Keresés

Részletes keresés

Denevér Creative Commons License 2005.08.06 0 0 255

Mivel a "milyen érzés" már napok óta hiányzik, - de még a keresésbôl is -  így utólag innen üzenem, hogy éljenek sokáig akiket érint a dolog! :)

(V) - A Denevér

.keren Creative Commons License 2004.07.21 0 0 254
dfghdr

sgk,

hirvike Creative Commons License 1999.08.18 0 0 253
Hirvike fonöke már megint elviharzott... Csak az acsúnya telefon ne ketyegne. :-(
gicus Creative Commons License 1999.08.17 0 0 252
Ezek szerint nem láttad a filmet... no sex viszont rengeteg humor!!!
Mézes lecsó - ez amolyan szólásféle: "belecsapunk a mézes lecsóba" = csapunk egy irdatlan nagy buli!
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.17 0 0 251
Úgy látom mára hatott a szexes fórum. Végül is nem vagyunk egyformák ! .-)

Mézes lecsó ?! Ez olyan, mint a tökös-mákos rétes, vagy a káposztás zokni (plágium a TTC-ből) ...

gicus Creative Commons License 1999.08.17 0 0 250
Még meg van a jókedvem! A meló ellenére is!
Nem sokára elindulok a Tabánba "Alul semmit" nézni, utána meg belecsapok a mézes lecsóba...
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.17 0 0 249
Én meg szarvasagolás HELYETT !

Munkaidő : na, ezt mondtam én is. Hol is az a (szarvas)marha jókedv ?
.-))

gicus Creative Commons License 1999.08.17 0 0 248
Passami,
Hogy mostanában mindenki Finnországba vágyik...
nem is értem :)) A szaunában benne lennék, de csak szarvasagolás után...

Sehonnai Bitang Ember: nálam még csak most kezdődik a munkaidő... :(((

Passami Creative Commons License 1999.08.17 0 0 247
haza szarvasagolunk = hazaszarvasagolunk

eredetilegigyakartambocshogyhadarok

Passami Creative Commons License 1999.08.17 0 0 246
Adjuk elö Finnországban!
Ezt többen is támogatnák az oroszlánok közül.
Szauna oszt utána merülés a jeges vizben, aztán ha Hirvike eleget ugrált a mellkasunkon, kimasszirozván az összes jeges vizet a tüdönkbül, no akkor és csakis akkor életünkben elöször és utoljára haza szarvasagolunk.
Passami Creative Commons License 1999.08.17 0 0 245
Adjuk elö Finnországban!
Ezt többen is támogatnák az oroszlánok közül.
Szauna oszt utána merülés a jeges vizben, aztán ha Hirvike eleget ugrált a mellkasunkon, kimasszirozván az összes jeges vizet a tüdönkbül, no akkor és csakis akkor életünkben elöször és utoljára haza szarvasagolunk.
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.17 0 0 244
Az november közepe. Jó lesz a Balcsi, vagy van hidegebb tó is abban az időszakban ?
.-))
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.17 0 0 243
Jókedv : messze még a munkaidő vége ! .-))

Video : előtte azért beszéljük meg rendre a gázsit, meg a plakáton elhelyezett nevek sorrendjét/betűtípusát/nagyságát. Linkre nem szerepelek !

gicus Creative Commons License 1999.08.17 0 0 242
Szól a harang, bimm - bamm, megiszom a bam-bim...
Jó ebédhez szól a nóta!
Sziasztok!
A vizi buli nagyon jó ötlet, kollektív Baywatch! WowowoW! :) A közönség megtekintheti, amint Sehonnai Bitang Ember "vízen jár", Passami vizibalettezik, hirvike és gicus pedig megpróbálja lelkesen kimenteni őket a hullámok fogságából! Zseniáis program! Lew pedig levideózza az egészet és máris piacra dobhatjuk az "Oroszlán a pácban" című zenés pszichotrillert! :))
Gyerekek! Csak nekem van ilyen jó kedvem ma???
Passami Creative Commons License 1999.08.17 0 0 241
Oroszlán-vizicirkuszra az esös évszak kellös közepe a legmegfelelöbb.

hirvike Creative Commons License 1999.08.17 0 0 240
Majd edzek, meg végso esetben gicust is beavatom a vízbolmentés magas tudományába...
Mikor rendezünk vizi Oroszlánbulit? csak hogy tudjam, mire készüljek... :-)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.17 0 0 239
Megható ez a gondoskodás !
Teherbírással hogyan áll a hölgy ? Mert igaz ugyan, hogy "Minden vízbe mártott test kisangyalom, a súlyából annyit veszt ...", de azért 83 kiló az 63 kiló vízben ... .-)
Passami Creative Commons License 1999.08.17 0 0 238
Passami, the submarine troopers.
És mindez egyedül. A tegnapi teveeset óta egyre hülyébb vagyok.
Passami Creative Commons License 1999.08.17 0 0 237
Hirvike!

Mázli hogy két kezed van, én is ólomkacsa vagyok vizbeesésem esetén engem is lehet hajamnál fogva...

Passami, the submarine troopers.

hirvike Creative Commons License 1999.08.16 0 0 236
Jaj, drága Sehonnai!
Én ön ellen?! Sohasem tennék ilyet. Inkább itt rögtön fel is ajánlom életmentési szolgátataimat. Csak szóljon, ha 80 cm-nél mélyebb vízbe készül - és nem lesz kinek a fejére taposni... :-)
gicus Creative Commons License 1999.08.16 0 0 235
hirvike: Emil visszatért, akkor holnap!

Sehonnai Bitang Ember: meg sem hallottam hirvikét :))) A szomszédokkal meg az a baj, hogy a hét végén ők is kint pihegnek a telkükön... Nem tudok mit csinálni. sorry

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.16 0 0 234
Tali 8,5 : ügyesen csináltam, mindig valakinek a fejére tapostam !
.-)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.16 0 0 233
hirvike !

Most mindkettőnk ellen vagy ?! Nekem rontod a gondosan felépített imágómat, gicusnak meg az örömét, ha mégis meglátja Tarzan-úszásomat ...
.-))

hirvike Creative Commons License 1999.08.16 0 0 232
gicus: Drakula a vizsgához! (Emil ment)
Sehonnai: hogy is van ez az ólomkacsa szindróma? Úgy emlékszem, hogy a Tali 8,5 jelentős részét a vízben töltötte, méghozzá mentőmellény nélkül...
:-)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.16 0 0 231
Vízilabda : dehogynem ! Majd én a partról dobálom a labdát Ti pedig hű delfin módján szépen utánaúszkáltok és kihozzátok nekem. Én pedig jól visszadobom ... No ?

Röpladba : amint láttam a világítással nem lesz gond, csak a szomszédokat kellene megnyerni lelkesebb szurkolótábornak ! .-))

gicus Creative Commons License 1999.08.16 0 0 230
Csak hogy tudd: a röplabda az egyik kedvenc játékom, rám számíthatsz a következő hajnalig tartó bulin!
Ólomkacsa: imádok úszni. Annó a nagyanyámék két óra után is alig tudtak kicsalogatni a mezőkövesdi medencéből! Akkor vizilabdázni már nem fogunk :(((
Rutin, de milyen áron? Még nem tudom, de elég jó biztosítós és karosszéria lakatos haverjaim vannak, ők majd megmondják! :)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.16 0 0 229
"még fejlődnötök kell" : mármint ebből a szempontból ! (Mindentkimagyarázós Oroszlán).

Úszni meg egyszerűen nem tudok. Vagy legalábbis elég gyatrán és 2 méter után ólomkacsa effektus ...

Rutinos ? Eddig rendben, de milyen áron ? .-))

gicus Creative Commons License 1999.08.16 0 0 228
Újraélesztésből már rég letettem a vizsgát, bocsika. :)) Ez a mostani arról tanuskodik, hogy "rutinos" lettem.
A hajnali röplabdázáshoz csak egy valami hiányzott: kávé. Az sajna nem volt kinn, de ha lett volna, még a fürdőzést sem úsztad volna meg! :)
"még fejlődnötök kell": ne ítélj elhamarkodottan, hiszen először találkoztunk!
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.08.16 0 0 227
Figyelsz Lew ? Nem mintha célzás számba menne ...
.-))

gicus : gratula a vizsgádhoz, de úgy-e ez nem jogosít fel újraélesztésre ? .-))
Igen bók akaródzott lenni.
Igazán csak akkor érdemeltétek volna ki a feltétel nélküli bókolásomat, ha a hajnali röplabdapartit is vállaljátok. De hát egy Oroszlán sem tökéletes :-(, még fejlődnötök kell .-))

gicus Creative Commons License 1999.08.16 0 0 226
Sehonnai Bitang Ember,
"még bulit nem bírtam napkeltéig" - akkor ezt vehetjük bóknak?
Csigák: Ha nem "mezei" csigák lettek volna, hanem tengeriek (házas csigák), akkor nagyon finom rizseshúst lehetett volna belőlük csinálni. Kicsit macerás dolog, de nagyon finom. Egyszer Horvátországban ettem ilyet, azóta sem láttam még szakácsot, aki gombostűvel tekergette volna ki a csigákat a házukból... :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!