Keresés

Részletes keresés

Istvan.5 Creative Commons License 2016.12.18 0 0 275
A képen az összes kifizetés látható ami 88.20 dollár!
Profit available: ami vissza jött profit!
Profit future: ami még vissza fog jönni!

kép:
http://imagetwist.com/vsqfddd3ldh4/screenshot-1482047014592.png

Befektetési oldal linkje:
https://www.merchantshares.com/r/EEE63AYDKI
Istvan.5 Creative Commons License 2016.12.17 0 0 274
Legjobb internetes befektetés! Már nekem fizetett! Fél éve használom és stabilan fizet!! https://dolgozzaneten.wordpress.com/2016/12/16/merchant-share/
simonovits Creative Commons License 2016.05.05 0 0 272

ANGOL ÉS MAGYAR NYELVŰ ÁLLÁSINTERJÚ FELKÉSZÍTÉS

 

Hatékony angol és magyar nyelvű állásinterjú felkészítés üzletembertől Csillaghegyen ill. egész Budapesten, személyesen és online bevált, hatékony módszerrel. Húszéves nemzetközi vezetői, HR management, cég-pszichológiai és angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal személyre és bármely szintű pozícióra szabott felkészítés, szituációs gyakorlatok, szakmai nyelvezet, társalgás, kifejezések, beszédkészség. Komplett, ingyenes, személyre szabott álláskereső csomag. Kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR interjúk és szaknyelv. Tel.: +36-30-9-777-107. E-mail: travelsystem@t-online.hu Skype: managerconsulting Felkészítési módszer, részletek, árak és elérhetőség: http://allasinterjuk.weebly.com

Gio16 Creative Commons License 2016.03.25 0 0 271

Tanácsot és segítséget kérnék. 39 éves vagyok, és hiába pályázok meg  rengeteg állást az elmúlt félévben közel 250 helyre adtam be pályázatot, azokra 99%-ban annyit sem mondanak, hogy: „uram, ön nem kell nekünk”. Oké, nem vagyok túlképezve a szakmámban (pénzügy/számvitel, csak közgáz érettségim van a „rendesen” túlmenően), de elég nagy tapasztalattal rendelkezem, ami másfél évtizedet ölel fel. Apám korai halála miatt fiatal koromtól dolgozni kellett, sanszom se volt egyetemre menni meg energiám se maradt.

Teljesen tanácstalan vagyok hogyan tovább.  Továbbképzésre nincs esélyem, mert az is  pénzbe kerül (rengetegbe) a  munkaügyi központ nem tud támogatást fizetni (és ha adnának 20000-et havi kajára lenne elég), meg amilyen  állásokat  ajánlanak  pl  köztisztasági vagy  adminisztratív közmunka (kb nettó 45-50000)  annyit se fizetnek hogy a rezsimre elég legyen. Mivel van egy krónikus betegségem, ami bármikor előjöhet, így gépek közelébe sem mehetek, értsd gyártóüzem, szalag, építőipar stb  és jogsim sem lehet emiatt.

Nagyon szeretnék dolgozni, de olyan alibi munkák, mint a callcenteres dolgok vagy alig fizetős alkalmi munkák nem tudnak rajtam érdemben segíteni.

Budapest ide vagy oda, egyszerűen képtelenség munkát találni. Ja! Még utcaseprőnek se vesznek fel, mert szerintük ahhoz meg túlképzett vagyok, oda első körben 8 általánost sem végzetteket vesznek fel. (a fizetés meg semmire sem lenne elég)

Szeretném kérni, aki tud, az segítsen pár ötlettel vagy  korrekt irodai munka ajánlattal. Könyvelő a szakmám. Sürgősen munkába szeretnék állni és dolgozni valami rendes, normális állásban AZONNALI kezdéssel.

 

Köszönöm előre is!

 

Petraaaaa Creative Commons License 2015.09.21 0 0 270

Sziasztok!

állás keresés vagy váltás esetén szívesen merem ajánlani Széniat! :) Karrier tanácsadással és tréningekkel foglalkozik. (http://www.commitmentskills.com/)

Áki801 Creative Commons License 2015.09.21 0 0 269

Sziasztok!

Szeptember 23-24.-én lesz a HVG Állásbörzéje! Ingyenes regisztrációval látogatható az összes előadás és rengeteg lehetőséget kínálnak a kiállítók. Mindenképp gyertek el ha állást kerestek!

katboz Creative Commons License 2015.09.18 0 0 268

Sziasztok! 
Tapasztalt Drupal fejlesztőket keresünk, akár azonnali kezdéssel. 
• távmunkában is, vagy a Budapesti irodánkban 
• fiatalos és profi csapat, modern és izgalmas projektek nemzetközi sport területen: autósport, foci, kosárlaba, úszás stb 
• stabil pozíció és háttér 
• folyamatos fejlôdés, előrelépés 
• + cafeteria 
Fizetés: bruttó 560.000 Ft. 
Munka jellege: Végezhető távmunkában 
Munkavégzés helye: Otthonról vagy irodánkban 
Nyelvtudás: Magyar 
Idő igénybevétel: Teljes munkaidős 
Szükséges tapasztalat szintje: középhaladó, haladó 
Szervezet megnevezése: Penceo Hungary Kft. 
Jelentkezz: gabor (kukac) 
penceo (dot) com

Cromwell2015 Creative Commons License 2015.09.16 0 0 267

Elnézést kérek. Pontosítok. A postafiok.hu szolgáltatás már megszűnt. 

 

Leveleket a cromwell@citromail.hu postafiókba várnék. Köszönöm.  

Előzmény: Cromwell2015 (266)
Cromwell2015 Creative Commons License 2015.09.15 0 0 266

Üdvözletem!

 

Magánszemélyeknél bármilyen kategóriájú gépkocsivezetői-, vagy személyi asszisztensi állást keresek. ("E" kat. és GKI-m nincs.)

Felsőfokú végzettséggel, feddhetetlen előélettel rendelkezem. Önéletrajzot személyesen adok.

MLM vagy franchise jellegű dolgok nem érdekelnek!

cromwell@postafiok.hu  

Zajoncful Creative Commons License 2015.09.15 0 0 265

Csak email-en vagyok elérhető.

Maria Montessori Creative Commons License 2015.05.28 0 0 263

Kedves Fórumozók!

 

Sürgősen keresek másodállásban végezhető munka lehetőséget Budapesten.  Főként délután 4-5 órában, a IX. kerülethez közeli kerületekben. Érdekel takarítás, idősgondozás, gyermekfelügyelet, esetleg korepetálás. 

Nagyon szívesen segítenék olyan személyeknek főzésben, vasalásban, házvezetésben is, akik elfoglaltak, vagy esetleg nem értenek ezekhez a munkákhoz. Megbízható, leinformálható, lelkiismeretes, barátságos és jóhumorú igényes 49 éves nő vagyok.

Várom szintén korrekt, becsületes személyek jelentkezését.

Susan84 Creative Commons License 2015.05.18 0 0 262

Sziasztok,

 

Szükségünk van emberekre akik távmunkában tudnak dolgozni. 

A főbb feladatok az alábbiak lennének:

 

Adatbevitel

Kutatás az interneten

Kimutatások készítése

Gépelés (hanganyagok átírása)

Szociális média (pl. Facebook) használat

Árajánlatok bekérése

Telefonhívások intézése

E-mailek küldése és megválaszolása

Szövegírás

 

Elvárások:

Gyors tanulás

Kitűnő kommunikáció (írásban és szóban)

Jó szervezőkészség

A számítógép és az internet jó ismerete

Jó minőségű folyamatos internet kapcsolat

Határidők betartása

 

Angol nyelvtudás, és jó írás készség (oktató anyagok írásához) előny.

 

Ha van kedvetek az alábbi e-mail címen tudtok jelentkezni, majd egyeztetés és egy próba feladat elvégzése után kezdhetünk is.

egyeves kukac gmail pont com

 

 

 

RékaKiss Creative Commons License 2015.03.31 0 0 261

Sziasztok!
Budapesten keresnék részmunkaidős bolti eladó, babysitter, kutyasétáltató, vagy bármilyen ezekhez hasonló rugalmas időbeosztású állást! Hétköznapokon tudnék csak dolgozni, főleg napközben, de szükség esetén az este is megoldható.
21 éves vagyok, 9 év lovasedzői tapasztalattal és 5 éves színistúdiós/színházi tapasztalattal rendelkezem, tehát a kommunikációval, csapatmunkával, az emberekkel és állatokkal való együttműködéssel nincs gond. Imádom a gyerekeket, nem csak lovasedzőként, hanem a színistúdióban is tanítom őket! Érettségim, középfokú angol nyelvvizsgám van, és 3 félév egyetemi tapasztalatom magyar és színháztudomány szakon. Minden káros szenvedélytől mentes vagyok! 

0630/ 314 3351

Diána96 Creative Commons License 2015.02.19 0 0 260

Idén is lesz HVG állásbörze, rengeteg lehetőséget és ajánlatot lehet ott találni. Még nem késő regisztrálni se, én tegnap tettem meg, mert február 25-26-án lesz a SYMA-ban!

Rega-Metall Kft Creative Commons License 2015.01.08 0 0 259

 

210 fős cégünk fémmegmunkálással és felületkezeléssel foglalkozik, üzletberendezések, irodabútorok ill. autóipari termékkörben. Magyarországon, Kecskeméttől 30, Dabastól 20 km-re lévő Ipari Parkban, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, de Lajosmizséről céges buszt is biztosítva működünk stabilan immár 16 éve. Folyamatosan keresünk szakembereket, jelenleg az alábbi munkakörbe:

 

SZERSZÁMKÉSZÍTŐ   és    GÉPBEÁLLÍTÓ (PRÉSGÉP)

 

Mit keresünk:   a szerszámkészítőt szakirányú tapasztalattal, a gépbeállítót lakatos, forgácsoló , végzettséggel, mindkettőt fémipari területen szerzett min. 2 éves tapasztalattal. Fejlődőképes, jó hozzáállás, precíz, önálló munkavégzés szükséges

 

Mit kínálunk:     versenyképes, rendezett fizetés és munkaviszony, kulturált, családias munkakörülmények. Messzebbről jelentkező leendő kollégáinknak az elszállásolásban és beilleszkedésben aktív segítséget nyújtunk. Megfelelőség esetén, akár másnapi kezdéssel

 

Pályázni lehet az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen a Rega-Metall Kft. portáján zárt borítékban leadott részletes és lehetőség szerint fényképes önéletrajzzal. Kérjük e-mailben a tárgy címszóba ill. zárt borítékos pályázás esetén a borítékra a megpályázott munkakör nevét és a "INDEX" szót írni. A pályázatokat beérkezési sorrend szerint bíráljuk el és a potenciális jelölteknek adunk visszajelzést.

hr@rega-metal.com, 2381 Táborfalva, Patonai dűlő 2301/1 hrsz.

Rega-Metall Kft Creative Commons License 2015.01.08 0 0 258

 

210 fős cégünk fémmegmunkálással és felületkezeléssel foglalkozik, üzletberendezések, irodabútorok ill. autóipari termékkörben. Magyarországon, Kecskeméttől 30, Dabastól 20 km-re lévő Ipari Parkban, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, de Lajosmizséről céges buszt is biztosítva működünk stabilan immár 16 éve. Folyamatosan keresünk szakembereket, jelenleg az alábbi munkakörbe:

 

HEGESZTŐ   és    FORRASZTÓGÉP-KEZELŐ

 

Mit keresünk:   a hegesztőt AWI tapasztalattal (végzettséggel vagy anélkül), a forrasztógép-kezelőt hegesztő, műszaki, műszerész, technikus végzettséggel, mindkettőt fémipari területen szerzett tapasztalattal. Fejlődőképes, jó hozzáállás, precíz, önálló munkavégzés szükséges (van próbahegesztés).

 

Mit kínálunk:     versenyképes, rendezett fizetés és munkaviszony, kulturált, családias munkakörülmények. Messzebbről jelentkező leendő kollégáinknak az elszállásolásban és beilleszkedésben aktív segítséget nyújtunk. Megfelelőség esetén, akár másnapi kezdéssel

 

Pályázni lehet az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen a Rega-Metall Kft. portáján zárt borítékban leadott részletes és lehetőség szerint fényképes önéletrajzzal. Kérjük e-mailben a tárgy címszóba ill. zárt borítékos pályázás esetén a borítékra a megpályázott munkakör nevét és a "INDEX" írni. A pályázatokat beérkezési sorrend szerint bíráljuk el és a potenciális jelölteknek adunk visszajelzést.

hr@rega-metal.com, 2381 Táborfalva, Patonai dűlő 2301/1 hrsz.

vittore_30 Creative Commons License 2014.11.18 0 0 256

Tapasztalt telefonos/személyes akvizitor

Tapasztalt (elsősorban telefonos) értékesítőket keresünk. Citi bankos, Telekomos vagy bármely Aktív, akvizíciós - call centeres tapasztalattal felvértezett emberek jelentkezését várjuk, új szemléletű pénzügyi tanácsadó cégünkhöz. Amennyiben az értékesítés a kisujjában van, de nem szereti a kötöttségeket, de szeretne magasabb jövedelmet úgy várjuk jelentkezését. Feladatok: Telefonos, időpont egyeztetés vagy akár személyes tanácsadás. Bővebb információ: hello@mo-net.hu

Job-Sys Kft. Creative Commons License 2014.10.08 0 0 255

Munkát keres?

 

Látogasson el honlapunkra!

 

www.kulfoldonmunka.hu

nekem lesz nyugdíjam! Creative Commons License 2014.03.08 0 0 254

Ügyfélszerzésben profi munkatársat keresek. Jelentkezni e-mail-ben lehet a niknevemre kattintva.

kmspiko Creative Commons License 2014.03.08 0 0 253

Kedves Fórumozók!

 

A munkahelyi étkezésről készítettem egy közvélemény-kutatást és nagyon megköszönném, ha kitöltenék. Mindössze 10 kérdés az egész!

 

Ha van egy kis ideje, netalántán unatkozik is szánjon rá 2 percet. Nekem ez nagyon fontos lenne. 

 

 http://ripet.hu/feedback.php?kid=f0090f26e8cf0e5dc4bc5ae1ab466dd7

 

Köszönöm, Zsófi!

muvesznomonalisa Creative Commons License 2013.07.09 0 0 249

Sziasztok!

 

 

Hallottatok-e a Medu Pharma Bt.-ről? Ha igen, mit? Pozitiv, negativ tapasztalatokra gondolok egyaránt.

 

 

Gabby05 Creative Commons License 2013.07.08 0 0 248

Sziasztok!

 

Én a párommal együtt keresek munkát Angliában, főként Cornwall megyében. Szállodai illetve éttermi munka lehetőség érdekel minket. Ha valakinek van valamilyen ötlete,hogy merre felé érdemes keresgélni akkor azt szivesen venném. 

 

 

Szép napot mindenkinek.

Khiszta72 Creative Commons License 2013.05.15 0 0 246

Sziasztok!

Olyan lányt keresek társnak akinek  elege van az itthoni kilátástalan helyzetböl  és szivesen vállalna munkát külföldön én akaár amerikába is elmenék!

dkriszta72@gmail.com ez az email cimem            

Kriszta

Janilux Creative Commons License 2013.02.05 0 0 244

Én épületasztalos vagyok, munkát keresnék Kecskemét Kiskunfélegyháza körzetében. Természetesen bejelentett munkára gondolok. Ez csak pusztába kiáltott szó tudom......

csabak81 Creative Commons License 2012.12.22 0 0 243

szia cindrus

 

hasonloan mint te en is tokeletesen beszelek olasz nyelven , es valami realis munka erdekelne .

Sikerult azota valamit talalni? a profession tele van hasonlo hirdetesekkel megpalyazom es meg egy valaszt sem kapok.

 

sok szerencset

Előzmény: cindrus (225)
Vulpes Corsac Creative Commons License 2012.07.05 0 0 242

Gazdasági Informatikus végzettséggel (érettségihez kötött OKJ, 2 éves, régebben "felsőfokú OKJ-nak" csúfolt (van belőle 1 éves változat is, az "középfokú") keresek Budapesten, vagy Pest megyében, vagy akár a Balatonig bezárólag (eben az esetben legyen vonattal megközelíthető) állást.

 

5 éves munkatapasztalat a számvitel és az informatika területén (rendszergazda is voltam, számlavezető is, adminisztrátor is). Hasonjellegű állások érdekelnének.

 

Minden létező portálon regisztráltam már, minden létező álláslehetőséget megpályáztam, sőt, bankokat ostromoltam, de egyelőre sikertelenül, immár fél éve, és kezd felkopni az állam...

 

Help pls!, ahogy a topik cím is mondja.

Előre is köszönöm!

xxl007 Creative Commons License 2012.06.15 0 0 238

Budapesten 4-5-6 órában végezhető telefonos call centeres, vagy  back office , helpdesk ügyintéző, diszpécser, kintlévőség kezelő,behajtási területen telefonos ügyfélszolgálati asszisztens vagy irodai munkát keresek.

Telefonos ügyintézőként (8 év), valamint irodavezetői munkakörben (5év) szakmai tapasztalattal rendelkezem. Nem szükséges a bejelentés.

 

Aki esetleg tud valamit kérem értesítsen a bozsikmonika@freemail.hu címen

 

Köszönöm

tzsolti87 Creative Commons License 2012.04.25 0 0 235

Persze, ezzel egyet értek, csak mivel eljöttem otthonról, így albérletet kell fizetnem, és rezsit, ami elviszi a fizetésem egy nem kis részét, kajával mindennel együtt. Ami marad elmegy egy rossz döntés miatt kényszerűségből felvett személyi kölcsönre, és a diák hitelre. Így kb. nem marad semmi.... :S Ez a baj, ezen szeretnék változtatni.

Előzmény: nati777 (234)
nati777 Creative Commons License 2012.04.23 0 0 234

Te még mindig előnyösebb helyzetben van! Másnak főállása sincs.

Előzmény: tzsolti87 (232)
blaszta Creative Commons License 2012.04.23 0 0 233

Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe:

 

https://www.facebook.com/BfkhMunkaugyiKozpontRadayUtcaiKirendeltsege

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!