Keresés

Részletes keresés

Robin Creative Commons License 2009.07.15 0 0 78
Üdv.
Ha lehet az externetről lebeszélnék mindenkit.
Hosszú évek óta, talán 10 éve folyamatos felhasználójuk voltam, de úgy érzem az elmúlt másfél év alatt mindent tönkre tettek, amiért érdemes volt náluk ügyfél lenni. Induláskor azért őket választottam, mert hirdetések nélkül, ismerősök, használók tapasztalatából az derült ki, ez egy jó cég. Évekig az volt. Tavaly egyesültek a nem tudom kivel - ami számomra mindegy kellene, hogy legyen, de nem az. Már nem ugyan az volt az ügyfélszolgálat, nem lehetett elérni őket, nem válaszoltak az emilekre (ha nincs névszerinti kapcsolatom semmit sem tudok intézni). Rosszul számláztak, egyoldalúan megváltoztatták a számla küldés idejét (induló szerződésnél azt is megkérdezték, melyik nap akarok fizetni, aztán úgy döntöttek, 10-e helyett fizessek a hónap végén). A hónap 3. hetében a következő hónap díját fizetteték ki, ha nem fizettem időben, kamatot számítottak fel - holott nem prepaides volt az előfizetésem. Jeleztem ezt, de a saját szabályzatukra hivatkozva azt írták vissza, hogy jogos igy számlázniuk. Minden évben megkaptam az értesítőt, mennyivel emelik a havi díjamat, holott az új ügyfelek lassan a felét fizették annak, mint amennyit én (ja a hűség nem számít, de legalábbis nem annyira!), aztán egy meggondolatlan hűségszerződés után hónapokig próbáltam rendezni a rosszul (korábbi díjjal) kiszámlázott, végül behajtónak átadott hibás számlát, és olyan is előfordult, hogy a meg nem érkezett számlára küldtek felszólítást. Ez utóbbit kb fél év alatt sikerült rendezniük. Azért a koronát az tette fel, ahogy a felmondásommal kapcsolatos ügyintézés bonyolódott. Mivel elolvastam az idevonatkozó szabályokat, két hónappal hamarabb írásban bejelentettem a szándékom, mármint hogy augusztus 1-vel felmondom a szolgáltatást. 8 nap a felmondási idejük, de azt nem mondták el az ügyfelesek, hogy mindegy mennyivel hamarabb mondom fel, 1-től kedzve 8 napot még kiszámláznak, akarom nem akarom... Kívánom a mostani vezetésnek, és azoknak, akik megszüntették a valóban emberi (napi 24 órában udvarias ember vette fel korábban a telefont, és segített mindenben - ez már sehol!) ügyintézést, akiknek igy is jó, és akik nem becsülik semmire a hűséges előfizetőt, s nem tiszteltek meg legalább annyival, hogy nem szednek be még plusz összegeket (hiszen a szabályzatukban eleve benne van, ha a felmondási időn túl mégis használnám a vonalat, azt kiszámlázzák), más is jöjjön rá, hogy ez már nem ugyanaz a cég. Mivel van elég a piacon, és tisztességes is akad szerencsére, veszítsenek minél több ügyfelet, talán a verseny eszükbe juttatja, honnan és miért indultak! Nagyon rossz érzéssel fejezem be, és igyekszem minél hamarabb elfelejteni ezt a céget, lebeszélve mindenkit a szolgáltatásuk igénybevételéről. Köszönöm, hogy elmondhattam...
copypaper Creative Commons License 2009.06.18 0 0 77

Egyet biztosan ne: Datawlan!

Ameddig nem vagy ügyfél minden flottul megy, azutánn számukra megszüntél, csk fizess !

Hibaelhárítás,ügyfélszolgálat, néha a net is számodra megszűnt.

Datawlan köszönjük néked !

elitkert Creative Commons License 2009.06.04 0 0 76
Ezt a kiesett időszakot azt mondták jóváírják, de nekem elegem van belőlük, megyek másik szolgáltatóhoz.
Előzmény: locsemege (75)
locsemege Creative Commons License 2009.06.04 0 0 75
Ez valóban kellemetlen. Nyilván azért nem mondtak előbb semmit, mert akkora kupleráj van náluk, hogy ők sem tudták, mi a helyzet. Utánanéztek, eddig tartott. Viszont a minimum az, hogy nem számlázzák ki azt az időszakot, amíg nem szolgáltattak.
Előzmény: elitkert (74)
elitkert Creative Commons License 2009.06.04 0 0 74
Tegnap délután nagynehezen felhívtak (sok-sok telefonálgatás, e-mail hatására ?), hogy tévedés történt és vissza is kapcsolták a netemet.
Nem volt fertőzésem, se elmaradásom. engem csak a hozzáállásuk dühített fel nagyon, nem kaptam semmi magyarázatot, se visszahívást, csak ígéreteket, hogy majd megnézik. Hogy közben nekem nincs internetkapcsolatom az nem is érdekelte őket.
Előzmény: locsemege (73)
locsemege Creative Commons License 2009.06.03 0 0 73
Nézd, a rendszergazdának az a dolga, hogy biztosítsa az infrastruktúra stabilitását. Ha te ezt veszélyezteted, ő kitilt téged, de az is lehet, hogy a szolgáltató szervere ezt automatikusan megteszi. A kommunikáció csak ezután jön. Ha baleset történik valakivel, akkor előbb megmentik az életét, nem pedig felhívják a hozzátartozókat, hogy megkérdezzék, van-e valamilyen, például vallási kifogásuk, hogy a balesetet szenvedettet megmentsék.

Amúgy meg ha fertőzött a géped, s így használod, te ÁSZF-et sértesz, ennyire egyszerű. Nem mondom, hogy ez a helyzet, de mielőtt heveskednél, erre a lehetőségre is gondolj. Természetesen lehet, hogy ők hibáztak. De ezt egyelőre nem tudjuk.
Előzmény: elitkert (72)
elitkert Creative Commons License 2009.06.03 0 0 72
Személyesen nehéz lenne felkeresnem őket, kicsit mesze vannak :)
Ha netán fertőzött lenne a gépem (nem valószínű) akkor is figyelmeztethetnének elötte, mielött teljesen lakapcsolnak. Geci egy banda!
Előzmény: locsemege (71)
locsemege Creative Commons License 2009.06.03 0 0 71
Személyesen menj az ügyfélszolgálatra, telefonon könnyen leráznak. Olyan nincs, hogy korlátoznak, de nem tudják miért. De te is lehetsz hunyó. Például fertőzött a géped, ontotta magából a spam-eket, aztán jól kitiltottak. Mellesleg ebben az esetben helyesen.
Előzmény: elitkert (70)
elitkert Creative Commons License 2009.06.03 0 0 70
Már máshol isszóvá tettem a Dunaweb-es gondomat, de azért ide is leírom:

A történet:
péntek estére tapasztaltam, hogy nincs internetünk, nem tudok csatlakozni. Telefonos érdeklődésre kiderült korlátozták az internetkapcsolatomat (értsd megszüntették). Kérdezem miért? Nem tudják, minden számlám ki van fizetve. Előzetesen semmi értesítés, felszólítás. Pünkösd lévén majd kedden megnézik.

Kedden érdeklődtem, semmi válasz az elküldött e-mailre, telefonon is csak mellébeszélés.

Szerdán (ma) megint csak érdeklődtem, majd péntekre adnak választ! Mondom Ember! Az már egy hét, addig nincs internetem? Válasz megint csak semmi! most várok. Már eltelefonálgatom lassan a gatyámat is.

Gondolja meg mindenki, választja-e a Dunawebet szolgáltatójának!
kplaszlo Creative Commons License 2007.10.14 0 0 69

Általában rádiós (fix végponti, állandó helyű) Internet elérésre nem érdemes előfizetni, ha van vezetékes alternatíva. Ha nincs vezetékes elérési lehetőség, akkor is érdemes előbb arról meggyőződni, hogy az adott helyen van-e 3G lefedés. Ha van, akkor inkább mobil szélessávra érdemes előfizetni.

badsl Creative Commons License 2007.09.29 0 0 68
Ha valaki a Businesstel-t választja, és beírna engem ajánlónak az keressen meg.
Nekem jó tapasztalataim vannak.
új ügyfeleknek az árak: 3228ft/hó/1MBps+korlátlan
http://www.businesstel.hu/index.php?item=internet&page=adsltarifak_ujegyeni
szolgáltatóváltóknak: 3972/hó//1MBps+korlátlan
http://www.businesstel.hu/index.php?item=internet&page=adsltarifak_szvegyeni
hájbrájen Creative Commons License 2007.08.14 0 0 67
Háj!
Most hogy ezerrel nyomul felénk a PR-telecom az új kábelhálózat kiépítésével /ígérnek is szép új digitális világot/, ha van itt valakinek tőlük net-e írhatna a tapasztalotokról, -stabilitás, sebesség, stb- ugyanis évvégefelé lejár a mostani hűségem, számításba venném alternatívaként,legalább megszabadulnék a vezetékes telefonomtól.
Köszönöm: hb
szuszmok Creative Commons License 2006.12.18 0 0 66

Rubicom-ot NE!!!! Katasztrofális ügyfélszolgálat, csapnivaló technikai háttér, laikus csapat, segítőszándék minimális alatt.

Két és fél hónap előfizetés alatt kb. másfél napot tudtam enetzni, fizettem érte havi majd 9000 Ft-ot. Reklamáló telefonokra mindig az a válasz jött: nem tud kiküldnei technikust, nem akar kiküldeni technikust, nálunk van a hiba. Ebből most lett elegem. 

Pille Creative Commons License 2006.07.10 0 0 65

Nagyon szépen köszönöm!

Pantellel már beszéltem, de ők az adott kerületben nincsenek nagyon jelen, valami ilyet mondtak. Szóval ők nem vállalják.

>Legalábbis egy tracert alapján úgy tűnik ez a cég az Euroweben keresztül csatlakozik

Hogy te miket tudsz!!!! :-)

Előzmény: shabbarulez (64)
shabbarulez Creative Commons License 2006.07.10 0 0 64
Az alapszolgáltatásban nincs igazi különbség hisz mindegyik viszonteladó a Tíkom ADSL-jét értékesíti viszont a fogyasztóknak. A Tíkomnak van úgy 20 körüli közvetlen viszonteladója akik maguk is kínálnak ADSL-t a fogyasztók felé de ezen cégek közül egyeseknek újabb viszonteladók felé adják tovább a szolgáltatást. Ilyen viszonteladónak a viszonteladója ez az Unicomm. Legalábbis egy tracert alapján úgy tűnik ez a cég az Euroweben keresztül csatlakozik, ezért nagy valószínűséggel az ő ADSL terméküket értékesítik viszont.

Az közvetlen viszonteladók az alapszolgáltatáshoz BIX és nemzetközi csatlakozást adnak(ez utóbbinak is van egy sajátos viszonteladói rendszere, mivel elég kevés szolgáltatónak van közvetlen nemzetközi kapcsolódása, a többiek ezen kevesektől bérelnek), valamint egyéb kiegészítő szolgáltatást, webtárhely, mail, IP telefon, idővel IPTV, stb.

Mivel az alapszolgáltatás nagykereskedelmi díja Tíkom felé közel azonos, az ISP-k hozzáadott szolgáltatásában sincs jellemzően szignifikáns különbség így az árazásban sem lehet igazán. Azt válaszd ami hozzáadott értéknövelt szolgáltatásban több olyat kínál amire neked majd szükséged lehet, alapszolgáltatásban nem fognak sokban különbözni hisz mint Tíkom. Ha valami baj van és pl. felhívod a hibával Unicommot, akkor ők utána felhívják Eurowebet, utána pedig Euroweb jelenti le a hibát Tíkom felé.

Egyedüli kivétel ez alól a hurokátengedéssel szolgáltatást kínáló cégek. Ilyen pl. Pantel teljes szolgáltatóváltásos ADSL szolgáltatásos Dinamit csomagja, vagy Actel üzleti ADSL vagy SDSL csomagja. Vagy TvNet részleges hurokátengedéses 3G csomagjai, bár ezek üzletiben szerintem megfelelően árazottak mert túl drágák. Vagy rövidesen GTS-Datanet is elindul teljes hurokátengedéssel. Szerintem üzleti ADSL esetén nézd meg Pantel csomagját, ha szerencsés vagy és az elég korlátozott létesíthetőségi területükön vagy akkor érdemes azt megrendelni.
Előzmény: Pille (62)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.10 0 0 63
Vélemény? Tapasztalat?
http://www.actel.hu/
Pille Creative Commons License 2006.07.08 0 0 62

Az én kérdésem, hogy melyiket igen? Melyiket válasszam?

T-com terület és üzleti lenne.

Az a helyzet, hogy átnyálaztam a netet, és iszonyat sokan kínálnak ADSL-t. Árban sincs olyan nagy különbség, na jó, kivéve a pinket. De miből tudom megállapítani, hogy jól fog tudni szolgáltatni az, akit választok?

Bevallom, az Unicomm megfogott. Más ügyben beszéltem velük, és ráterelődött a szó, hogy talán ADSL is, és hogy ők azt is tudnak. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.

Viszont az életben nem hallottam még róluk. Szerintem nem is régóta vannak a piacon, mivel a cégismertetőjük nem úgy kezdődik, hogy xxxx-ben alakultunk, vagy x éve a piacon vagyunk. De ettől még lehetnek jók, nem?

De ha nem ők, akkor kit válasszak? Bökjek rá az egyikre csak úgy és lesz ami lesz?

Vélemények? Akár úgy is, hogy kit ne!

Pattaya Garfi Creative Commons License 2006.06.03 0 0 61
DUNAWEB...

Pingek 1000 felett, megnyílhatatlan weboldalak, egy szemét, hitvány átverés. Általában fél - egy nap mire átmegy a reklamációs levelem, amire ha válaszolnak a sebességmérőt hozzák fel indoknak, hogy aszerint minden rendben van, hazudoznak össze - vissza, sehol nincs hitelesítve. Kb. annyira komoly, mint egy szerencsejáték website, azért készítették el, mert már olyan sokan háborognak. Az ügyfélszolgálat, mint olyan megszűnt: géphang, aztán soha nem veszik fel. Egy gerinctelen takony társaság. Nagy ívben elkerülendő !

Sikerült beszélnem az egyik technikusukkal, aki annyit tudott mondani, hogy szar a rendszerük, túlterhelt a hálózat, nem tud mit csinálni. Idézem: " Ez egy ilyen dolog, nem akarom minősíteni. Talán lesz majd fejlesztés " Viszont azt is megsúgta, hogy ha valaki elég hangos és agresszív, akkor " egyedi elbírálás " alapján meg lehet tőlük szabadulni a hűségnyilatkozat ellenére.

Bővebben róluk itt:

http://forum.hwsw.hu/index.php?s=333ef29dbb43eecf0d49a6d3972f4a02&showtopic=22669&st=270

http://www.fogyasztovedelem.com/forums/lofiversion/index.php/t1019.html

http://www.dunakanyar.hu/index.php?page=forum&sub=hozzaszolas&alkategoriaid=21&start=0

Okli Creative Commons License 2006.05.11 0 0 60
Hello Baybee!!

hogy regisztráltál a Hdsnet-re?

és megvagy elégedve a szolgáltatóval?

lécci írj e-mailt

Kösz
Előzmény: baybee (57)
Bodori-San Creative Commons License 2006.04.14 0 0 59

Hahó, sziasztok,

Végre én is rátaláltam a megfelelő topic-ra...

Lenne egy kis problémám, nem tudom bekötni az új gépemet az internethez...

Se hálózatba...

Ha valaki tudna segiteni, nagyon hálás lennék!

Szóval ez a helyzet:

- kábel tv-s internetem van

- a tv kábel előbb a külső kábel modembe megy, majd onnan az UTP hálózat kártyába

- régi gépembe be van kapcsolva és megy

...most gépet cserélek... új gépbe akarom átrakni a kapcsolatot

De nem tudom az új gépbe "berakni" az internetet, mert "nem látja"...

Megpróbáltam a régi géppel hálózatba kapcsolni s az se megy...

Valamit elfelejtettem? Minden beállitást beirtam (IP kódok, stb.) az új gépbe, ugyanúgy ahogy a régibe volt... De nem megy

Ha tud valaki segiteni, akkor szóljon!

(esetleg megosztanám az internet kapcsolatot a 2 gép között, de gondolom az kicsit bonyolultabb)

Előre is köszönöm a segitseget!!!

b.janko Creative Commons License 2006.03.26 0 0 58
Mért nem tudok bejelentkezni a fórumb??
baybee Creative Commons License 2006.03.25 0 0 57
Köszi rendesek vagytok, de megoldódott a probléma. HDSnet lesz, és még telefonvonal sem kell hozzá. Így az egész cucc kijön 3900Ft-ból.
scrollingrock Creative Commons License 2006.03.25 0 0 56
Nem tudom ki hogy, de én pl. nagyon nem szeretem ha még mindig holmi faxolásos megerősítésekkel kell megrendelnem egy adott szolgáltatást. Szóval baromi macerás sok ISP-nél a "papírmunka".

Két szolgáltatót tudok ahol nem kell faxolgatni semmit csak online megrendeled és kész. Ezzel több napot nyerhet az ügyfél és nem kell kéthetet várni a bürkokráciára hanem akár 2 nap múlva már él a vonal.

Másrészt baromira érdekes hogy az összes nettel foglalkozó topicban egy bizonyos nick szajkóz egy szolgáltatót még olyan topikokban és szolgáltatók fórumán is ahol ez nem lenne etikus szerintem.

Kelemenyus Creative Commons License 2006.03.25 0 0 55

Tehát, ha szeretnél legalább 4 hónapot ingyen netezni, hozó ügyfélnek ajánlom magam:

kelemenyus1@freemail.hu

Kérdezz bátran.

De B.jankó is biztos örülni fog neked:

b.janko@citromail.hu

b.janko Creative Commons License 2006.03.25 0 0 54
mailto:b.janko@citromail.hu
Előzmény: b.janko (53)
b.janko Creative Commons License 2006.03.25 0 0 53
Akarom mondani mailtob.janko@citromail.hu De ha most se lesz link, akkor mit rontottam el?? :)
Előzmény: b.janko (52)
b.janko Creative Commons License 2006.03.25 0 0 52
Na sziasztok...

Az akció március 31-ig tart. Tudom hogy a honlapjuk szerint visszavonásig, de az ügyfélszolgálatnál azt mondták, hogy ez márc 31. lesz...
Szóval nem árt sietni, mert eddig kell odaérni a faxnak.. Magyarul, ha 31-én faxolod elvileg akkor is jár +1 hónap...

Tehát az idő szorít...
De ha hozó kell, engem mindíg azonnal el lehet érni: 06-30-56-033-56

Asszem ennyi... Ja és FIX IP-t is adnak ingyen ha kérsz. CSAK ŐK a piacon.

Szóval akinek kell FIX IP, annak mindenképpen a 3C-t javaslom.

Ja, és szünetmentesen áttérhetsz a másik szolgáltatódtól is, ha oda már nem köt a hűség...

Ha infó kell, akkor tel, vagy milto:b.janko@citromil.hu.
Előzmény: Kelemenyus (51)
Kelemenyus Creative Commons License 2006.03.25 0 0 51

B.jankó nem beszél hülyeséget!

Jelenleg a 3C Kft. nyújtja a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást.

Nézzük a bruttó árakat:

(le/feltöltési sebesség...)

512/96 Kbit/s sebesség havi 6000 Ft

1024/128 Kbit/s havi 7908 FT

2048/196 Kbit/s havi 8988 Ft

3072/384 Kbit/s havi 11988 Ft

Minden csomagja korlátlan.

Mindezért csak 1 évet kell aláírni!

Az első 3 hónap ingyenes, nem is kell érte fizetni!

NINCS díja a belépésnek, bekötésnek, az eszközöket is ingyen biztosítja a szolgáltató.

Sőt, ha beírsz egy, már meglévő ügyfelet (akár engem) a szerződés megfelelő helyére, akkor plusz 1 hónapot nem kell fizetned a 12-ből!

Csak küldj egy mailt, és adok nevet, címet, így 4 hónap ingyenes lesz neked is!

kelemenyus1@freemail.hu )

Lehet számolgatni, mit is jelent, hogy négy hónapig nem kell fizetni:

Az 1 év szerződés idejére a 512Kbit havi 4000, 1Mbit havi 52002Mbit havi 6000 és a 3Mbit havi 9000 Ft költséget jelent! Na, ennél mondj jobb ajánlatot!

Ha a T-Com vonalad alkalmas ADSL-re, kb 2 hét, és már megy is a 3C ADSL.

Csak írj mailt, és segítek, amiben tudok.

A szolgáltató honlapja további információért:

http://www.3c-hungary.hu

Panasz nincs a szolgáltatóra. Az ügyfélszolgálat is rendkívül kedves és segítőkész.

b.janko Creative Commons License 2006.03.20 0 0 50

Én tudom ajánlani a 3C-hungary -t Nagyon kedvező árak, és akár INGYEN FIX IP...

Ingyen 3+1 hónap biztos.... Hozd magaddal akció keretében sok-sok ingyen hónap...

Ha kell "hozó" írj egy mailt....

b.janko@citromail.hu

Előzmény: baybee (49)
baybee Creative Commons License 2006.03.14 0 0 49

Sziasztok!Lehet, hogy kicsit off leszek, de talán tudtok egy kicsit segíteni nekem. Azt szeretném tudni, hogy bp-en a 6.ker-ben a nyugati és az oktogon között a nagykörút aranyjános utca felé eső részén milyn szélessávú netet lehet beköttetni? Segítségeteket előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!