Keresés

Részletes keresés

weirdo Creative Commons License 1999.07.15 0 0 15
Ez 'sztá kemén!
Próbáld a Mikroszkópot...
Előzmény: pancho (12)
weirdo Creative Commons License 1999.07.15 0 0 14
Ez 'sztá kemén!
Próbáld a Mikroszkópot...
Előzmény: pancho (12)
Seamus Creative Commons License 1999.07.15 0 0 13
Tevedsz szomoru. Ha rajta van az etlapon, akkor egy gramm borravalot nem kell adni, mert levonjak ami fel van irva. Ez nemzetkozi szabaly, minden orszagban igy muxik.
Előzmény: Szomorú Szamuráj (10)
pancho Creative Commons License 1999.07.15 0 0 12
Utoljára Jeruzsálemben, a Golgota-hegyen szöggel, a kezemen meg a lábamon. A fejem fölött, a kereszten egy tábla volt, az volt ráírva, hogy I.N.R.I. Aztán ki is szúrt velem egy katona, lándzsával a jobb oldalamba. De harmadnapra feltámadtam.
weirdo Creative Commons License 1999.07.13 0 0 11
Hogy kerül a kultúrába????
Mért, ha ez sem az, akkor mi a kultúra?
A bolt neve Wanted!!!!!
Szam: ez van, erre nemtom mit mondani.
Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.07.13 0 0 10
Amit veled csináltak az szerintem nem gyakori (senki se szereti a konfrontációt, és ilyen esetekben ezt nem lehet elkerülni: 10 ezres volt, de nem, de IGEN, stb).
Sokkal jellemzőbb a sunyi átverés.
Én példám: For Sale Pub pesten.
Az étlap alján kisbetűvel feltüntetik, hogy az árak nem tartalmazzák a felszolgálási díjat-10%.
Ebből a nép eccerű gyermeke aszt gondolná, hogy ez egy nem túl diszkrét figyelmeztetés, hogy 10% a minimum elvárás borravaló ügyben (ez is durva, de egye bánnya).
Csak arról nem beszélnek, hogy a végszámlát már úgy hozzák ki, hogy abban már BENNE van ez a 10%.
Így aztán ha nem vagy bazira résen a borravalós összegre adsz még 10% borravalót. Ez diszgászting.
A kaja bazi jó, a helynek szerintem sirály hangulata van, szóval magamtól is jó borravalót adnék, de így.
Mióta észrevettem a stratégiájukat, nem jártam ott. Engem ne nézzenek hülyének.
De tutkó, hogy mindenkinek vannak hasonló sztorijai.

szsz

Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.07.13 0 0 9
Valaki említette, hogy a Tasztalon van már topik erről a témáról.
Mék az?
Én nem lelem.
Helpet +köszönnék.

A www.fogyasztovedelem.com szerintem nem ofisöl, mert még 1 címet, telefonszámot sem tüntetnek fel rajta.
Érdekes.

szsz

Mber Creative Commons License 1999.07.13 0 0 8
sehonnai bitang Mber
Dzsabb Creative Commons License 1999.07.13 0 0 7
Kedves Szamuráj!

Köszi a linket, nem tudom, miét .hu-ra emlékeztem, elötte meg kellett volna néznem.
Mégegyszer kösz :)

Előzmény: Szomorú Szamuráj (4)
Eti Creative Commons License 1999.07.12 0 0 6
Hát Mber az olyan, aki ilyet csinál, mi?

Eti

Előzmény: Mber (5)
Mber Creative Commons License 1999.07.12 0 0 5
A linkekkel tuti átvertek, mer egyik se műxik. Ezért szerintem kár volt topicot nyitni, ettől pénzt nem fogsz visszakapni. Egy javaslat: te is megcsinálhatod valahol, ahol ilyenre nem figyelnek (egyre kevesebb ilyen hely van...) hogy ötöst adsz utána kivered a balhét, hogy tízest adtál. Ugyanott vagy.
Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.07.12 0 0 4
OOPSZ
Monta a sünmalac.

A link + szerintem így jó.

szsz
ps.: remélem tényleg jó

Előzmény: Szomorú Szamuráj (3)
Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.07.12 0 0 3
Ne hagyd magad lehurrogni.
Talán azér van a kultúra rovatban, mer olyan kultúrálatlanul verték át az arcod.
A link + szerintem így jó.

szsz

Dzsabb Creative Commons License 1999.07.12 0 0 2
Éreztem, hogy nem lesz jó, kihagytam egy a betüt, szóval mégegyszer;
TALÁN MOST JÓ
Előzmény: Dzsabb (1)
Dzsabb Creative Commons License 1999.07.12 0 0 1
Hogy jön ez a kultúra fórumba???
A Tasztalon több topic is volt már hasonló témával. Panaszoddal fordulj IDE

Reméllem működik, modt nem tudom ellenőrizni.

weirdo Creative Commons License 1999.07.11 0 0 0
Bocs, valami miatt 2 topic lett, csak ebbe írjatok!
w
weirdo Creative Commons License 1999.07.11 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!
Engem most szombaton, Keszthelyen, a Balaton Áruházzal szembeni butikban (a nevét nem tom, de megtudom), ahol főként GAS-cuccokat árulnak. Fizettünk 17 xxx Ft-ot, adtunk egy tizest, egy ötöst meg apróbbat. A csaj, akinek absz. becsületes képe volt, elvette (ott álltunk a pult előtt), elkezdett örülten pakolni a fiókban (akkor nem esett le, miért), majd közölte: ez két ötös!!!! K.... kiakadtunk, bizonygattuk, hogy lehetetlen, erre gyorsan kiszámolta a forgalmat, megerősítette önmagát, mi meg annyira meglepődtünk, hogy az orrunk előtt szopatnak halálra, hogy tonképpen elhittük. Nem ugrottam be a pult mögé, nem téptem le az arcát, nem vittem el a bevételt, pedig azt kellett volna, de ötért nem csukatom le magam, pláne, ha nem tom bizonyítani az igazam. Viszont: itt van ez a fórum, van olyan, hogy Fogyasztóvédelem, aki gyakran fogja őket látogatni, jelölök minden pénzt ezer felett és van még Zalai Hírlap is. Szóval barmok voltunk (eddig!!!!!), de legalább most csinálok egy kis reklámot.
Várom a hasonló kalandokat, lehetőleg pontos helyszínnel, én is jelentkezem a bolt nevével még, nehogy más is befaragjon!
Sziasztok
weirdo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!