Keresés

Részletes keresés

Champace Creative Commons License 2001.05.02 0 0 14
szerintem is
Előzmény: break2 (13)
break2 Creative Commons License 2000.05.10 0 0 13
ez a topik miert nem kerult at az uj 'jatekok' kategoriaba? teljes logikai bukfenc lehetne pedig.
Wágner úr Creative Commons License 1999.08.03 0 0 12

Eztet meg a betoncsizma helyett javaslom... mer'hogy még egészségesebb ... egy suszter számára is....

Wágner úr Creative Commons License 1999.08.03 0 0 11

Szerintem jobb, ha ezt a Cordials sort megiszod mintsem, hogy kötekedjé' azzal a bolondjózannal... Netán még valami kultúrnótára is fakadsz és akkor majd együtt danászunk itten... trallala...hukk, bocsánat, na mindegy... egészség!

getom Creative Commons License 1999.08.03 0 0 10
Jahajjajj, éhédes Ihistenem. Zaturek, te vagyol? Jahajajj. Te vagyol maga Don Manfredo Zaturek. Dehe éhén nehem va-va-vagyok egy nyavalyás házmester, én nehem fé-fé-félek tőled.
Én cipész vagyok, és jó lenne, ha elküldenéd a lábméretedet, mert már keverem az anyagot egy jó kis nehéz betoncsizmához.

Don Manfredo, a te időd lejárt, érted, és én útálom a spagttit, érted? És ne mondd nekem azt, hogy beszéljük meg ezt értelmesen, jó, mert arra pattanok!

Don getomassino Corleone.

Valahonnét ismerős ez az idézet. Tippelek. Biblia?

Mber Creative Commons License 1999.08.02 0 0 9
Na, végre egy érdekes topic. Zaturek úr révén még irodalmi idézet is van (vagy ez nem az???)így már joggal kultúra. na, növeltem a hozzászólások számát, nyugodtan hátradőlhetek, hozzájárultam a kultúra térnyeréséhez a weben. Ez ám a nap. Holnap is benézek ide!
Zaturek Manfred Creative Commons License 1999.08.02 0 0 8
"... - Én csak egy szívességet kérek tőled, semmi mást. Az ember sohasem tudhatja, mikor van szüksége egy barátra, nem igaz?.... Ugye megteszed nekem ezt a szívességet? Nem fogom elfelejteni. Érdeklődj utánam a barátaidnál a környéken, ők majd elmondják, hogy én olyan ember vagyok, aki szereti kimutatni a háláját..."

Ideírjam, hogy honnan való az idézet, vagy magadtól is tudod?

getom Creative Commons License 1999.08.02 0 0 7
Kijeza manfréd és mitdumálbele.
Meglássátok ez egy nagyon izgalmas és színvonalas topiccá fog válni.:o)
Zaturek Manfred Creative Commons License 1999.08.01 0 0 6
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de talán nem épp az a legszerencsésebb módszer a Kultúra látogatottságának növelésére, hogy rövid semmitmondó beírásokkal pörgessük a számlálót. A Törzsasztalban már futott egyszer egy megy topik (10 ezernél több egyszavas beírással, a végén összesen kb. 8 mega terjedelemmel), meg a sok töküres "újak hozzászólásnövelései", de nem hinném, hogy ezek nagyban hozzájárultak volna a fórum népszerüségéhez...
Champace Creative Commons License 1999.08.01 0 0 5
Csak így tovább: 0
De azért a kérdésre még nem válaszoltatok!
ggg Creative Commons License 1999.07.31 0 0 4
Végülis a matek is kultúra...
Itt a negyedik.
getom Creative Commons License 1999.07.31 0 0 3
Akkor előre 2000-ért.
Két 0 már van belőle.
0. Itt a harmadik is.
Tamás Creative Commons License 1999.07.21 0 0 2
Oké, akkor 0.

Egyébként szerintem azért, mert itt nem olyan dolgokról beszélgetünk, amikhez minden hülye hozzá tud szólni, mint pl. politika... :-)

Champace Creative Commons License 1999.07.21 0 0 1
Üdvözlet!

Miért van az, hogy a Törzsasztal simán túlszárnyalja a 300 000-et, míg a Kultúra még a 20 000-et sem éri el?

Most a 0 is 1 :-)..

Írjatok!

Tamás Creative Commons License 1999.07.21 0 0 0
Oké, akkor 0.

Egyébként szerintem azért, mert itt nem olyan dolgokról beszélgetünk, amikhez minden hülye hozzá tud szólni, mint pl. politika... :-)

Champace Creative Commons License 1999.07.21 0 0 topiknyitó
Üdvözlet!

Miért van az, hogy a Törzsasztal simán túlszárnyalja a 300 000-et, míg a Kultúra még a 20 000-et sem éri el?

Most a 0 is 1 :-)..

Írjatok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!