Három éves philips okos tv, olyan jelenséget produkál, hogy mint app-ról pl netflix, disney mint pedig vinyóról nézett filmnél is bele-bele akadozik a kép is és a hang is. Nem rég kezdte el ezt csinálni. Mi okozhatja ezt a jelenséget? Túlmelegedés? Szoftverhiba?
Philips L6,1tv minden felirat,reklam,vagy barmi más forditva jelenik meg a képernyön,az az a tükörképe.Tudna valaki segiteni mi lehet a baj,A képpel semmi problema
Sgítséget szeretnék kérni. Van egy Orion T 2835 STX-S tévém és áramszünet után pirosba jön be a kép. Olyankor belépek a szervízbe, átveszem 60 Hz-re, azonnal bejön a kép rendesen. Hogy tudnám memorizálni, hogy ne kelljen minden áramszünet után ezt csinálni. Köszönöm!
üdvözlök mindenkit segítséget kérnék esetleg aki találkozott már ilyennel adott egy ilyen nem nagy márkájú led tv changhong c2200ds este még tökéletes reggeli indításnál sajna nem indult és azóta se csak kéken folyamatosan világit se kép se hang mintha vész üzem módba lenne vagy hasonlóba kérdésem tudna valaki tanácsot adni aki vágja ezt a témát? merre induljak átnéztem de semmi púpos kondi nincs egy mosfet tranyo csere volt de nem az a hiba segítséget várok előre is köszönöm
Üdvözlök mindenkit! Segítséget szeretnék kérni! Adott egy Toshiba 26 DL 933B Led tv. Bekapcsolás után az előlapon lévő LED felváltva, piros zölden villog. Kb másodpercenként. A háttér világítás beindul, és halvány kékes lesz a háttér. Kép nincsen, menü nincsen, és ki sem lehet kapcsolni. A villogás folyamatosan tart. Nem találtam sehol hiba listát, sem rajzot. Minden segítséget előre is köszönök! :)
Volna egy Samsung UE40D5720 RSXXN típusú led smart tv-m ami folyamatosan újraindul.
Ez az újraindulás azt jelenti, hogy villamos hálózatra csatlakoztatva egyből bekapcsol, megjelenik a logó majd egy két másodpercig szürkés háttér majd kikapcsol és kezdi ugyanígy.
Én egyből táppanelre gyanakodtam, de később arra gyanakodtam, hogy nem tud bebootolni.
Egy ideje már problémázott be kapocsláskor, nem mindig sikerült neki képet adnia, csak a visszajelző led váltott zöldre, ilyenkor a főkapcsolóval kellett ki-bekapcsolni,hogy működjön.
Ám sajnos most súlyosbodott az állapota, most már eleinte csak villog a piros-zöld led (hallatszik,hogy próbál bekapcsolni), majd később néha beadja a képet, majd újra elveszti és kb. 15-20 perc kell neki,mire meg bírja tartani a képet, utána már jól működik.
Szeretnénk megjavíttatni, ehhez keresnék hozzáértő szakembert.
Gondolom hagyományos tévéd van,igen,lehet hogy a médiabox okozza,de csak akkor ha van benne mágneses-teret létrehozó alkatrész(transzformátor).Vedd le a tévéről,és ha maradt elszíneződés,akkor próbáld a főkapcsolóval többször egymásután ki-be kapcsolni(lemágnesezés).Ha nem segít, akkor szerelő.
Mi lehet az oka annak, hogy az Orion típusú TV-men a képernyő felső részén elváltoztak a színek, az arcok lila árnyalattal jelennek meg. A hangerőszabályzó is kék színűről zöldesre változott. A UPC Mediabox-ot a TV tetején helyeztem el, lehet, hogy ez okozza problémát?
KEDVES KOLLÉGÁK.SZÜKSÉGEM LENNE,EGY THOMSON 2032-ES /435/ICC19/ SZÍNESTELEVÍZIÓ KAPCSOLÁSI RAJZÁRA.HA VALAKI TUDNA SEGÍTENI,CSERÉBE ADNÉK MÁSIK KAPCSOLÁSI RAJZOT. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
Hello lenne egy lcd tv-m amit bekapcsolok es a kepernyo 2 masodperc utan elfeketedik mintha kikapcsoltam volna a tv de a hang az megy tovabb mit kellene benne cserelni .
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy GRUNDIG MONACO 82 cm-es lcd TV-m. Hidegen bekapcsolva zőld és rózsaszínű képet ad, de kb 20 perc múlva bemelegszik és a jelenség elmúlik! Tudtok segíteni, hogy mivel lehet a gond és kb mennyibe kerül a javítása? Én magam nem vagyok TV-szerelő.
Sziasztok! Van egy samsung 8-éves képcsöves tv-nk. Távirányítóval tőrténő kikapcsolás után lüktetve ki-be-ki-be-ki-be.... kapcsolgat másodpercenként 2-szer. Néha tv-nézés közben kikapcsol és lüktet! Mely alkatrész lehet a bűnös? Mindenkép meg szeretném javítani! Elvből nem szeretnék laposra váltani, de pénzünk sincs rá!
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy kaptam egy rossz tv-t, (Orion kb 80cm képátlójú síkképcsöves 50Hz) kiszedtem a főpanelt, mert ki volt benne égve egy kondenzátor ezt a tv szerelő ki is cserélte, (azt mondta, hogy max annyi gond lehet, hogy a képarányt be kell állítani a szervizmenübe újra) majd visszatettem a panelt és mintha kicsit vibrálna ez azért lehet mert már megszoktam a 100Hz-es monitorokat vagy amikor visszatettem a panelt és összekötegeltem a vezetékeket túl sok vezetéket kötegeltem össze és egyik bezavarja a másikat? -vagy esetleg teljesen más :-)
Eddig még csak úgy robbant le tévém, hogy se kép se hang. Most meg sistereg, mintha nem lenne adás, de amúgy működik. Antennabigyó be van dugva. Akkor mi lehet a baja? És az drága?