Keresés

Részletes keresés

- duplagondol - Creative Commons License 2006.08.16 0 0 16

"Mostmár inkább DVD-n kéne, de a jó kis magyar szinkronnal!"

A torrentet nem sikerült letölteni? Ha érdekel az angol nyelvű DVD-verzió, dobj meg egy maillel..

Előzmény: eMM (15)
eMM Creative Commons License 2006.08.16 0 0 15
Az a SID Meiyer Gettysburg.Na igen tulképpen a délieknek kelett volna nyerniük.:)

Én még anno a Corvin Mozi videotékájából köcsönöztem ki a filmet és orvul lemásoltam(ejnye bejnye, de ez már több mint 5 éve volt úgyhogy elévült:) de persze nem lett túl jó minőségű.

Mostmár inkább DVD-n kéne, de a jó kis magyar szinkronnal! Még meg is venném ha értelmes áron lehetne kapni.
Előzmény: Rsüni (10)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.07.27 0 0 14
eMM, ha tudsz angolul, figyeld a TNT-t, ott rendszeresen adják.
Petya Creative Commons License 1999.07.27 0 0 13
Kedves eMM!

Örülök, hogy tetszett! Nekem is! Ámbátor én úgy olvastam - kissé meg is döbbentem - hogy nem amerikai, hanem ausztrál filmsorozat. (Persze ezekben a színes TV-magazinokban sem lehet már megbízni.) Mellesleg én is hasonló cipőben járok, mert minálunk meg éppen a kábelszolgáltató szarakodott, és a 2. részből össze-vissza 10 percet láttam kábé 6 részletben. Talán fogják még ismételni. A királyinál úgyis sz@rban van az eklézsia - mint az közismert - így erős valószínűséggel állítható, hogy lesz replay, márcsak a műsoridő kitöltése végett, mert ugyebár monoszkópot mégsem sugározhatnak -))).

Amúgy a TV2-n (mármint a kereskedelmin) indult egy új sorozat hétfőnként főműsoridőben "Észak és Dél" címmel. Színvonalban nem vetekszik a fent említett filmmel, de nem is az a gusztustalan Esmeralda-típusú limcsi. Szóval, eltekintve némi hállivúdi beütéstől, egészen nézhető.

Üdv,

Petya

eMM Creative Commons License 1999.07.26 0 0 12
Én meg csak aug 23. után leszek, aug 5 től hiába ezek a szabik.........
Ha addig nem sikerül mexerezni,feltétlenül kereslek.(ha el nem felejtem egy egész "évi" szabi után :-)
De amit te fölvettél az bizti hogy a minisorozat??
Az HBO nem nagyon szokott ilyeneket leadni.

Előre is köszi,és jó szabit!

Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 11
Ha jól emlékszem (azt hiszem jól), akkor én még anno felvettem ezt a művet az HBO-ból.
Nem tudom mileyn minőségben sikerült a felvétel, de a lényeg az, hogy megvan.
Holnaptól nem leszek idehaza, ha még augusztus 11 után is érdekel a dolog, akkor szívesen segítek!
Rsüni Creative Commons License 1999.07.23 0 0 10

Halihó!

Segíteni sajnos nem tudok, de a film nekem is nagyon bejött.
Van egy pc-s játék a csatáról és mindig a déliek nyertek. Meglepetéssel láttam, hogy az Unionistáké volt a csata a valóságban. :))

disp_ Creative Commons License 1999.07.23 0 0 9
Ahova én járok videotékában benn van...javaslom neked is látogass meg 1-2 ilyen helyet :)
eMM Creative Commons License 1999.07.22 0 0 8
Ja és a Kúltúra/filmkeresőben ezt már felvetettem de a füle botját sem mozgatja senki.
Na talán itt igen,
És ennyit a nulláról :-)
eMM Creative Commons License 1999.07.22 0 0 7
Kb három hete ment az MTV1-en a Gettysburg című amerikai minisorozat.
3 részes, akkor ment az első.
Én botor fejjel nem vettem fel,mert nem tudtam hogy mennyire meg fog texxeni az egész.
Megkerestem a kincstári TV-t ebben az ügyben és valami horribilis összegért hajlandóak csak felvenni nekem a kb 5 órás anyagot,de csak ha szépen kérem. :-(.Hát köszönöm kedves közszolgálati Televízió, ennyiért azért nem kell.
Rögzitette ezt valaki,tudtok ebben nekem segíteni?
A film zenéje is érdekelne,de nem lelhető fel CD-n sehol,ahol eddig érdeklődtem.
Köszönettel eMM
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.07.27 0 0 6
eMM, ha tudsz angolul, figyeld a TNT-t, ott rendszeresen adják.
Petya Creative Commons License 1999.07.27 0 0 5
Kedves eMM!

Örülök, hogy tetszett! Nekem is! Ámbátor én úgy olvastam - kissé meg is döbbentem - hogy nem amerikai, hanem ausztrál filmsorozat. (Persze ezekben a színes TV-magazinokban sem lehet már megbízni.) Mellesleg én is hasonló cipőben járok, mert minálunk meg éppen a kábelszolgáltató szarakodott, és a 2. részből össze-vissza 10 percet láttam kábé 6 részletben. Talán fogják még ismételni. A királyinál úgyis sz@rban van az eklézsia - mint az közismert - így erős valószínűséggel állítható, hogy lesz replay, márcsak a műsoridő kitöltése végett, mert ugyebár monoszkópot mégsem sugározhatnak -))).

Amúgy a TV2-n (mármint a kereskedelmin) indult egy új sorozat hétfőnként főműsoridőben "Észak és Dél" címmel. Színvonalban nem vetekszik a fent említett filmmel, de nem is az a gusztustalan Esmeralda-típusú limcsi. Szóval, eltekintve némi hállivúdi beütéstől, egészen nézhető.

Üdv,

Petya

eMM Creative Commons License 1999.07.26 0 0 4
Én meg csak aug 23. után leszek, aug 5 től hiába ezek a szabik.........
Ha addig nem sikerül mexerezni,feltétlenül kereslek.(ha el nem felejtem egy egész "évi" szabi után :-)
De amit te fölvettél az bizti hogy a minisorozat??
Az HBO nem nagyon szokott ilyeneket leadni.

Előre is köszi,és jó szabit!

Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 3
Ha jól emlékszem (azt hiszem jól), akkor én még anno felvettem ezt a művet az HBO-ból.
Nem tudom mileyn minőségben sikerült a felvétel, de a lényeg az, hogy megvan.
Holnaptól nem leszek idehaza, ha még augusztus 11 után is érdekel a dolog, akkor szívesen segítek!
Rsüni Creative Commons License 1999.07.23 0 0 2

Halihó!

Segíteni sajnos nem tudok, de a film nekem is nagyon bejött.
Van egy pc-s játék a csatáról és mindig a déliek nyertek. Meglepetéssel láttam, hogy az Unionistáké volt a csata a valóságban. :))

disp_ Creative Commons License 1999.07.23 0 0 1
Ahova én járok videotékában benn van...javaslom neked is látogass meg 1-2 ilyen helyet :)
eMM Creative Commons License 1999.07.22 0 0 0
Ja és a Kúltúra/filmkeresőben ezt már felvetettem de a füle botját sem mozgatja senki.
Na talán itt igen,
És ennyit a nulláról :-)
eMM Creative Commons License 1999.07.22 0 0 topiknyitó
Kb három hete ment az MTV1-en a Gettysburg című amerikai minisorozat.
3 részes, akkor ment az első.
Én botor fejjel nem vettem fel,mert nem tudtam hogy mennyire meg fog texxeni az egész.
Megkerestem a kincstári TV-t ebben az ügyben és valami horribilis összegért hajlandóak csak felvenni nekem a kb 5 órás anyagot,de csak ha szépen kérem. :-(.Hát köszönöm kedves közszolgálati Televízió, ennyiért azért nem kell.
Rögzitette ezt valaki,tudtok ebben nekem segíteni?
A film zenéje is érdekelne,de nem lelhető fel CD-n sehol,ahol eddig érdeklődtem.
Köszönettel eMM

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!