Vikoca, mi is olyat vártunk, kicsit nem egyértelműre sikeredett a topicnyitó.
Az őrület nem is az volt, hogy éjjel egykor matekpéldákat néztünk, hanem, hogy még ezt nagyon élveztük is :)
Nos nem velem esett meg, de csaknem 1. kézből hallottam.
Magyar család üdült - nagyival együtt - külföldön és szegény nagyi olyannyira rosszul lett, hogy elhalálozott.
A család a gyász érzése után megijedt, mikor megtudta, milyen nehézkes és drága a holttestet a határon hivatalosan átszállítani-megengedélyeztetni (nyugati országban voltak).
Viszont épp volt náluk vmi szörf v. ilyesmi (erre pontosan nemléxem), aminek szép nagy, hosszúkás doboza volt, a tetőcsomagtartón. Nem tudtak ellenállni neki, nagyit beletették és remélték a legjobbakat.
Még a határ előtt megálltak vmi áruháznál és mire kijöttek, a tetőcsomagtartól eltulajdonította vki a szörfdeszkát, dobozostul...
Akkor történt, mikor én külföldön dolgoztam és az unokatestvéreim nálam laktak egy ideig. Egyszobás lakásomban. Nyáron. Ekkor tudtam meg, hogy az egyiknek olyan lábszaga van (mind intenzitását, mind bukéját illetően), ami a racionális kalkulus alapján nem is létezhetne.
Ez egy megesett és őrült élmény, amin a szellőztetés (dupla franciaablak) csak kismértékben, a lábmosás pedig csak ideig-óráig segített.
Akkor egy rövidke eset, bár ezt azt hiszem már elmeséltem valahol.
Franciaországba indultam vonattal. Nagy készülődéssel a családom kiszállított a Keleti pályaudvarra. Még volt bőven idő, gondoltam megkérdezem, melyik vágányról indul a vonatom. A Déliből, felelték az információnál. Rohamtempóban értem el a vonatot a Déliben, éppen felugrottam, utánnam dobták húszkilós hátizsákomat, és indult a vonat.
Jóformán el sem búcsúztam a családtagjaimtól.
Volt már valami titkos , nagyon jó, őrült jó élményetek, amit elmesélnétek?
Nekünk van.
Kik vagyunk, hát az titok.
De Tasztal lakók. (találgatni nem ér:)
Ja, egyébként mellesleg most pl matekpéldákat old meg egyikünk. A másik meg segít, vagy nem? (ja, éjfél után egy óra van :)
Totálisan őrült, de megesett élmények elmesélését várjuk.