De talán igen, de nem most, mert felébrednek a szomszédok, azonkívül a ritornelleket tenor blockflötével kellene játszani, amihez vagy multiplaybackelni kell (de szép magyar szó), vagy kell még egy ember.
A fájl viszont terjedelmes lenne, és
telefonon sokáig tartana felküldeni.
Inkább maradok a kottánál.
Nem vagyunk egy kicsit offtopicok?
(Na bumm, még egy magyar szó. :-)) )
Kedveseim!
Szerintem manapság a fiúknak könnyebb ismerkedni. Vmiért úgy érzem, a szórakozóhelyeken olyan „kiéhezettek" a nők (lányoktól elnézést, de talán ez a legjobb szó rá). Ilyen helyeken ők is csábítanak inkább. A fiúknak a mottó (szerintem): sportos alkat és főleg jó segg (arra buknak a lányok, és fél év gyúrással bárkinek lehet), divatos szerkó, valamint flegma stílus.
Aminek a sikerességét pedig én is tanúsíthatom: magabiztosan és könnyeden kell fellépni, a megfelelő pillanatokban pedig mélyen a szemébe kell nézni a lánynak. Speciel ez szórakozóhelyeken abszolúte nem működik.
Kekec
Olvasgatom a topicot, és csak annyit szeretnék mondani, hogy csak azt a nőt lehet elcsábítani aki haggy magát. Ez nem az én megállapításom, hanem egy nagyon kedves barátomé, de azt hiszem nagy igazság.
Petycomp, te most komolyan gondolod, hogy elárulom nektek, hogyan kell elcsábítani a nőket? Hogy kitanítsam a konkurenciát? Na ne!
Komolyra fordítva:
Nem tudom, van-e általánosan igaz recept, de eddig azt figyeltem meg, hogy a nők szeretik, ha figyelnek rájuk. Na de ha valaki érdekel, akkor nem nagy gond odafigyelnem rá, tehát ez nem is "csábítás". Egyáltalán, kell csábítani? Úgy értem, ha tetszünk egymásnak, akkor kell még valami trükközés? Nem elég, ha magamat adom? Ha megpróbálnék valami/valaki másnak látszani, az úgyis csak görcsölés lenne, ráadásul még nagyobb pech, ha bejön, mert akkor a másik meg abba a személybe szeretett bele, akinek kiadtam magam, nem abba, aki vagyok.
Ezek a versikék nagyon jópofák:)
Szerintem a nőknek nagyon "könnyű dolguk" van. Nekem az a tapasztalatom, hogy bárki elcsábítható, de csak az képes elcsábítani valakit, aki "elhiteti magával, hogy jó nő/pasi". (igazad van másikegylány:) Az emberek az iránt érdeklődnek, aki magabiztosságot sugároz, tele van élettel, (jókedvű, nem nyűglődik azon, hogy jaj de csúnya vagyok). A megfelelő időben és ritmusban kell a "csábítás trükkjeit" bevetni. De ezek nem tudatos dolgok. Tinédzser koromban voltak mindenféle tinilányoknak szóló lapok, amelyekben próbáltak "gyakorlati" tanácsokat adni az olvasóknak, hogy hogyan közelítsenek meg egy fiút, aki tetszik nekik. Ezeken én mindig halálra röhögtem magam.
(Menj oda hozzá és kérdezd meg hány óra)
Egyetértek elbéjével abban, hogy "ami csinálttá válik az rossz lesz". Szóval nincs pontos recept, mert ha lenne, akkor megenné a fene az egészet...
Mit gondoltok az illatok szerepéről a csábítás során? (nem kifejezetten a parfümökre gondolok, hanem a természetes illatokra)
Olvastam valahol, hogy a nőknek jobb a szaglásuk, ezért jobban ki tudják választani a számukra legmegfelelőbb "hím egyedet":) És azt pedig egy ismeretterjesztő műsorban láttam, hogy a Világ különböző tájain élő férfiaknak megmutattak néhány rajzot , ami nőket ábrázolt, és kivétel nélkül mindegyiknek az gömbölyű csípőjű, vékony derekú nőt ábrázoló rajz tetszett meg, (Nem a giznya vékony modell alkat) mert nagyobb az esélye, hogy egészséges utódot hoz a Világra.)
Azt most nem tudom, hogy ez hogy jön ide, de érdekes:)
Visszatérve, szerintem nem fontos, hogy valaki, hogy néz ki a csábítás szempontjából. Vannak férfiak/nők, akire azt mondjuk, fú de jól néz ki, de szeretném vele összegyűrni a lepedőt; de itt ki is merül a dolog, lehet, hogy egy nagy seggfej.
A kiszemelttel ELHITETEM.
Ha elhitettem, hát máris VIHETEM,
TALÁLKOZUNK egyszer a szigeten,
Utána megúnom és azonnal KITESZEM.
(a következőnek)
nyilván egy nőnek
Ezek után engem itt biztos főbelőnek :-)
Szerintem meg ronaldu "ferdített"
"a csabitasban fontos lehet, hogy ket ember kulonbozoen lassa a vilagot, es hogy a kulonbozoseg miatt hatassal legyenek egymasra."
A csábításhoz nem kell se különbözőnek, se azonosnak lenni, elég, ha lyólkinéz az ember, vagy úgy viselkedik. A csábítás még nem kapcsolat.
"Egy hosszu parkapcsolat eseteben pedig az a legfontosabb, hogy azonosan lassak a vilagot."
Hm...kezdjük előlről.
Mikor összejönnek, valószínüleg a különbségek vonzzák őket. A hosszúpárkapcsolat pedig az, amikor elindulnak egymás felé. Sosincs olyan, hogy azonos. Abban mi az izgi? Mit tud nekem mondani az, aki ugyanazokat gondolja, amit én??? Azt, hogy igen,igen, lyólgondoljuk, ügyesekokosak vagyunk?
Egyszer elhangzott itt a Tasztalon egy jó mondat: "sok embernek azért kell pár, hogy önmagának jó legyen".
Hát nekem nem azért.
A csábításhoz meg szerintem elég annyi, ha elhiteted magaddal, hogy jó nő/jó pasi vagy, erre meg a többiek is elhiszik. Vagy... a kiszemelteddel hiteted el... az is műxik.
Ronaldu, nagyon tetszett a tömör megfogalmazásod... jól hangzik.
Az alapkérdésre válaszolva, én, mint nő úgy gondolom, hogy a csábítás "tudománya" a nőkben épp oly ösztönös, mint mondjuk az anyai ösztön, és amint "csinálttá" és begyakorolttá válik, hamis lesz, rossz lesz, ráadásul ahány férfi, annyi "módszer", amely módszerek ráhangolódására a nőknek többnyire nagyon jó antennáik vannak.
a csabitasban a fontos lehet, hogy ket ember kulonbozoen lassa a vilagot, es hogy a kulonbozoseg miatt hatassal legyenek egymasra.Eegy hosszu parkapcsolat eseteben pedig az a legfontosabb, hogy azonosan lassak a vilagot.
A topicot azert nyitottam, hogy megkerdezzek noket, hogy és ferfiakat, hogy a csabitasban, mik a legfontosabb dolgok szerintuk? Ok hogyan csinaljak, csinaltak? Mik a tapaszataltaik? Es meg sok ilyen kerdesre kapjuk meg a valaszt.