Sziasztok! Emlékeztek egy rajzfilmre - nem magyar - melyben egy Szeleburdi nevű hangyalány szerepel? És egy mesefilmsorozatra, amit talán az m1-en játszottak? Egy öreg bácsi mesélte a történeteket, volt egy beszélő öreg kutyája is. Egyik története a Mimóza királykisasszony volt.Nagyon szerettem ezeket a meséket.:) Amúgy nálam Tádé a nyerő!!!!Meg a Macskafogó! Én elég fiatal vok, de nekem a régi mesék az igaziak...
Es ki emlekszik a Haho Ocsi! sorozatra? Meg a Kemenykalap es krumpliorr-ra? Melyikben volt az a resz, hogy Utannam sracok?
Apropo.Valaki tud esetleg helyet, ahonnan letolthetok ezek a mesek, ifjusagi filmek?
Nem tudja valaki hogy a Háry János rajzfilm (r: Richly Zsolt) megjelent-e dvd-n? Mindig keresem, ha valami filmes helyen járok, de eddig sehol sem jártam szerencsével, azt sem tudta senki, hogy létezik-e egyáltalán.
Nekem a kedvenc meséim:
-Vuk, Hugo a vizilo, Elza kölykei, Oroszlánkirály,...
Esetleg van itt vki akinek régi magyar-tv-ben is leadott mesefilmjei vannak,vagy legalábbis emlékszik rá?
Ilyeneket keresnék: Dot és a kenguru(ausztrál aminációs mesefilm9,Álmodik az állatkert(magyar mesefilm)
Ha vki tudna róla vmit(elsősorban a zenei anyaga érdekelne) légyszi írjon e-mailt.Köszi!
Mekk Elek figurára lenne nagyon szükségem, neten sajnos semmit sem leltem, ismerettségi körömben tárgyi formában (fotó, könyv, diafilm) nincs senkinek. Amennyiben vki. tudna segíteni, nagyon örülnék neki, hogy lemásolhassam/megvásároljam.
Igen igen! Az ido urai! Nagyon jo kis rajzfilm volt! Es meg ma is az! Ram is nagy hatast gyakorolt! Meg kepregeny kiadasban is megvettem anno! Emlexem ra, mivel, hogy meg kicsi voltam sok mindent meg kellet kerdeznem edesanyamtol! De mara azert mar sikerult felfognom a lenyeget! :o)
Kerdesem ettol fuggetlenul meg mindig all! SAM Bacsi buszara vagyok kivancsi!
MI A NEVE?
Sam bácsi járművének nevére sajna nem emlékszem(öregszem?), de arra igen, hogy mekkora hatással volt rám AZ IDÔ URAI...!
Azt hiszem, hamarosan meglátogatom a Tabán mozit és újra felelvenítem azt az érzést!
(Bár a bátyám nincs internetközelben, azér' itt és most megragadom a billentyűzetet és kijelentem, hogy hálás vagyok neki azért, hogy annak idején finoman terelgetett a sci-fi irányába és például megnéztük együtt az idô urait.)
A George of the Jungle-t csak én láttam, vagy csak nekem tetszett?
Egyébként:
Rózsaszín párduc,
Asterix (ha megvan valakinek akármelyik része kérem emiljen!!!!!!),
Macskafogó,
Magilla Gorilla,
Mazsola (!),
Dzsungel könyve,
Mekk Elek az ezermester,
Gombóc Artúr,
Nekem tetszett az Oroszlán király is.
Ha valakinek megvan ezek közül bármelyik (kivéve oroszlánkirályt), kérem emiljen, mert át szeretném másolni.
"Mindenki volt gyerek ..." - írod a topicnyitóban. Ki tegnap, ki tegnapelőtt.
Az én kedves meséim:
Süsü, a sárkány
Jamie és a csodalámpa
Vuk
Gumimacik
(Bárcsak lenne gumibogyószörpöm...)
Pompom meséi