Kicsit felhozom a topicot. Én nagyon szeretem Bonnie számait. Nagyon jó dalok. A kedvencem a Total eclipse of the heart '83as verziója. A Hero klippjem megvan. Nah meg a 2004es és a 2005ös albuma is.
Hallomásból ismerem. Hallomásból szeretem. Szeretem a hangját, a zenéhez való viszonyát, és a humorát. Szeretem az általa előadott dalokat is, és vele együtt én is a falra másznék, ha folyamatosan azzal nyaggatnának a debil újságírók, hogy mitől (!!!) lett ILYEN a hangom!? Hát attól, hogy ilyennel született, és örülök, hogy ezzel a hanggal nem bujdokolt el a világ végére, inkább kitalálta a mindenevő firkászok számára a receptet: napi 2 doboz cigi, és 1 üveg whisky. A 2 doboz cigi nálam is jáccik az üveg whiskey-nek meg csak anyagi korlátai vannak:-) Ennek ellenére nem hinném, hogy ennek teljesítése esetén prezentálnám a Tyler-i hangot:-)
Hááát?! Lehet, hogy én vettem meg -))), merthogy az a "sziklaszélénálvafehérruhábanéneklős-'hírós'-kovbojos-robbanólasszós" szám rajta van. Amúgy meg a bakelit olyan koszos-zsíros-dzsuvás-mancsos volt, hogy kb. egy órán keresztül tisztogattam alkoholos vattával ... (hi-hi-hi...) Én hülye, nem néztem meg előtte, mert az eladónéni folyton ránkförmedt, hogy "ne bontogassuk, nem csoki!!!".
Fikusz!
Lehet, hogy a néni a rokonod volt és így adta el a használt LP-idet? -)))))
személyesen én sem ismerem
volt egy nagylemezem tőle, de már eladtam
(ti vettétek meg, Petya? ;o)))
azt nagyon szerettem, hogy iccó hárdék, bármennyire is lapos, uncsi szám,
de annó a "híró"-be is bele vótam szeretve
annak a klipje nagyon vau!
és nem tartom csúnyának a bigét
bár drága néhai Nagyanyám, amikor megmutattam neki 1978-ben a hangját, felkiáltott: "Úristen, milyen szőrös lehet a lába!"