Na azert :-)))
Amit a szarkavarasrol irtal, meg nagyonigaz. De hat ilyenek az emberek. Szerencsere nem mind, es szerencsere te is, en is ismerunk epp eleget aki nem. Na ettol viselheto el az elet. :-)
Hol volt, hol volt, pl. IRC-n, csak már az se a régi:(
Ami engem elszomorit az az, hogy mindenhol ugyanaz az egymás cseszegetése, meg társaságok szétfurkálása, sz*rkavarás a divat, ettől hányok (bocs)
Az egy dolog, hogy nem kell mindenkit szeretni - én se szeressek mindenkit - az a naiv leányálmok kora amikor azt hiszi az ember, hogy mindenkit kedvelni kell, és mindenki kedvelhet minket, de amíg engem valaki nem cs*szeget addig azt én se piszkálom és ezt oda-vissza elvárná az ember, élni és élnihagyni elgondolásból eredően.
Bocs az offér!!
Sziasztok!
Ha belekotyoghatok és még aktuális a kérdés:
Vagy azé sértődik, mer nem olvasott a jelekből és most a sértett büszkesége vette át az irányítást, vagy mondjuk rájött, hogy megvezették mint egy bányalovat, de vagy túlságosan és azért nem tud jópofát vágni hozzá, vagy az illető aki ezt tette vele fontos volt (valamennyire) számára és akkor szintén inkább a csalódottsággal van elfoglalva ahelyett, hogy tojna a történtekre.
Ajjajj nagyon késő van már jobb ha megyek hunyni, mer már magamnak is fárasztó kezdek lenni, no jóccakát
aha. soroljam a kivételeket? :))
méghogy alkalmazkodás, meg vérükben... hah!
leggázosabbak a gázóraleolvasó nők... brrrh... a hideg kiráz tőlük.
(vissza is teszem gyorsan a plombát ;)
P.P.
Akkor fennen hirdetem a mai naptól, hogy én bizony gáz vagyok ( ha már pasi, vagy mi ):o))
Namármost csak az az információmorzsalék hiányozik az életr?l éppen kialakulóban lév? véleményemb?l, hogy akkor a n?kkel vajonság mi a helyzet ???
?k a nem gázok kategórijába tartoznak, vagy netalántalanság, ?k a nemesgázok kategóriáját er?sítik ??
Vagy akkor most mi a francosság vanik ??
Szóval mi ez az off??:))
Kedves ds. Az az igazság, hogy vannak axiómák. Amiket nem kell bizonyítani. Álljon itt egy példának: Minden pasi gáz.
Tehát amennyiben te is pasi, annyiban sajna nem képezhetsz kivételt.
Könyvekről meg könyvtárban, itt csak olyan könyvekről lehet beszélni, amelyeket egy éjszaka olvastál el és csak akkor. Vagy azért nem olvastad el többször, mert uncsi volt, vagy visszaadtad eredeti tulajdonosának vagy mert épp egy ilyen rövid lélegzetűhöz volt kedved...Innen indultunk legalábbis annak idején, na persze most már itt is csak a bennfentes majomkodás megy...:))))
Ez mind szép, de most akkor csak úgy kérdezném én azt, hogy akkor énvelem mi a helyzet ????
Tekintve, hogy ugye rólam köztudomásu, hogy nem vagyok sért?dékeny ( áááá, nem ), akkor én is gáz vagyok ??? :o))
( a nem is igaz férfi kiterjesztést most inkább hagyoljuk )
Robi azért ez nem így van ám ( teljesen ):o))
Vannak esetek, amikor az ember(nek)fia nem akar visszatérni, nemdebár ?
Aztán meg ne felejtsük el azt sem, hogy vannak olyan könyvek is amelyeket egy id? után az ember már nem szívesen olvasna el.
Mittomén, pl meg vannak penderedve a lapjai ( szép szó nem ? " penderedve " ), megsárgult, hiányoznak lapok, kiesik bel?lük a könyvjelz?, mert már szét van olvasva és végül de nem utolsósorban a borítója is eléggé le van már strapálva.
Ennyi jutott most hirtelen az eszembe ( in a nutshell ) :o))
ha megsértődik, akkor tutti lemond a későbbi esetleges visszatérésről,olvasásról, vagy hogy is írjam, nem? ;-))
szóval szvsz jobb jó képet vágni hozzá, oszt akkor még nyitva a lehetőség:))