Azért a "sok szar sorozat" annyira nem rossz...sőt: pl. a Once a Thief egy qrva jó sorozat. Akárcsak a Rém rendes család... a sok paraszt meg nézi a Xenat, meg a herkulest...
En is a Xenat, meg a herkulest szeretem nezni, igaz kozben fagylaltot eszek bicskaval :-(((, merthogy a Once a Thief-et, meg a Rém rendes család-ot nem erem fel agyilag :-(((
" Egyetlen adó, ahol jók vannak az a TV3. a MASH és a Rém Rendes család jó kikapcsolódás. A Napkelte pedig a legjobb reggeli műsor." - teljesen egyetertek !
Én általában sorozatot nem nézek. Egyetlen adó, ahol jók vannak az a TV3. a MASH és a Rém Rendes család jó kikapcsolódás. A Napkelte pedig a legjobb reggeli műsor.
Azért a "sok szar sorozat" annyira nem rossz...sőt: pl. a Once a Thief egy qrva jó sorozat. Akárcsak a Rém rendes család... a sok paraszt meg nézi a Xenat, meg a herkulest...
észrevettétek, hogy mostanság ismételgetik önmagukat?
Sajnos tényleg tönkremegy. Egyrészt talán már nem is vásárolnak jó és drága sorozatokat, mert a tudatában vannak a csődüknek, ugyanis rövid időn belül bele kell épülnie a tv2-be, ami majd ellopkodja tőle a legjobb műsorokat.
Mindettől függetlenül a TV3-at nézem általában a legtöbbször, most azonban úgy néz ki, hogy a közeljövőben főleg a Magyar Televíziót fogom. HOVÁ FAJULOK?
A Simpson az kérdéses.
Miért csak a felét vetítették az elkészült részeknek?
Én még mindig bízom a folytatásban.