Keresés

Részletes keresés

Rockstar Creative Commons License 1999.07.16 0 0 10
Koszi a segitseget! Remelem igy megoldodhat a problema, ezt a vezerlo izet mar csak ossze lehet szedni valahonnan, ha a vinyo megvan.
Vannak meg rendes emberek :-)
Előzmény: Ambipotalamusz (9)
Ambipotalamusz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 9
hat, engem kisse elszomorit a kozony, amivel fogadtatok ezt a hirt. en felajanlottam nekik egy hasznalaton kivuli scsi-s vincseszteremet, de a scsi vezerlom viszont valoszinuleg rossz. ha valakinek van egy regi scsi-s vezerloje (uj nem jo, mert ez meg regi scsi szabvany, nem wide-os), akkor irjon mar nekem, ha lehet.
Rockstar Creative Commons License 1999.07.14 0 0 8
Es meg valami. A lap keszitoi januar ota nem kaptak fizetest, ezert nem tudjak eloteremtemi ezt a szamodra piti 300 nemet markat.
Rockstar Creative Commons License 1999.07.14 0 0 7
Nyilvan az uj vinyo sem oldana meg az osszes problemajukat, de legalabb eselyuk lenne a tulelesre. A bombazasok ota csak a Magyar Szo mellekletekent illetve a neten tudtak megjelenni, de a lap kiadasa megint mas tortenet, hiszen ennek koltsegei megterulhetnek, ha elegen veszik a lapot es akad eleg hirdeto is.
Igeny pedig van ra, ha belegondolsz egy kisebbseg megmaradasanak alapveto feltetele az anyanyelv apolasa es erre leginkabb a fiatal korosztalynal van szukseg, akiknek ez a lap szol. Ezek persze evidenciak, de ugy latszik nem mindenkinek.
Amugy szerintem a ManCS sem menekul meg, ha nem akadnak ceges tamogatoi is az olvasok mellett.
Előzmény: SZOLI (6)
SZOLI Creative Commons License 1999.07.14 0 0 6
Ez igy hülyeség!
Nem vagyok tisztában egy ujság kiadási költségeivel, de feltételezem hogy még egy ilyen kis példányszámu lap kiadási költségei is sokszorosa egy harddisk-ének. Ha azok akik ezt csinálják, és akik ezt olvassák, szeretik nem tudnak egy ilyen piti összeget előteremteni, akkor nem is érdemes folytatni ezt a lapot, hiszen senkit sem érdekel, még azokat sem akikért van.
Seamus Creative Commons License 1999.07.14 0 0 5
Ok, hozzuk fel. Csak annyit h en nem elek Mao-n mostanaban, de nehogy kideruljon h ezen mulik egy vajdasagi lap lete. Azert hozzatennem h ketlem h ott nincs nehany olyan helyi magyar erdekeltsegu ceg aki elo tudna venni egy merevlemezt.
X polgártárs Creative Commons License 1999.07.14 0 0 4
Rockstar polgártárs,
mindjárt érthetőbb, sajnos én nem ismerek ilyet, de szinte mind1-ik cég rendelkezik email címmel, szerintem írj nekik, addig + maradjon a topon a topic.
xpt
Előzmény: Rockstar (3)
Rockstar Creative Commons License 1999.07.14 0 0 3
OK, megprobalom erthetoen elmagyarazni. En budapesti vagyok, kozvetve ismerem csak a Kepes Ifjusag keszitoit, de szeretnek rajtuk segiteni. Nekem nem all modomban elajandekozni a vinyomat, viszont egy szamitastechnikai ceg, amelyik szponzoralasi tevekenyseget is folytat segithetne. AKi ilyet tud szoljon, ez lenne a segitseg.
Előzmény: X polgártárs (2)
X polgártárs Creative Commons License 1999.07.13 0 0 2
Baszkikám Rockstar polgártárs,
csinálom itt nektek a reklámot...örülhetnél, különben a gépedben nincs vinyó?
xpt
Előzmény: Rockstar (1)
Rockstar Creative Commons License 1999.07.13 0 0 1
Csak annyit, hogy szomoru dolog ez. Ha "csatoljuk vissza a Vajdaságot" címmel indítok topicot biztos sokan lelkesednének az ötletért, de amikor konkrétan segíteni lehetne bajban levő honfitársainkon, akkor senki sincs sehol.
Csak ezek a nullazos kis bunkok, de hat oruljel oreg, biztos unalmamban dobtam fel ezt a temat.
Előzmény: X polgártárs (0)
X polgártárs Creative Commons License 1999.07.13 0 0 0
Na itt is le kellene már valakinek nulláznia, akkor én leszek a hunyó -> 0.
xpt
Előzmény: Rockstar (-)
Rockstar Creative Commons License 1999.07.13 0 0 topiknyitó
Vegveszelybe kerult az egyetlen vajdasagi mgyar nyelvu ifjusagi hetilap, a Kepes Ifjusag, miutan tonkrement a szerkesztoseg egyetlen gepenek merevlemeze. Penzuk nincs, ha nem kapnak valahonnan egy uj hard disket, esetleg egy kimustralt Pentiumot, akkor vege a lapnak, mert tobbet nem engedik ujrainditani.
Aki szeretne segiteni, nezze meg a honlapjukat:
http://www.jpte.hu/ki
vagy hivja a +381 21 622 707-et
vagy irjon ide: szpray@eunet.yu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!