Keresés

Részletes keresés

) Creative Commons License 1999.09.17 0 0 78
Szoval ha nem hazudott a kedves, akkor van rá egy kicsi reményem. Ugy legyen...

Ha valakit gyűlölsz, akkor állandóan rá gondolsz, ugyanugy mintha szeretnéd, ezért hazugság esetére inkább ajánlanám a pozitív közönyt. "Nem érdekel mi van veled, de remélem nélkülem is boldog tudsz lenni..." Na ez durva...

leone Creative Commons License 1999.09.17 0 0 77
Valoban hirtelennek tunik a kijelentes, de csak azert bizakodom mivel mas alapokra epul mint az eddigiek. De vegul is az ido lesz az ami igazolja, vagy nem. Mindenesetre probalok tanulni az elozo hibakbol.
cloud Creative Commons License 1999.09.17 0 0 76
Eleg gyorsan sikerult...:)
En biztosan varnek meg kb. fel evet az ilyen kijelentessel, tapasztalataim szerint ehhez min. ennyi ido kell kb.
De azert orulok, hogy sikerult ilyen jol atveszelni!:)
Sok sikert az uj kapcsolathoz!
Viszlat topic.
leone Creative Commons License 1999.09.16 0 0 75
Eljott az en idom!

Ujra szerelmes vagyok, es sokmindent maskepp latok. Igy utolag, messzirol virit hogy sok problema volt a kapcsolatban, amit orvosolni kellett volna. Szerintem nem erdemes varni hogy valaha is visszaterjen. Ami egyszer elromlott, azt hagyni kell sullyedni! Lehet jobbat talalni mindenkinel. Es nem szabad feeladni a remenyt hogy vannak epkezlab lanyok is a vilagban.

Siraso Creative Commons License 1999.07.22 0 0 74
Próbálj bulizni.Talán az elvonja figyelmedet. Sok sikert !!
Sz Tamas Creative Commons License 1999.07.21 0 0 73
Ere nem tudok mit mondani.
Pár hónapja én is hasonlóan voltam.
Csak előbb hagyott el Ő.

De már másképp tudok gondolni rá. Mármint az egész "dologra". Sőt, dolgokra.
Ne akard, hogy ez csak úgy elmúljon. Nem fog. Nekem 3 hónapomba telt, amíg majdnem teljesen ki tudtam -hangsúlyozom, mindent - verni a fejemből. Most már inkább a jóra emlékezem, mindenkiről.
És marhára hiányoznak. De így természetes.

Hozzá pedig légy rideg. Én ilyen vagyok.

Sz Tamas

kenguru Creative Commons License 1999.07.21 0 0 72
Leo!

Nagyon sajnálom :((

Ha már elég mélyen vagy, az út csak felfelé vezethet

Siraso Creative Commons License 1999.07.21 0 0 71
yzy:(o7.19)
Igen kell mert ezek az én szavaim (megelőztem beszédben) ő csak azt mondta:igen.
Abban biztos vagyok hogy rám nem vonaatkozik( túl nagy az IQ különbség köztem és azon srác közöt, és ezt nem azért mondom mert nah én 1 einstein vagyok )
Amúgy meg ez a csaj eléggé "friss" és számára ő nem szerelem hanem kaland volt.Legalábbis nagyon remélem és most elég alaposan dúl a szerelem.
bagojj:(07.19)
Visszatért a szerelem is.Ennyire tudok olvasni a testbeszédben és szerintem te is el tudnád dönteni ha a csaj csak azért jött vissza hogy ne legyen egyedül.
A tuskóra visszatérve elmondásai alapján ij szépeket mondott neki, hogy őrá várt egész életében, nélküle nem tud élni, stb hasonlók.És mint már említettem nem volt túl sok srác az életében és csábította a kaland.Na persze azért ha még 1 ijet megjátszik akkor tökmindegy mit csinál mit mond : winky winky.
Xenike(07.19):
Igazat adok neked de mint fentebb említettem egyelőre szeret, sőt jobban mint előtte.
Kenguru(07.20):
Kenguru ebben tiltakoznom kell.Ő elmondta amikor először megcsalt és most is elmesélt mindent.Bár leone sorait olvasva elbizonytalanodtam de tudom hogy most szeret és abban biztos vagyok hogy ha megérzek valamit, akkor én leszek az aki dobbant.A lazaságról szólva edzem a csajt elég jól, most mindig ő jön elém:))).
leone:
Háát izé...szép nagyok a szarvaid...részvétem nagyapád iránt.
Csatlakozom cloud véleményéhez, és még hozzáfűzném az örökérvényű bölcsességet:

"Nő és vonat után soha ne fuss mert mindig jön a következő."

leone Creative Commons License 1999.07.21 0 0 70
A baj nem jar egyedul.
Tegnap meghalt a nagyapam.
Valami nagy bunt kovethettem el, hogy igy banik velem az elet. De tul kell elnem ezt is. Egyszer talan eljon az en idom is.
Mr Spock Creative Commons License 1999.07.20 0 0 69
Kedves leone,

Szomoru tortenet, egyutterzek veled, mert 10 evvel ezelott egy majdnem teljesen ilyen szituacion mentem keresztul. Az akkori felesegem ugyan visszajott, de ahogy a tobbiek is mondjak, mar egeszen mas volt a dolog. Az osszetaposott havat soha tobbe nem lehet kitisztitani. Uj ho kell hogy essen. Belefutottam egy diakkori baratba (no), es aztan vegulis en szalltam ki az elozo kapcsolatbol. Azota is boldogan elek.

Nem kell lekurvazni, de nem is szabad hamis remenyeket taplalni, mert aki egyszer kepes egy ilyenre, az tobbszor is kepes.

Gabor

hugoka Creative Commons License 1999.07.20 0 0 68
persze hogy visszater, uj s uj alakot oltve)))))
trasher75 Creative Commons License 1999.07.20 0 0 67
de mennyire. állandóan el is múlik. ez már csak biológiai törvényszerűség is. de tudod mit? 19 éves korban még nem biztos, hogy a szerelem elmúlik. egyelőre higyj az örök szerelemben. lehet, hogy bejön.

nekem már túl késő, fiam. (darth vader luke-hoz)
-p

cloud Creative Commons License 1999.07.20 0 0 66
Leone
"De en mindezek ellenere is SZERETEM" ez itt a lenyeg.
Vigyazz. Ha ilyen utalatos, lekurvazos vagy, ugy megutal, hogy o is elatkozza az osszes napot amit egyutt toltottetek.
Ha kedves vagy, banni fogja es lelkiismeretfurdalasa lesz.
De azthiszem igy elrontasz mindent. Mint minden "felszarvazott" ferfinal, a szerelmed gyuloletbe csap at.
Szinte megolned azt akivel tobb szaz napon keresztul egyutt fekudtel, egyutt keltel. Akinek minden mozdulatat kivulrol fujtad, akit - mikor aludt - odaadassal figyeltel, hogy megtudd hogy azokat az edes arcrandulasokat milyen alom hatasara csinalja.
Vigyazz, legalabb te legyel mas. Ha mar nincs mit tenni, emelt fovel, kedvesen, de szomoruan tavozz.
Gyötör Creative Commons License 1999.07.20 0 0 65
Leone,
fel a fejjel, nincs nő, nincs gond! (hú de hülyén sablonos vigasztalás)
"Hülye aki nő miatt piázik" de szólj pár haverodnak, menjetek le este egy krimóba és egy pár sör mellett dumáljátok ki az esetet.
Aztán holnaptól - na jó, kell neked egy kis idő a dolgokel rendezésére,- akkor jövő hónaptól Tied a világ! Rengeteg kedves és okos nő vár rád!
Egy év múlva már egy másik lány karjaiban harag és bosszankodás nélkül gondolsz vissza mindezekre! :-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.20 0 0 64
Bizonyítékaid és tanúk vannak? Ha igen, akkor azonnal add be a válópert. Minél előbb, annál kisebb az esélyed egy későbbi infarktusra, szóval gondolom érted.
Ha a kéró a Tied, akkor szerintem még adhatsz neki mondjuk egy napot, hogy összeszedje a cumóit, aztán csaó. Egy a lényeg, hogy legyél nagyon határozott és kíméletlen (ne dőlj már be semmi cselnek).
Egyébként kívánom, hogy találj méltó társat. Csak ne add fel.
Xenike Creative Commons License 1999.07.20 0 0 63
Leone!
Most csak egyet nem értek: miért ment hozzád feleségül, mit akart tőled? Hat év alatt volt ideje rájönni, hogy milyen vagy, és mit várhat tőled.
Te pedig hogyhogy semmit sem vettél mindebből észre? Vagy nagyon naív vagy, vagy a leányzó óriási szinész tehetség!
kenguru Creative Commons License 1999.07.20 0 0 62
Sírásó!
Ha jó vele, akkor legyél vele, de meg ne bízz benne, mert ez a lány egy hazug kis fruska. Ha beleszeretsz, akkor nagyon kemény leckében lesz részed! Vedd csak lazán a dolgokat, majd ragaszkodik ő! De ha megfordul a dolog, és tényleg szükséged lesz rá, akkor nyugodtan elfelejtheted, kutyából nem lesz szalonna.
leone Creative Commons License 1999.07.20 0 0 61
Ha igen atbaszak. Egy olyan embertol udtam meg az igazsagot, sokat volt mellette, latta a torteneket. De ugy gondolta nem szolhat bele, nem az o elete. Tevedett. Ha idoben megtudom, meg csirajaban el udom fojtani a dolgot. Mostmar keso, de jobb is igy. Ez a lany alarcot viselt, rola semmikeppen nem gonoltam hogy ilyen csunyan elintez. Bar vegig bizonytalan volt. A vegso dones nem az ove volt (bar o valoszinuleg azt hiszi), hanem a szuloke. Gyoztek az anyagiak. Tudom hogy meg fogja banni, de mar ez sem vigasztal. A baj az hogy az ember teljesen elveszti a hitet a nokben. Hogyan higgyem el hogy a kovetkezo mas lesz mint a tobbi? Nem gyanusitgathatok valakit allandoan, mer az is megolne a kapcsolatot. A megoldas gonoszan egyszeru.

Magadat kell adnod, becsulni a partnered, es remenykedned hogy mas mint a tobbi. "...nem akadt jobb neked ezert vagy mellettem..." Remelem hogy jol idezem. HOBO - A hajtók dala.
Amiota az elso komoly kapcsolatom vegetert, mindig e torveny szerint oszottam tanacsokat. "Soha ne hidd el hogy egy no mas mint a tobbi" En sajnos elhittem. Annyira tudott szeretni, annyira ragaszkodo volt. Es kiderult hogy az egesz csak alca. Egy hazug alszent kis kurva. Es meg nekem volt lelkiismeret furdalasom, amikor szamonkertem. Olyan kitaroan vedekezett. "Ne hidd azt hogy olyan konnyen meg, ne hidd hogy csak ugy szetteszem a labam" Es en hittem neki. Hiba volt. Jo lecke az elettol, lehet hogy ramfert. Mindenkinek javasolni tudom, hogy nagyon figyeljen az apro ino jelekre. Ha vannak ilyenek jarjon utana, ne hagyja magat felrevezetni. Es lepjen, idoben hatarozottan. Talan van mashol egy lany aki ugy gondolkidik mint o, vagy mint en.

Siraso Creative Commons License 1999.07.22 0 0 60
Próbálj bulizni.Talán az elvonja figyelmedet. Sok sikert !!
Sz Tamas Creative Commons License 1999.07.21 0 0 59
Ere nem tudok mit mondani.
Pár hónapja én is hasonlóan voltam.
Csak előbb hagyott el Ő.

De már másképp tudok gondolni rá. Mármint az egész "dologra". Sőt, dolgokra.
Ne akard, hogy ez csak úgy elmúljon. Nem fog. Nekem 3 hónapomba telt, amíg majdnem teljesen ki tudtam -hangsúlyozom, mindent - verni a fejemből. Most már inkább a jóra emlékezem, mindenkiről.
És marhára hiányoznak. De így természetes.

Hozzá pedig légy rideg. Én ilyen vagyok.

Sz Tamas

kenguru Creative Commons License 1999.07.21 0 0 58
Leo!

Nagyon sajnálom :((

Ha már elég mélyen vagy, az út csak felfelé vezethet

Siraso Creative Commons License 1999.07.21 0 0 57
yzy:(o7.19)
Igen kell mert ezek az én szavaim (megelőztem beszédben) ő csak azt mondta:igen.
Abban biztos vagyok hogy rám nem vonaatkozik( túl nagy az IQ különbség köztem és azon srác közöt, és ezt nem azért mondom mert nah én 1 einstein vagyok )
Amúgy meg ez a csaj eléggé "friss" és számára ő nem szerelem hanem kaland volt.Legalábbis nagyon remélem és most elég alaposan dúl a szerelem.
bagojj:(07.19)
Visszatért a szerelem is.Ennyire tudok olvasni a testbeszédben és szerintem te is el tudnád dönteni ha a csaj csak azért jött vissza hogy ne legyen egyedül.
A tuskóra visszatérve elmondásai alapján ij szépeket mondott neki, hogy őrá várt egész életében, nélküle nem tud élni, stb hasonlók.És mint már említettem nem volt túl sok srác az életében és csábította a kaland.Na persze azért ha még 1 ijet megjátszik akkor tökmindegy mit csinál mit mond : winky winky.
Xenike(07.19):
Igazat adok neked de mint fentebb említettem egyelőre szeret, sőt jobban mint előtte.
Kenguru(07.20):
Kenguru ebben tiltakoznom kell.Ő elmondta amikor először megcsalt és most is elmesélt mindent.Bár leone sorait olvasva elbizonytalanodtam de tudom hogy most szeret és abban biztos vagyok hogy ha megérzek valamit, akkor én leszek az aki dobbant.A lazaságról szólva edzem a csajt elég jól, most mindig ő jön elém:))).
leone:
Háát izé...szép nagyok a szarvaid...részvétem nagyapád iránt.
Csatlakozom cloud véleményéhez, és még hozzáfűzném az örökérvényű bölcsességet:

"Nő és vonat után soha ne fuss mert mindig jön a következő."

leone Creative Commons License 1999.07.21 0 0 56
A baj nem jar egyedul.
Tegnap meghalt a nagyapam.
Valami nagy bunt kovethettem el, hogy igy banik velem az elet. De tul kell elnem ezt is. Egyszer talan eljon az en idom is.
Mr Spock Creative Commons License 1999.07.20 0 0 55
Kedves leone,

Szomoru tortenet, egyutterzek veled, mert 10 evvel ezelott egy majdnem teljesen ilyen szituacion mentem keresztul. Az akkori felesegem ugyan visszajott, de ahogy a tobbiek is mondjak, mar egeszen mas volt a dolog. Az osszetaposott havat soha tobbe nem lehet kitisztitani. Uj ho kell hogy essen. Belefutottam egy diakkori baratba (no), es aztan vegulis en szalltam ki az elozo kapcsolatbol. Azota is boldogan elek.

Nem kell lekurvazni, de nem is szabad hamis remenyeket taplalni, mert aki egyszer kepes egy ilyenre, az tobbszor is kepes.

Gabor

hugoka Creative Commons License 1999.07.20 0 0 54
persze hogy visszater, uj s uj alakot oltve)))))
trasher75 Creative Commons License 1999.07.20 0 0 53
de mennyire. állandóan el is múlik. ez már csak biológiai törvényszerűség is. de tudod mit? 19 éves korban még nem biztos, hogy a szerelem elmúlik. egyelőre higyj az örök szerelemben. lehet, hogy bejön.

nekem már túl késő, fiam. (darth vader luke-hoz)
-p

cloud Creative Commons License 1999.07.20 0 0 52
Leone
"De en mindezek ellenere is SZERETEM" ez itt a lenyeg.
Vigyazz. Ha ilyen utalatos, lekurvazos vagy, ugy megutal, hogy o is elatkozza az osszes napot amit egyutt toltottetek.
Ha kedves vagy, banni fogja es lelkiismeretfurdalasa lesz.
De azthiszem igy elrontasz mindent. Mint minden "felszarvazott" ferfinal, a szerelmed gyuloletbe csap at.
Szinte megolned azt akivel tobb szaz napon keresztul egyutt fekudtel, egyutt keltel. Akinek minden mozdulatat kivulrol fujtad, akit - mikor aludt - odaadassal figyeltel, hogy megtudd hogy azokat az edes arcrandulasokat milyen alom hatasara csinalja.
Vigyazz, legalabb te legyel mas. Ha mar nincs mit tenni, emelt fovel, kedvesen, de szomoruan tavozz.
Gyötör Creative Commons License 1999.07.20 0 0 51
Leone,
fel a fejjel, nincs nő, nincs gond! (hú de hülyén sablonos vigasztalás)
"Hülye aki nő miatt piázik" de szólj pár haverodnak, menjetek le este egy krimóba és egy pár sör mellett dumáljátok ki az esetet.
Aztán holnaptól - na jó, kell neked egy kis idő a dolgokel rendezésére,- akkor jövő hónaptól Tied a világ! Rengeteg kedves és okos nő vár rád!
Egy év múlva már egy másik lány karjaiban harag és bosszankodás nélkül gondolsz vissza mindezekre! :-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.20 0 0 50
Bizonyítékaid és tanúk vannak? Ha igen, akkor azonnal add be a válópert. Minél előbb, annál kisebb az esélyed egy későbbi infarktusra, szóval gondolom érted.
Ha a kéró a Tied, akkor szerintem még adhatsz neki mondjuk egy napot, hogy összeszedje a cumóit, aztán csaó. Egy a lényeg, hogy legyél nagyon határozott és kíméletlen (ne dőlj már be semmi cselnek).
Egyébként kívánom, hogy találj méltó társat. Csak ne add fel.
Xenike Creative Commons License 1999.07.20 0 0 49
Leone!
Most csak egyet nem értek: miért ment hozzád feleségül, mit akart tőled? Hat év alatt volt ideje rájönni, hogy milyen vagy, és mit várhat tőled.
Te pedig hogyhogy semmit sem vettél mindebből észre? Vagy nagyon naív vagy, vagy a leányzó óriási szinész tehetség!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!