Keresés

Részletes keresés

nisnis Creative Commons License 2006.07.31 0 0 15
Ha ezt olvasnák az agymosott fidesznyikek királyuk első évéről :))
Előzmény: Matsesz (6)
VaLaki Creative Commons License 1999.07.18 0 0 14
Ha erről a Kövér gyógyászatról bővebben, ha lehetne ... Tudod itt falun nem köztudomásuak a világvárosi pletykákk
Előzmény: sámfa (12)
pók Creative Commons License 1999.07.18 0 0 13
egyszer már arra is fényt kellene deríteni tényszerűen, hogy az orbán-papa, aki mint tudjuk egy szerény bányatulajdonos, még előbb ugyanannak a bányának a FÜGGETLENÍTETT párttikára volt-e
mert ha valóban az volt, akkor ebből a családból elég ízetlenül viselkedik a legkisebb királyfi
végre már mindenre fénynek kellene derülnie
például viksi kiszes múltjára
meg elő kellene szedni azokat a vadliberális dumákat, amiket a baba 90-től 94-ig nyomott parlamentben, meg mindenhol máshol
van itt vaj elég, csak túl nagyokká nőttek a fülek
sámfa Creative Commons License 1999.07.17 0 0 12
Orbán Viktor sajnos Kádár János reinkarnációja, de nem lesz olyan sikeres, mint ő. Ellenkezőleg. annak öregkori tébolyát fogja megismételni, de szerintem még 2002 előtt. A magam részéről egyszerűen súlyos állapotban lévő embernek tartom,és nem tudok rá haragudni. Szánom. Orvosoknak kellene kezelnie, ugyanúgy mint kormányából Kövér Lászlót, a paranoiás titokminiszteret (!), és még sokakat. Torgyánt is, természetesen... De az ellenzékből is: a gyanúsan bohókás Csintalant, a réveteg tekintetű Baját, Hack Pétert, a megszállottat... Az egész Lockhead-ügyben is volt valami elmebeteg, patológikus, nem? Normális emberek ilyet nem csinálnak. (Selmeczi!!!) I. Viktort és szélesebb környezetét a középkorban démonoktól megszállott szerencsétlenként kezelték volna az udvarban. Értelmes embereknek ma azon kellene gondolkodni, hogy mit tehet az ország, ha a rendszerváltozás kataklizmájában, a képtelen terhek súlya alatt begógyizott a politikai vezetőréteg jelentős hányada - és vanak köztük, akik hatalomban vannak!!! Ez nem csak politikai kérdés. Ez hatalomtechnológiai probléma. Szerintem már egész Európa (a Lockhead ügy óta az USA is), hogy Mo.-n malőr van, vis maior: lelki zavarokkal küzdő emberek zakatolnak a kormányrúd közelében....
joy Creative Commons License 1999.07.17 0 0 11
"B" mint bunkó?
Előzmény: BZoltan (10)
BZoltan Creative Commons License 1999.07.17 0 0 10
Kar, hogy az adott versnek annyi koze van a politikai joslathoz, mint pingvinnek a harangonteshez.... szoval a ganejozasbol lehet kihagyni Adyt.

amugy, ha nem tevedek, van egy Politikai rovat is az indexen, menjetek oda nyaladzani vagy anyazni...

udv mindenkinek...

Előzmény: joy (9)
joy Creative Commons License 1999.07.17 0 0 9
Már akkor is ilyen okos voltam, csak a környezetem tartott szoclib buzinak...
'98 május végén mondta ADY:
"Új rablói vannak a nyárnak,
csattognak az új hélyaszárnyak...
s mi elhullunk az őszi avaron."
Mennyire be jött a 80 év előtti vers szövege...
Előzmény: Matsesz (8)
Matsesz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 8
Bocsi, nem 1997., 1998!
Előzmény: nils (7)
nils Creative Commons License 1999.07.16 0 0 7
Bocs, mi történt '97 májusában?
Előzmény: Matsesz (6)
Matsesz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 6
1997. májusban kellett volna ilyen okosnak lenni! Most már szívjon 3 évig (remélem csak addig!) akik Orsós-Viktor királyra és Torgyán hoppmesterre szavazott! Hol van már a magyar nép haragja.....
joy Creative Commons License 1999.07.16 0 0 5
...és megkorbácsoltatja a tengert...
Előzmény: Teodor (3)
alexandrosz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 4
I. Viktor nem rossz ómen, hiszen fiktív személy..:o)))

0.(nulladik) Viktor viszont igen....

Teodor Creative Commons License 1999.07.16 0 0 3

Leváltaná Merlint.
Leváltaná...a sor vég nélkül folytatható
tesa Creative Commons License 1999.07.16 0 0 2
szerintem elégetne egy-két boszorkányt, indítana pár kereszteshadjáratot és minden rendben lenne

nálunk is ez folyik :)

tesa

Mike Creative Commons License 1999.07.16 0 0 1
Koszi! :)
MacPhisto Creative Commons License 1999.07.16 0 0 0
0. Mike is rossz ómen.
Előzmény: Mike (-)
Mike Creative Commons License 1999.07.16 0 0 topiknyitó
Nem is oly régen következő gondolat jutott eszembe: szerintetek mi történne a középkorban azzal a királlyal, akinek uralkodása első éveiben ennyi csapás érné az országát, mint most nálunk? De nem csak a középkorban, vehetjük az ókort is. Várom a véleményeket!
Köszi, Mike

Semmi esetre sem akartam indulatokat kelteni, csupán kíváncsi vagyok mások véleményére. I. Viktor fiktív személy, természetesen :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!