Keresés

Részletes keresés

Gyurii567 Creative Commons License 2020.02.24 0 0 32

Hello. Mi lehet az oka ha legyogyulas utan az egyebkent korom fekete tetovalasbol vilagoszold, foltos halvany elfolyt minta lesz?

 

Weal Creative Commons License 2009.12.13 0 0 31
Hello!

Csak jót tudok mondani a Yakuzáról. Most jöttem haza Amerikából, ahol elcsesztek rajtam egy tetkót. Körbenéztem és a Yakuzát ajánlották. Megnéztem a honlapjukat elég korrektnek tűnt. Mindenkinek javasolni tudom. Frankón helyrehozták a tetkómat, erre btw varrattam még egyet. A főnök baromi cool, és igazi guru a szakmájában.

B4: YAKUZA TATTOO
BabuinBabu Creative Commons License 2008.02.26 0 0 30
Sziasztok!

Itt is megkérdezem.

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Régóta van egy Micky Sharpz Hornet tetoválógépem, tök új, nem is volt használva, és szeretném eladni. A kérdésem a következő: kb.35000 huf-ot szeretnék kapni érte, reális-e ez az ár. A másik kérdés, hogy hol kéne próbálkozni az eladással, mert nem igen ismerek ilyen köröket.

Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Babuin
cheg Creative Commons License 2007.04.19 0 0 29

üdv mindenkinek,

visszakanyarodva az eredeti topictémához, én a hátamon hordok egy tetkót amit anno, kb 8éve, a yakuzában varrtak fel s ha jól emlékszem pont a már említett Sárközi mester műve, amikor még ott rajzolt. Mai napig meg vagyok elégedve vele, kíváló munka, az akkori csapatra csak jót tudnék mondani, sokat segítettek. Barátoktól hallottam, hogy már nem a régi a hely, a főnöknek elszállt az agya kissé.

Egyúttal kérnék is segítséget, mivel tervezem újabb rajz varratását, merre érdemes fordulni. előre is kösz

cheg

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.04.27 0 0 28
Szia mindenki?

Na én nem mondok sokat, nem is értek hozzá, csak felhasználó szinten, van 2 tetkóm, és nem fogjátok elhinni az egyik: színes SZATURNUSZT, a másik meg egy EMBRIÓT ábrázol. Először volt a tetkó, utána a névkoncepció...
Na a lényeg az, hogy én lenézem az olyan embereket, akik elmennek szalonba és felvarratnak valami 1-2 centis nonfigurációt valami jól láthatatlan kis helyre, és aztán elégedettek mert most már nekik is van: Na ez divat.
Ha valaki bevállalja, akkor csináljon értelmeset, erdetit, változatosat, ötleteset, de ne valami gyenge divattetkót, gondolok itt: sárkány, halálfej, stb.. Annyi érdekes kis kép a van a világban fel kéne fedezni őket...

Mellelsleg én az Astoriánál csináltam és nagyon kedves volt a légkör, kellett is 5 órás műtéthez, biztos visszamegyek, már csak a hangulat miatt is.

KÉREK IDE ÖTLETEKET, HOGY MIT VARRASAK:

KÖSSZ!!

Előzmény: Boo (27)
Boo Creative Commons License 2000.04.27 0 0 27
sziasztok egy olyan kerdesem lenne hogy műtéti hegre lehet e tetováltatni és ha igen mennyi időt kell várni a mutet után. Illetve hogy tudnátok e néhány valóban jó és megbízható szalont ajanlani. Köszi
ikszipszilon Creative Commons License 1999.08.04 0 0 26
hááát, a legjobb hely a teréz körúton levő Dark Art tattoo ( egy antireklám a topicnak ), és Sárközi Zsolt a legjobb mester...!
mert ugye ponosssssan arról szolna ez a topic, hogy a szóban forgó hely sem a régi már...( a mestereket "elüldözték" már régesrég )
xy
etalon Creative Commons License 1999.08.04 0 0 25
Na a tetkó ügy húzódik, mer el lettem utazva. (még mindíg) De ha már van időm, akkor megkérdezem, hogy mi a címe a szóbanforgó helynek, és ki ott a legjobb mester?
RIPityom Creative Commons License 1999.08.03 0 0 24
Sajnos nem szóltam arról,
hogy ez nem BP, hanem 1 Balaton-környéki
megyszékhely. S ezek szerint itt csak
kontárok vannak.

A "müszaki" adatokat hasraütésszerüen
montam, mer' sose voltam iyen helyen -
pláne nem a fent nevezett cimen. Sajnos nem is hiszem, hogy leszek, mert nem vagyok 1 EUlexebbfelsöteste. khöm-khöm

De azért kössz, megnyugtattál ;)

RiP

funkungfusion Creative Commons License 1999.08.03 0 0 23
szia RIPityom!
felhivnám egy rakás dologra a figyelmedet!:
- a tetoválás (ha normális helyen csinálják, és nem vizezik a festéket...) akkor az 15 év múlva is fekete, nem pedig kék, utoljára a sitten készitettek( még a mai napig is...) cipőpasztával tetoválást, ami egyből gyógyúlás után zöldes-kékes.
- nem Pelikan tussal dolgoznak(nem is dolgozhatnának, mert az ÁNTSZ egyből bezáratná a boltot...), a festékektől függ a szinek élénksége... és mivel ezeket millió helyen gyártják, ezek eltérése sokféle lehet....
- a vonalak nem azért futnak szét, vagy folynak szét, mert a tű elkopik, hanem azért, mert mert a "mesternek titulált akárki" egy botkezű... ez ugyanis akkor történik meg, mikor a tűt túl mélyre nyomják a bőrbe...a legvékonyabb tű 0.25-ös, és ha ezt "jól" belenyomják a bőrbe, akkor lehetbelőle akár egy félcentis vonal is akár...hát ez az oka, nem pedig az, hogy a tű elkopik...(elméletileg 10-20 ábrát is kibir egy tű...))
- továbbá, nem darabra mérik általában az árakat, hanem az ábrával járó munkák után. továbbá terjedelem, bonyolúltság, stb... ugyanis még mindig sokba kerűl a kézi munka...
-és még valami: azért nem látsz mostanában szép munkákat, mert nem nyitod elég nagyra a szemed... ha mondjuk elfáradnál a nevezett szalonba, akkor ott mutatnának egy két olyat, hogy nem is hiszed el (de még másnap sem...) hogy ilyet lehet csinálni...
üdv: fkf
RIPityom Creative Commons License 1999.08.03 0 0 22
Hali Tetko Fanok.

Naszóval, lényeg a lényeg. Ugye.
Nekem teccik a tetko... De!
Nagyon sok emberkén látok kék(!) szinü tetkót, ami féléve fekete volt, aztán kikékült. Gondolom, ez a Pelikán tus tipikus esete. Vki monta régen, hogy a tetko color dbja 10eFt. A Pelikán tus meg kb 500 Ft. Hogy a fenébe, használhat 1 tetkó készitö oyan szint, ami kifakul? Vagy mi.

A másik:
Nagyon sok emberkén látok oyan tetkót, amin "szétfutott" a vonal. Van egy cimborám, aki tetkókat gyárt. Megkérdeztem töle, mi a rossebb ez. Aszonta, hogy a legvékonyabb tü (mittomén 0.5ös, vagy mi) elkopik 1tetkó felénél. Tehát gondolom 1tetkó=2tü. Biztos a tü dbja is van 10e.Ft - igy aztán eggyel nagyobb tüt használnak... az meg sok tentát visz be, s szétterül egy idö után. Oyan qrva randa, wazze, mint 1 sittes ártányé...

1xüen nem értem. Wazze, egy életre szól,
aztán spórolnak a colorral, + a tüvel :(

Egyszer láttam 1 német csákon 1 komplett hát tetoválást, kb mint a yakuzákon - wazze, az aztán shiráy volt. Oyan qrva élénk szinekkel, hogy a paradicsom madár majdnem lerebbent a gyerköc hátáról... az kib@szott piros VILÁGITOTT esküszöm. Miért nem látok iyeneket, azóta se?

Mer' drága? Deh't 1 életre szól, wazze.

Na csá
RiP

ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.29 0 0 21
üdvözlöm a kollégákat...
a topic nem arról szól, hogy hogy fikázzuk a tetovált Mber-eket, ( 1000 bocsánat neked Mber...) és nem is arról, hogy mennyire tukkó a tetkó, hanem hogy kinek, hogy jön be a YT...
már aki tudja, hogy milyen is az a hely...
üdv, és bocs
ikszipszilon
funkungfusion Creative Commons License 1999.07.26 0 0 20
pedig régebben megvolt a neve a szalonnak, és elég jó munkák kerültek ki onnan. az emberek pedig jó fejek voltak( ezt azért emlitem, mert az egyikkel elég jó viszonyban vagyok a mai napig...) mára pedig mindezt elvesztette a bolt...
régen minden más volt...
fkf
Karma Ranjung Lhamo Creative Commons License 1999.07.25 0 0 19
SZVSZ régen sem volt annyira jó és laza...
mud Creative Commons License 1999.07.25 0 0 18
kedves etalon,
az egesz vilag televissza van kockazatokkal, oszt vagy bejon, vagy nem. ha elegge köll az a tetko, ugyis mekcsinalod, ha meg nem, eggyel kevesebb a stressztenyezo. A szamitogeppel valo tervezesrol csak annyit, hogy hiaba kiraj az a kompjuter, ha van valamelyik vegin egy furko, aki elbassza a dolgot. Hidd el, a tetovalas meg mindig ketkezi munka, legalabbis, ha olyat csinalsz, amit nem lehet leradirozni. Bar tobben monggyak, hogy vannak helyek, ahol jobban csinajjak, vanaholmeg kevesbe. Valami Hong Kong, Singapore, Bangkok, Yokohama, meg ilyesmiset emlegetnek, bar allitolag az Ujvilag is termel ebben a temaban. Majd irjal azer, hogy mijenlett, ha megis elszanod magad, engem is furkal a tema.
etalon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 17
Asszem a jövőhéten beválalok egy tekót, majd leírom az élményeimet. Az egyetlen parám hogy nem tudom eldönteni hogy mit varrassak megamra. Az alternatívák: Traktorkerék a lapockámra, tv antenna a nyakamra, vagy üllő a vállamra, vagy markológép. A kedvencem eddig mégis az hogy vasmacska. Eddig mindenki le akar beszélni a doogról, főleg a vasmacskáról. De szerintem az kiráj, mert ha valami tetkó akkor az az. A másik. Én szépen megrajzolom az ábrát, de mi van ha félek hogy elbassza a tetováló. Egy haveromnak(nemtom hol csináltatta) Nem igazán sikerült szabályosra a cucc a vállán, pedig számítógéppel lett tervezve. Van e olyan hely, vagy technika, ahol nem ember varrja föl, hanem valami gép?
ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 16
bocsika, de nem tudom miért irtam be kétszer a tropicba ezt a szöveget...
ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 15
Én is utálok férfinak lenni, mert nőként sokkal többet lehet elérni....
mégis férfiként kell leélnem az életem...
szóval, ha van tetkód, akkor csak nagyon drágán lehet "eltüntetni", de az sem lesz 100%-os....
hát igen, jól meg kell gondolni...
ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 14
Én is utálok férfinak lenni, mert nőként sokkal többet lehet elérni....
mégis férfiként kell leélnem az életem...
szóval, ha van tetkód, akkor csak nagyon drágán lehet "eltüntetni", de az sem lesz 100%-os....
hát igen, jól meg kell gondolni...
Túlélő Creative Commons License 1999.07.23 0 0 13
DE ! Mi van , ha már tényleg nem tetszik? Borzasztóan útálod? Meghasonultál vele?
ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 12
Miért is kéne leradirozni...?
ha már fenn van, akkor azt igazából nem lehet...
de nem is erről szól, hogy felrakatják, és egy évre rá leszedetik...
Ezeket általában meggondolatlanságból teszik, méghozzá "divatból"
erre a célra lett kitalálva a magastalpu cipő, spagetti pántos topi, halász naci...stb
a tetkó az az életed részévé válik, az is valahol te leszel...( ezértis érdemes olyas valamit feltetetni, amit nem bánnak meg az emberek)
és ha már van, akkor úgyis jön a többi....
xy
Túlélő Creative Commons License 1999.07.23 0 0 11
T. XY '! Lehet hogy hüjjesseget kérdezek,de mi van ha a tetkó mar nem tecccik? Hogy' radirozod le magadról? Bocs...
ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 10
Hi mindenkinek...!
Aki már volt valamilyen tetováló szalonban, az úgyis tudja milyen feeling...
Egy kicsit más világ, egy kicsit máshogy gondolkodók "találkahelye".
Van, aki kedveli és van aki nem kedveli ezt a légkört...
A belvárosi Yakuza tetováló szalonra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szokványos....
( a többi sem az, de az emlitett helyről vannak élményeim)
kinek, hogy jön be a hely?
szerintem most már nem az, ami régen volt...Régen nagyon laza volt!
aki "vágja" a dolgot, azok gyülekezzenek...!!!!
funkungfusion Creative Commons License 1999.07.26 0 0 9
pedig régebben megvolt a neve a szalonnak, és elég jó munkák kerültek ki onnan. az emberek pedig jó fejek voltak( ezt azért emlitem, mert az egyikkel elég jó viszonyban vagyok a mai napig...) mára pedig mindezt elvesztette a bolt...
régen minden más volt...
fkf
Karma Ranjung Lhamo Creative Commons License 1999.07.25 0 0 8
SZVSZ régen sem volt annyira jó és laza...
mud Creative Commons License 1999.07.25 0 0 7
kedves etalon,
az egesz vilag televissza van kockazatokkal, oszt vagy bejon, vagy nem. ha elegge köll az a tetko, ugyis mekcsinalod, ha meg nem, eggyel kevesebb a stressztenyezo. A szamitogeppel valo tervezesrol csak annyit, hogy hiaba kiraj az a kompjuter, ha van valamelyik vegin egy furko, aki elbassza a dolgot. Hidd el, a tetovalas meg mindig ketkezi munka, legalabbis, ha olyat csinalsz, amit nem lehet leradirozni. Bar tobben monggyak, hogy vannak helyek, ahol jobban csinajjak, vanaholmeg kevesbe. Valami Hong Kong, Singapore, Bangkok, Yokohama, meg ilyesmiset emlegetnek, bar allitolag az Ujvilag is termel ebben a temaban. Majd irjal azer, hogy mijenlett, ha megis elszanod magad, engem is furkal a tema.
etalon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 6
Asszem a jövőhéten beválalok egy tekót, majd leírom az élményeimet. Az egyetlen parám hogy nem tudom eldönteni hogy mit varrassak megamra. Az alternatívák: Traktorkerék a lapockámra, tv antenna a nyakamra, vagy üllő a vállamra, vagy markológép. A kedvencem eddig mégis az hogy vasmacska. Eddig mindenki le akar beszélni a doogról, főleg a vasmacskáról. De szerintem az kiráj, mert ha valami tetkó akkor az az. A másik. Én szépen megrajzolom az ábrát, de mi van ha félek hogy elbassza a tetováló. Egy haveromnak(nemtom hol csináltatta) Nem igazán sikerült szabályosra a cucc a vállán, pedig számítógéppel lett tervezve. Van e olyan hely, vagy technika, ahol nem ember varrja föl, hanem valami gép?
ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 5
bocsika, de nem tudom miért irtam be kétszer a tropicba ezt a szöveget...
ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 4
Én is utálok férfinak lenni, mert nőként sokkal többet lehet elérni....
mégis férfiként kell leélnem az életem...
szóval, ha van tetkód, akkor csak nagyon drágán lehet "eltüntetni", de az sem lesz 100%-os....
hát igen, jól meg kell gondolni...
ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.23 0 0 3
Én is utálok férfinak lenni, mert nőként sokkal többet lehet elérni....
mégis férfiként kell leélnem az életem...
szóval, ha van tetkód, akkor csak nagyon drágán lehet "eltüntetni", de az sem lesz 100%-os....
hát igen, jól meg kell gondolni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!