Keresés

Részletes keresés

JóRemény Creative Commons License 2012.07.11 0 0 12

Már nem az. Szépen, gyakran és rendes takarítják.

 

Engem nem zavar, de rengeteg ácsorgó az egyenruhájukat hordó emberrel kiegészítve. Ő vajon a forgalom terelésére lennének ott?

N dre Creative Commons License 2012.02.01 0 0 11

.

JóRemény Creative Commons License 2011.11.09 0 0 10

Londonban és Bécsben több van. Állíthatom.

Egy napig is vissza tudom tartani, ha kell, de ha nem megyek.

És ezt még Londonban is tettem, ahol kb. 100 méteren belül találsz egy ingyenes WC-t, és nem csak a belvárosban, amit bárki használhat, és ki van táblázva, hogy ott van. Igaz valószínű valami fura okból, amit nem tudok mi, nem hinném hogy szándékos, bár az amerikai WC csészéket látva még lehet hogy az is, de tíz centi húgy*svíz ált 10-ból 9 pisilésre szolgáló szerkentyűben (azért nem piszuárt írok, mert volt ott sok féle más is.) Másik érdekesség a folyékony szappant ott akkor veszik elfogyottnak, ha max. 3 tartóból már egyben sem, ötből már kettőben sincs szappan.

Amúgy azért jó ötlet a napi tarkítás, de mint kijelelőt több ezer négyzetméteres vizeldévé alakítani nem jó ötlet azt az aluljárót sem. És a bécsi magas árak mellett még helyi osztrák, sőt főleg az, körbe vizeli Bécset és a WC épületét és környékét is. Ez amúgy sajnos a grafiti után most amúgy is egy terjedő mozgalom (bár az is erről szól, mármint a tag-elés része ;) ).

Előzmény: anjelica (9)
anjelica Creative Commons License 2011.11.02 0 0 9

Az Örs aluljárója szvsz nem tartozik a kerületekhez, hanem a BKV-hoz(vagy a vitézy féle BKK-hoz)

Nemrégen szépen felújították, meg kellene becsülni. És hogyan? Természetesen mindennapos takarítással ésa kkr nem lenne büdös, mint az egész város 40 fokban, ahol minden kiszáradt és nem takarították rendesen az utcákat. De ez az új vezetés sara, ugyebár.

 

És a nyugati országokban hol láttál több nyilvános vécét? Mert még Bécs aluljáróiban is kevesebb van mint itt.

Előzmény: JóRemény (8)
JóRemény Creative Commons License 2011.11.02 0 0 8

Ja és mert mindig is tudtuk, kell egy non-stop könyen észlehető és megközelithető tiszta, ingynes, kulturált nyilvános wc az Őrs méretű terekre. Amelyik tényező éppe nem élt jött a szag nővekedése.

 

Ezt a Zuglói Polgár mesternek és a Köbányainak meg kellene oldani mint a 3 és 63 mint két oldalon megállását.

 

Ha nyitva a Árkád bár eldugott a WC-je csekélyebb a szag. De ott eldogott a WC. Amúgy van két lerohad WC amit drágáb lenne felújitani és már nem is korszerű hogy föld alatti az Őrsön. A hatvanas években még a század elő igényei szerint építeték.

 

Azt nem tudom a Metro állomásra kívülről megközelithetően miért nem készül egy nagy Toilet - ez több nyugati országban divat és nem cikik.

 

De a motani legjobb lehetséges megoldás a volt BKV székház aljában kilakitani egy nem WC hanem Free Toilet fény reklámmal létre hozni egy min 20. század azaz pláza WC és muliplex WC szinvonalt megütő mű intézmény létre hozni.

Előzmény: JóRemény (7)
JóRemény Creative Commons License 2011.11.02 0 0 7

Sőr és húgy szag keveréke. Nekem vagyon védelmi cégem van. És ezt a kombot az hozza össze. Lehet tudni bajos hely. A rendörőknek északa többször kellene arra járnia, mert csövi és ne mcsövi is ott végzi sőrözés után a dolgát. Van egy komoly sejtésem, a 18 alatti utcára szorúlt részeg kamszok hétvégén ugyszintén sokszor erregetnek arra.

Satu Creative Commons License 1999.07.16 0 0 6
Hmmmm! Érdekes! Én egész mésféle szagot szoktam ott érezni. Szerintem inkább oszlófélben lévő romlott pattogatott kukorica szag van. Biztos, hogy a csatornából jön, mert máshol is éreztem ezt, ahol nyitott csatorna van. A felelős amíg kocsival jár, és nem gyalog ott lenn a bűzben ,addig biztosan így marad! Ugyhogy senki nem izguljon!
Fenn is át lehet szaladni, de ott meg elütnek! Ugyhogy én inkább vettem egy autót.
Előzmény: HBB (5)
HBB Creative Commons License 1999.07.16 0 0 5
Egyébiránt a folyamatosan árusító tömegektől is kilel a hideg (nappal etnikum - 100-ér csomóját az édesből, este kukázók - bármit). Lehet, hogy ez utóbbiak befolyásolják az illatmintát ilyen tartósan?
Ambipotalamusz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 4
en legutobb az alabb emlitetteken kivul meg rothado dinnyehejak szagat ereztem fent, a 13mas megalloja fele.

uristen, es milyen szagok lehettek a kozepkorban egy piacon, atyavilag:^&*%^@*&#$####$$$ akkor meg jo kis emberszag is hozzaadodott a termeshez. lo+macskakaka mint savelvalaszto az utakon:))

jee!

Gofry Creative Commons License 1999.07.16 0 0 3
Az égett gumiszagra magyarázatot adhat az a két-három szétolvadt szemeteskuka, amelyek maradványaival nemrég találkoztam arrafelé. Persze lehetnek romantikusabb megoldások is...
HBB Creative Commons License 1999.07.16 0 0 2
S szerinted hogy kerül oda sör+égett gumi? A csatornát még bírom követni.
Előzmény: pronto (1)
pronto Creative Commons License 1999.07.16 0 0 1
A sörtől, a csatornától és az égett gumitól.
Előzmény: HBB (-)
jeegynullas Creative Commons License 1999.07.16 0 0 0
Hat ja, kicsit olyan oszlofelben levo nullaszagot erzek en is ...
Előzmény: HBB (-)
HBB Creative Commons License 1999.07.16 0 0 topiknyitó
Még nem tudtam úgy áthaladni a jelzett területen, hogy ne lett volna poshadt sörszag és égett gumi, valamint csatornaszag keveréke a levegőben.
Szerintetek mi az oka?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!