"Igazad van, de hát mit tegyünk? A kormány adta, a kormány elvette..."
Te speaker, kihasznalva, hogy normalisabb vagy, mint az atlag. Tavaly a kormany 433 millat adott a csemetek taboroztatasanak. Iden 50millat szavazott meg, es azt sem adta oda. Szerinted ezt el lehet csak igy intezni? :(
"Igazad van, de hát mit tegyünk? A kormány adta, a kormány elvette..."
Te speaker, kihasznalva, hogy normalisabb vagy, mint az atlag. Tavaly a kormany 433 millat adott a csemetek taboroztatasanak. Iden 50millat szavazott meg, es azt sem adta oda. Szerinted ezt el lehet csak igy intezni? :(
Az természetesen igaz, hogy a 3 hét Internetto szünet alatt értelemszerűen az Indexre igazolt szinte mindenki, ám az elmúlt hetek, és különösen az elmúlt 10 nap folyamán a Medián adatai szerint egyértelműen nőtt az Index előnye. Igaz, hogy volt, amikor elromlott a InterNetto számlálója, de a trend akkor is látszik. Különösen a Nagy Modera bevezetése óta szemmellátható a hanyatlás a keleti oldalon. Meg egyébként is: ha a Netton kóser mederben folynának a dolgok, már rég visszaszerezhette vón az állítólag nagyszámú, mérsékelt hangnemre vágyó olvasóját. Én például bizton itthagynám az Indexet, ha kiretusálnák, radíroznák mondjuk a thürmeristákat, pedig higgyétek el, finoman szólva nem kedvelem őket. Ha a Napi Maonak lesz egyszer vitafóruma, és a szerkesztőség elkövetné azt az ostobaságot, hogy a minket (akár durván)gyalázókat kitessékelnék, szintén lelépnék onnan. És még valami: amikor a MIÉPnek még működött a honlapja, a moderátor nem törölte ki a Csurkát legaljasabb módon fikázó véleményeket sem. Így érdekes. Ha vitázni jövök, ellenfelekkel szeretem azt cselekedni, nem elvtársaimmal. De hát Andrassew Ivánnak más a koncepciója, ő csak az egyöntetű, szerinte szalonképes beszólásokat szereti. Tegye nyugodtan, tartsuk tiszteletben. Az más kérdés, hogy engem mindez néhány korábbi, jól sikerült Mélyvíz "vitára" emlékeztet, amikor is Kéri László "küzdött" Lengyel Lászlóval és 10 azonos oldalo álló kollégával. Na üdv mindenkinek. Molnár Balázs 0630-2169006
"Az, hogy egy jobboldalit akadályozza a lekiismerete "lenyúlni" a hozzávalót. "
Ha szepen megkersz, es elintezed, hogy Deutsch vegre utalja a gyerekek penzet, akkor elkezdem megirni Neked :P
Írd le ide azt a mailcímet amit látni szeretnél az adataidnál és átállítjuk. Az adatok karbantartása is a moderátorok feladata, nem csak a jogosultságok.
Lehet. hogy Lovas dicserte Nyirot az alabbi sorok viszont nem.
"A PIAC viszont SÉRÜL! Ezt pedig ez a "OKOS" fialatalmeber,
illetve korábbi kedves "ISTEN a NYÍRŐ" barátunk nem látják!
Vagy ilyenkor hol van az a BAJSZOS ZSENI? INTERNET tudor, CSODATÉVŐ, MINDEN EMBER BARÁTJA? AZ INTERNET GURUJA(??) és
A MINDENKIT KÉPVISELŐ az ÉN vagyok AZ INTERNET NYÍRŐ OKOS BANDI??????
Vagy mert a szervere az Inventránál megy, már a látása is romlik?
Bandikám! Ne szopkorászzátok egymás f...át, ezt kellene észre venned bogaram, nem az IDG pénztárcáját!
Aztán erre mi lenne a kedves válaszod:" Hülye vagyok az egészhez mint a se**, de az a helyzet, akkoriban amikor kezdtem
a szakmát, rájöttem közgazdásznak pocsék lennék, embernek hazug vagyok, etikátlan és azt sem tudom, hogyan kell vállakozni.
Azt viszont megtanultam -érzelmi alapon - hogy ha kinyalom valaki ****ét az bejön!
Ezért most az INVENTRA ***ét nyalakodom, ami okán, nem látom rendesen a monitort SEM!"
Ne, haragudj barátom, bocsánat!!! Ezt nem tudtam!
Így más a helyzet!
Azért ha kidugtad a fejed a másik ****ből, nézz a monitorra is!!"
"Kedves Derek, de mi értelme volna politikai alapon ilyent csinálni? Egy internetes újság nem arra való, hogy politikai
tacepaó legyen belole."
Alljon menet, nem en kifogasoltam, hogy az Index balliberalis kezben van, mert nekem tokmindegy.
"Az, hogy egy jobboldalit akadályozza a lekiismerete "lenyúlni" a hozzávalót. "
Hagyjuk ezt a suket dumat. Mit kell ehhez lenyulni, ossze kell allni par embernek es megcsinalni.Ahogy megcsinaltak masok. Van jopar jobboldal
hivo vallalkozo, tessek oket megnyerni egy ilyen dolognak.
" namost ahhoz képest hogy a jobbos asztaltársak szerint ugye az Index főszerkesztőstől, moderátorostól inkább
balosabb, mint jobbos ez azért egész jól hangzik nem? "
Na es? Mi akadalyoz meg par jobbos ujsagirot, vagy szamitogepes gurut, hogy letrehozzanak egy az Indexhez hasonlo szolgaltatast.