lehet, h rosszul emlekszem, de nem remlik, h egy szot is szoltam volna vasarhelyirol. amugy - bar tavol alljon tolem, h vasarhelyit vedjem, mert az egyetemeken vegzett felmerese szerintem egy hatalmas faszsag volt, koncepciozus kerdesekkel, amikre erzesem szerint en se birtam volna ugy valaszolni, h ne hozzon ki legalabb enyhen rasszistanak es/vagy antiszemitanak - erdekelne, hol irt v mondott olyat, h a fidesz szavazok latens antiszemitak.
Ja, hogy állítása szerint. Biztosan akkor én is helyeselni fogam ezt a mondatot, hogy nem gondoltam volna, hogy ez a mocsadék, hordalék népség, amelyik a baloldalon fröcsög, valaha is megjelenhet a magyar parlamentben, hiszen a szerző nyilván a Munkáspárt balszárnyára gondolt.
Ha valaki írásbül ért, nem árt ha pontosan fogalmaz.
Egyébként semmi probléma, most hogy Csurkáék sem tartoznak a parlamenti jobboldalhoz, Vásárhelyi Mária szerint a fideszre szavazók látens antiszemiták.
Ha ez igy van, ugy visszavonom a matulaval kapcsolatban irtakat, de a tobbi meg mindig all.
konyvtaroslany
nem kotelezo kozszerepelni, a cikk izlestelen volt, de nehogy mar egy buntetokategoriaba essen a folytatolagosan baltaval elkovetett rokonirtassal, mert az kozrohej lenne.
azt a nem jelentéktelen tényt el nem hallgatva, hogy Andrassewnek ebben bizony igaza is volt, az meg még sajnálatosabb, hogy ez a mondat mára majdnem általános érvényt szerzett magának.
Iwán után volt ott még jó időszak, - vagy csak nekem tűnt annak, nem tudom, mert a régit én nem ismertem. Aztán egyik háború jött a másik után, és jött a fúzió az indexszel. Miletics viszont a saját szerverén üzemeltette-üzemelteti tovább az internettót, forum.netto.hu címen. Mára már csak a HUSZ és talán a kultúra maradt, mert a háborúk és a mocskolódás később sem maradtak el.
tudnal megbizhato forrast arra, h abban a cikkben a parlamenti jobboldalon frocsogokrol beszelt, akik megjelenhettek az orszagban? mert a blogjaban speciel ugy idezi sajat mondatat, h "nem gondoltam volna, hogy ez a mocsadék, hordalék népség, amelyik a jobboldalon fröcsög, valaha is megjelenhet a magyar parlamentben", es allitasa szerint ezzel a szkinekre utalt, akiket kiraly b a parlamentben fogadott.
monnyuk ha jol emlekszem, ez akkortajt lehetett, amikor csurkaek meg javaban kepviselok voltak, tehat szvsz az se lett volna nagy tevedes, ha parlamenti jobboldalt ir...
basszus, nehogymar rajta ragadjon andrassewen ez a felreertett informaciokbol osszehanyt vád. sajat bevallasa szerint andrassew nem jelentette fel a matulat, mindossze irt egy egysoros rosszallo levelet a cikk szerzojenek. ennyi a szerepe az ugyben. amig ennek ellenkezojere nincs bizonyiteka vkinek, ildomos lenne ilyen szellemben targyalni rola. worluk cikke pedig igenis felreertheto volt, pontosabban ugy ertheto, szerintem siman leszarta az utanajaras faradsagos feladatat, es andrassew nyakaba varrta ezt a hulyeseget, aztan meg maszatolt, mikozben eleg lett volna annyit mondania, elnezest. nem csodalom, h andrassew kiakadt.
felreertesek elkerulese vegett, ennek semmi koze ahhoz, h andrassew jofej-e v rossz. szerintem vhol feluton, mint majdnem mindenki.
Szvsz, Andrassew valamivel elbaszhatta ott a dolgokat, megsérthette őket, vagy nem adott fizetésemelést, mert nagyon egyszerre álltak fel. Délelőtt még Internettóztam és délután valaki elkezdte az öszzes hozzászólást törölni. Erre a fórumlakók berágtak (nyilván nem ismertük a hátteret) és azt hitték, hogy Andrassew keményített be. Erre elkezd(ünk) sztrájkolni, azaz senki nem írt semmit.
Azzal együtt te sem, ugyanis éppen az Andrassew félék miatt olyan a politikai közbeszéd, amilyen. Van egy gyanúm, most, hogy a szkínhedek és Király B. eltünt, van még bőven akit nácinak nézzen a jobboldalon. (A parlamenti jobboldalra gondoltam)
"a te fejedben olyan sötét van, mint a kabátzsebben.
a soraidat feltehetően az irígység diktálja, mert ha megfeszülsz, sem leszel képes olyan értelmes, művelt, emberséges és tisztességes lenni, mint Andrassew Iván"
Sztem kuldetestudatos, innentol az en szememben nem beszamithato.
A hirlevele meg mindig jon, pedig soxor probaltam mar megszabadulni tole (a korai idokben meg jo volt, most mar nem az.)
A matulas ugye pedig nagyon gaz, a matulas cikk izlestelen es rossz volt, de ez a matula maganugye, ezert igy felporogni pedig kar.
Nem ismerem Andrassewet magánemberként, nem kétlem, hogy "értelmes, művelt, emberséges és tisztességes".
Sőt még a novellái sem olyan rosszak, márminthogy azok, melyeket felrakott a honlapjára. Mondjuk nem egy Kosztolányi, de írni tud.
Wiszont szegény Iwán az a tipus, akinek messze kéne kerülnie a döntési helyzeteket. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a "hatalommal". Amit annak idején az Internetton kiművelt, az már a paranoia kapuit döngette.
Az isten óvja meg, hogy olyan értelmes, művelt, emberséges és tisztességes legyen, mint a Rettenetes Iván! Legfőképp attól, hogy olyan tisztességes és emberséges legyen, hogy embereket jelentgessen fel a rendőrségen és a belügyminiszternél. Azé azokat a régi reflexeket csak nem lehet teljesen liberális mázzal elfedni, egy-egy óvatlan pillantanban, amikor már nem bírja visszafogni magát feltörik az állat.
"Mert valóban, ha a szöveg- és a történelmi környezetéből kiemeljük, akkor ez borzasztó. Ám másképp hangzik, ha hozzátesszük: ezt azért írtam, mert Király B. Izabella képviselőnő a parlament épületében fogadta a szkinhedeket. (És persze ma is vállalom, ma se írnék erről másképp.)" (http://www.elender.hu/~andrasse/andrassnaplo.shtml)