Keresés

Részletes keresés

Replay Creative Commons License 2025.01.06 -12 0 1495

Miért nem húzol vissza a politidilire?

Előzmény: pici mici a pók (1494)
pici mici a pók Creative Commons License 2025.01.05 0 0 1494
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.27 0 0 1493

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek! Úgy volt hogy megyek ki Indiába ismerősökkel, meg is vettem 3 fajta oltást az egyiket be is adattam és utána két hónapra derült ki hogy elmarad az Indiai út. Meg van a számlám az oltó anyagokról. El szeretném adni két oltó anyagot 10 ezer forintért. Az egyik neve Boostrix polio szuszp, a másik Typhim Vi-Poliszach, tifusz vakcina, a kettő gyógyszertári ára: 13739-Ft.

A vakcinák 2017-be járnak le.

Köszönöm a segítségeteket!

Szandi

Annabel Lee Creative Commons License 2012.07.26 0 0 1492

Sziasztok, 

Minden jógarajongónak ajánlanám az alábbi lehetőséget. A Starlim India szervezésében számos kurzus található, teljes ellátással, Indiában egy Rishikesh nevű városkában mely az ország egyik jógafővárósaként van számon tartva.

További infót találhattok az alábbi linken:  http://www.starlim.co.in/files/yoga_teachers_training.htm

emellett, facebookon is rákereshettek korábbi kurzusokon résztvevőivel is kapcsolatba  lehet lépni, véleményük kikérése végett.

regcusbaba Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1491

Sziasztok. Mi október 21-én indulunk Nov.7.ig. Delhiben akarunk 2 napot lenni utána el szeretnénk jutni Goa-ra. Búvárkodni is. De ha lehet utba ejtenénk 1 napra Raipurt is. Majd vissza Goa -rol Delhibe. Van valami ötlet hogy hogyan érdemes? Van esetleg valami gyorsvonat vagy ilyesmi? Mit érdemes megnézni,mien árak vannak,és mienek az emberek mennyire zaklatják az embert.Előre is köszönöm. Móni

regcusbaba Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1490

Sziasztok.

Mi október 21-én indulunk Nov.7.ig. Delhiben akarunk 2 napot lenni utána el szeretnénk jutni Goa-ra. Búvárkodni is szeretnénk. De ha lehet utba ejtenénk 1 napra Raipurt is. Majd vissza Goa -rol Delhibe. Van valami ötlet hogy hogyan érdemes? Van esetleg valami gyorsvonat vagy ilyesmi? Mit érdemes megnézni,mien árak vannak,és mienek az emberek mennyire zaklatják az embert.Előre is köszönöm.

Móni

Vilagturista Creative Commons License 2011.08.29 0 0 1489

Önkénteseket keresünk Afrikába, Indiába!

Ha úgy érzed, hogy segíteni szeretnél, de nem tudod, hogy hogyan indulj neki, jelentkezz bátran. A CICD segítséget nyújt Neked abban, hogy tényleg ott segíthess, ahol szükség is van erre. Nyelvtudás mindig jó ha van, de nem feltétel. Tehát ne szomorkodj, ha úgy érzed, hogy túl kevés az angol nyelvtudásod. Ez nem lehet akadálya az önzetlen munkádnak.

A CICD-nél eltöltött idő alatt lehetőséged lesz angolul tanulni, illetve a meglévő angol tudásod erősíteni.

A programról pár mondatban:

Két év fejlesztő-munkás képzés – elméletben és gyakorlatban

A 24 hónapos program a következőkből tevődik össze:

6 hónap Nemzetközi Kapcsolatok képzés Angliában

3 hónap munka, megtakarítás és készülődés

3 hónap felfedező utazás Afrikába vagy Indiába

6 hónap munka Development Instructor-ként Afrikában vagy Indiában

6 hónap tanulmányok és újságírásmédia

Az első csapat 2012 májusában kezd!

Különleges szakképzettséget nem igényel!

Ha 18 év feletti vagy és szereted a kihívásokat, nagy a teherbírásod és a kitartásod, akkor a helyed köztünk van!

További információ itt: www.cicd-volunteerinafrica.org vagy a www.humana.org weboldalon.

Ha kérdésed van írj, és megbeszéljük a részleteket: volunteer.cicd.india@gmail.com

Viktor

hapind Creative Commons License 2007.06.07 0 0 1488
Sziasztok kedves Indiába készülők!

Eladó kb. másfél doboz (kb. 150 szem) Paludrin.

Ez egy olyan malária-gyógyi, amit csak Bécsből lehet hozatni (20Eur/doboz) állitolag jobb, mint a Lariam (kevesebb mellékhatás stb.) Egy Delagil nevü, kb. 500Ft-os magyaro-n kapható gyógyszerrel kell együtt szedni.
Paludrinból 2szem/nap kell, fertőzött terület elhagyása utan is 3-4 hétig, Delagil meg 2szemet egyszer egy héten kell csak szedni.
Nekünk megmaradt (+elvileg Delagil is akad még), mert utunk során kb. az első két napon (Agrában) láttunk csak szúnyogot, és így úgy gondoltuk, nem 'mérgezzük' magunkat még hetekig. (mármint ha nincs veszély akkor azért mégse eszek gyógyszert. De ha vki maláriás területre megy, azért jól jöhet.)
kutyek Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1487

Namaste!

De van, csak el vagyunk kissé maradva a frissítésekkel :-( Néhány napon belül felkerül április 2-ig bezárólag minden.

Üdv,

Tom (kutyek)

Előzmény: milendee (1486)
milendee Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1486

namaszté

feb. 26 után nincs bejegyzés?

Előzmény: kutyek (1485)
kutyek Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1485

Sziasztok Indománok!

Nem vagyok gyakori vendége a fórumnak, de mielőtt indiai útra indultam volna legjobb barátommal, sok hasznos tippet olvastam itt. Már több, mint 4 hónapja úton vagyunk, és rendszeresen bloggolunk is. Ha valakit érdekel, sok életszerű-életszagú történetet olvashat itt (plusz néhány fotó):

www.tomandmonty.com

A magyar nyelvet válasszátok :-)

Üdv Mindenkinek, Jó Utat

Tom
CRI Creative Commons License 2007.02.23 0 0 1484
Még ez is talán, elég kevés kép sikerült jól. Egy izletes ragadozóhal a kingfish egy  parti "étteremben" Benaulimban ( Pescador ) 
CRI Creative Commons License 2007.02.23 0 0 1483

Na, hát csak sikerül v.hogy...

Első kép, Belgaumi utcarészlet, Második kép, Hostpet külvárosában egy kútnál.

CRI Creative Commons License 2007.02.23 0 0 1482
CRI Creative Commons License 2007.02.23 0 0 1481
.
bollyné Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1480

Kedves mindenki - márciusban 4 indiai filmet vetít az Örökmozgó Filmmúzeum.

Ha valakit érdekel - akkor a Hindi filmek topicba feltettem a teljes programot.

zsuzsi07 Creative Commons License 2007.02.19 0 0 1479
Az már biztos, viszont még annyit, hogy ha hagyományos fényképeket is készítesz, akkor filmet ne vigyél. 100-130 rúpia egy tekercs Kodak, ami a harmada annak, amennyiért itthon kapsz. Előhívatni is ott érdemes, ha bírod hazacipelni.
RogerWilco Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1478
Hmm, ha befektetsz egy indiai útba, akkor érdemes pár ezer Ft-ot memóriakártyára is rászánni.
Előzmény: titamita (1475)
yi-dvags Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1477
nagypapinak igaza van, de szerintem a legjobb az, ha veszel egy nagyobb memóriakártyát, kevesebb vesződség van vele, s a kockázat is 0-ra csökken :)
nagypapi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1476

Elvben van, de mielőtt letörlöd a memóriakártyáról a képeket, ellenőrizd le, hogy tényleg sikerült-e a CD-re másolni. Ha sikerült, akkor töröld csak a kártyát. Elég bosszantó, ha elvesznek a képek.

titamita Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1475

Egy ujabb (valoszinuleg blod) kerdesem lenne: kint van lehetoseg a fenykepezogeprol kozvetlenul cd-re iratni a kepeket? (Nem tul nagy a memoriakartyam ugyanis. Az utikonyv nem emlit ilyesmit, hatha itt valaki tudja.)

koszi

tita

ANTI-TIPPMIX Creative Commons License 2007.02.15 0 0 1474
Mostanaban nagyon sokat internetezek, keveset mozgok, igy keves kepet is csinalok. Majd azert berakok nehany jobbat.
Előzmény: Beronika (1473)
Beronika Creative Commons License 2007.02.15 0 0 1473

Szia Anti!!!!!

Hát, csodállak, én már a 3. nickem jelszavát felejtem el és regisztrálok újra, de te még mindig ezen a néven és az India topikokban vagy. Lényeg: régen már dumáltunk.

Voltak jó fotóid, most nem tudnál belinkelni néhány jókedvcsináló, rosszidőfelejtő fotót ide? Készítettél újakat?

hitoreri Creative Commons License 2007.02.13 0 0 1472

koszi szepen mindenkinek a velemenyet, vegul ugy dontottem, h azt hiszem nem fogok malariagyogyszert szedni (najo, vszeg meg eleg sokszor meggondolom magam, de most azt hiszem, h nem... en egyebkent  avloclort es paludrint kaptam, egyutt kell(ene) oket szedni, mert a gp szerint goa "low risk area" ugyh az is eleg oda)

pacorro Creative Commons License 2007.02.13 0 0 1471
Amiket előre le lehet foglalni, azok nem hiszem, hogy a legjobb árúak lennének. Persze rajtatok is múlik, hogy mi az a színvonal, amit még el tudtok viselni, és mi az amit már nem, de Indiában szinte mindenütt lehet olcsó szállást találni. Ha eddig nem voltál rutinos hátizsákos utazó, akkor majd most az leszel. :-)

És alkudni kell. Pofátlanul. Tudni fogják, hogy külföldi vagy, úgyis eleve háromszoros-négyszeres árral kezdenek (mondjuk szállásnál talán nem, de majdnem mindenhol máshol igen).
Előzmény: titamita (1469)
yi-dvags Creative Commons License 2007.02.13 0 0 1470
Azt a benáreszit azért inkább ne tippnek vedd, csak érdekességnek :)
Előzmény: titamita (1469)
titamita Creative Commons License 2007.02.13 0 0 1469

Pont a Gold Regency arain hultem el. Ezek szerint nem erdemes elore lefoglalni, hanem csak megnezunk majd par helyet.... Ra kell jojjek, nem vagyok rutinos hatizsakos utazo. :-)

Koszi a benaresi tippet.

Előzmény: yi-dvags (1467)
yi-dvags Creative Commons License 2007.02.13 0 0 1468
:)

a kedvencem: Om House Lodge - Benáresz, kétágyas szoba: 30Rs/éj

azóta már lehet, hogy felment 60-ra :)
Előzmény: pacorro (1466)
yi-dvags Creative Commons License 2007.02.13 0 0 1467
1221, 1249, és még jópár hozzászólás, nézd meg visszafelé

Előzmény: titamita (1465)
pacorro Creative Commons License 2007.02.13 0 0 1466
Ha nekem minden napra lett volna 1000 rúpiám szállásra! :-)
Előzmény: titamita (1465)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!