok számát, ezzel elvileg tovább tudsz menni, több dolgot tudsz elvégezni

néhány megjegyzés:
- a hatás csak átmeneti (de azért elég sokáig tart)
- nekem úgy tűnt többször nem tudsz lőni (mert a lövésekre szánt AP száma is megemelkedik...bár lehet, hogy eggyel talán több a lehetőség)
- mintha utánna "kicsit" visszaesne az energia szint (a kék csík) és azt hiszem azt írják a kezelésénél, hogy egy nap háromnál többet nem jó használni (hogy milyen kárt okozhat nem tudom...kimerülés?)
- akkor jön jól, ha több ellenfél vesz körül, a beadásakor még nem érvényesül a hatása, csak a következő körben (ha épp csata közben adod be magadnak), vigyázz! a beadás is időbe kerül
- egy kis ikon jelzi a merc portréján, hogy a "hatása" alatt áll

a regen boostot még nem használtam, azzal elvileg gyorsabban lehet gyógyulni

meleg Creative Commons License 1999.09.07 0 0 61
HI Everybodry!

Mire való az energy boost?
Üdv.
Meleg

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.07 0 0 60
és miért?
a sikertelenség miatt?
Tarathiel Creative Commons License 1999.09.06 0 0 59
Balime-ben lehet miliciat kepezni, csak viszonylag nagyon meg kell oket gyozni nyertes csatakkal, stb. De fontos hely, a regen boost-ot itt vettem tonnaszamra...

A PageUp/PageDown a billentyuje a felallasnak/lefekvesnek.

Ja es kb. a 80-90 napon varhato egy "hatalmas visszaeses", aminek hatasara a kozepso varosok lojalitasa kb. 10%-ra esik, meg Drassen is 80%. Erdemes keszulni ra, ha eltart idaig a jatek.

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.06 0 0 58
engem az AP csökkentő kiegészítés érdekelne igazán, az talán jól jönne :)

nem mindenre tudok válaszolni
1. a fehér célkereszt a sima célzást jelenti X AP-val, ha a jobb klikkel elkezded növelni +4 AP után besárgul, ez jelenti azt, hogy a merced a lehető legjobban céloz (aimed shot),a tudásához és a körülményekhez képest, ezzel legvalószínűbb a találat, nekem a 98 céllövésel rendelkező mercem, 99%-kal fejbelődözgeti az embereket (már jelentős távolságból is), és általában ilyen aimed shotokat -sárga- eresztek el, szinte kizárólagosan
a kapás lövést csak közvetlen közelről érdemes elereszteni, de lehet hogy akkro sem sikerül, és az igazán kafa érzés :)

2. ezt csak angolul, én még nem találkoztam velük
THE MISSING SCIENTIST & THE ROBOT MERC

I found him in H7 (left to Cambria) or in E4 (just below San Mona), both Hill and Farm areas, or in the land to the east of Alma right above the sector where the Bloodcat lair is. That might be a random location but you might want to look there.
When you get there you have to open a drawer in the house and there will be a switch in there. Turning on the switch will open up the secret door to a room in the barn. Go in the barn and talk to the escaped scientist, who is working on the bot.
He'll say in order to activate the robot, you have to bring two items to him. A rifle and video camera. You can get a video camera in one shop of electronics or in the Museum of Balime. For a rifle, it should be the most powerful weapon you currently have right now 'cause once it's attached to the robot's body, it'll be the only weapon the robot'll ever use. It's permanent. So, choose wisely.
The robot is real good at taking out the bloodcats, with some backup from the rest of your guys he shouldn't be beat up to bad (it takes about 5 to 8 damage off for each hit from a bloodcat compared to the 20+ damage it would do to a merc).
(Pedig ezt a kapcsolós helyet már megleltem a Cambriai SAM site-hoz közel, de nem vettem észre hogy mit kapcsolt be/ki)

3. még nem voltam ott, de úgy tudom, hogy Balime-ben a királynő barátai élnek, tehát nem várható hogy túl hamar tudsz ott milíciát képezni, ha tudsz egyáltalán

4. Tixát már megjártam, szerintem ott nem lehet milíciát képezni, mivel csak egy börtön

5. ha jól tudom ő adja meg az Orta-i kutatókomplexum helyét, egyébként...le kell lőni? :)

Stein_ Creative Commons License 1999.09.06 0 0 57
A tetőre úgy is fel lehet mászni, hogy a fel mellett a mercre viszed az egeret. Ekkor megjelenik egy fel-le nyil. A bal gombot lenyomva tartva és felfelé tolva a nyíl átalakúl létrásnyíllá.
Fémdetektorral szerintem csak az aknákat lehet felderíteni. Egyébként szerintem nem érdemes tuningolni a fegyvereket a csövekkel. Elég vacakot lehet rájukpakkolni amúgy is.

Volna néhány kérdésem a nagyérdemű felé:
-mi a különbség a fehér és a sárga célkereszt között?
-a robotot hogy kell felfogadni?
-Balime-ban lesz egyáltalán olyan, hogy lehet miliciát képezni? Nekem mindig piros a loyaliti (nem szeretnek...)
-Tixába ti tudtok miliciát képezni?
-Almában a Generallal mit kell csinálni?

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.06 0 0 56
1. oda kell állni a tető alá közvetlenül, jobbklikk a merc portréján feljön egy kis ablak, körülötte mindenféle ikonokkal, közöttük van egy létra, arra kell klikkelni és a merc felmászik, lefelé ugyanúgy
biztos vagyok benne, hogy van billentyű kombináció is, de én azt nem szoktam használni, csak ezt a módszert (lehet hogy c a climb szóból)
2. szerencsével, mikor nekem szükségem volt erre, azt csináltam hogy odaosontam a tető alá, aztán felugrottam, majd beleeresztettem egy sorozatot, szerencsére meghalt :)
igyekezz olyan merccel a közelébe menni, ami elég magas szinten áll, így - elméletileg - ő lőhet először, ha már komolyabb ellenfelek vannak a tetőn, több embereddel próbálj oda osonni,közben sűrűn kell imádkozni,hogy ne vegyenek észre

***

tudja valaki, hogy kell használni a fémdetektort? én mindig egy bazi nagy kérdőjelet kapok, ha a kézből próbálom használni, vagy fegyverre kell tenni??
pedig kellenének már azok az alumínium, meg acél rudak, csövek...

Mike Creative Commons License 1999.09.04 0 0 55
Ket kerdesem lenne:
Hogyan lehet felmaszni a tetore?
Hogyan lehet a teton udulo ellenfelet leszedni (nekem az istennek sem sikerult)
Koszi, Mike
Stein_ Creative Commons License 1999.09.03 0 0 54
Én novicén játszom, úgyhogy lehet, hogy ezért. Egyébként a bányákban szokott lenni. Tényleg, te le szoktál menni a bányába összeszedni az aranyat/ezüstöt?
Gránátvetőt én grummban találtam (sci-fi,normal,novice). Most realisztikusban nem tudom, hogy lesz-e. Bár eddig úgy tűnik, hogy az ilyen fix dolgok nem változnak. (eddig mindig találtam crowbart az elején)
RDX-et még nem használtam. Grummban van távirányító is a bombákhoz :)
A jégkrémes császkál összevissza. Én láttam már Drassen és Cambria között, meg Cambria és Grumm között is. Nem próbáltam ki, de ha jól tudom meg lehet csinálni, hogy felfogadod a fickót, majd rögtön ki is rúgod és a kocsi megmarad :)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.03 0 0 53
ja, és még 1
honnan van annyi TNT-d? nekem még csak két adag volt, meg találtam kb. 3 RDX kristályt, de mást még nem
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.03 0 0 52
na ilyen talont hol/mikor lehet találni, én csak az a vietnamból maradt gránátvetőt leltem meg, de még azt is reparálni kell (az egyik 26%-os volt, mondhatni ócskavas) (17.nap, közepes nehézségi szint, Drassen, Chitzena, Cambria, +3 SAM site)
***
más
a jégkrémes kocsit merre találtátok meg? én még nem leltem rá...
Stein_ Creative Commons License 1999.09.03 0 0 51
Még tartok túl messze a játékban, úgyhogy eddig fegyverből a G41 a csúcs. Persze talonnal :)
Én is lopakodni szoktam, de rájöttem, hogy gugolva nem érdemes. Inkább futtatom őket, mert úgy gyorsabban odaérnek. Nekem is volt már hasonló esetem, amikor egyik emberem a tetőn felálva 9 embert látott. Szerencsére fekve egyet sem, úgyhogy hamar kihaltak.
Én a generált embert nem nagyon használom közvetlen harcra. Ő inkább a háttérből tekint vigyázó szemmel a csapatra (védi az oldalsó szárnyakat). Meg az ő dolga a bejáratok nyitása a falakon TNT-vel :). Néha igen nagy meglepetést lehet vele okozni.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.03 0 0 50
tényleg, melyik a kedvenc fegyveretek?
én most nem tudok dönteni az FN P90-es mini és a C-7 rifle között, mindkettőből van egy, és nem tudom melyiket adjam a custom mercnek (természetesen ő a gyilkológép), nekem a C-7 valahogy szimpatikusabb
(bár a minigunt még nam használtam olyan sokat, azt már tapasztaltam hogy sorozatlövésre nagyon jó)
***
más
én mindig lopakodok, ha csata van, és mindig gugolva haladok (legalább), nem is igazán szokott problémám lenni, csak ha túl sok ellenfélbe botlok bele egyszerre...volt olyan támadása az ellennek, hogy mikor a custom merc magához tért 6 ellenfelet látott maga körül, na EZT újratöltöttem :)
Stein_ Creative Commons License 1999.09.03 0 0 49
Kösz, Kwisatz.
Én is megvizsgáltam adolgot közelebbről, és _sokkal_ több a fegyver. Viszont az ammo nem sokkal.
Továbbá nehezebben is jönnek a fegyverek. Normallal cambriát már mindenkivel G41-el irtottam. Most a legjobb csúzlim egy AK47.
Ha a lapostető nem jön be akkor el kell bújni egy házba és ablak alá hasalni. Ha lopakodva gugol fel az ember, kissebb a valszínűsége, hogy az ellenfélnek interruptja lesz. Ha mégis, várni kell két kört realtime-ig, és úgy körülnézni (még mindig lopakodva).
Mike nekem a chitzinai SAM-nél volt. Beűlt az egyik házba, és folyton interruptolt, ha megláttam. Én a szembenlévő ház tetejéről intéztem el.
Nem tudott fellőni a kisokos :)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.02 0 0 48
Bocsesz, pontosabb infot sikerült leszűrnöm:

"I've played with both settings. Normal is too few and Tons' is too much, at least because of too many different ammo types.
Nothing bad in being accurate with the details, but packing your mercs with the best available firepower for every battle takes too much (real world) time - time that could be used to slaughter the enemy elites.

I guess, nevertheless I will play the next game again with the Tons of guns option."

akkor mégiscsak van komolyabb eltérés...

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.02 0 0 47
Különbség: ha jól tudom, annyi a különbség, hogy többféle fegyver van, de csak a nevük más, ha minden igaz, tehát a grafikai megjelenítés, meg a hatásuk nem (bár nem tudom, nem próbáltam még, csak olvastam valahol)
a lényeg, hogy elvileg többféle fegyver van ("Tons of guns adds the warsaw pact weapons & ammo, as well as a few diff models of the glock, beretta, mp5, etc. It mostly provides a more diverse selection.")
***
ez a lapos tetejű taktika igaz, én is azt csinálom, ha van rá lehetőség (csak néha olyan nehéz eljutni egy ilyen házhoz, meg néha már rajta van az ellenfél)
***
Mike nekem egy épületben volt, aminek a bejáratát egyébként is két ellenség fedezte, két irányból, és mire felkapaszkodtam a tetőre nem tudtam elég jó pozíciót elfoglalni, úgyhogy sz@rrá lőtt a fijju :(
meleg Creative Commons License 1999.09.02 0 0 46
HI Kwisatz!

Köszi a segítséget,majd este rápróbálok.
Az Annie nevű szüzet már én is láttam valahol,mégpedig assziszem San Monában mászkált az utcán.Majd adok neki...
Üdv.
Meleg

Stein_ Creative Commons License 1999.09.02 0 0 45
Lenne egy kérdésem:
Mi a különbség a Tons of Guns és a normál játékmód között?
A Realistic és Sci-fi közti különbségre már sajnos rájöttem... (bogarak a bányában)
Hogy ne csak kérdezzek: Szerintem a legjobb taktika a városok elfoglalásához, ha kezdésnél kiszemesz magadnak egy lapostetejű házat, és ahoz közel indúlsz. Ha felmászól rá, simán le lehet puffantani a fickókat, ők meg hiába látnak, nehezebben találnak (persze nem árt hasalni)
Nekem a kezdőcsapatomban Len és Ice kapott helyett. Ehhez még jön majd Magic (lehet, hogy drága, de tényleg mindent ki tud nyitni), meg még páran.
Mike-ot a tetőzéses modszerrel lazán ki lehet nyírni (persze csak városban)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.02 0 0 44
1. le kell menni, de ha jól emléxem a második szinten/részben van, tök sötét van, nehéz közlekedni odalent (tipp: a tactikai térképen (jobb)klikkelj rá a kis térképre, és ha ki van nagyítva jobban lehet látni az utat)

2. majd ha elmész Chitzenába, akkor ott elmondja neked a pap a romok között (egyébként Balimea, vagy hol, de még nem tartok ott)

3. a terroristák helyzete véletlenszerű, próbálj meg mindenkivel beszélni, ha új területen vagy, ráadásul álnéven vannak, és egy kicsit megváltoztatták a külsejüket, itt egy kis segítség:

charlie/the druggist
jasmine/t-rex
terry/slay
annie/M.O.M.
Chris/Imposter(Kris Karver)

én eddig csak Terryt találtam meg (Cambria F9 sector), jééé, meg most jövök rá, hogy valahol láttam az Annie nevű nénit is...ojvé

na...de tök véletlenszerű, hogy hol vannak, neked kell őket megtalálni, érdemes nézegetni a képeket, ha gyanús alakkal találkozol

meleg Creative Commons License 1999.09.02 0 0 43
HI Skac!

Lenne még pár kérdésem:

1.Ha jól vettem ki a játékból Kingpin lóvéja a San Mona-i bányában van.Menjek le a bányába és ott van valahol valami ládában?

2.Az az ősi relikviát hol találom?

3.Egy fickó adott nekem egy floppyt,hogy kapjak el néhány nehézfiút.Ezeket hol lehet lealázni?

Segítségedet előre is köszönöm:
Meleg

Tarathiel Creative Commons License 1999.08.31 0 0 42
Nem, csak kivetel nelkul raketapuskaval. + nemelyiknel LAW, Mortar, Talon, stb. Es persze Critical allapotban jobban celoznak, mint a sajat embereim 99-100% Marksmanshippel. Eleg szivatos, altalaban azon mulik az egesz, hogy ki jon eloszor...

A csapat folyamatosan jott ossze, ahogy szereztem meg a banyakat. Gus-rol lemondtam, mert semmivel sem volt jobb, mint a joval kevesebbe kerul tarsai es azert 2 hetre 70K kicsit sok. Bar Lynx 8-as szinten 90-et ker, de akkor mar napi 30K volt a bevetel...

Fegyverzet eloszor pisztolyok, aztan Mini-14, M-24/Dragunov, vegul Steyr AUG, illetve 1 embernek Rocket Rifle.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!