Szerintem jobb, ha ezt a Cordials sort megiszod mintsem, hogy kötekedjé' azzal a bolondjózannal... Netán még valami kultúrnótára is fakadsz és akkor majd együtt danászunk itten... trallala...hukk, bocsánat, na mindegy... egészség!
Jahajjajj, éhédes Ihistenem. Zaturek, te vagyol? Jahajajj. Te vagyol maga Don Manfredo Zaturek. Dehe éhén nehem va-va-vagyok egy nyavalyás házmester, én nehem fé-fé-félek tőled.
Én cipész vagyok, és jó lenne, ha elküldenéd a lábméretedet, mert már keverem az anyagot egy jó kis nehéz betoncsizmához.
Don Manfredo, a te időd lejárt, érted, és én útálom a spagttit, érted? És ne mondd nekem azt, hogy beszéljük meg ezt értelmesen, jó, mert arra pattanok!
Don getomassino Corleone.
Valahonnét ismerős ez az idézet. Tippelek. Biblia?
Na, végre egy érdekes topic. Zaturek úr révén még irodalmi idézet is van (vagy ez nem az???)így már joggal kultúra. na, növeltem a hozzászólások számát, nyugodtan hátradőlhetek, hozzájárultam a kultúra térnyeréséhez a weben. Ez ám a nap. Holnap is benézek ide!
"... - Én csak egy szívességet kérek tőled, semmi mást. Az ember sohasem tudhatja, mikor van szüksége egy barátra, nem igaz?.... Ugye megteszed nekem ezt a szívességet? Nem fogom elfelejteni. Érdeklődj utánam a barátaidnál a környéken, ők majd elmondják, hogy én olyan ember vagyok, aki szereti kimutatni a háláját..."
Ideírjam, hogy honnan való az idézet, vagy magadtól is tudod?
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de talán nem épp az a legszerencsésebb módszer a Kultúra látogatottságának növelésére, hogy rövid semmitmondó beírásokkal pörgessük a számlálót. A Törzsasztalban már futott egyszer egy megy topik (10 ezernél több egyszavas beírással, a végén összesen kb. 8 mega terjedelemmel), meg a sok töküres "újak hozzászólásnövelései", de nem hinném, hogy ezek nagyban hozzájárultak volna a fórum népszerüségéhez...