Keresés

Részletes keresés

PETYUS Creative Commons License 1999.08.03 0 0 73
A tiszteletet adja meg az, aki nem_maffiózó mivolta ellenére sem érzi ott magát rabszolgának.
Csak örülni tudok annak, hogy vannak még ilyenek is.
Ennek ismeretében felülbírálom korábbi kijelentésemet:
A matávosok tehát 3 csoportra oszthatók:
1. maffiózók
2. rabszolgák
3. tiszteletre méltó kivételek
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.08.03 0 0 72
Így már értem, de továbbra sem érzem magam rabszolgának.
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.08.03 0 0 71
Kedves Varázsos Barát!

Magamról írtam, ezért a magyarázat is. Ezt tehát hagyhatjuk. Ha figyelmesen újraolvasod a topicot, nem fogsz engem az anyázók között találni. :-)))))

PETYUS Creative Commons License 1999.08.03 0 0 68
Bocs, én nem cseszegetni akarom a matávosokat, főleg nem azokat a rabszolgákat, akik a hőskorban még rászánták azt a napi 12-16 órát, hogy nagy szorgalommal végzett _értelmiségi_ munkával lökjenek valamit előre a szekéren, és a szekér ment is előre egy picit,
hanem sajnálom őket azért, mert mára a lehetőséget is elvették tőlük azok a maffiózók, akik belülről bomlasztják a céget a lehető legnagyobb 6ékonysággal, és bármiféle szekér-előretolási kísérlet meddő szél-ellen-pisilés csupán.
Talán így nem értesz félre annyira.
De ha alig-szimbolizmusom még így is rejtélyesnek tűnik, szólj, és magánlevélben kifejtem.
Janibacsi Creative Commons License 1999.08.03 0 0 67
Tisztelt Amerikai Rebekka!
Elnézését kell kérnem, hogy a becses Nevét a billentyűzetemre merem venni, de lassan egy unalmassá kezd válni a hozzászólásaiból áradó "ó ti szegény kis földművesek" hangnem. Nincs kedve esetleg inkább valamilyen "hazai" nyálcsorgató fórumba írogatni újdonsült anyanyelvén, és a szegény pórnépet békén hagyni a középkori sötétségben? Amin teljesen kibuktam: "Úristen! Meg vagyok botránkozva. Fogadd őszinte részvétemet! Én kb ha melóznék, mondjuk egy irodában, kb. egy félnapi fizumat fizetném cakompakk egy korlátlan hozzáférésért!"
Kedvesem-tegye azt! Inkább mint ilyen fennhéjázó írásokkal hergelje a tisztes honpolgárokat! Valaki már írta-nagyon találó: mi ezt kapjuk és _kész_. Pofa meg befog. Szóval ha lehet be kéne fejezni ezt a _hű_de_jó_nekem_itten_kint_ dumát. Higgye el-nem rajtunk múlik(elő körben).
Maradok továbbra is alázatos jobbágya: JAno(aki bekötött szemmet tologatja a Fatáv szekerét és közben a hajcsárok ostorozzák, és sokba lenne neki az Inetelérés ha fizetne érte)
ZöPö Creative Commons License 1999.08.03 0 0 66
Kedves JT, ahhoz, amit Rebekka írt, csak annyit tudok hozzátenni, hogy ez is hitelesebb lenne, ha például azon a hétvégén nem beszéltél volna folyamatosan hozzám. Én egyszer megírtam neked, hogy milyen nickem van még, ez csak arra volt jó neked, hogy amikor szarban voltál, gyorsan közzétedd, hátha másra is kenodik a trutyi, rajtad kevesebb lesz. Nyomatékul a bizalmas magánlevelezésünkbol idézgettél. Engedd meg, hogy ezért változatlanul undorító szaros jellemtelennek tartsalak, ettol még elférünk ezeken a fórumokon. Arra most is kérlek, hogy ha nem esik nehezedre és nem vagy monomániás idegbeteg (és ugye nem vagy az) akkor szakadj már le rólam! Köszönettel...
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.08.03 0 0 65
Kedves CooCooFooZoo!

Én nem mondtam, hogy ne kérd ki magadnak a "baromságokat", csak azt vitatom, hogy ezt milyen módon teszed és tették itt mások is. Ha egy szintre süllyedsz azzal, aki téged provokál, akkor már nincs erkölcsi fölényed. Durva szöveg is lehet humoros, de az itteniek nem voltak azok.

"Nyilván így is fel lehet fogni, kedves JT, amit Halászkirály mondott. Meg úgy is, hogy van, aki azért megy a MATÁV-hoz dolgozni, mert egy ekkora mammut belülről való átnevelése is egyfajta kihívás, adott esetben talán nagyobb, mint nagy múltú és bejáratott nagyvállalatoknál a régi hierarchiába beépített fogaskeréknek lenni."
Ha ebben nem magadról írtál, akkor elnézést kérek. Ami a pártot illeti, és a megélhetést, azt pedig példának írtam (ez volt a szöveg a rendszerváltás idején mentegetőzésképpen), úgy fest, te sem olvasol elég figyelmesen. Akinek nem inge...

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.08.03 0 0 64
A törzsasztalon kétféle PETYUS van:

1. hülye - akinek nem áll módjában értelmesen hozzászólni, mert nincs esze hozzá
2. rosszindulatú - akinek módjában állna értelmesen hozzászólni, de nem veszi a fáradságot hozzá

PETYUS Creative Commons License 1999.08.03 0 0 62
A matávnál kétféle ember van:
1. maffiózó - akinek módjában állna javítani a helyzeten, de nem áll érdekében
2. rabszolga - akinek érdekében állna javítani a helyzeten, de nem áll módjában
beep Creative Commons License 1999.08.03 0 0 60
...egyszerű opportunista vagyok, és a Párt tagja is lettem volna...

Mire ez a felteteles mod? Hat mar nem vagy? ;-)

Nyugi skacok, epitsuk csak a kapitalizmust, ezt meg ugy sem probaltunk! Ebbe beletartozik az ilyen-olyan mai MATAV, Friderikusz, meg a tamponreklam. En remenykedem a javulasban ... ha mar tenni nem tudok erte. :-)

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.08.03 0 0 59
Kedves Varázsos Barát,

rólam írtál, amikor azt írtad:
Azon a gyenge mentegetőzésen pedig nevetnem kell, hogy X belülről akarja javítani a magyar távközlési monopolcéget! Ugyan már! Ezt nem szokás mondani, ezt tenni kell. Az igazi indok, hogy valaki ilyen cégnél dolgozik, az általában az, hogy valamiből élni kell, és kész. Nem kell a rizsa, jó, hogy nem azt írja, hogy egyenesen a jobbításért lépett be... Mint anno a KP-ba.

Sem gyengén, sem másképp nincs okom mentegetőzni, nem is tettem ilyet. (Talán olvass figyelmesebben.) Egyszerűen vitattam JT azon igyekezetét, hogy Halászkirály marhaságát valahogy elfogadhatóvá tegye. Valójában inkább teszem, mint mondom a dolgomat, de a Halászkirály-féle baromságokat egyszerűen utálom, és mindig is ki fogom kérni magamnak.

Mindenesetre szerencse, hogy Te remekül tudod, hogy én mit és miért csinálok a MATÁV-nál. Segítség nélkül én mindig elfelejtem. Most már tudom, hogy egyszerű opportunista vagyok, és a Párt tagja is lettem volna, ha nem lennék hozzá túl fiatal. Szomorú vagyok magam miatt, tényleg.

ZöPö Creative Commons License 1999.08.03 0 0 57
Ezt úgy kell érteni, hogy a szerencsétlen pszichoapu bár többször megkértem erre, nem bír rólam leszakadni. Reggel kis zöpökkel ébred, délben zöpök ülnek az ebédlőasztalánál, este ... :o)) ... és álmában két zöpö és egymással törzsasztaloz. Szar lehet neki, nekem elhiheted! :o)))
ZöPö Creative Commons License 1999.08.03 0 0 56
Fogadjunk, testnevelés szakos vagy!
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.08.02 0 0 55
Mindazok magukról állítottak ki szegénységi bizonyítványt, akik Halászkirály provokációjára visszakézből ugyanolyan alpári hangon válaszoltak. Az ilyesmire vagy nem kell reagálni, vagy kulturáltan kell eljuttatni az illetőt a felmenői egyikének belsejébe, illetve rámutatni az általánosítgatás tévútra vezető mivoltára. (Ami itt meg is történt, csak éppen vulgáris kiszólásokkal egyetemben.) Azon a gyenge mentegetőzésen pedig nevetnem kell, hogy X belülről akarja javítani a magyar távközlési monopolcéget! Ugyan már! Ezt nem szokás mondani, ezt tenni kell. Az igazi indok, hogy valaki ilyen cégnél dolgozik, az általában az, hogy valamiből élni kell, és kész. Nem kell a rizsa, jó, hogy nem azt írja, hogy egyenesen a jobbításért lépett be... Mint anno a KP-ba. Ez az akció tényleg elég nevetséges, de reklámnak jó, csak nem jó reklám... :)
Zserd Creative Commons License 1999.08.02 0 0 51
Kedves Rebecca!
Nehany kiegeszitest hadd fuzzek hozza gondolataidhoz (amirol TE esetleg nem tudhatsz):
1) Telefonvallatok: Ilyen fogalom Itt nincs!! Foldi telefont CSAK a mATAVTOL KAPHATSZ! Monopol helyzete (ha jol tudom) 2002-ig tart(ana)! Csak ez utan lehet mas vallatokank is foldi telefonhalozatot kiepiteni. DE!!! Allitolag a Matav volt olyan kegyes, es azt nyilatkozta, hogy mar hamarabb is lemond helyzeterol! Amit nem tudunk, hogy allitolag ezert a kormanynak iszonyat mennyisegu penzt kell fizetnie(ezt termeszetesen nem hoztak nyilvanossagra)! A kormany pedig a mi penzunkbol fizet, tehat megintcsak rajtunk csattan az ostor!
2) mint mar elobb is melitette egy kollega, a matav irto sebesseggel vasarolta fel a kabelhalozatokat, hogy a konkurrencia ne juthasson piachoz. Igaz, mar nem teheti meg, de a rombolas igy is nagy. Hiaba no, nalunk nincs demokracia, mi azt esszuk, amit a nagyok a pofinkba nyomnak. Es az arakrol osszehasonlitaskepp. En tanar vagyok (minden itt elo tudja, hogy ze mint jelent) Havi 10 oras hozzafelesem van, amit altalaban nehany oraval tullepek. Igy havi fizetesemnek kb. 1/3-at adom a matavnak a "szolgaltatasert".
Hat, roviden ennyit!!
Janibacsi Creative Commons License 1999.08.02 0 0 50
Pirmitív állat vagy.
De tudot mit? Én meg utálom a halakat a kifogásukra specializálódott emberek főfőnökével együtt!!! Nnna, most már jó?
JAno(aki a FATÁV szekerét tologatja a HD-n...)
ZöPö Creative Commons License 1999.08.01 0 0 49
A Coca-Colát is gyalázták sokan, nem is vártak mást (gondolom), nem is ez a lényeg. Mindegy, csak beszéljenek róla. Annyi ilyen példa van, zeTorgyán úrtól kezdve...
ZöPö Creative Commons License 1999.08.01 0 0 48
Persze, hogy nem te írtad, hanem Halászkirály, már elnézést kértem miatta, ezt most is megteszem. Bocs!
A szekeret meg azzal tolod, hogy a topicodnak hála még többen beszélnek a MATÁV-ról! :o)
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.01 0 0 47
Bár, ha Mick Jagger egy régi aranyköpéséből indulunk ki, akkor igazad (is) lehet:

"-Amíg enyém a címlap, nem érdekel, mit írnak rólam a 96. oldalon."

Törölt nick Creative Commons License 1999.08.01 0 0 46
Mert hát most lehet, hogy itt többen a MATÁVról beszélnek, de nem a pozitív megnyilvánulások vannak többségben...
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.01 0 0 45
Figyi ZöPö, rám egyáltalán ne haragudj, teljesen békés emberke vagyok, nekem is sok, MATÁVnál dolgozó cimborám van és nem olyant írtam, hogy gyűlölöm az egész céget, meg ilyesmi... Ez kicsit olyan divat-dolog mostanában, mint az, hogy 'K**va Mikrosz**t!' És ez persze nem 1 jó dolog, én is tartózkodom ettől.
Eccerűen csak olyan vicces ez a reklámjuk... Nem bírtam elmenni mellette szó nélkül. És biztos lemaradtam valamiről, de miért tologatom én az ő szekerüket ezzel a kis topikocskával?
Rastaman Creative Commons License 1999.08.01 0 0 44
senki sem olvasta a legujabb HVG mellekletet?
a cime: Tavkozles!
hat eleg sok minden benne van, ami itt folvetodott (pl. kabelen netezni, stb)
a Matavnak 2001 dec.31-ig monopoliuma van! na jo, nem minden korzetben, de a legtobben...
es kepzeljetek, most, h beindult a nettelefon, vagy mi a fene, ok kenytelenek mestersegesen rontani a hang minosegen, merthogy a Matavank monopoliuma van
hat ez rohely!
vsz Creative Commons License 1999.08.01 0 0 43
Helló mindenki!

A Matáv mindig is hülyének nézi az ügyfeleit és a jövőben sem lesz másként...
Egyébként minden cég így van ezzel. Csak akkor tudnak megélni, ha átverik a népet és a hazugságaikkal el tudják adni a szolgáltatásaikat, kínálataikat.

Macika_ Creative Commons License 1999.08.01 0 0 42
Husky!
Sajnos előfordul, hogy egy céget azonosítanak az ott dolgozókkal.

Nekem van Matáv-nál dolgozó barátom. Több is.

DE!!!

Némely Matávos reklámtól elhányom magam. Tudom, erről KIZÁRÓLAG a reklámokat, szlogeneket kitaláló Matáv-részleg, reklámstúdió tehet.

Azért elgondolkoznék azon, hogy miért nézik hülyéknek a tisztelt honpolgárokat. (Nem ti, akik Matáv-dolgozók vagytok)

Konkrétan, amikor kivonták a forgalomból a régi fémpénzeket.
Jött egyből a nagy arc, hogy „Nálunk x hó x napig még érvényesek a régi pénzek”.
Értitek: olyan jó fejek vagyunk, hogy 3-4 hónapig még használhatjátok a régi pénzeket, mi majd beváltjuk.
Az igazság az, hogy drágább lett volna műszerészeket küldeni az összes pénzes telefonhoz, átállítani villámgyorsan az összes pénzes telefont az új fémpénzek paramétereire. Így nyertek pár hónap időt, annyit hogy az igen vontatottan dolgozó cég utól tudja érni önmagát.

Most jött ugyanez tökben a telefonkártyákkal. Egyszerűbb érvényesnek hagyni, 3x, 4x meghosszabbítva az érvényességét a kártyákat, mint az erőteljesen lecsökkentett számú ügyfélszolgálati irodákban hónapokra való tumultust okozni a kártyák cseréjével. Ez is jó fejség. Mert mi gondolunk az állampolgárokra.
Én most is – legálisan – 1998. december 31-ig érvényes kártyával telefonálok szeptember 30-ig.
Végül is ügyes dolog úgy tálalni a saját lassúságunkat, hogy abból erényt lehessen kovácsolni.
Csak nekem nem tetszik. Valahogy nem szeretem, ha hülyének néznek.

De a Matávos barátaim továbbra is a barátaim maradnak.

mulatt Creative Commons License 1999.08.01 0 0 41
Szerintem is marhaság. Ki fog telefonálgatni pont abban az időben, és kinek?
Mert
1. Aki szintén nézi az nincs otthon.
2. Aki nem tudja nézni, annnak telefonálni bunkóság. Én valószínű a MATÁV ügyfélszolgálatát fogom felhívni és elmesélem nekik milyen jól látni mekkora élmény és a sör is jobbanesik ilyen időben.
Husky Creative Commons License 1999.08.01 0 0 40
Ja igen...... én a MATÁV-nál dolgozom. Szerencsére nem találkoztam még ilyen "SUTYÓ" alakkal. Gondolom te is dolgozol valahol én ennek ellenére nem utálom az ott dolgozókat.

ÉN CSAK TÉGED UTÁLAK KIS PRIMITÍV SUTYÓ !

Husky Creative Commons License 1999.08.01 0 0 39
ÉN MEG TÉGED TE SZEMÉTLÁDA !
ZöPö Creative Commons License 1999.08.01 0 0 38
Rebekka,
hagyom magam! :o) Ennek csak egyik oka közismert mazochizmusom, a másik, hogy ez a fajta taplóság, amibe nem szabad belemenni. A cégnél ugyanis meglehetosen kevés embernek van beleszólása az (ár)stratégiába, azok is inkább foleg az amerikai és a német tulajdonosok. Emiatt az összes dolgozóját utálni, mit ne mondjak, elég primér dolog. Ráadásul, mint arra CCFZ rámutatott, ez az "akció" nem is valami újabb kedvezmény, mert senki nem gondolta komolyan, hogy majd azalatt a két perc alatt rohannak telefonálni a népek országszerte.
Emlékszel, két éve a Coca-Cola bedobta, hogy karácsonyra becsomagolja a Lánchidat. Biztosan nem gondolták komolyan, sokkal inkább arra hajaztak, ami be is jött nekik: három hétig mindenki róluk beszélt. Coca-Cola, Coca-Cola, Coca-Cola... Tévé, rádió, újságok. Mindezt teljesen ingyen. Tulajdonképpen nem is kéne haragudni erre a T_S_... tasztaltársra, ezzel a topiccal tulajdonképpen a cég szekerét tolja. Köszönjük néked, Sárvár, sárvári termál kristály! :o)))

A Freemail tényleg nagyon rusnya volt kezdetektol fogva. Azt gondolom, hogy Soros logikája szerint nem a külcsínre helyezték a hangsúlyt, hanem a belbecsre. Bárki ingyenesen tudott levelezni a segítségével, és Soros ezt támogatta. Figyeld meg, eddig nem volt, most majd lesz reklám dögivel! :-(

Ja, és a MATÁV Rt. meg az Origó Kft nem ugyanaz. (Bár, az Origó is a "mi kutyánk kölyke", az igaz.)

Fec Creative Commons License 1999.08.01 0 0 37
Rebekka

Sajnos erre mar ok is rajottek. Meg is kezdtek a kabelrendszerek felvasarlasat 1000-el :( Aztan valami rendelettel az orrukra koppintottak, ugyhogy asszem most mar nem lehet nekik. Csak sajnos mire a kormany eszbekapott hogy mi van, addigra mar egy csomo kabelhalot megszereztek. Megy itt a harc rendesen, csak sajnos az ilyen akciokkal sem az enduser-ek fognak jobban jarni. Vadkelet.

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.08.01 0 0 36
Nyilván így is fel lehet fogni, kedves JT, amit Halászkirály mondott. Meg úgy is, hogy van, aki azért megy a MATÁV-hoz dolgozni, mert egy ekkora mammut belülről való átnevelése is egyfajta kihívás, adott esetben talán nagyobb, mint nagy múltú és bejáratott nagyvállalatoknál a régi hierarchiába beépített fogaskeréknek lenni. Valamint azt is gondolom, hogy majd Halászkirály megvédi, megmagyarázza a mondandóját, ha akarja; én egyelőre nyílegyenesen úgy értettem, ahogy írta, és továbbra is kikérem magamnak.

Kedves Rebekka, :-))).

Kedves T_S_Magnum, felőlem arról nyitsz topicot, amiről akarsz. Ha valaki szerint hülyeséget beszélsz, akkor az le fog nyuszikázni. Én is. Ez egy ilyen hely.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!